בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. סטפן שאלוי Member

רק מטומטם ירכוש קבוצה ש 10 אחוז(!) מהתקציב שלה הולך כמשכורת למנכ"ל כושל.

אפילו חולה-נפש עם קבלות לא רוצה לקנות את הקבוצה הזו.

כדי להציל אותה, צריך ללכת לפירוק, וכך להשתחרר מהחוזים של פינוקיו, מסרוחי, ועוד כמה מיותרים.

אבל כמו שאני רואה, גל יוסף יוותר על רמת-עמידר, ויקנה את בית"ר מהמפרק. אפשר יהיה אז למנות את בן כהן בתור יו"ר, ואת מרגול לכרוז בטדי, אטדגי מנהל שיווק, ומיכאל חזן לראש מחלקת-כספים וגביה.

לילה טוף קטקטים, ברוכיאן, סטיבי, ובן-שושן סידרו לי לילה מתוק. תודה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. ~Omri~ Member

10 אחוז? בשבוע שעבר זה היה 7 אחוז. זה עולה בכל שבוע, או מה?

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11
  3. Ice Cream חסה

חיימבלוף, אם לקורנפיין יש את כל הסמכויות למה הוא לא מחתים את עצמו לעוד 50 שנה עם מיליון וחצי שקל כל שנה? זה חייב לעבור איזשהו אישור אצל גידמאק, והוא פאסיבי.

אין לי ספורט 1 וצ'רלטון המנאייק יצאו נגד מייגול, אז נאלצתי רק לראות את התקציר ולקרוא את הכתבות, אם מישהו יכול לפרט- יהיה טוב. גם על כל מה שקרה עם הקהל (שוב?) אם יש מישהו שהיה במשחק שיספר, ונתחיל בפירגון לאוהדים ש-2000 מתוכם נסעו עד לוסרמיל (למה אבל לר"ג נוסעים 2600?).

לפי התקציר שני הברוכיאנים היו טובים, מפרגן להם, וגם סטיבי נתן בישול יפה- גם הוא סופסוף הגיע לליגת העל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. בן שושן שרק ימשיך ככה.

עכשיו יש פגרה של כמעט שבועיים אז אפשר לעשות מחנה אימונים בקיסריה או באילות, שיחתימו את פורטיז'ו דחוף ואם יהיה צורך אז גם את עמרם (למרות שלא צריך עוד קשר שמאלי, אלא דווקא ימני) ועוד חלוץ (שוב, אם בן שושן חמסה חמסה חמסה בכושר ודיאמנט על הספסל, אין טעם).

אני מאמין בשחקני הבית שלנו, זו יכולה להיות עונה ענקית (רק שלא יבואו בדרישות בסוף העונה ושלא ירימו את האף אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx), וגם שיוותרו על טקסי נשיקות לסמל, שימשיכו לרוץ להשפריץ מים על יובל נעים/ איומים.

4. ~Omri~ Member

מחנה אימונים באילת בחודש ספטמבר הקיצי. בהחלט תנאים אידיאלים לכדורגל.

5. Ice Cream חסה

לא חשבתי על זה, מודה. שיהיה בקיסריה- רק שיהיה מחנה אימונים!

6. אורי אדום בנשמה Member

בלי טיפה של ציניות - סחטיין בתצוגת העידוד הערב, עשיתם לקהל המזוייף שלנו ביה"ס.. ואגב - זה רק אני או שהתחלתם למחזר שירים מהארכיון?

7. Don Joan Roman Member

יותר בקטע של לחדש, החליטו שהקהל צריך לחזור למקורות וברוך ה' מתחילת העונה טפו טפו טפו אנחנו חוזרים למקורות אם זה בשירים שנעלמו כמו השירים של זוהר ז"ל ואם זה בתמיכה חסרת הפשרות ללא כל קשר למה שקורה על כר הדשא, רק נקווה שתהיה לזה המשכיות כי שם יהיה המבחן שלנו.

נ.ב תודה על המחמאות, לא שכיח למצוא במחוזותינו אנשים שיודעים לפרגן גם לקהל יריב.

דה לה האסה - לא היה משחק טוב של הקבוצה והיה צריך להיגמר בתיקו לדעתי כי זה היה יותר משקף, הרוש השמיט פעמיים-שלוש וזה הפך למצבים של ב"ש וחוץ מהגול ואולי עוד 3-4 התקפות לא היינו כ"כ קיימים בהתקפה אבל מה שחשוב כאן זה ה3 נקודות והביטחון שנוסף לשחקנים שלנו.

בנוגע לקהלים: הייתה תקרית קטנה אבל לא משהו רציני, לפי מה שהבנתי מאחי בטלויזיה עשו את זה כאילו הייתה שם מלחמת עולם אבל זה היה רחוק מכך.

8. סטפן שאלוי Member

הבוקר שאחרי:

נחמד לקום בבוקר, ולראות "2 משחקים, 6 נקודות, יחס שערים 4:1 ". ובכלל, מתי לאחרונה חיברנו 2 ניצחונות? מישהו זוכר? אה, כן, כשאמסלריק קיבל את הקבוצה משומי, ופה ושם אצל רוני לוי.

שם המשחק הוא המשכיות. ומה שאני רואה בינתיים ממשיך, הוא כאוס בהגנה, וגרוע מכך ההשמטות הלא אופייניות של הרוש. שוב משהו רע עובר על הבחור. אז אתמול תודות להחמצות לא ספגנו, אבל למזל יש תכונה רעה: באיזשהו מקום הוא נגמר.

חורר בן-יוסף נשאר זוועתי, ועוברים אותו בקלות. דסה, ריקן, ואייבנדר היו בסדר, ודסה תומך בהתקפות, וזה טוב.

חוץ מבן שושן שהבקיע, והלוואי וימשיך, רק מויאל ראוי לשבח. מברוכיאן למעט העקב לא ראינו כלום, אבל אני מסתפק באסיסט אחד לגול, רק שלא תמיד אחד מספיק.

הרבה צהובים חטפנו אתמול. זה מעיד מצד אחד על לחימה, מצד שני על עצבנות, והעדר טכניקה.

אוקצור: בסדר, לקחנו 3 נקודות, וזה בעצם הכי חשוב, אבל אסור להסתנוור: זה עדיין לא זה, ויש עוד המון לשפר.

מחנה אימונים: חייבים! לנצל את הפגרה לעניין החשוב הזה, ושלא יגידו לי "אין כסף". אפשר גם בארץ, לא חייבים דיוטי-פרי וקאזינו.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אוהב את ההשאלה של פיליאבסקי, מכמה סיבות:
    1. הוא פצוע עם שבר בקרסול, לכו תדעו איך ומתי הוא יחזור מהפציעה.
    2. אנחנו משביחים שחקן בשביל מכבי חיפה, גם אם פיליאבסקי יהיה תותח על השנה לא נרוויח מזה כלום לעתיד, כי חיפה תחזיר אותו מתי שתרצה ואנחנו ניאלץ לחפש בלם פותח חדש.
    3. כבר סיכמו עם פורטיז?ו שמתאמן כאן שבועיים, אז אלא אם כן מתכוונים להחתים את שניהם(מהלך שיגמור את בראשי) אז לא ברור לי הצעד הזה.
    4. קורנפיין הופך לילדה הקטנה של יעקב שחר, רק חסר שישב לו על הברכיים כמו הבן של לוני במשחקים של מכבי.

מה הולך עם עמרם? עם פורטיז?ו? עם טל משעלי? ועם חלוץ רכש מדובר(שכרגע לאור היכולת של בן שושן אוכלליו נחוץ שיש גם את נחמני ודיאמנט)? עוד שבועיים יש לנו הבועל בבלומפילד וצריך לסגור כבר את הסגל.

10. סטפן שאלוי Member

אם פיליאבסקי היה שווה משהו, שחר לא היה משחרר אותו בחיני-חינם. הפציעה שלו קשה, וההחלמה ארוכה, אז שלחו אותו לפח-זבל של פינוקיו.

אין גרוש להעביר את אופיר עמרם בבקרה למרות שהוחתם. החוזה שלו הוא נייר טואלט משומש!

עם פורטילו יש "פערים גדולים", יענו פינוקיו רוצה אותו, אבל בחוזה-חייל. מנצלים את חוסר ידיעת העברית שלו, כדי למכור לו את הקאקי שמוכרים גם לכם.

אלירן סיימון חזר להתאמן, עד שנתפס על 137 קמ"ש, ורשיונו נשלל. גם הוא הומלס אומלל, שמקבל חינם צהריים בבית"ר.

טל משעלי? הולך ושב. ייעצר בקרוב על שוטטות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

פינוקיו לא הפך לילדה של שחר: הוא הפך לבובה-על-חוט של ראש משפחת-הפשע גל יוסף, ש"מייעץ" לו, יחד עם היצור המגעיל מסרוחי. גל יוסף הוא הבוס של פינוקיו, וכדאי מאוד שויצמן-יער, והמשטרה, יתחילו לבדוק ברצינות מה קורה בבית"ר.

מעניין: האם ב 9 לספטמבר יחולקו משכורות? לאור מיעוט מכירת הכרטיסים נגד עכו, כ 2,500 בלבד, ומיעוט המנויים, משכורות אודוסט בספק גדול, חוץ מהמשכורות של פינוקיו וחבריו.

11. Ice Cream חסה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=106119&Lang=he
    כולם שואלים את אותו דבר, חבל שאין לי ספורט 5+ לראות מה הוא יענה בנוגע לשכרו...

גם אני לא אוהב את ההשאלה של פיליאבסקי. הוא כישרון ענק, אבל הוא כרגע פצוע ואנחנו צריכים בלם בדחיפות (סיימון/ פורטיז'ו), אין טעם להביא בלם לעתיד כשכל מה שנקבל ממנו זה רק בחצי השני של השנה, וגם זה לחצי שנה עלובה.
    מקווה שהוא לא יגיע, למרות שאם כן אז זה יהיה בחינם תמורת שכר זעום, לא ביג דיל...

משעלי צריך להיות משוחרר לדעתי, חבל שעשינו בעיות עם 3 קבוצות שרצו אותו. כל עוד בן שושן בכושר הזה, ויש את דיאמנט, נחמני, מלכה, אלקבץ ואליחן- לא צריך יותר חלוצים.

12. סטפן שאלוי Member

פינוקיו לא יענה על השכר שלו, זה ברור.

ההתנהלות בבית"ר היא כבר מעבר לתמיהות וחשדות האוהדים: כאן צריכה היתה להיפתח חקירה של וייצמן-יער, ובמקביל חקירת היחידה הארצית לחקירות כלכליות ב"להב 433" של משטרת-ישראל.

לטוכמן הוא סיפר שהמשכורת שלו כוללת מע"מ: אין דבר כזה מע"מ במשכורת של שכיר! אז או שהוא שקרן, או שהוא רשום בתור חברה בע"מ, ובית"ר משלמת לו תמורת חשבונית-מס שהוא מוציא, וזה כבר מעורר תמיהות. האם הבקרה ערכה אי-פעם ביקורת ספרים בבית"ר? כדאי מאוד שתעשה, ומהר!

מעניין אם ישאלו אותו על מסרוחי, על גל יוסף, ועל ה"ייעוץ" שלו להחתים את יובל איומים, ולירון דיאמנט.

אין ספק: פינוקיו בלחץ, מכיוון שבעבר היה מתראיין רק בתחנת הבית שלו, ועכשיו יש עליו ביקורת שהוא מתקשה לעמוד בה. האוהדים צריכים להמשיך ללחוץ עליו להתפטר, ולחליפין לא לקנות מנויים וכרטיסים למשחקי הבית, ולא לתת כסף בידיו.

ואכן, בבאר שבע היו כמעט אותה כמות אוהדי בית"ר כמו בר"ג. אני מאמין שגם נגד הפועל תהיה תצוגה יפה.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם ככה אין לנו, בית"ר, כסף לבמבה.
    פה זה בא בחינם.
    למרות 2 הנצחונות (שכנראה עלו פה לאנשים לראש), יש לך בעיה מאוד חמורה בהגנה (שכבר צצה במשחקים מול עכו וב"ש החלשות), וכאמור דליל מאוד (הנה, בראשי נפצע - וכבר התחלנו עם האילתורים).
    במצבך הכספי והמקצועי - כל דבר כזה, אפילו אם מדובר בהשאלה לחצי עונה, תתקבל בברכה.

זה לא שיש לנו פתרונות טובים יותר. הרי כסף לפורטיז'ו אין כרגע, במידה ויהיה אני מאמין שיחתימו איתו בלי קשר לפילאבסקי.
    פילאבסקי הראה ניצוצות במעט זמן ששיחק, אך נפצע.
    לא פציעה של עונה שלמה, אנשים חזרו מחמור יותר ממה שיש לו, יהיה בסדר.
    מה גם הוא מגיע בחינם, והסגל שלנו לא מספיק טוב ודליל מאוד, אז... למה לא בעצם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

14. סטפן שאלוי Member

טוב, התגלתה הסיבה שפינוקיו התחנן לראיון אצל קופמן:

פינוקיו רועד מפחד ממוצא פיו של אמסלריק. מסתבר אמסלריק מחזיק בידיו מידע "נפיץ" על פינוקיו ופעילותו, וכי המידע נוגע לכאורה לתחום שהוא מאוד "עדין". גם מסרוחי בפאניקה לא קטנה, וגם "גורם בבית"ר".

יהיה מאוד "שמח" בקרוב.

האם פינוקיו יצטלם בקרוב עם אזיקים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. סמואל אטו Member

מחר זה יהיה ב?הארץ??