להפך, הוא מבשר טובות, מה אנחנו צריכים שכל חטיאר ישתפשף על השם שלנו, יגמור ויילך? ויש ארכה עד ה15 לחודש, נקודה, תפסיק לנסות להפחיד את כל העולם ואחותו, נראה לך שאורליצקי לא יאשר ארכה לבית"ר אם הוא מאשר אותה לסכנין ורמה"ש? מה הם יותר טובים וחשובים מאיתנו לליגה? לא נראה לי. ענו לך כבר, מה כל כך קשה להבין מי תרם? אתה רואה שאתה אאוט סיידר? אני מאמין, נקודה, כמו שהאמנתי לאורך כל הדרך בפרוייקט הזה, על סמך מה? על סמך זה שאנשי העמותה עובדים ימים כלילות על מנת לספק לבית"ר ירושלים את מה שהיא צריכה ולא יכול להיות שהם יעבדו בצורה כ"כ אינטנסיבית ולא נצליח ועוד עצה קטנה: אל תאמינו לכל מילה של התקשורת, לא לגביי הסכום שנאסף, לא לגביי אולטימטומים של גאידמק וכל מיני זיוני מוח של זבי חוטם חסרי מושג בעיתונות מינימאלית ומומחים בליכלוך מקסימלי. בנוגע למשה אוחיון: אני הייתי בטוח במאה אחוזים שהוא יתרום, אני יודע שהוא אוהב אותנו ושאם וכאשר הוא יחזור לארץ ובית"ר תוכל להחתים אותו הוא יחתום אצלנו גם אם יקבל פחות כסף.
אם אתה לא מפחד, אז אתה כנראה מנותק. מספיק לקרוא את הראיון הקצרצר של אלי "השריף" כהן בספורט 5 ( "אני לא יושן בלילות" ) כדי להבין כמה המצב נואש. לו הייתי יכול, הייתי מנסה להירדם עד ה 16 לחודש, ולא רק אני, ולקום לקול שאגות הקהל בטדי, כמו בימים הבאמת טובים. אנא אלוהים הושיע נא, אנא אלוהים הצליחה נא! אמן!
נקווה כולנו שב 16 לאוגוסט, ואפילו קודם, נוכל כולנו להאנח אנחת רווחה, לברך "שהחיינו", עונה טובה, ו....שנה טובה. שבת שלום ומבורך!
עכשיו, כל הפתאים, שלא לומר טיפשים, שלא האמינו ל "בית"רי מלידה", שהזהיר אותכם כבר לפני שנתיים מהשקרן, חמדן, ונצלן קורנבלוף בע"מ, יכולים ( אם יש להם יושרה ), לבקש ממנו סליחה, להודות שהם טעו ( ובעיקר הוטעו, ע"י התוכי בשכר של קורנבלוף בע"מ ), ולחזק את מיזם האוהדים, ואת מאבק המחאה לסילוקו של קורנבלוף בע"מ הגזלן, שקרן, וחמדן מקבוצתנו האהובה. http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/392/24...p=3&cat=6508190 http://sports.walla.co.il/?w=/157/2555554 ולא יזיק גם שתתחילו להבין שעיתונאי "הארץ" משה בוקר, ממלא את תפקידו כראוי, ומספר לכם את האמת על מה שקורה אצלנו בקבוצה: http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1787457 וזאת להבדיל משני המשת"פים של קורנבלוף בע"מ: יניב טוכמן, וגלעד שוברט. האחרים ככה ככה. ואני יודע גם למה קובי מויאל "מתח שריר": הוא יימכר השבוע, כדי "להציל את בית"ר", כלומר את השכר של קורנבלוף בע"מ. ליבי ותודתי לאחיי היקרים מעמותת האוהדים, שעשו ימים ולילות להצלת הקבוצה, והוכשלו ע"י בני בליעל, שכל מטרתם חליבת כספים. כדאי גם שתבדקו: מי מימן את בר-המצווה לבנו של איתן מזרחי לפני כשנה, ועל חשבון מי טס קורנבלוף בע"מ במחלקה ראשונה לזונות בתאילנד, ולמה אין כסף אפילו לבדיקות הדם שדורש בצדק אלי "השריף" כהן.
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2555594 ואם אתה לא מאמין לאלי כהן, אז אתה באמת בבעיה. קורנבלוף בע"מ מוכר את קובי מויאל למכבי חיפה, כדי שיהיה לו מאיפה להמשיך לשלם 2,000,000 ש"ח לעצמו בחשבונית מס, ועוד 1,000,000 ברוטו עלות שכרו של הסקאוט/חבר שלו איתן מזרחי. ביטלתי את המנוי, הכסף הזה יועבר לעמותה!
רק שאני לא קונה את הידיעה הזו: יניב טוכמן הוא כתב וליצן החצר של קורנבלוף בע"מ, שעלותו לבית"ר היא אכן כ 2,000,000 ש"ח לשנה, והחמדן הזה לא יוותר כל כך מהר על מכרה הזהב הזה. גם הסיכוי שלו להעביר את בית"ר בבקרה הוא אפס, והוא יודע שהמפרק יחד עם רואי החשבון שלו יחשפו הרבה פרטים מביכים, ולכאורה פליליים. ואם יש 4 מליון ש"ח מניר ברקת, אז למה הם לא בחשבון הבנק של המועדון? למה קורנבלוף בע"מ לא משלם את שלושת המשכורות המולנות לשחקנים ועובדי המועדון? איפה הכסף קונסטנצה? ולא: הוא לא עוזב בגלל הקללות, אלא בגלל שנכשל, וגם הערב עם פגישת המליונרים לא הצליח לגייס אפילו שקל אחד! הם תבעו ממנו לקצץ ב 75 אחוז את שכרו, והוא לא הסכים, ואז הפגישה התפזרה! חוקר פרטי ששכרתי נכח בפגישה, וצילם אותה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
פשוט מאוד: על כל שחקן שיושאל או אולי יירכש נקבל כמה אלפי שקלים (כן, גם בקבוצות תחתית בליגה הלאומית משלמים דמי השאלה, אפילו בליגה א') או נחסוך שכר של אלה שיש להם חוזה ויושבים ביציע, יחד עם זה ירדו כל ההוצאות הניהוליות עליהם- ושקל לשקל נאסוף סכום יפה, ובימים האלה כל סכום חשוב. אני לא מכחיש ולא מתבייש בזה שאני לא חושב כמו רוב אוהדי בית"ר, אבל איך זה קשור לזה שלא הבנתי למי התכוונת ש"ידע לשים את טובת הקבוצה מעל טובתו"? לא משנה, הלאה. בקיצור, אתה מאמין שזה יצליח כי אתה בכללי מאמין (אחלה, אבל אני לא), ואתה מאמין שכל מה שאתה ושאר חברי העמותה היקרים עושים יביא תוצאות? מצטער, אבל גם אם השיווק שלכם יגיע למקסימום (שלטים באיילון, פרסומות 5 פעמים בשעה ברדיו, חסות לתכנית הפריים-טיים של ערוץ 2 והאולימפיאדה) זה לא מה שיגרום להבדל בין אוהד שיסכים לקנות מנייה לבין "אוהד"שלא. לגבי עיתונאים ומה שהם מדווחים- אני מעדיף להסתמך על מה שהעמותה עצמה מפרסמת וגם עליך בתור מקור ראשון, אבל זה לא שהעיתונות בארץ מנותקת לגמרי. יש כתבים ועורכים מתועבים, יש אתרים עם אג'נדה ויש דיווחים שנראים ממש תלושים, אבל אני הולך על תחושות הבטן שלי לגבי מה נכון ומה לא. אני קורא מספיק שנים דיווחים כדי לדעת מה בכיוון ומה לא. בטח לא בונה הררי ציפיות על סמך כל דיווח שגידמאק יצטרף לאוהדים ולא את זה שהעמותה וקורנפיין "על סף פיצוץ". חיים- קודם כל תפסיק להיות פאתטי ולדבר על עצמך וכל מה שכתבת בגוף שלישי. דבר שני מה שאתה עושה לגבי משה בוקר או כל מילה שיוצאת מהמקלדת הנגועה שלו זה יותר גרוע ממה שטוכמן עושה לזה שאתה מכנה קורנבלוף. חבר חבר וזה יפה שאתה רוצה לעזור לו, אבל לא על הגב שלנו. נתחיל מקורנפיין- שנה שעברה הוא העלה לעצמו את השכר למיליון וחצי כדי לדחות מיליון וזה באמת מסריח מצידו, אבל אז הוא גם קיצץ (כלומר ויתר לגמרי על הכסף) משכרו 300-400 אלף דולר בשביל להעביר 4 שחקנים בבקרה בתחילת השנה. עכשיו לפי לא מעט דיווחים (כולל מהאתר שאתה קורא בו כל בוקר לחפש השמצות על איציק) הוא בכלל מוכן לקצץ לחצי מיליון בשנה. זה לא הרבה. לגבי מזרחי- מדובר בשקר מוחלט! איתן מאמצע השנה שעברה כבר לא בבית"ר, והוא לא יכול לקבל ממנה שום שכר. אולי במסגרת הפיטורין (אם היו כאלה, זה עבר מתחת לרדאר) הוא קיבל פיצויים, אבל זה בטח לא מיליון שקל. הבר מצווה של הבן שלו או הטיס של קורנפיין- עשה טובה. אולי נבדוק גם מי מממן את הקניות של השניים האלה בסופרמרקט? איפה אלי כהן אמר פה שקובי עוזב? ויודע מה, גם אם קובי מויאל עוזב ואפילו בגלל המתיחה הקלה הוא לא התלבש היום כי מתכננים למכור אותו לחיפה- אז אני מברך. גם נקבל סופית את עזריאל ומגרלשווילי, גם נכניס כסף לקופה הריקה שלנו (לא, לא בשביל השכר של איציק) וגם הוא נשה לתום החוזה ואנחנו עוד יכולים לאבד אותו בחינם קיץ הבא, כך שצריך למכור אותו עכשיו אם רוצים ממנו תמורה. באמת (באמת!) שיישבר לי הלב לראות את קובי בירוק וגם 2 מיליון דולר לא יפצו על זה, אבל שברון לב זה זמני, אם בית"ר תפול, אז כמו שאראל סג"ל אמר- היא כבר לא תחזור, או שזה יקח הרבה זמן. ולגבי המשחק היום, מבחינה מקצועית: הרבה החלטות לא ברורות של אלי כהן- זה מתחיל בזה שהוא לא התייחס בשיא הרצינות והחשיבות שיש השנה לגביע הטוטו, ממשיך בזה שלא ברור למה על הספסל ישבו גם כחילה וגם קוז'וקין (אם הוא חוזר עכשיו בבית"ר ליכולת שלפני הפציעה, זה הסיפור הכי מרגש בכדורגל הישראלי ב-20 השנה האחרונות!) ולא את תומר ירוחם שיכול לשחק גם כמגן, וזה היה בעוכרינו. לא ברור למה דיאמנט ועמרם שלא בתכניות לעונה הבאה ישבו על הספסל ולא נגיד אליחן ופולק שצריכים לצבור דחוף דקות משחק (התחרט לגביהם?) וגם אחרי המחצית הראשונה של אביתר נראה ממש תמוה שהוא ויתר על בן סימון ולא עליו (קונספירציה- יהודה ברוכיאן, אברהם לוי...). אני ממש שמח שעומר נחמני קיבל מחצית שלמה (הוא עוד לא הראה כלום, אבל אני מאמין בו!), אבל לדפוק את אופיר קריאף בתור מגן ימני? עוד יהרסו לי את הילד! לא שראיתי ממנו היום את כל מה שעשה אותו ענק עוד מהתקופה שלו עם השיער (אגרסיביות, כסאח, אש בעיניים)- אבל אסור להתעלל בו עם עמדות חדשות! הרוש היה טוב והציל לנו גול, בראשוב הציל גול אחד והיה טוב, בן יוסף שהתמודד בלי סוף החורים של אביתר היה סביר, אביתר אפס וחדד עשה פעולה טובה אחת. דריו עשה את העבודה עם תיקולים ומנהיגות כשהיה צריך, אייבנינדר היה זוועתי עם כדורים ש-10% מהם הלכו לרוחב והשאר לשחקני ב"ש, ריקן עשה כמה פעולות יפות אבל הוא חייב לקחת על עצמו יותר, ערן לוי נתן כמה בעיטות אבל כשהוא לא מאופס זה לא שווה הרבה ובן שושן כרגיל לא הכי מביא תועלת כמה שהוא לא מנסה. נראה לי שהבעיטה היחידה שהלכה למסגרת הייתה של דיאמנט בדקה ה-92. ובמחינת הקהל: מצטער, אחרי המשחק הזה איבדתי בו את האמון האחרון שהיה לי שהוא יוציא את הקבוצה שלנו לדרך חדשה. לא ראיתי שום נציג של העמותה (והייתי גם למעלה, גם למטה, הגעתי שעה לפני והייתי בכל האיזור של היציע המערבי, הייתי ליד הקופות- ראיתי דוכני מרצ'נדייז, אבל לא שום דבר של העמותה), אבל ראיתי ובעיקר שמעתי שירים גזעניים על פול התלהבות (אני מתבייש שאוהדים שיושבים איתי באותו יציע שרים "נימני גרמני"), קריאות גזעניות למס' 8 השחור של ב"ש (לא עברנו את החלק הזה?), יותר מדי שירים בגנות באר שבע והפועל וכל מה שלא צריך לשמוע בזמנים כאלה, קללות מכוערות נגד אלונה שחרה לי לשמוע (זו התודה של אוהדי הכדורגל בישראל לאנשים הגונים שמשקיעים בכדורגל, ואחרי זה מתפלאים למה אף אחד לא רוצה את בית"ר...), שירים נגד איציק קורנפיין, שירים נגד אתי קורנפיין, כרגיל השמצות לעבר דיאמנט לפני שהוא עולה (הרי ידוע שמה שממריץ שחקנים צעירים זה שאומרים להם שהם עגלות ואפסים ומאחלים להם שלא יראו אותם יותר), לא שמעתי שום דחיפה או תמיכה לעומר נחמני, והשיא היה שירי איומים לאוהדי באר שבע על זה שהם מתכוונים לבוא אליהם במכות. זה היה בערך חצי יציע הייתי אומר... וכמובן שכשזה קשור בכמות וזיונים אז הלה פמיליה בפרט ואוהדי בית"ר בכלל יודעים לעמוד במילים שלהם- וביציאה ליד שער 18 כשאוהדי בית"ר וב"ש הלכו ביחד לכיוון החניות באים מהצד השני אוהדי בית"ר (בראשות אלה שיושבים על הגדרות למטה, לא יודע שמות) וקופצים על אוהדים ב"ש במכות. ערסים זבלים (בטח עכשיו אטו יאמר שזה סתם כי אני שונא מזרחים...). אמא שלי ואחי הקטן שהיו איתי אמרו שהם לא מתכוונים לנסוע למשחקים שבהם מזרחי ומערבי יושבים ביחד (וזה שהם צריכים לעמוד 45 דקות על הכיסאות זו הבעיה האחרונה שהייתה להם...) וגם אם המערבי השנה ייראה ככה אז הם לא בטוחים שהם רוצים לנסוע השנה למשחקים. לא רחוק היום שגם לי זה יימאס... עריכה: משמח לראות אם לא ביציע אז לפחות בפורום של בית"ר.נט גינוי מאסיבי נגד אותם אוהדים וכל מה שקרה היום, לצד כמה הזויים שתומכים/ היו חלק מהקללות נגד אשתו של קורנפיין. אם החבר'ה שם היו אלה שממלאים את היציעים בקבוע היייתי עוד מוצא שביב אופטימיות.
תמשיכו להאמין לספינים של קורנבלוף בע"מ, ושל "תרגיל התפטרות נאצר" הידוע, או בשמו האחר "תחזיקו אותי". ואיתן מזרחי עדיין מועסק בבית"ר, ונכנס לאימונים של הבוגרים, מגיע לכל משחק עם הבוס שלו, וממשיך לקבל 450,000 ש"ח נטו, וגם מאזדה 6 חדשה צמודה, דלקן, וכרטיס אשראי ע"ח בית"ר. הוא הועבר ממחלקת הנוער לתפקיד"סקאוט", וממשיך להחתים שחקנים צעירים על חוזי ייצוג, ועוזר בתשלום לכל מיני סוכנים שמנסים לדחוף את הזבל שלהם לבית"ר. בכל מקרה: המיזם של קורנבלוף בע"מ נכשל הערב, סופית, והוא עצבני רצח. מחר הוא יפנה לבקרה כדי לקבל הארכה, שתינתן, כמו לסכנין, ולרמת-השרון. ומכבי "לוזון" פ"ת כבר יודעת שבשנה הבאה היא תשחק בליגת העל. צוחק מי שצוחק אחרון, וזה אבי לוזון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
אני אישית רוצה לעשות סדר קטן בכל האנדרלמוסיה פה: 1. בנוגע לקורנפיין: עדיין אין החלטה סופית שהוא עוזב את בית"ר ירושלים, זה שהדבר עובר לו בראש זה ברור לכולם, אבל עדיין לא נקבע שום דבר. 2. בנוגע לקובי מויאל: השאיפה היא להשאיר אותו ואפילו להחתים אותו על חוזה חדש אבל אנחנו ריאלים ויודעים שאם ביומיים-שלושה הקרובים לא יהיו התפתחויות משמעותיות הוא יימכר למכבי חיפה(מתווה העסקה עדיין לא ידוע אבל סביר להניח שזה יכלול 2 מיליון שקל והשאלה של עזריאל, שווילי ועוד שחקן). 3. העמותה כפי שהיא הודיעה אכן מאוכזבת מאיציק קורנפיין ומהניסיון שלו להקים קבוצת רכישה שלא בדיוק לוקחת את עמותת האוהדים ברצינות יתרה, אבל גם אי אפשר לומר שאיציק קורנפיין נגד המהלך כי זה רחוק מאוד מהמציאות, קורנפיין נתן את הדחיפה הראשונית למהלך ועזר מול ישראל שלו. 4. בנוגע למה יהיה, כפי שסה מסתמן כרגע יש 3 אופציות 1. קובי מויאל יימכר תמורת 2 מיליון ש"ח, העמותה תזרים 2 עד 3 מיליון ש"ח נוספים ותרכוש בין 33 ל50 אחוז מהבעלות, ניר ברקת יזרים את ארבעת מיליוני השקלים ויחד עם דחיית החובות לאבירם,קורנפיין ועמית נעביר את הקבוצה בבקרה. 2. העמותה תזרים בין 2 ל3 מיליון שקלים ותרכוש בין 33 ל50 אחוזים מהבעלות, ניר ברקת יכניס את ארבעת מיליוני השקלים ואיש או מספר אנשי עסקים ייקחו את 50 האחוזים הנותרים תמורת עוד 3 מיליון שקלים ואז נעביר את הקבוצה בבקרה. 3. נלך לפירוק. אם אתם שואלים אותי? האופציה הראשונה היא הריאלית ביותר. נ.ב בנוגע לספקולציות על מה שהיה בפגישה בין איציק לבין "פורום אנשי העסקים" אז אין שום דבר חדש בינתיים פחות, מה שבטוח, בעמותה לא יהיו על תקן ניצבים, הכסף יוכנס אך ורק אם יהיו לאוהדים אחוזי בעלות משמעותיים על המועדון, העמותה לא קמה במטרה להזרים חמצן לריאות באופן חד פעמי אלא למלא את הריאות בחמצן בכל שנה ושנה ומתוך אמונה שבכל שנה שתעבור המיזם יגדל ויתרחב ולאוהדים סוף כל סוף תהיה מילה בקבוצה ונחזיר את בית"ר ירושלים למקום אליו היא שייכת: לעם הפשוט, לאוהדים מהשוק