בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

אני רואה אתה עוקב יום אחריי יום את מי מעבירים בבקרה ואת מי לא, יפה.
    בנוגע לשאלות, אני אבדוק.

2. סמואל אטו Member

יובל נעים אוהב את מערך ה 4-3-2-1.
    אני לא יודע מה ראיתם ביום שבת, אבל זה מערך שכולל 3 קשרים אחוריים ו-2 קשרים תוקפים מתחת לחלוץ.
    מן הסתם שתוך כדי תנועה נראה את הקשרים בצדדים פותחים לשחקנים, ואת השחקנים מתחת לחלוץ גם כן, אבל לרוב הם נמצאים במרכז המגרש.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אחרי הניצחון בשבת, יש אווירה טובה.
    מי יודע, אולי קמה לפנינו בית"ר לוחמת, ביתית, בית"ר שלנו, דווקא בתקופה כזו קשה של חוסר ודאות לגבי כל יום כמעט.

מי יודע, אמן ובהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. סטפן שאלוי Member

מתוקף העובדה שהוא החבר הכי קרוב של שפיציק קורנבלוף, ומתוקף העובדה שבגלל בר-המצווה של בנו בוטל(!) משחק אימון טרום העונה, מתוקף העובדה שהוא הנחית כאן שחקן זר ללא הסכמת אמסלריק וללא ידיעתו, מתוקף העובדה שהוא מחתים שקני נוער על חוזי-ייצוג סוכן, ומתוקף העובדה שבזמנו העבריין איציק בר-מוחא ניסה לכפות את שיתופו בהרכב של אוחנה, ואוחנה סירב.

ואחרי שדיברנו על החברים שלו, נעבור לשפיציק קורנבלוף עצמו:

כמה אפשר לשקר? כמה? ממתי יש מע"מ על שכיר? למי אתה מנסה למכור את השקרים שלך, יא חתיכת אפס?

ואל תספר לנו אדון בדיחסה שארקדי אישר לו את השכר: הוא העביר לו את כל הסמכויות, בכתב, ופינוקיו הוא בעצם הבעלים של בית"ר, ועושה בקבוצה כראת-עיניו, ושודד אותה לאור יום.

הוא חושש מהביקורת, ולכן הוא מתראיין, אבל לא מחדש כלום, רק ממשיך לזרוק לנו את הקאקי הרגיל, כמו התוכי שלו.

לגבי בדיקת מצב הקבוצה רישומית בבקרה, אז קבלו:

http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDet...px?TEAM_ID=3595

שימו לב:

המקום של "ספונסר ראשי" ריק. אפילו בדף של עירוני ראשון מופיע שם הספונסר, כנ"ל מכבי חיפה ויתר הקבוצות.

אז שלא יספרו לכם על חוזה-חסות של כביכול 2,000,000 ש"ח, מפני שהוא נמוך, נמוך בהרבה, ועובדה היא שלא הועבר בהתאחדות כדי שהבושה של פינוקיו לא תדלוף. זה שבשניים-שלושה אתרים קונים את האיטריות הקרות שהתוכי מוכר להם, זה כבר לא חדש, כולל שגיאות הכתיב של אחד מהם שאפילו לא מבצע הגהה לפני שהוא מעתיק בלי לבדוק את השקרים שהוא מפרסם.

לו החוזה היה כזה שמן, לא היתה כלל בעיה להחתים את דיאמנט, עמרם, ופוטילו.

החסות היחידה שיש לבית"ר כרגע היא "חסות" של ראש משפחת-פשע מרמת עמידר.

נראה מה יקרה ב 9 לספטמבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

יאללה ניצחון הערב, כי אח"כ מגיע המשחק הקשה מול קשטן והאדומים. בהצלחה לדן אייבנדר, שיצטרך לסגור גם את החורים של חורר בן-חושף.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לתשומת ליבך ^

6. סטפן שאלוי Member

הקוזאק שניגזל.
    ממש רחמנות עליו. אם כל-כך רע לו, והוא יכול למצוא עבודה אחרת באותו שכר, למה הוא לא מתפטר? ומי בכלל מאמין לו? יש תלונה במשטרה? נפתחה חקירה? אולי הוא רב עם זונה בתל-ברוך והיא זרקה עליו אבן?

מעניין: מה עוד הוא לא מספר לאשתו אחרי שהוא מסתובב עם החבר שלו מסרוחי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

גם מרגול נמצאת תחת מתקפה של גורמי תקשורת,כמובן סתם.

גם מאיר אברג'ל נרדף סתם ע"י התקשורת, לא? גם האנס המורשע קצב נרדף ע"י התקשורת, לא?

תמשיך לשקר פינוקיו, רק שהאוהדים כבר לא אוכלים את השקרים שלך, מפני שאי אפשר לשקר כל הזמן לכולם: תשאל את מובארק, את אסד, את קדאפי, ואת ניקולאי צ'אושסקו.

7. אלי מתחן Member

אם קורנפיין פוחד לספר את הסיפור עם האבנים לאישתו, הוא גם יסתיר ממנה את הכתבה הזאת?
    לי אישית אין שום קשר לארגון אוהדים כלשהו, אני לא גזען ולא אלים ועדיין יש לי בעיה עם איציק קורנפיין. שימשיך לגנוב דעת קהל עם שקרים וספינים.
    הבנאדם לא יודע לנהל קבוצה. חד וחלק.

8. ~Omri~ Member

ככה זה שמה שמנחה אותו זה חשבון הבנק הפרטי שלו וקומבינות עם חברים, ולא הצלחת הקבוצה.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אנשים פה לא מבינים שבלי קורנפיין, בית"ר העונה לא הייתה פותחת את העונה, חד וחלק.
    אני לא אומר שהוא נקי מטעויות, אבל בין זה לבין מה שעושים, זה עוול רציני.

להזכירכם, קורנפיין, סמל בית"רי, שגם ברגעים קשים כשיכל לברוח בקריירה שלו נשאר בבית"ר, אני לא מאמין לאן הגענו.

אבל, בואו נתרכז במשחק שיהיה עוג 45 דק'.
    חבל שבסוף לא הצלחתי לנסוע לב"ש, מקווה שיהיה בסדר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. אלי מתחן Member

בלי קורנפיין בית"ר לא הייתה צריכה שמישהו כמו קורנפיין "יציל" אותה בתחילת כל שנה (3 שנים רצופות)

11. סטפן שאלוי Member

6 נקודות בשני משחקים, זה טוב מאוד. המשחק הבא יהיה קשה, וטעון: נגד הפועל.

לא יודע בדיוק מתי, אבל עוד מעט ישנה פגרונת, וכדאי מאוד לנצל אותה למחנה אימונים מסודר.

וכמובן: הליגה רק התחילה, צריך המשכיות.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

למה? אתה חושב שמישהו אחר כן היה מצילח להבקיע משקיעים לקבוצה?
    אל תשכח שמדובר בתקופה כלכלית לא טובה, עם קבוצה עם תדמית לא הכי טובה וגירעון, לא פשוט המצב ואני בספק אם המצב היה אחרת אם מישהו אחר היה שם.

אבל, שוב - נקי הוא לא. אבל בין זה לבין העליהום התקשורתי שבא עליו, לא במקום ולא ראוי.
    מהעליהום התקשורתי הזה עוד ירצח פה מישהו, לא חסרים מקרים.

ובנוגע למשחק -

אומנם היכולת לא בשיא, ונצחנו מהברקה של 3 השחקנים ההתקפיים שלנו סטיבן-ברוכיאן-בן שושן (ברוך הבא לליגת העל!), אבל טוב לראות לפחות שנלחמים, יורקים דם, ואם אין יכולת - לפחות יש הקרבה ורוח גבית מהקהל.

מה שלא יהיה, זאת הולכת להיות עונה מרגשת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הפגרה בשבת הקרובה, יש משחק של הנבחרת (יותר נכון ביום שישי).

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11
  13. אלי מתחן Member

בשום שלב לא דיברתי על משקיעים. מי שגרם לגירעון זה קורנפיין בעצמו.

14. סטפן שאלוי Member

אם אוספים ביחד את כל הטעויות שלו, יחד עם גזל הקופה, והעסקת מקורבים דפקטים, מגיעים בקלות ל 10,000,000, כלומר כל חובות העתיד, ועוד היינו נשארים עם עידן ורד, וטוטו תמוז.

אבל היום תנו קצת לשמוח.

ועל המשחק נגד הפועל אני לא אכתוב, ואם אראה אותו, אז בחדר-מיון, מחובר למוניטור. זה לא ללב שלי ולעצבים שלי.

מחר מתחיל חודש אלול, חודש הסליחות ( לספרדים, לאשכנזים יש פרוטקציה אצל בורא-עולם, רק 4 ימים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), שפינוקיו יבקש סליחה, ויתפטר, אני אמחל לו. מבטיח!

15. vasisualy Member

ברור שלא! או רק אם יש אינטרסנט כלשהי. שזה יותר גרוע. כי אם היה למישהו (שבית''ר באמת חשובה לו) קשר רציני לרוכשים - היינו שומעים על זה.

ולגרעון של שער הקבוצות (בלי השקעה של בעלים) גם הוא אחרי? צ'יזיק יכול להחזיק מכבי חיפה בלי ששחר יכניס יד עמוק לכיס? או אולי הפועל ת''א מחזיקים מעמד בלי כסף של טביב? הא! בושינסקי היה מסדר תקציב של מכבי ת''א בלי שניידר ומיץ'! וגם באר-שבע בלי שום בעיה יכולה להתקיים בלי אלונה...

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11