זהו, אז לא אמרתי שאני לא אשמח בניצחונות כי אין מצב שאני לא אשמח שבית"ר מנצחת, אבל באמת לא הייתי עצוב כשהפסדנו למכבי או לכל קבוצה אחרת, כי הגיע לאיציק וארקדי לראות לאן ה"מלחמה בגזענות" שרק הציתה את הגזענות הובילה אותנו. מי שהלך לטדי אחריי המהלך הזה לא אכפת לו מבית"ר, כי מי שאכפת לו מבית"ר היה צריך להבין שהסרטן הראשי זה איציק וארקדי ולא הלה פמיליה והצעד הנכון לעשות זה להחרים את הקבוצה גם אם המצב חרבנה. הייתי בזמנים קשים, חוויתי הפסדים ואני אלך עם הקבוצה גם לליגה השלישית אם צריך, אבל אם לטובתה עדיף שאני לא אגיע אני אעשה זאת. המהלך הזה הביא לביקורות על קורנפיין גם מאלה שעד עכשיו ליקקו לו, כשרואים 500 איש בטדי מבינים שהשפל הגדול ביותר הגיע. וגם היום אני נגד מוחלט לשחקן מוסלמי/ערבי בקבוצה. לא גזען ולא הייתה לו שום בעיה עם קדאייב וסדאייב ששמחתי בגול שלו נגד נתניה, אבל אם רוב הקהל של בית"ר לא רוצה אז לא יהיה, ולא צריך לרצות את העולם. מה יכולים לעשות לנו? כלום.
:aa1: בעקבות הרכישה הצפוייה של טביב,הזוכרו 2 מועמדים לחזיק. מאור בוזגלו שסייים חוזה בליאז',ושלומי ארביטמן שגם לא מוצא את מקומו בליגה הבלגית. לטעמי חיזוק נהדר,שיעשה טוב לשני הצדדים. הלוואי!
או במילים אחרות: לא היה אכפת לך בכלל ממה שיקרה לבית"ר. מודה מכל הלב שהואלת בטוב לשמוח בנצחונות! לא יודע כמה ארקדי בדיוק נלחם בגזענות, ולא סתם תפס טרמפ - אבל אם איציק עשה משהו טוב בכל הקדנציה שלו כיו"ר בית"ר (חוץ ממכירת יצחקי), זה להילחם בגזענות. קורנפיין לא הביא את סדאייב וקאדייב רק כדי לומר הבאנו מוסלמים. כן, מי שצועק להרוש שמחבלים רצחו את אחותו ומעניין מה הם עושים עכשיו לגופה שלה, מי שקיללו את אמא של דריו פרננדס עליה השלום, מי שצעקו שסדאייב מזיין כבשים, מי ששרפו (ביודעין!) חדר בבית וגן שבו היו אוצרות מההיסטוריה של בית"ר, מי שתמכו באותם 3 טמבלים, מי שבלעו את הפיתיון של אופירע כמו טמבלים ומיד פרסמו הודעה שזו ההוכחה שארקדי מנסה להרוס אותם וצריך להתחיל במחאה, מי שבאותה מחאה התחיל לשיר "הוא לא נביא", "אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים", "מה סלים עושה פה לא יודע" ושלל שירים למרות שהם אמרו להימנע מגזענות או איזשהו שקר בסגנון, מי שהניפו שלט "70 של שנה עקרונות" ו"ביתר טהורה לעד", מי ששרקו בוז לקפטן של הקבוצה, מי ששרקו בוז לקפטן השני של הקבוצה כל פעם שהוא נגע בכדור, מי ששרקו בוז לילד בן 19 כל פעם שהוא נגע בכדור בחימום, מי שעזבו את המגרש ברגע שהקבוצה שהם טוענים שלהם השוותה משער של שחקן מוסלמי ג'ינג'י עם זקן, מי ששמחו בגולים של היריבות כשבית"ר הפסידה, מי שהקדישו שיר לאשתו של איציק קורנפיין, מי שהיו באים לאימונים ומקללים ללא ברף, מי שעיקמו לרוני הלל את הרכב, מי שהתעמתו עם ז'אן טלסניקוב, מי שהתהפכו על המאמן שהציל אותם מירידה לפני שנה והוביל את הקבוצה עם כדורגל יפה - הם בכלל לא הסרטן הראשי של הקבוצה. כבר מזמן אני לא מתבייש לבקר את קורנפיין עם או בלי קשר לג'אבו וזאור. אני לא אשיר שירים על אתי קורנפיין מול 2 הילדים שלו, לא אקלל את הילדים שלו ולא אומר עליו שהוא "בן זונה שוטר" - אבל איציק קורנפיין ראוי לטונות של ביקורת על איך שהוא ניהל (או לא ניהל) את הקבוצה מאז שהוא יו"ר. תביעה על אפליה, סיקור שלילי במדיה בכל רחבי העולם, פילוג בין אוהדי L.F לאוהדי בית"ר שלא מוכנים לסטות מן העקרונות שלהם, בטח לא כשהעקרונות האלה סלקטיביים, הברחה של אוהדים שפויים, ספונסרים ומשקיעים... :aa1: בשעה טובה היום קיבלנו חצי מיליון שקל מהכח ר"ג/ גל יוסף על ה-20% מכרטיסו של אדריונס טמילה, והצלחנו לשלם את רוב משכורות אפריל, נשארה לנו רק המשכורת של מאי אותה אמור ארקדי לכסות (או שאנחנו אמורים לקבל עוד איזשהו כסף מהטוטו/ מההתאחדות?) במידה וטביב ירכוש את הקבוצה. אז קודם כל לא יזיק למלעיזים להודות שזה לא כזה נורא לעשות עסקאות עם גל יוסף וסך הכל יוצא שקיבלנו את כל הכסף עליו ב-3 תשלומים. תשאלו את גנק לגבי מוסר השילומים שלנו... ודבר שני זה רמז די עבה לזה שטביב מתקרב, או שיש התפתחות כלשהי בגזרה הזו. אני עדיין לא אופטימי (יביא את ארביטמן, בוזגלו, שכטר, דאגלס דה סילבה, רוברטו קולאוטי.... כן כן) שהוא יקנה בסוף את בית"ר, ואני אהייה עוד יותר פסימי אם הוא ירכוש אותה...
בוא תחזיר את האליפויות, הגביעים והניצחונות באירופה אם אתה כל כך מצטער על זה. וקראתי מה שכתבת על כך שהוא לקח מקופת המועדון ועל כל ההתנהלות הגרועה, ואני אומר לכם שאל תזיינו לנו בשכל שזאת הסיבה שמחאתם נגדו כי רמון לא יותר טוב. חוץ מזה, במצב היפותטי שהפועל מסיימת בגירעון של כמה מיליונים, טביב אמור לשלם נכון? אז למה שאסור יהיה לו לקחת? כל עוד בית"ר תהיה בצמרת ונוכל להתקיים בכבוד, לא אכפת לי מה הוא יעשה עם הכסף שנרוויח.
לא מאמין איך אוהדי בית"ר מחכים לטביב... הבנאדם אמנם מביא תארים ויהיה כסף ותהיה לכם לכמה שנים קבוצה בצמרת ואולי אליפויות אבל אחרי זה תהיו בבור גדול.... נראה לי מוכר לכם כבר הקטע הזה לא? שיהיה לכם בהצלחה.
אלי טביב זה גיאדמק ישראלי, הוא קונה קבוצה מצליח איתה והולך בטונים צורמים... רק שאלי טביב הולך ועוזב הוא הולך ועוזב ולא נשאר ועושה דווקא... ובואו נגיד שכמה שאני שמח בשביל בית"ר אני עצוב בשבילה באותה המידה, בעוד 5 שנים מהיום תצפו להיות שוב בלי בעלים...
אין אופציה יותר טובה מטביב הגיע בדיוק בזמן אלינו. יהיה תקציב,יהיה בעלים שחקנים ירצו להגיע,הכל ישתנה מה יהיה עוד 5 שנים זה אף אחד לא יכול לדעת,עד אז בואו נהנה מההווה.
וואלה הכי חשוב מבחינתכם יותר מכסף משחקנים ומהכל זה שגם הקהל שלכם יחזור, היה עצוב לראות את טדי השנה עם 1500 אוהדים
צודק,אצל טביב לא יהיה את הקטע של לעשות דווקא ולהביא שחקנים ערביים,הוא אכפת לו מההצלחה של הקבוצה והוא לא יילך נגד האוהדים,הוא ינסה שיאהבו אותוו כמה שיותר במקרה שזה יוצא לפועל אני מבטיח שבכל משחק יהיו לפחות 10-15 אלף איש. השנה הייתי במשחק נגד מכבי ת"א ברמת גן,בית"ר היו רק באמצע הטבלה 20 אלף איש,אז בית"ר בצמרת יכולה למלא יותר מזה גם.
שההנהלה לא הולכת נגד האוהדים בכל משחק בית"ר יכולים למלא איצטדיון,רק בר"ג נכנסים יותר מ20 בגלל זה. אבל בטדי נגד כל קבוצה יכול להיות 10 בשקט ואפילו 15 רק תנו לטעום הצלחות ותראו
ברור לי שלא יגיעו 20 אלף למשחקים כאלו, כמו אצל הפועל, חיפה ומכבי. התכוונתי שמה שחשוב הוא להביא כמות אוהדים גדולה(נגיד 10,000 ולא 1500) גם למשחקים שעל הנייר פחות מעניינים.