בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

כי האוהדים בעמדת נחיתות כרגע וצריכים ישועה של מישהו עם כסף. אבל כשנגיע לגשר ומישהו באמת יבוא בהצעה כזו, נחשוב איך לחצות אותו.

אפילו הוספתי סמיילי כדי להבהיר שזה לא היה ברצינות.
    אגב בעניין- הנה מה שאודי מזרחי כתב היום בבית"ר.נט: " קשה לי לראות את ראשי העמותה יוצאים כנגד אותם אוהדים (פחד, אתם יודעים) ועוד יותר קשה לי לראות אותם מודיעים קבל עם ועדה שאותם אוהדים שרק הורסים, אינם רצויים בעמותה."
    אז לא רק אני חושב שאוהדים שמנבלים את הפה שלהם בדברים הכי גרועים שאפשר להעלות לראש הם כאלה שהטביעו כתם שחור ענקי על המועדון לא פחות מעזיבה להפועל בזמנים קשים, ולא רצוי שהם יהיו חלק מאיתנו... למרות שכרגע כל שקל חשוב, ומצדי שרנתיסי יקנה מניות.

אם אתה לא יכול להתמודד עם מה שאני כותב, אל תשחק במשחקים למי יש יותר גדול. לא רוכש לך שום גרם כבוד גם אם היית עם בית"ר כשהם עוד שיחקו במגרש הבננות.
    נובח בלי סוף? מחפש צומי? מזכיר לי דווקא מישהו...

האתר ההתאחדות לא מכיל את כולם? צודק. אבל איך תסביר את זה שמזרחי נעלם מהרשימה באמצע השנה שעברה מאתר ההתאחדות? וגם פה ופה הוא לא מופיע. בטח עוד קומבינה של קורנפיין ואסף שקד כדי להסתיר "משהו", נכון? אין לך רבע הוכחה לכל השקרים שאתה מוציא במצח נחושה מהמקלדת שלך, אפילו בדל כתבה של משה בוקר-רע!

איך זה מתיישב עם מה שחבר שלך המציא היום על זה שגל יוסף רותם את גידמאק להשקיע חזרה? ואיך זה שאתה מתעלם מכך שגידמאק לא בא בשום דרישה ושום טענה לקורנפיין? תמשיך לעמוד חזק לנגד העובדות שלא יבלבלו אותך!

2. סמואל אטו Member

מה?!
    לא ענית על מה ששאלתי- למה שמישהו יעיז להציע דבר כזה? מי כל-כך מטומטם שהוא חושב שהעמותה תתרום לו כסף? או שהעמותה שמבטיחה מניות בעבור 1,080 שקל יכולה פתאום לתרום את הכסף?

3. Ice Cream חסה

עברתי שוב על ההודעות של קרייזיבלו (גם עמ' 5) מהתקופה של פתח תקווה שהייתה כבר בדקה ה-90 לפני נפילה ללאומית, ואלה התשובות:
    עמית פינס העז לבקש את הכסף של האוהדים בטענה שזה מה שיציל את הקבוצה, עמית פינס היה מספיק מטומטם (האמנם? סך הכל הוא גייס את הכסף הזה בסוף מתורמים שקשורים לעמותה הזו ממילא, החזיק שנה שלמה בקבוצה וגם מכר אותה בסוף לללוז (קרייזי, בכמה?) וגם הצליח עם מה שאומרים שהייתה התכנית שלו להשאיר את אפי צפריר מנכל (והוא נשאר עד היום, לא?)) ולגבי השאלה השלישית- העמותה באמת לא יכולה על דעת עצמה לתרום את הכסף, בגלל זה שאלתי אם ינסו לארגן אסיפה כללית למשאל, למשל. כי בשביל בית"ר ירידת ליגה תהייה באמת מכה אנושה, ואם וכאשר (מודגש מספיק?) יבוא מישהו שיוכל לסובב אותנו על ה"פי-4-גדול-יותר" שיש לו מהצפי של העמותה (ומבחינתי זה בסדר) אז מעניין לראות מה יעשו האוהדים למען קבוצתם. למרות שאם שואלים אותי עדיף שיעבירו את ה-240 שקל שלי לבית"ר מאשר שיחזירו לי (איך בכלל הם יחזירו אם הפקדתי מזומן בחשבון?) 228 שקל ועוד 12 ילכו למנהל במזרחי טפחות.

4. סמואל אטו Member

א. אז מסתבר שיש כמה מטומטמים בעולם הזה( אני בספק אם קורנפיין כזה), זה בכל מקרה לא אומר שזה הגיוני.

ב. לא יכול להיות משאל כזה כי העמותה מותנה בכך שהא תהיה בעלים של הקבוצה, אם לא העמותה מתפרקת. בכל קרה גם אם היה משאל כזה, ונניח והוא היה עובר, אף אחד לא יכול להגיד לי מה לעשות עם הכסף שלי.
    אני שילמתי 1,080 שקל עבור חברות בעמותה שתהיה הבעלים של בית?ר, כל דבר אחר לא מקובל עלי בכלל וזו עילה לתביעה במי שיחליט דבר כזה.

נ.ב
    12 שקל מתוך 240 זה כולה 5%.
    אתה מעדיף לתת לבית?ר 100% בלי תמורה, במקום לקבל בחזרה 95% ושהשאר ילך לבנק?

במקום לעזור לשלם את המשכורת של ערן לוי, תתרום את הכסף לצדקה. 

5. Ice Cream חסה

א. קורנפיין לא יהיה פקטור במקרה כזה. מדובר יהיה על קבוצת משקיעים/ משקיע יחיד שינחתו מהחלל וזו תהייה הדרישה שהוא יכניס 6-8 מיליון שקל.

ב. אתה באמת צודק.

ג. גם אם אני לא הכי רוצה לשלם לערן לוי שכר, בית"ר זה לא תכנית כבקשתך וצריך משהו מאוד קיצוני כדי שאני לא אוהד ואתמוך בה, קבוצה שתהייה שלי בכל המובנים יש רק במנג'ר (שמעולם לא שיחקתי בו), אבל הקבוצה במנג'ר תהיי רק שלי, בית"ר היא של עשרות אלפי אוהדים והיא לא יכולה לרצות את כולם. לגבי הצדקה אתה עקרונית צודק וגם אני חשבתי על הכיוון שזה לא הכי מוסרי לגייס תרומות בשביל שילדים בני 21 יסעו במאזדה 3 ויקבלו עשרות אלפי שקלים בחודש בזמן שיש חולים שזקוקים לניתוח בחו"ל וילדים שאין להם מה לאכול/ לקרוא/ לשחק- אבל גם אני יכולתי במקום לקנות תקן 6 (שאני כל כך גרוע בו ואין לי זמן אז אני כמעט ולא משחק בו...) ב-200 שקל לקנות ל-10 ילדים שאין להם ארוחה חמה מנת שווארמה לכל אחד, ואת זה אפשר יהיה לומר על כל דבר שהוא לא קיומי. כל אחד יעשה את חשבון הנפש וסדר העדיפויות שלו.
    אני מקווה שיתארגנו הרבה אוהדים שיסכימו שהעמותה תעביר את הכסף שלהם לקבוצה גם במקרה וזה לא יצא לפועל אם זה יהיה מצב אנוש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/12
  6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מה אתם אומרים על זה?
    נראה שפניג'ל לא כל כך מאמין בעניין העמותה, וחושב שכדי להציל את בית"ר העמותה לא צריכה לקבל יותר מ-10% שליטה על המועדון.

7. Alta Tensione Member

הבן אדם מדבר קילומטרים (וקילומטרים של שטויות ודמגוגיה זולה) ועושה בקושי סנטימטרים. הוא עוד הרע במיעוטו יחסית לשדד (וארקעדי), אבל כששומעים את שניהם מתראיינים מבינים עד כמה המועדון הזה היה מנוהל בידי שוטים וכמה השינוי שנרקם בשבועות האחרונים הוא מתבקש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/12
  8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ספורט 5: ארקדי ישים כסף, איציק יקצץ ובית"ר תעבור בבקרה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.127252.html

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2556628

לפי וואלה:
    לסיכום -

ברקת יצא תותח ברמות, עם תרומות בסך 6 מיליון שקל.
    קורנפיין, קיצץ אחרי שהבין שהבעלים החדשים לא יסכימו לשכר כזה, וכל הכבוד לו כי הוא לא היה חייב.
    העמותה השיגה את המטרה שלה - 50%, והיא תוציא אותנו לעתיד ורוד.
    הדירקטוריון - בילבלו את המוח ובסוף גייסו רק חצי ממה שהעמותה גייסה.

ורק דבר אחד מעיב על כל זה וזה שגל יוסף עלול לצוץ בשנה הבאה ועוד להרוס את כל זה איכשהוא. מקווה שלא.

9. Don Joan Roman Member

אני מקווה חסה שעכשיו אתה יותר. אופטימי ומאמין.

10. סמואל אטו Member

אם תוכל לעשות לנו קצת סדר בכל מה שקרה היום זה יהיה מעולה.

11. Alta Tensione Member

מחר ארקדי יקום על צד שמאל מהמיטה ויגיד שאין לו שום כוונה להשקיע. ברגע שזה יעבור מ"ישים כסף" ל"שם כסף" אפשר להתחיל לנשום לרווחה, עד אז, אנחנו עדיין במצב קשה.

12. Ice Cream חסה

זה יפה שהוא לא מצטרף למקהלה של כולם ש"עמותת אוהדים זה טוב ומי שלא מבין את החדשנות של זה הוא לא נאור ולא חכם", גם אני חושב שזה רעיון לא טוב, אבל צורת הדיבור של פניג'ל והגישה שלו לא לעניין, כשלכולם ברור שהוא אפילו לא יקנה מנייה אחת. יש אנשים שצריכים להיות בארכיון של הקבוצה, נודה להם על קורטוב הטוב שהם עשו לעומת כל הרע, וניפרד כידידים.

חוץ מזה- ארקדי לא מפסיק להתהפך, אבל בניגוד לרבים אחרים יש לו כסף והוא כבר הביא כסף לבית"ר- גם אם זה כדי להכין את הקרקע לגל יוסף (יאללה קונספירציות! חוץ מלוני הרציקוביץק קישרו כבר את כולם לבית"ר בשנה האחרונה).
    פה כתוב על המתווה המסתמן בין הרוכשים לבין העמותה, שבטח עכשיו כשארקדי נכנס לתמונה זה ישתנה עוד פעם, כרגע מדובר על דירקטוריון של ארבעת אנשי העסקים/ נציגים שלהם, 2 אנשי עסקים שייצגו את עמותת האוהדים, 2 אוהדים מן המניין שייצגו את עמותת האוהדים ועוד נציג אחד שיהיה מקובל על כל הצדדים, והוא זה שינהל את בית"ר. למה מישהו קבוע איזה נציגים מותר לעמותה לשלוח?

לגבי אנשי העסקים שהכניסו כסף (מישהו חוץ מוואלה ספורט אמר לכם שהם הכניסו רק מיליון ולא 2 כמו שסוכם?)- מדובר בבני נחמיה- איש ירושלים ואיש בית"ר שהיה שנתיים מ-87' עד 89' יו"ר בית"ר. יזם נדל"ן של מגורי יוקרה בעיקר בירושלים.
    שמואל לוינגר- הבעלים של רשת האופטיקה והמרכז הרפואי "עיניים" ורופא בעצמו, ירושלמי ובוגר האוניברסיטה העברית ירושלים. שימש ב-2009/10 כספונסר משני לקבוצה.
    סימו טובול- גם ירושלמי, איש ליכוד מאוד מקורב לצמרת השלטונית שם. היה מעורב בפרשה ברשות המיסים עם שולה זקן, יורם קארשי וקובי בן גור (הידוע לשמצה). חלק מקבוצות טובול שעיקר הונה הוא בייבוא והפצת חומרי בנייה וגם נדל"ן ומסעדנות.
    אילן רג'ואן- ירושלמי, היה מקורב להנהלה בימי פניג'ל, שמו מתקשר לשערוריית נדל"ן, אחיו גדי שהחזיק בקפה רג'ואן בירושלים נרצח לפני 10 שנים בפיגוע, בעליה של רחבת משכן הכנסת, נדל"ן בכללי וגם של חברת ייבוא קפה.

קצת קשה לי להאמין שדירקטוריון (דירקטוריון זה ההנהלה והדרג שמקבל משכורת או הנשיאים שממנים הנהלה?) כזה יחזיק מעמד ולא יווצרו בו קונפליקטים על כל צעד, ראינו מה היה בין טביב להראל אז עם 9 אנשים בכלל הולכת להיות חבית נפץ בבית וגן, אבל נתן לזה צ'אנס בכל זאת.

השכר של קורנפיין זה כבר נושא שמיצה את עצמו. לפי האתר של החברים של הדובר הוא קיצץ 550 אלף משכר של 1.1 מיליון ברוטו, לפי וואלה הוא קיצץ 700 אלף משכר שבפעם האחרונה שאני זוכר עמד על 1.5-2 מיליון ברוטו לפי מרבית הדיווחים. אבל בעיקרון זה לא חשוב. איציק קיצץ והוא גם הודיע כי הוא ישתף פעולה עם הדירקטוריון לגבי החוב כלפיו וזה יפה. אבל יש גם דיווחים על קיצוצים בהוצאות הניהוליות ואפילו בשכר השחקנים ואלי כהן לפי מה ששמעתי. אתמול קראתי באחד האתרים שלבית"ר יש הוצאות מופרזות על ניהול. לא יודע מי זה עמרי טוביאנה ומה אומר התפקיד שלו של "מנהל תפעול", ולא ברור מה בדיוק יוסי גבאי (שהוא איש מקסים בלי קשר) אמור לעשות בתור מנהל שיווק- אבל אין ספק שבבית"ר התפרעו בהוצאות.

וגם- חוץ מאיציק שכנראה פרס את השכר שלו לעוד 4598 שנים קדימה גם דחינו בפעם הרביעית (!) חלק מהחוב על יצחקי לגנק ולסוכנים של אבראו ונדחה עוד 1.25 מיליון שקל, שיועברו לטובת בערך 3 מיליון השקלים שמיועדים להחתמת 6 השחקנים שאין להם כרגע חוזה ואולי עוד 3 זרים. מהלך דפוק לדעתי וחייבים פעם אחת לסיים את החובות גם במחיר של עמית בן שושן ודן איינבינדר מצדי.

היום גם אגב העמותה חצתה את ה-2 מיליון, נחכה להתפתחויות עד יום ראשון כדי להבין את כל מה שאמור לקרות עכשיו. יותר מדי תרעומת בבית"ר.נט על החלק של שמוליק לוי ועל איך שהכל צפוי להיות. מירו, יש לך מושג לגבי החלק שלנו בהנהלה ולגבי איך תראה העמותה?

רגע, מישהו באמת האמין שגידמאק יבוא משום מקום יומיים אחרי שהוא אמר שהוא גמר עם בית"ר ויביא 1-2 מיליון שקל? או שעכשיו אחרי שנעמיד קבוצת תלאים עם הנהלת תלאים אנחנו יוצאים לדרך חדשה וטובה יותר, ולא ניאבק על המקום ה-12 בשיניים ובציפורניים?

13. Don Joan Roman Member

קודם כל חשוב לציין, שבנוגע לכל הפרסומים על העמותה ובנוגע לכל הדברים שאמר/לא אמר שמוליק לוי ביום ראשון לאחר שהסאגה תיגמר, תצא הודעה מסודרת של העמותה והמועדון על הכל כולל הכל(כמה אחוזי בעלות העמותה תקבל כשכרגע זה הולך לכיוון 33.3 אחוז כשעוד 33.3 אחוז ילכו לאנשי העסקים והנותרים יישארו בחזקת ארקדי גאידמק) ובנוגע למה שקרה היום? קורנפיין רצה להעביר את תקציב המינימום של הקבוצה והבקרה ביקשה לראות את הכסף והבטוחות, ניר ברקת עשה שיחה בניסיון אחרון לרתום גם את ארקדי למהלך וארקדי הסכים(אם יעמוד במילתו או לא זה עניין אחר), כרגע זה הולך לכיוון זה שהיום(חמישי) יארגנו את כל הכספים והבטוחות וקורנפיין יילך ביום ראשון בבוקר לבקרה על מנת להעביר את תקציב המינימום ובו כלולים כל השחקנים אשר חתומים על חוזה(וכן זה כולל דאריו פרננדס וערן לוי) וביום שני-שלישי יעבירו את כל השחקנים שלא חתומים על חוזה כולל שווילי ועזריאל, כשמירב הסיכויים שהכסף יספיק גם להחתמת בלם שאלי כהן מאוד רוצה(לגביי החלוץ, ההערכה היא שגם הוא יגיע אבל מבחינה מקצועית אלי כהן מחפש קודם כל בלם), זהו בגדול, פרטים יותר מדוייקים אחריי שהבקרה תאשר כבר את התקציב ולפחות נוריד סלע ענק אחד מהלב.

ביום ראשון בלי נדר, כל אוהדי בית"ר ירושלים יקבלו את כל התשובות לשאלותיהם בהודעה רשמית מטעם העמותה, עד אז אני מציע להתעלם מכל פירסום/אמרה של אדם זה או אחר, גם אם קוראים לו שמוליק לוי שהוא בינתיים נציג העמותה אבל לא הוא האיש שעומד מאחורי המיזם ולא הוא האיש שיחליט מהן מטרותיה של העמותה שמאסה בשיטת ה"לחיות מהיד לפה תודות לנדיבותם של נדבנים אלו או אחרים" ולכן קמה לעשות מעשה, בגדול המטרות הן להיות כוח משמעותי בקבוצה, אבל בשביל זה צריך כסף וכרגע עם כל הכבוד לנו, יש לנו 2 מיליון שקלים ובסכום זה אין לנו זכות לדרוש יותר מ33.3 אחוזים בקבוצה מכיוון שכל אחד מהצדדים הן גאידמק, הן אנשי העסקים והן העמותה מביאים את אותו סכום של כסף, אם נצליח לגייס במהלך העונה עוד 2 מיליון שקלים מעבר ל2 המיליון שכבר גייסנו אז יהיה לנו פה קייס לקחת את חלקו של ארקדי בקבוצה.

רוצה מידע מדוייק? קורנפיין קיצץ 550 אלף מ1.1 ברוטו לשנה, לא יותר מזה ולא פחות מזה וואלה יכולים לכתוב מה בזין שלהם מה שנקרא, בנוגע להוצאות ניהול, אני לא יודע אם "התפרעו" זו המילה הנכונה אבל בהחלט יש מהיכן לקצץ ויש לציין שכולם כולל כולם הסכימו לקיצוץ כרגע.

התכנון היה גם לגמור אחת ולתמיד עם החובות לגנק ולאבראו אבל הסיפור עם מס הכנסה טרף את כל הקלפים.

אף אחד לא דמיין מצב כזה, אמרתי לכם באחת התגובות שלי: המתווה היה: 2.5 מיליון עמותה, 2.5 מיליון אנשי עסקים, 4 מיליון תרומה ניר מברקת, חצי מיליון שגל יוסף/הכח חייבים לנו וקיצוץ.
    בנוגע לקבוצת טלאים, זה מה יש, כל ההתחלות קשות מאוד, המטרה הראשונית והחשובה מכולם היא להעביר את בית"ר בבקרה ולהעמיד לה תקציב, אם אתה חושב שלאחר העברת התקציב העמותה "תנוח על זרי הדפנה" אתה טועה ברמות קשות מאוד, בעמותה מתכוונים לעבוד בכל המרץ במשך השנה כדי לגייס כמה שיותר כספים לקראת השנים הבאות, אני יכול להגיד שאנשי העמותה לא יושנים כבר הרבה לילות באופן נורמאלי מתוך דאגה כנה ואמיתית לעתיד המועדון הזה, כל אנשי העמותה הם גם אנשים עובדים, חלקם במשרות טובעניות וחלקם גם עובדים וגם לומדים ותאמינו לי שזו עבודת פרך והם ראויים להרבה מאוד קרדיט.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/12
  14. Ice Cream חסה

איציק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx
    מת על ההודעות שלך פה. תמשיך לכתוב ולעדכן לגבי כל דבר- מהמתווה המסתמן לגבי החזקת הקבוצה, ועד הדעה של חנן אזולאי לגבי מיקו ממן ונאור סבג.

בטח קראתם היום בספורט 5 את הידיעה/ ספין (למה לעזאזל אסף אקרמן ותומר לוי כותבים בענייני בית"ר?!) על זה ששוב גידמאק החליט לחזור והוא לא מוכן לוותר על 100% שליטה. תחושת בטן שזו חרטא מהולה באינטרסים כלשהם ויעבור המתווה של ה-33%.

אתה כותב לגבי החוזים שנעביר כאילו זה משהו שרק צריך להכניס מטבע למכונה וזה יקרה, אבל צריך עוד לסכם עם שחקנים על חוזה ויהיו להם דרישות. איינבינדר רק לפני חודשיים-שלושה דרש 750 אלף שקל ברוטו בעונה, וזה לא כסף שאנחנו יכולים להוציא בקלות כמה שלא מדובר בשחקן טוב (והוא שחקן מאוד טוב וחשוב). חדד רק לפני שנתיים היה צריך להגיע לבוררות על גובה השכר שלו והוא לא יסכים להמשיך לשחק ב-60-80 אלף דולר לעונה לעוד שנים, בן יוסף גם לא יתפשר לחוזה מצחיק והוא לא ירד בהרבה מה-100 אלף דולר הקבועים שלו, עמית בן שושן התרגל לקבל סכומים גבוהים ורק בעונה האחרונה כשהוא קיצץ ודחה הוא הרוויח 125 אלף דולר נטו, את ההיסטוריה של עזריאל עם תנאי שכר כולנו מכירים (הוא צריך לשלם לנו 70 אלף בחודש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx) וצריך עוד יהיה לסכם עם שחר על ההעברה שלו, מגרלשווילי אולי באמת יבוא לקראתנו ולא ידרוש סכומים מופרזים אבל יש את יעקב שחר בינו לבין בית"ר ומדובר בשחקנים שלא שילמנו להם 3 חודשים שכר ולקחנו להם רכבים שמגיעים להם, זה יכול להיות מו"מ מאוד מתיש ויכול להיות שחלק לא יהיו בסוף בבית"ר* (ואם אתה שואל אותי- אז חלקם לא יהיו כאלה אבדות).
    לזה תוסיף את דריו, ערן לוי וברק משה שיש לך אופציה עליהם אבל צריך לשבת איתם על שכר, את סניידר ואטו הידועים גם בתור עמרם ודיאמנט שיש להם חוזה (או "אופציה", אנערף!) וכנראה נצטרך לשלם להם, ועוד כמה שחקנים צעירים עם חוזים חתומים שרק שחררנו אותם מהאימונים, ספק התירו את החוזים שלהם.

* נכון שזה שהם מתאמנים עם בית"ר ויצאו לגרמניה בתנאים הקשים האלה בכל זאת מראה שהם עושים את זה לא לחינם, אבל אם אתה שואל אותי זה כי הם מפחדים לעזוב בטריקה מהדלת האחורית שימחק אותם אצל האוהדים ויוציא אותם באור לא טוב כמו עם עידן טל שנה שעברה, הם רק מנסים למשוך זמן בתקווה שיצוץ כסף ויוכלו להחתים אותם על התנאים שהם רוצים.

שמועות חזקות מאוד שהפורום של ארבעת אנשי העסקים האלה הזרים רק מיליון אחד. באמת?
    ומה שבאתי לומר זה ששיטת הניהול והבעלות פה מאוד מורכבת, הדירקטוריון שכבר עכשיו עוד לפני שהוא הוקם לא מגיע חלק להסכמות- יהיה מועד לפורענות וייצור יותר מדי רעש שלילי. סתכל מה עבר בין הראל לטביב, בין נמורד ורד לגל יוסף, אז התארגנות של אוהדים די חמי מזג, אנשי עסקים גם לא הכי תמימים ואיש עסקים הפכפך במיוחד בקבוצה כמו בית"ר ירושלים? זה יהיה יותר חזק מה-40 ק"ג חומר נפץ שדדו אלעזר שם ב-67' על שערי העיר העתיקה...

אני עדיין מעדיף רוכש אחד עם מנהל אחד. טייקון, מיליארדר מחו"ל, איש עסקים בינוני וצבעוני ביותר מישראל, עמותת האוהדים (שבתוכה כל ההחלטות גם לא יקבעו בקלות...)- רק שהכל ינוהל על ידי מנהל אחד שיהי לו שקט, לא הפאזל המורכב הזה שכל חלק שמוציאים הכל קורס.

עד שאני לא רואה תלוש מדויק ואני לא דורש לראות- אני יכול לעשות רק הערכות על סמך דיווחים ותחושות בטן. בית"ר.נט זה אחד האתרים האמינים בנושא בית"ר, אבל כולנו יודעים מי ייסד אותו ושהחברים שלו הם אלה שמנהלים אותו עכשיו- והוא אחד פרו-קורנפייני.
    לא אכפת לי כמה איציק מרוויח, גם מיליון שקל נטו למנהל שעושה את כל העבודה שהוא עושה בתנאים שהוא עושה זה בסדר אם היינו יותר מסודרים, וזה שהוא מוכן לוותר על חלקו זה יפה. סוף פסוק.
    זה יפה שקיצצו בהוצאות ניהול (מקווה שלא בקטע של הערכות אבטחה וספקים, אלא בשכר של עובדים)- אבל למה במצבנו צריך להעסיק מנהל שיווק ומנהל תפעול (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx) כשאין לנו שום דבר שדומה למנהל מקצועי (מקווה שאלי כהן אולי יעשה חלק מהסמכויות האלה) ואין לנו מנכ"ל (עם כל הכבוד לנידם).

אז רגע, הבני זונות האלה דורשים את כל ה-5 מיליון האלה בערך כבר השנה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    הם פשוט ממוטטים בבת אחת את כל הספורט בארץ על דבר שנוי במחלוקת והעולם שותק...

החצי מיליון שהכח/ גל יוסף צריכים להחזיר לנו זה חלק מהגירעון שנוצר לנו, ויש גם חוב של ההתאחדות לגבי התשלום האחרון של סכום דומה, מה איתו?

ולגבי כל מי שמעורב בעמותה הזו (גל, אדם, אלי, סג"ל, שמוליק לוי, מוטי ירוחם, המולודובסקים וגם אתה, ויש עוד כמה שאני לא מכיר ולא יודע על פועלם)- אין לי מילה אחת רעה נגדם ואני אסיר תודה והערכה על העבודה שהם עושים. גם אם זה לא יניב שום תוצאות בסוף נעשה פה דבר מדהים וההשקעה והנשמה שנתנו בזה עולה על ההשקעה של קובי ודה לה האסה ביחד בכל השנים שלהם בבית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Don Joan Roman Member

יהיה מו"מ מול כולם ואני בטוח שכולם יסגרו ומי שלא? נסתדר בלעדיו.