בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/13
  2. Ice Cream חסה

למי שהיה ספק - טביב דורש שבנוסף לכיסוי החובות של השנה כל תביעה משפטית בנושא בית וכן תוטל על גידמאק, מחר הוא יבקש שגידמאק יחזיר את החובות לגנק ואבראו, מחרתיים הוא יפטר את קורנפיין וידרוש שגידמאק יהיה זה שישלם את החוב שאיציק דחה לעצמו, אבל אם וכאשר בטעות נזכה בתביעה מול מס הכנסה על החזר של 13 מיליון שקל (מס הכנסה שאותו שילם גידמאק...), יש לכם ספק ולו הקל ביותר מי הולך לקבל את הכסף הזה? נשאר רק להמר איזה תפקיד הוא יצטרך לתפור לליהי/ דנה אשכנזי (חברתה הטובה של קרן פניג'ל, just saying) כדי לשלם את כל ה-13 מיליון האלה בתור משכורת...

3. אלי מתחן Member

הדברים שאתה כותב נראים כמו לגיטימים לגמריי, אבל מהטון שלך נשמע כאילו אלה דרישות לא סבירות. מעניין אם הפער נמצא בחוסר הבנה של המציאות או סתם דעה קדומה בעד גאידמק.
    דרישה לגיטימית לגמריי מצד טביב היא לבקש את הקבוצה ללא חובות וללא התחייבויות. גאידמק לא שילם לאנשים מסויימים, אין שום סיבה שמישהו אחר יעשה את זה.

4. Ice Cream חסה

כן, בין טביב לגידמאק אני מעדיף את האחרון.

כשבנאדם מביא כזו שורה של דרישות אפשר להבין עד כמה זה חשוב לו, בטח כשמדובר באלי טביב. אם לא החובות וההתחייבויות שיש לבית"ר בעתיד, גם אני הייתי יכול לקחת את הקבוצה הזו.

5. Don Joan Roman Member

בינתיים טביב דורש דברים לגיטימיים מאוד.
    ואני מעדיף אפילו את מאזן גנאים כבעלים על פני קקהמיק.

6. אלי מתחן Member

מה זה משנה את מי אתה מעדיף? זה לא אומר שהדרישות לא לגיטימיות. גאידמק מתנהג כמו בנאדם במסעדה שאוכל ואז לא קם כדי שאולי מישהו אחר ישלם במקומו את החשבון. טביב לא הכריח אותו לשלם 50 מיליון ש"ח בשנה לאנשי הנהלה למיניהם.

7. Ice Cream חסה

גידמאק גם היה הבעלים כשהרוש הוחתם על חוזה ארוך טווח, שממנו נותרו עוד שנתיים. גם אותו (מיליון שקל בשנה) הוא צריך לשלם עכשיו?

8. זכאי Member

עכשיו טביב מבקש מהעמותה 2 מיליון ש"ח...
    האיש בדיחה, אני לא מבין איך עוד יש אנשים שמתייחסים אליו ברצינות
    למה לשאול אייזנברג התקשורת מתייסת בהתאם, כאל נוכל, ואילו אלי טביב, שהוא בדיוק אותו דבר אם לא גרוע יותר, מתייחסים כאל איש עסקים לגיטימי שבא להשקיע בספורט?

9. זכאי Member

רק עכשיו ראיתי את ההודעה, אז עכשיו אני אגיב
    המצב שלנו מקצועית אולי היה עדיף שנה שעברה. ניהולית, השנה אין אף אחד ששודד את קופת המועדון וגונב לכאורה את הכספים שקיבלנו (וקיבלנו המון) מאופ"א וממכירות שחקנים.
    אלי טביב מעולם לא השקיע שקל אחד בהפועל תל-אביב. גם שחקנים בחינם הוא לא הביא. 12 מיליון שקל הפועל תל-אביב שילמה לכיסו בעבור שלושת שחקני כפר סבא (כרגע כפר סבא תובעת מטביב את הסכום הזה, אגב)
    אם אלי טביב היה נשאר במועדון, הוא היה ממשיך לשדוד ולרוקן את כספי המועדון.
    אז חיים רמון אולי לא יודע לנהל ספורט כמו שצריך, אבל מספיק לי לדעת שיש בן אדם בראש המערכת שלא גונב ושודד את כספי הקבוצה.
    זה ששיחק לו המזל בהפועל ולמרות (ולא בגלל) הניהול והקמצנות והגניבות שלו גוטמן היה ענק והפועל הביאה תארים, לא אומר שהוא בעלים טוב.
    ואגב, גאידמק הביא לכם דאבל ואת השנים הכי יפות. ובניגוד לטביב, הוא אפילו שם כסף במועדון. אז מה רע לכם איתו? רואה. גם אני יכול.
    אני רק מאחל לך את אלי טביב כבעלים. קח שנתיים, ונחזור להודעה הזאת ונראה מי צדק..

10. Alta Tensione Member

טביב דאג לטפח קשרים ענפים (לשמוע איך החופפת מדימונה מדברת עליו יכול להביא בחילה) בעוד שאול בעיקר רכש אויבים.

עריכה: לשמוע עכשיו את הסרט שבו חי יו"ר הסניף של לה פמיליה בדירוקטוריון, שמוליק לוי, על כך שטביב אשכרה ישקיע כסף בקבוצה ואת התכנונים שהוא כבר מריץ בראש זה פשוט מעציב. המועדון הזה בדרך לאבדון.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  11. אלי מתחן Member

אני שוב תוהה אם אני צריך להסביר לך את ההבדל או שאני מבזבז את הזמן שלי.
    גאידמק צריך לשלם עבור שירותים שהוא קיבל, טביב צריך לשלם עבור שירותים שהוא יקבל.

12. Bensh Member

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/290/698/c3e.Xxx

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלי טביב יהיה הבעלים של בית"ר ירושלים, זה כמעט חתום וסגור, והוא יביא איתו או את רוני לוי או את גיא לוזון כמאמן.

הכדורגל הישראלי מקבל תנופה רצינית עם העניין הזה, כי עכשיו ארבעת הגדולות יכולות להיאבק בצמרת(פוטנציאלית כן?).

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עם כל הכבוד להחתמה של טביב, אני מאוד סקרן מה יהיה התציב של בית"ר בעונה הבאה, אני בספק אם יעבור את ה 25 מיליון. מה שכן, יהיה מעניין לראות מה זה אומר לגבי השחקנים שהיו צפויים לעזוב כדוגמת קובי מויאל ואבי ריקן.
    אגב, אם גארסיה אכן יעזוב את מכבי, אני משער שרוני לוי יעדיף לבוא למועדון התל אביבי עם תקציב לרכש כמעט בלתי מוגבל, מאשר לחזור לקבוצה הירושלמית.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אף שחקן, חוץ מריקן, לא קיבל הצעה לעזוב ואת זה אני גם אומר על סמך דברים שמגיעים אליי ממקורות שאני סומך עליהם ולא מהתקשורת. חוץ מזה, ריקן יעדיף להישאר בבית"ר כל עוד יקבל הצעה כספית נורמלית.

לא צריך תקציב של יותר מ-25 מיליון שקל. בעונה האחרונה היה לנו סגל טוב מאוד למעט ההגנה, עד הגעת הצ'צ'נים שריסקה את הקבוצה ההתקפה שלנו הייתה השנייה בטיבה בליגה. אם ישאירו את כל הסגל של העונה שעברה(וזה בעיה כי הקרואטים לא יחכו הרבה זמן וגם לא מייעדים להשאיר את גלאבינה) ויוסיפו לו חלוץ כמו קדוסי לדוגמה ובלם או שניים, בית"ר תוכל להתמודד בפלייאוף העליון בלי שום בעיה. אה, וזה כמובן בתנאי שלוזון/לוי באמת יגיע.