לא מסכים איתך, עם קובי אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה וחזקה מאשר בלעדיו. מה שכן אני מסכים שעדיף למכור אותו כרגע תמורת 2 מיליון ושחקנים מאשר לאבד אותם תמורת דולר בתום העונה.
אם נשאיר אותו, אז הסגל שלנו יהיה מורכב מבלם אחד וללא חלוץ ומגן שמאלי. אם נמכור אותו, זה עלול לפתור את הבעיה הזאת. אם יענקל?ה יהיה מאוד נדיב נוכל לקבל את עזריאל ומגרלשווילי בחינם ובעזרת ה-2 מיליון( בנוסף לשאר הכספים) נוכל להחתים גם את הזרים שכהן רוצה ולחזק את הסגל משמעותית.
צריך לעשות חוק של איסור העתקת חתימות! מילא יעקב וסטיביג'י משתמשים באותו Xxx של סוארז, עכשיו גם חיים לוקח את התמונה האגדית של ראיין אדליי? לא מתאים ולא הולם את אליס ברגודו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. אסף שקד רושם שמוטי ירוחם ויוסי מולודובסקי כן היו בפגישה. זה לא נכון? או שאסף מחפש לכסת"ח את איציק ובתאכל'ס שניהם מייצגים את עצמם? קודם כל- מאיפה הביטחון שברקת יכניס את הכסף? 1. מה דעתם (ודעתך?) למכור אם צריך גם את הרוש ולמצוא לאיינבינדר קבוצה (שקשה לי להאמין שהוא יסכים לחוזה חדש בכסף שנוכל להציע לו) ולסיים עם החובות שאנחנו גוררים מאז שקנינו את יצחקי ואבראו? מכבי תצטרך שוער במיוחד אם חיימוב יעזוב, את דנצ'וק ננסה למכור לק"ש או לקבוצה דרג זין באירופה- וגם אם לא נוכל להביא להם מחליפים ראויים אני סומך על סיידוף ועל ברק משה ואופיר קרנף. מי זה ה"עוד שחקן" שמתוכנן עם עזריאל ושווילי? ומה יהיה מצד העמותה אם יבואו אנשי עסקים ויציבו בתור תנאי להשקעה של 5-6 מיליון שקל שלהם את הכסף שאספה העמותה בלי אחוזים/ סמכות זניחה והאפשרות הנוספת תהייה רק פירוק? תסרבו? תערכו הצבעה באסיפה הכללית מאלה שאספו? תשלחו את הלה פמיליה "לשכנע" את אנשי העסקים האלה לתת לכם יותר סמכויות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אין, אתה כזה ליצן ושקרן! הוא הועבר כבר בקיץ הקודם לתפקיד הסקאוט, הסתבך עם האוהדים, איפשהו באמצע העונה הוא נמחק מרשימת בעלי התקפיד בהתאחדות, וגם עכשיו הוא לא רשום לא באתר ההתאחדות ולא באתר הרשמי בתור בעל תפקיד. כך שהוא כבר לא מועסק. לפחות מ-1,000,000 ירדנו ל-"450,000 ש"ח נטו, מאזדה 6 צמודה חדשה (בימים שכולם החזירו את הרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx), דלקן וכרטיס אשראי על חשבון ביתר". באיזה משחקים בדיוק ראית אותו נכנס עם הבוס שלו? עד כמה שהבנתי אתה לא בדיוק הולך ולא בדיוק יכול ללכת למשחקים...
אם נצליח לעבור בבקרה בלי למכור אותו אז כמובן שמגרלשווילי ועזריאל יהיו בקבוצה וזה גם אמור להספיק להחתמתם של 2 הזרים שאלי כהן רוצה בעמדות בלם וחלוץ.
איציק, אתה מדבר מהירהורי ליבך, מהתקוות שלך, מהרצונות שלך, מהאמונה שהכל יסתדר לבסוף, וחבל לי שעדיין אתה ואחרים נופלים קורבן לספינים בתקשורת, ושנינו יודעים הרי מי מפיץ אותם, ובשליחות מי. מויאל יימכר בסכום נמוך בהרבה: שחר כבר אינו המחליט הבלעדי בחיפה, ובנו ואחיינו יחד עם עוזרו הנאמן עוזי מור, ואיתמר צ'יזיק המנכ"ל, כבר חתכו לאלון חרזי בשכר בצורה דראסטית. ההחלטות בחיפה הן מעכשיו שכלתניות, ולא מהבטן. גם רובן לא קיבל כל שחקן שהוא רצה. הנדבנות והפזרנות של יענקל'ה היא הסטוריה. ואני לא מבין איך מקשקשים אצלנו על 2 מליון ש"ח של ארקדי: הוא פושט רגל, ופושט יד. הוא עדיין משלם את הריבית על ההלוואה של 6 מליון דולר שלקח מגל יוסף, ולא מסוגל לשלם את הקרן עצמה. 2 מליון? בכסף מונופול, או ברובלים ישנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx יש לנו עוד הרבה ימים קשים, ושנים קשות עד שניחלץ ממלתעותיהם של ארקדי, גל יוסף, קורנבלוף בע"מ, איתן מזרחי, והחובות שנוצרו. האפשרות השלישית, הפירוק, היא הריאלית ביותר. ממילא בית"ר היא חדלת פירעון. ושוב אני שואל: למה ה 4 מליון שניר ברקת כביכול הביא א משמשים לתשלום המשכורות ולהפחתת החוב השוטף של בית"ר? מוזר מאוד, אפל, מסריח. שבוע טוב! עוד 10 ימים למאנאייק!
למה שמישהו יעיז להציע דבר כזה? בכל כלי התקשורת מציינים שגם אם נגייס 10 מיליון שקל, אז רק 2 מתוכם יהיו להחתמת שחקנים. זה בקושי יספיק לשלוש שחקנים, אז אולי אתה יודע משהו שאני לא יודע...
אסף שקד חבר ותיק וטוב, אבל יש רק שלושה אנשים שמורשים לייצג את העמותה: עו"ד העמותה, אראל סג"ל ויו"ר העמותה, האחים מולדבסקי ומוטי ירוחם אנשים יקרים מפז אבל הם לא מייצגים את העמותה כלל ועיקר. על סמך זה שניר ברקת לא מבטיח סתם, אם לא היה כסף הוא לא היה אומר שיש. החובות לגנק ולאבראו כלולים בתוך עשרה מיליון השקלים, והעוד שחקן הוא לא ידוע, יש שאומרים סולליך, יש כאלה שלומי אזולאי, יש שאורמים שישאילו לנו את בוליאט, בוא נחכה ונראה. פשוט מאוד: לא נכניס את הכסף, ותפסיק לדחוף את הלה פמיליה לכל מקום, אנחנו לא מחלקים ולא מפלים בין אוהד זה לאוהד אחר, כל אוהד מוזמן להצטרף לעמותה ולכל אוהד לא יהיה יותר מזכות הצבעה אחת, אנחנו לא מפלגים את הקהל אל פועלים לאיחודו ולהשתלבותו במסגרת הבעלות והאחריות על המועדון.
לא. צו הרחקה הוא הוציא נגד אחד האוהדים, אחרי שהוא ניסה לתקוף אותו. אני עייף, אבל אנסה בבוקר למצוא לינק לזה. אני ממעט מאוד להגיע, ואם אני מגיע, אז אני יושב לי בשקט במערבי, ומתרחק מהבלגנים. כשחסה יהיה 44 שנים אוהד, אז שיתחיל לדבר. בינתיים הוא קשקשן לא קטן, שכלו ביחס ישר לנסיונו בחיים. פינצ'רים תמיד נובחים הרבה, מטיפשות, פחד, וצומי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx חוץ מזה, תסביר לגאון הצעיר, שלא כל מקבל שכר מופיע בדף היחד באתר של קבוצה בהתאחדות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx בבית"ר מועסקים בשכר עשרות עובדים במחלקות השונות, ורק חלקם מופיעים באתר ההתאחדות.
1. זה לא פעם ראשונה, וכנראה גם לא אחרונה ששקד משקר: זה התחיל עם המונדיאל בזמנו, והמשיך עם ליקוקי התחת שלו לקורנבלוף בע"מ עוד בתקופת היותו שחקן אצל שומי. הוא מקבל כסף טוב כדי לשקר בשמו של מי שמורח לו את החמאה על הלחם. בזמנו, הוא רצה לכת לבחינות לקבלת רשיון סוכן-שחקנים, וכתב באתר שלו, שלא תהיה לו בעיה לשקר. גם על התמכרותו להימורים הוא התפאר בזמנו. 2. בשום מקום לא כתוב מפיו של ניר ברקת שהוא הביא כסף: זה מפי מקורבים, ומפיו של קורנבלוף בע"מ, דרך התוכי שלו. ושוב אני שואל: אם יש אכן כסף ( הלוואי! ) מדוע הוא אינו בחשבון הבנק של הקבוצה? מדוע לא משלמים את חוב שלושת המשכורות ( עוד 10 ימים 4! ) לשחקנים ולעובדים? ואת התשובות צריך לספק קורנבלוף בע"מ!
1. תרשה לי לא להתייחס להכפשות המיותרות שלך כלפיי אסף שקד שמעבר להיותו עובד המועדון הוא גם אוהד שרוף וטוב שלו שהגיע לכל משחק בעשור וחצי שקדם לעבודתו בקבוצה. 2. הכסף לא נכנס וגם לא ייכנס עד לרגע שבו נצטרך לעבור בבקרה כי א,ף אחד מאלה שתרמו את הכסף לא יתרום אותו לקבוצה בתהליך פירוק.
מיזם האוהדים אסף כסף אמיתי, כ 1.9 מליון, אצל ניר ברקת וקורנבלוף בע"מ מדובר על הבטחות. גם קראתי כי איש עסקים מקפריסין ביטל תרומה בגלל הקללות אתמול ( גועל נפש! תעזבו את אשתו וילדיו מחוץ למחאה נגדו! ), וזה כמובן ספין שקרי ומסריח שנועד לפגוע באוהדים, ובמחאתם הליגיטימית להעיף יו"ר כושל! קורנבלוף בע"מ ומזרחי הביתה - תחי העמותה הקדושה!
אין לי אפילו צל של ספק שזה נכון. גם אני בתור איש עסקים אחרי שאני רואה התנהגות כזאת (ואני לא נכנס עכשיו לבעד\נגד קורנפיין) בחיים לא הייתי תורם. אין צורך לציין שזה לבטח מבריח משקיעים אופציונליים נוספים. תמשיכו להרוס את בית"ר. לאט, לאט, אבל בטוח. תודה לך, אוהד כביר!
ארקדי כן/ארקדי לא: הליצן התפרן הודיע היום שלא ישים יותר אפילו שקל בבית"ר. http://www.news1.co.il/Archive/001-D-306278-00.html אז מה כל הפירסומים שהוא כביכול ייכנס השבוע למו"מ עם העמותה? חרטא! השחקנים ממורמרים, מפני שהם יודעים שגם החודש לא יקבלו שכר, זה החודש הרביעי ברציפות! האווירה בקבוצה שהיתה מעולה ביותר בקובלנץ בגרמניה, השתנתה אתמול אחרי ההפסד לאווירה דיכאונית ומיואשת, חסרת תקווה. בינתיים, חוץ מהעמותה, אף איש עסקים או ראש עיר כלשהו, לא הביא ולו שקל אחד(!) לבית"ר! 9 ימים בדיוק ( פחות שבת ), נותרו עד למועד האחרון בהחלט להעברת התקציב בבקרה. בקשת רע"א ( בקשת רשות עירעור ) על פסיקת בית המשפט המחוזי בקשר לתשלום המע"מ בגובה של 5,500,000 ש"ח שהוגשה לבית המשפט העליון, נענתה כצפוי בשלילה. זה אומר שבית"ר תצטרך להשיג גם את הסכום הזה כחלק מהתקציב לעונה הקרובה. ההתפטרות של קורנבלוף בע"מ? חחחחח.....מהרגע הראשון היה לי ברור שמטרתה לעצור את המחאה נגדו, ואת דרישת האוהדים שיתפטר, או לחליפין יקצץ משמעותית בשכרו, כפי שהוא קיצץ לכולם, חוץ מלעצמו, ולחברו איתן מזרחי. הוא לא יתפטר לעולם, וזה פירוק יעיף את החמדן גזלן ושקרן הזה יחד עם חברו אל מחוץ לבית"ר, וזו הסיבה היחידה שהוא כל כך חושש מפירוק. ולגבי הקללות: החבר הכי טוב, ומי שהסתייע ב"לה פמילייה" ( שאני קורא לה כבר מזמן "לה קרימינאלייה" ) כדי להגיע לתפקיד, כדי להעיף את שומי, וכדי לחתור תחת אלי ארזי, הוא....קורנבלוף בע"מ בעצמו! הוא גידל את המפלצת המכוערת, והוא אוכל את החרא ממנה. החטא - ועונשו!