א' בדקתי באתר ההתאחדות, שום קובי מויאל לא שיחק בשום נבחרת נוער מגיל 16 (מוזר דווקא). ב' אני חייב לדעת מאיפה גילית לאן קובי מויאל הגדול נעלם? ג' כישרון זה לא מדד להצלחה של שחקן, וגם נבחרת נוער היא לא המדד הכי רציני לבדיקת כישרון והצלחה. העמותה חייבת עוד 600 אלף שקל, שהם חייבים מאז הקיץ, הנה מה שגל ויטנברג מהועד רשם ב-23 לאוגוסט: "העמותה התחייבה להביא 2.5 מיליון שקל. כרגע העברנו במעמד החתימה 2 מיליון שקל. יש לנו להעביר עוד חצי מיליון שקל". מה שגורר לכך שהעמותה מאבדת עוד ועוד זכויות בתמורה לדחיות, הפעם את הזכות להביא בעל בית חדש במקום ארקדי (או במילים אחרות, אנחנו לא נוכל לרכוש את הקבוצה במקומו...). אז מי אשם? 1. ארקדי גידמאק, כמו תמיד. 2. היועצים של ארקדי, כי בעצם ארקדי הוא איש טוב שתרם 400 מיליון שקל לבית"ר, וכמו תמיד זה היועצים שמחבלים... 3. שמוליק לוי, כי הוא היחיד מהעמותה שבאמת אפשר לתקוף בלי להרגיש רע עם זה. והוא גם הספים לנו את הדוא"ל עם העסקים הפרטיים שלו (אז מה עם הבאנרים של העסקים של ליעד ניב ומוטי ירוחם לא פעם ולא פעמיים הופיעו על לוגואים של העמותה). 4. ועד העמותה, שגם בחר את עצמו, גם לא עשה קולות של אסיפה כללית, גם חתם על הסכם עם התחייבויות עתידיות מופרכות, וגם לא טרח לעדכן את האוהדים בזה ולא ניסה ליזום משהו בנוגע לזה. 5. האוהדים, כי מתוך ה-15 אלף שהגיעו מול הפועל בטדי ומכבי בר"ג, ושרים "בזמנים קשים לבי שלך", לפחות עוד 8000 מהם יכלו לגלות יותר אכפתיות כלפי הקבוצה שלהם... אני נוהג להאשים את האוהדים שיכלו אבל כנראה שלא ממש רצו, אבל הפעם התנהלות הועד באמת מתחת לכל ביקורת. בנושא אחר, קובי מויאל עם צהוב 12 העונה, באיזה ממוצע של צהוב כל 2 משחקים יפספס עוד משחק, את זה נגד מכבי. לא שאין לו תחליף, אבל לעזאזל איתו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
1. לא דיברתי על קובי שמשחק אצלנו היום. 2. חבר טוב. 3. סוף סוף משהו שאי אפשר להתווכח איתו עכשיו מה הקשר של זה לבין כל בלבולי המוח על אליחן
כל מה שכתבת היגיוני מאוד אם היו לנו שאיפות מעבר להישאר בליגה כל עונה. קבוצה ששואפת להיות חברה קבועה בצמרת ולאיים על תארים חייבת להחזיק בקאדר של 17-18 שחקנים איכותיים שיתחרו על חולצת ההרכב הראשון, אין כאן שום עומס מיותר על אף עמדה. לקח לגלאוינה לא מעט זמן להתאקלם(היה חלש מאוד חצי ראשון של העונה) עד שהוא מתחיל להראות קצת מהפוטנציאל שלו לשחרר אותו יהיה צעד מפגר בטח לטובת שחקן בינוני כמו אליחן(והם בכלל לא משחקים באותו עמדה), מה גם שגלאוינה הוא שחקן שהיה חסר לנו כבר כמה שנים - קשר התקפי שמשחק לעומק ונותן שערים, אני בטוח שעוד שנה-שנתיים הוא יהיה שחקן מאוד משמעותי אצלנו ובליגה בכלל.
דווקא בעונות הקודמות שלנו היו 5 שחקנים "איכותיים" בכל עמדה, והשנה סופסוף בא השריף ועשה סדר. אין לי בעיה שיוחלט שגלאבינה יישאר (למרות שאני לא רואה בעזיבתו חלמאות משוועת), אבל לא צריך בסגל יותר מ-4 קשרים התקפיים (לא משנה אם קיצוניים או מרכזיים, ממילא יש רק 2 מקומות בהרכב) ברמת הרכב ועוד אחד או 2 צעירים, שרצוי שגם יוכלו לשחק בגיל נוער. כרגע יש לנו נוסף על בן שושן, לוי וגם קריאף שיכולים לשחק באיזורים של הקישור את ריקן, סטיבן כהן, אליחן, נחמני וגלאבינה. כשרק ריקן משחק באופן קבוע, סטיבן וגלאבינה יושבים רוב הזמן על הספסל ואליחן ביציע. את אחד מהם צריך ואפשר לנפות. :aa1: ג'אבו קאדייב הושעה מ-2 משחקים ויפספס את המפגש מול מכבי וגם את המפגש הראשון בפלייאוף (או שההשעיה האוטומטית שלו נחשבת?). עונש הוגן, ולא הפסד גדול מדי.
הודעה של העמותה: עצוב לשמוע שרק ל-1765 אוהדים (מתוכם 100 אנשי ציבור...) היה אכפת ולו ב-240 שקל מהקבוצה, ועצוב שרק ל-331 מהם היה מספיק חשוב לנסות להשפיע על החלטת הדירקטוריון והחלטת ההנהלה. דווקא התוצאות מעודדות... בית"ר.נט בחרו לתמוך במחאה נגד גידמאק, אחרי שגם הם כמו כל עיתונאי ארצנו חקרו, בדקו והוכיחו שגידמאק הוא זה שהביא את קאדייב וסדאייב נגד עמדתו של אלי כהן וכל זה במטרה לקדם אינטרסים אישיים עם ראמזן קאדירוב/ טלמן איסמאילוב/ ולדימר פוטין/ לוציפר... או לסירוגין לנקום באוהדים על זה שלא בחרו בו לעירייה. חבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אתה בוחר לא לראות כל מני דברים לא אומר שכולם צריכים ככה. ארקדי אמנם שם 400 מיליון ש"ח בבית"ר, אבל הרוב הגדול הלך למשכורות של שקלאר, ארזי ושאר אוכלי חינם. לא רק זה, הוא השאיר אותנו עם חוזים עצומים שההשקעה המעטה שלו מאז שנמאס לו לא מכסה אפילו את הקצה, איפה הוא היה כששיחררנו חצי קבוצה בשביל לשלם את המשכורת של אלי ארזי? מתי הוא חוזר? כשיש לו הזדמנות לעשות רעש על חשבון המועדון. אישית לא הצבעתי כי שכחתי את הסיסמא שלי, אבל לגביי זה: מעט מדי מאוחר מדי. אני שמח בשביל החבר'ה האלה שהגשימו חלום וישבו בהנהלה של בית"ר, חבל לי שזה בא על חשבון האופציה שמתישהו בהיסטוריה תהיה לנו קבוצה בבעלות הקהל.
"המלך הוא עירום"... שאר אוכלי חינם=קורנפיין? ובוא נגזים עוד קצת... יש לפעמים השקעות שלא מוכיחות את עצמן והופכות לעצם בגרון. אם בן שושן וברוכיאן היו מממשים את הציפיות הלגיטימיות מהם כשהחתימו אותם על חוזים ארוכי טווח, בדיוק כפי שיצחקי מימש, אז היינו מצליחים למכור גם אותם, ולא היינו נאלצים לשחרר את עידן ורד. השחרור של דן איינבינדר הוא כבר תולדה של ניהול כושל של איציק ולא יעזור כלום. שוב, בוא נגזים ונהפוך את יצחקי, ורד, תמוז המאוס על סף סיום חוזה ואיתן טיבי השעיר לעזאזל לחצי קבוצה. איזה רעש על חשבון הקבוצה הוא עשה כשהוא הכניס לקופת המועדון מיליון שקל בינואר שנתנו אוויר לנשימה ואפשרות לרכש לקבוצה? איזה רעש הייתה גורמת ההתערבות שלו עכשיו בבית"ר (שאני מדגיש שוב, הוא רק ייעץ ודחף לכך. לא הנחית על אף אחד כלום) אם אוהדי בית"ר לא היו גזענים ופרנואידים? כמה אני מודה לאלוהים שנטע בי זיכרון, אפילו שמנע ממני להיות חכם ומפוכח כמוכם... מסכים איתך שזה מעט וועד העמותה יצא דרעק פעם אחר פעם, אבל עשינו (אנחנו, האוהדים) וגילינו אכפתיות מעט מדי, גם פעם אחר פעם.
הסקר הזה הוא עלה תאנה לסיבה האמיתית שהעמותה לא תהיה חלק מהדירקטוריון בעונה הבאה. אני עדיין מחכה שיערכו סקר בין כולם כדי לקבוע אם להצטרף או לא להצטרף לקבוצה, או לישיבה של העמותה, או להבצעה שתבחר מי ייצג אותנו בעמותה... מעניין,פתאום נזכרו בנו.
יצחקי- ההווה של המועדון ורד- העתיד של המועדון תמוז - גוש קקה כל זה בשביל לממן משכורת של אדם שמעולם לא תרם לבית"ר ושהוחתם לא על בסיס יכולת ניהולית אלא בגלל שהיה תת ניצב במשטרת ישראל. גם בן שושן וברוכיאן חתמו על חוזים שהיו פי כמה ממה שהם שווים. לא נדבר על החוזה ל4 שנים שהיה לשום עם שכר אסטרונומי. 400 מיליון זה הסכום שארקדי שם, הוא היה מנופח מעבר לכל פרופורציה. עם ניהול סביר ולא של יו"ר איגוד הסיף ועם 100 מיליון לכל התקופה היינו בונים קבוצה זהה לזאת לגמריי. כולל כמה אוכלי חינם.
ספיישל בשבילך חסה, חבר שלך גל יוסף השה התמים "גם גל יוסף מעורב בענייני בית"ר כבר שנים ארוכות. מי שהוגדר על ידי הבעלים גאידמק כיועצו בענייני ספורט אינו מחבב את כהן. היחסים ביניהם אינם תקינים כבר זמן רב, וגם זאת על רקע מחלוקת בעניינו של שחקן, לירון דיאמנט, ששיחק בבית"ר ולא קיבל מכהן דקות משחק. דיאמנט הוא בנו של איש העסקים ישראל דיאמנט, המקורב מאוד ליוסף, ובסביבתו של יוסף טוענים כי הוא לא סולח למאמן בית"ר על היחס הנוקשה שהפגין כלפי החלוץ הצעיר. יוסף טוען כי כהן היה נוקשה כלפי החלוץ משום שידע שהוא מצפה ממנו לתת לו לשחק." הכתבה המלאה
לא חושב שפעם אחת קרה שהדירקטוריון לא עשו יד אחת נגד העמותה. הטיפשים חשבו שהם נכנסים למשחק הוגן וקיבלו בראש. אז יוסי מזרחי במקום מאמן? לא הספיק לנו התקפי הפאניקה שהוא היה מקבל על הקווים כל 5 דקות בפעם הקודמת? הפעם לא יהיה לו סגל שיכול לקחת אליפות עם נומה בתור מאמן. מאוד מקווה שרמת השרון תנצח כדי שנוכל לעודד את בית"ר בראש שקט.
בושה גדולה שאין עדיין את החותמת הסופית להמשך עבודתו של אלי כהן בעונה הבאה. למישהו יש ספק בכלל שאם השריף לא מגיע לכאן באמצע העונה שעברה אנחנו יורדים ליגה? או שאם מאמן אחר היה עומד על הקווים העונה אנחנו קבוצת תחתית? כנראה שמאמן בלי יחסי ציבור לא יכול לקבל הערכה אמיתית לעבודה שלו. עצם זה שאי-שיתופו של שחקן חלש וכושל כמו לירון דיאמנט(או אופיר עמרם אם תרצו) הוא אחד השיקולים שעולים בדירקטוריון כאחת הסיבות להפסיק את ההתקשורת עם אלי אז אנחנו בעצם רק מגלים כמה הרפש שיש סביב המועדון בשנים האחרונות הוא גדול, ועם כל הכבוד לדירקטוריון שמורכב מאנשי עסקים שכל אחד מהם יכל לקחת את בית"ר מזמן אבל מעדיף לשים גרושים ולקבל זכות של קבלת החלטות גורליות במועדון(פטנט ענק) אם לא נפתח את העונה הבאה עם אלי כהן כמאמן ראשי אז זאת תהיה חזרה של כמה צעדים גדולים אחורה, אני לא באמת מאמין שרן בן-שמעון יגיע ושיוסי מזרחי יצליח להשפיע בצורה דומה על הקבוצה כמו אלי וזה גם לא משנה, בדיוק כמו שאם נסיים את העונה בפלייאוף התחתון ונעוף נגד מכבי חיפה השבוע לא צריכות להיות השלכות בנוגע למעמדו של אלי בקבוצה, אין טעם להתעסק בהחלטה הכי פשוטה שמקבלי ההחלטות בקבוצה צריכים לקחת בזמן הקרוב.
וואלה יופי, בית?ר חזרה להיות אימפריה שאנחנו יכולים לבחור מבין שלל המאמנים שעומדים בתור. אני אפילו לא מדבר מבחינה מוסרית, שזה שיא הבושה לזרוק מאמן שבא בזמן שהמצב היה הכי נמוך מאז עונת הפירוק והפך אותנו לקבוצה המלהיבה בליגה. דירקטוריון בזוי שמלא באינטרסנטים.