בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

1. Beitar_fan Member

כן וההודעה הזו מאוד מרגיעה. או כותבים מה שיודעים או לא כותבים בכלל.
    אין שכל,אין דאגות.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מת על ה'מקורות יודעי דבר'.
    בכל מקרה, אין סוד שהמצב של בית"ר, למרות כל ה"גל החיובי" שבא בעקבות היוזמה, לא ממש טוב בלשון המעטה.
    עדיין חסר כסף והרבה, וכך או כך נצטרך משקיע נוסף לצד ה2-3 מיליון שנצליח להשיג סביב עניין העמותה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/12
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני עוד יותר אוהב את אלה שכותבים שיש להם מידע חשוב, אבל הם לא יכולים להגיד, אבל העיקר לכתוב את זה.

4. skyday20 Member

נומה אתה האוהד שבתמונה עם איציק קורנפלקס בחתימה.?
    או זה רק הכינוי שלך ב Asoccer.

XD

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/12
  5. Don Joan Roman Member

זה הכינוי שלו, אם המשתמש פה בפורום היה ליד קורנפיין הוא היה יורה בו.
    אתה רוצה לדעת מי זה? נסה חיפוש בפורום בשם "ביתרי מלידה" או "סטפן שאלוי" או כל כינוי כלשהוא שהוא בחר בעבר.\, כרגע הוא מתון אבל הוא משחיז את הסכינים להנפצת ספיניו של משה בוקר-רע לכל עבר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/12
  6. נומה Member

שחקן העבר יוסי ממן אסף לטענתו כ 40,000 ש"ח כתרומה לבית"ר, וטוען שיביא עוד כשיגיע לארץ עוד כ 10 ימים:

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2555021

הלוואי. תודה אם זה יקרה.

ומה עם ה 4,000,000 ש"ח שהבטיח ניר ברקת ראש העיר? מה עם קבוצת הרכישה שמארגן היו"ר? יש חדש? השקט באתרים ובעיתונים מעורר אצל כולם חששות.

גם המיזם הגיע לרוויה, קצב התרומות הואט, וכנראה שלא יעבור את ה 2,000,000 שהוא לכשעצמו סכום מכובד ויפה.

3 ימים כולל היום נותרו להגשת התקציב לבקרה ביום ראשון הקרוב 5 לאוגוסט ( אלא אם הבקרה תאשר 10 ימים תוספת זמן ), ואף אוהד לא רוצה שבית"ר תיכנס לרשימה העלובה יחד עם רמה"ש, ו....סכנין.

מקווה לבשורות טובות, נחמות, הפתעות משמחות, וישועות.

הקבוצה תנחת היום חזרה בארץ אחרי מחנה אימון מוצלח מאוד מבחינה מקצועית וחברתית, לקראת חצות.

בשבת, משחק ראשון במסגרת רשמית בעונת 2012/2013: גביע השוקו.

7. Ice Cream חסה

זה היה בציניות או לא? יש 3 אנשים בבית"ר כרגע שהיו בתקופת הכסף הגדול, למי מהם התכוונת?

די בטוח שנקבל הארכה עד ה-15.8 (מה קרה פתאום ברמה"ש?), אבל עדיין זה לא מעודד. ניר ברקת כבר הפתיע עם התורם מדרום אפריקה, אבל כבר לפני 3 שבועות "מקורבים דיווחו שברקת הצליח לשכנע אנשים להשקיע בביתר..." ועדיין לא נכנס כסף. העמותה גם עוד לא הגיעה ל-2 מיליון (מה זה העמודה הזו שיש ב-ONE לגבי המיזם שלנו ושל הפועל? המספרים נכונים או שאלה השערות?) ומהיום הראשון אמרתי שאני סקפטי (ויש לי שיער שופע בהחלט) לגבי עד כמה זה יצליח, אבל גם 20/33% זה טוב, וגם להכניס כסף באופן חד פעמי בלי תמורה זה חשוב עכשיו. אבל אנחנו צריכים 6 כדי לכסות את החובות שהצטברו בשנתיים (מה החלק של המענק של ההתאחדות שעוד לא העבירו? ושל הכח/ גל יוסף?) ועוד 2 כדי לעמוד בכל החוזים שיש לנו כרגע יחד עם ההוצאות הניהוליות וכדומה, ועוד 2 כדי להחתים שחקנים שסיימו חוזה או 2 חדשים...

מכבי צריכה שוער, חיפה עדיין צריכה קשר אחורי, ואת איינבינדר ננסה להוציא לאירופה. נעבור את זה, נוכל לעבור גם את פרעה.

8. נומה Member

גם בכתבה הזו אין אף מילה על סכום של כ 4,000,000 ש"ח שהביא כביכול ניר ברקת, ראש עיריית ירושלים.

המצב עגום, לא ברור, ונשאר עוד את מחר, ויום ראשון עד הערב, 48 שעות גורליות, מורטות עצבים, גם למי שכבר עבר הרבה עם הקבוצה הזו.

בשבת, אני הולך לשחרית בבית-הכנסת, ואני אברך "מי שברך" על בית"ר, שחקניה, ואוהדיה, בתקווה שבורא עולם יציל אותנו מכלייה ואבדון.

השם ישמור אותנו!

9. נומה Member

הקבוצה נחתה בשלום לפני מספר דקות. אלי כהן חזר בניפרד.

מחר יום קשה מאוד, ויום הדין יהיה ביום ראשון.

מתפלל לבשורות טובות וחיוביות למען בית"ר.

10. Don Joan Roman Member

אני נראה לך כמו בן אדם ציני? תחשוב לבד מי זה יכול להיות, זה באמת לא קשה.

ובנוגע לעמותה: אתם תדאגו לרתום את מי שאתם יכולים, וועד העמותה ידאג לשאר הדברים, אנחנו נשיג את הכסף הזה עד ה15 לחודש, אנחנו מאמינים בזה באמונה שלמה ויש לנו על מי להישען ועל מי לסמוך מלבד הקב"ה, נמשיך בדברים שאנחנו עושים מדיי יום, נשים עמדות לפניי המשחק נגדש ב"ש, נחלק עלונים במשחק, נזיין לאנשים ת'מוח בכל רגע אפשרי במשחק וגם במשחק של יום רביעי ונארגן את ההצלה של הקבוצה הזאת, על אפם וחמתם של אנשים משפיעים בתחומים כאלה ואחרים שמנסים לפגוע בנו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/12
  11. נומה Member

מסע גיוס הכספים של העמותה מיצה את עצמו. הסכומים הנוספים אם יגוייסו יהיו קטנים ושוליים

מה שצריך עכשיו זה את הכסף הגדול, והוא מבושש לבוא

12. Don Joan Roman Member

אמרתי: כל אחד צריך להתעסק בדברים שהוא יכול לעזור לדברים שאנשים בודדים לא יכולים ועד העמותה ידאג זה שאנשי העמותה לא רצים כל בוקר לפרסם את עצמם לא אומר שהם מגרבצים בחוסר מעשה
    היום יוסי בניון רכש 5 מניות בעמותת האוהדים.
    תודה יוסי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/12
  13. נומה Member

מומלץ לכל אוהדי בית"ר לקרוא, להתפלל, ולהתחנן לבורא עולם שיסיר את רוע הגזירה. כמו כן, שבת "נחמו", היא מועד הולדתו של מנחם בגין זצ"ל, ראש בית"ר בפולין, מפקד האצ"ל, מקימה של תנועת החרות, מייסד הליכוד, וראש ממשלת ישראל שהביא לנו שלום עם מצריים, והשמיד את הכור הגרעיני בעיראק. אין היום מנהיגים כאלו!

שבת שלום, בשורות טובות, ישועות, ונחמות.

תל-חי! יחי ז'בוטינסקי! יאללה בית"ר!

14. Ice Cream חסה

האמנם?
    אבל אם הוא באמת השיג את הכסף, למי הוא מחכה?
    ואיזה בני זונות העיתונאים שעושים כותרת מהשכר של קורנפיין בזמן שהבשורה היא שארקדי עוד יחזור לקבוצה וישקיע כבר עכשיו יחד עם העמותה. הוא מתהפך ככמו סטייק על הגריל, אבל ארקדי הוא אחד שלא רק דיבר אלא גם ניסה לעשות והצליח.
    קורנפיין? אפשרות שנייה בן יוסף.

אני שואל ברצינות- על סמך מה אתה עדיין אופטימי שהאוהדים יגייסו עוד 1.1 מיליון שקל?

ובכללי: גם משה אוחיון רכש מנייה בבית"ר. תודה רבה לו.
    כרגיל דיווחים שהכל עשר במחנה האימונים, כולם מגובשים, כולם עוזרים אחד לשני, הפעם כולם יותר ממושמעים, יותר צנועים, יותר ממוקדי מטרה וכו', בית"ר.נט מציינים את טל כחילה שהצטיין בגרמניה, וגם מזכירים שקבוצת נערים א' תצא לאותו מחנה עוד שבועיים, אני משער שזה תורמים.

אני עוקב במקומונים אחרי כל שחקני הנוער שלנו שנבחנים/ מושאלים/ מעניינים את הפועל ירושלים וקטמון- ליעד עובד הושאל לעוד שנתיים להפועל ירושלים, אורן כהן (הושאל שנה שעברה להרצליה ואח"כ בהשאלה משנית לקרית מלאכי) ודניאל דרעי נבחנים כרגע. בקטמון מתאמנים ינון אליהו וחזי פנחס ששיח במעלה אדומים/ גבעת זאב בשנה האחרונה והם רצו גם שקד גולדשטיין שבבית"ר מתעקשים להשאיר אותו בתור חריג גיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx.
    כל שחקן כזה שווה איזה 5-10 מניות, אז יותר מתמיד חשוב להשאיל שחקנים ברבאק, ויש עוד שחקנים מהסגל הבוגר שאני מקווה שימצאו להם קבוצה.

15. נומה Member

השקט במקומונים, באתרים, ובעיתונים מבשר רעות, ואני מקווה מאוד שאני טועה.

יום ראשון, ה 5 לאוגוסט, הוא המועד האחרון להעברה בבקרה, אלא אם רו"ח אורליצקי ייתן הארכה, מקסימום 9 ימים, עד ה 15 לאוגוסט.

השם ירחם!