בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

* לירון דיאמנט עבר בבקרה סופסוף והוא יכלל בסגל לב"ש, עמרם עדיין לא.

* מיגל פורטיז'ו סיכם את מרבית תנאיו אבל עוד לא חתם על חוזה.

* דן איינבינדר יפתח במרכז ההגנה מול ב"ש, אביתר ברוכיאן בקישור.

פורטיז'ו גם נחוץ, שלא כל פציעה תיאלץ אותנו לשנות את כל המערך וההרכב. היום הייתי מעדיף את כחילה בהרכב, אני לא אוהב את הקישור ככה. זה אומר ששי חדד קשר אחורי, ברוכיאן באמצע, אביתר משמאל וסטיבן בימין?

מישהו יודע מי זה עוז אריאל שגם הוא עבר בבקרה של הקבוצה הבוגרת? אם אני לא טועה שנה שעברה השאלנו אותו לאנשהו מקבוצת הנוער. הסתכלתי גם בעמוד של קבוצת הנוער בהתאחדות, וחסרים עדיין שחקנים שלא ברור לאן הם נעלמו: נאור סבג, תום לוריא, קרלוס לואיסה...

ומה עם אלה שהושאלו שנה שעברה כמו יקיר ברוכיאן, ליעד עובד, דן אילוז וכו'? דון חואן רומאן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. אלי מתחן Member

חדד בשמאל, אביתר בימין ברוכיאן וסטיבן כהן מאחורי בן שושן ומויאל קשר אחורי.

3. vasisualy Member

ומה אני כתבתי? שהוא לא היה מגן? כתבתי על כמה דקות ומחשבות ב אותם דקות. במאוחד בגלל כמה טעויות גסות של אביתר באגף.

יש לי בעיה עם אבירם מתחת לחלוץ. אם היה מדובר על כדורגל של שנות ה-90 - הוא היה מלך. אבל כשמדובר על כדורגל מודרני, חסר לו 2 דברים חשובים - מהירות (לא של ריצה! של קבלת החלתה וביצוע) וכוח. אפשר לקחת להשוואה את אינייסטה. הוא נראה הרבה יותר חלש, אך בפועל הרבה יותר חזק מאבירם. גם מהירות של פעולות - אין מה להשוות. אם יריבים לא לוחצים על אבירם - הוא יכול להריץ התקפות בצורה מעולה. גם מסירות שלו מאוד חכמות ומדויקות. אבל אם יש לחץ (ובכדורגל מודרני יש הרבה לחץ!) - הוא לא מתפקד. לצערי..

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/11
  4. סטפן שאלוי Member

ונעבור לפינת החרא היומית:

גורם בבית"ר ממשיך כהרגלו לסכסך, והפעם היעד הוא חנן אזולאי. כנראה שהוא מעוניין להחזיר את החבר שלו אמסלריק, שדאג לו לאוכל ולמיטה אחרי שהפסיד את כל כספו בהימורים במחנה אימונים בחו"ל.

ולפינת השילשול היומית:

שקרן, חמדן, ונוכל, מחפש בדחיפות פראייר שיממן לו רכישה של צעצוע חדש.

הפינות מוגשות לכם באדיבות התוכי של פינוקיו קורנבלוף ( הסמיילי בחופשה בים-המלח )

5. Ice Cream חסה

אז אביתר מסתבר יכול לשחק גם מימין וחדד הוא זה שמקובע לשמאל?

הייתי מעדיף רק את סטיבן (או שיהיה רק את ברוכיאן) ועוד קשר אחורי לצד מויאל, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שיחקנו עם קשר אחורי אחד, ואני די חושש מזה.

6. Don Joan Roman Member

אנחנו משחקים עם שלושה כאלה על הנייר במערך של 4:3:2:1. בנוגע לשאלות על שחקני הנוער אני אענה. כשאחזור לבית

7. Ice Cream חסה

אביתר וחדד יהיו שחקני אגף מן הסתם, ושניהם לא מבריקים בתפקיד הקשר האחורי (ממתי אביתר גם קשר אחורי?!), כך שאנחנו משחקים 4-1-4-1.

8. אלי מתחן Member

יותר בכיוון של 4-3-2-1 כי שי חדד וברוכיאן הקטן עוזרים לקובי מויאל למרות שהם מתופקדים על האגפים.

9. Ice Cream חסה

ועדיין יש הבדל בין שני שחקני אגף שלא הכי קשורים לתפקיד הקשר האחורי מאשר אלברמן ובואטנג יחד בהרכב...

זה לא שג'י סונג פארק שתופקד בגמר ליגת האלופות באגף עם משימות הגנתיות תופקד כקשר אחורי...

10. Don Joan Roman Member

קודם כל שי חדד הוא לא שחקן אגף, שי חדד הוא קשר 50/50 במקור(וכך הוא שיחק גם אצל יובל נעים ברמת גן בליגת העל) ואביתר ברוכיאן שיחק בנוער בשלוש עמדות מגן שמאלי, קשר שמאלי וקשר אחורי כך שהתפקידים הללו לא זרים להם לחלוטין, נכון שהאידאל זה אינבינדר, חדד וקובי במרכז המגרש כשסטיבן ואבירם מעט מלפניהם מאחורי עמית אבל כשיש אילוצים אז יש אילוצים והדוגמא שנתת עם גל ובואטנג לא תואמות בכלל, איפה השחקנים האלה והשאיפות שהיו לנו איתם ואיפה השחקנים והשאיפות של היום.

לוריא(הילד הכי מסכן שיש בעולם, פעמיים הוא חלה בסרטן והחלים, היה פוטנציאל אדיר לעמדות הבלמים ובגיל 14 כבר היה אמור להיות חלק מקבוצת הנוער, כמה חבל מחלה ארורה) הושאל להפועל קטמון, קרלוס לואיסה חזר לטוברוק בינתיים לפי מה שהבנתי ונאור סבג ממשיך עוד עונה בנוער.

ימשיכו להיות מושאלים.

סה"כ הסגל עד סוף העונה כמעט במאה אחוז יהיה הסגל שיש כרגע.

11. סטפן שאלוי Member

קבלו סקופ:

פינוקיו ( הסמיילי בחופשה בים-המלח ) קורנבלוף, חושש מאוד שאמסלריק הפגוע יפתח את פיו, ויספר על מה שבאמת קורה בבית"ר, ולכן מנסה לפייס אותו ולהציע לו תפקיד של אוכל-חים במועדון. הליקוקים אינם נעשים במישרין, אלא דרך מתווך מסוים.

איתן מסרוחי מתנגד בתוקף להחזרת אמסלריק, ולפינוקיו יש עם זה בעיה קשה.

כמו כן, פינוקיו מנסה לשכנע את אופיר עמרם לוותר על החוזה בבית"ר, תמורת פיצוי כספי.

12. Don Joan Roman Member

אני רק אגיד בנוגע לעמרם, קודם כל אני מקווה שכן יחתימו אותו ו-2 כל עוד החוזה לא עבר בבקרה הוא לא רשמי כך שכל שקל שיינתן לעמרם זה בגדר פיצוי כאות הערכה.

13. סטפן שאלוי Member

לפי חוקי הבקרה-התקציבית, אסור לשלם כסף לשחקן/בעל תפקיד שחוזהו לא הופקד, ולא אושר על ידה, כלומר שיש לו כיסוי כספי.

הענין הוא, שכאן אופיר עמרם תקוע עם חתיכת נייר-טואלט ביד כבר שבועיים. גם לירון דיאמנט שחוזהו אושר אתמול, הסתובב ככה שבועיים, עד שגל יוסף הפטרון שלו צילצל בחביבותו לפינוקיו קורנבלוף...

זה מקומם ומרגיז שמצד אחד לא מחתימים בלם נחוץ כמו פורטילו ( לא רוצה לחוות עליו דעה, פשוט לא ראיתי אותו מתאמן/משחק ), אין תקציב למחנה אימונים, שוב המשכורות בספק, ומצד שני פינוקיו קורנבלוף העלה לעצמו את השכר ל 1,560,000 ש"ח נטו.

זו לא התנהלות שכונתית, זו האם-אמא של כל השחיתות. מילא אם זה היה במקום אחר, אבל זו קבוצתי-אהובתי, של כולנו, וזה עולה על העצבים.

הלוואי וניקח גם היום 3 נקודות בבאר-שבע. זו ההזדמנות של ברוכיאן לסתום לכולנו את הפה.

14. ~Omri~ Member

מי הוא בכלל שיתנגד?! מתוקף איזה תפקיד יש לו את הכוח להתנגד? אפשר לחשוב איזה בורג מרכזי הוא במועדון. פשוט הזוי מה שקורה שם.

אגב, ראיון עם שפיציקורנפיין:
    http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/277/46...?hp=71&cat=7101

15. Ice Cream חסה

לא למדת לא להאמין לכל מה שחיים אומר עדיין? גם איתן מזרחי אמר ליובל נעים את מי להציב בהרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לא אכפת לי אם מתוך המיליון וחצי שקל שגידמאק אישר לקורנפיין הוא לוקח רק שקל הביתה והשאר הולך על פנסיה, ביטוח, רכב, דלק, אוכל וזה ברוטו וכו'- אכפת לי כמה כסף הולך מבית"ר ירושלים ומה התועלת מנגד. כמו שאמר חיימבלוף אם הוא יועיל בטובו לוותר קצת, היינו יכולים לעשות מחנה אימונים, נוכל להחתים ביותר קלות את פורטיז'ו שאנחנו חייבים והיינו יכולים לעשות עוד הרבה דברים. כמובן שלא רק הוא לוקח שכר עצום מבית"ר, יש עוד שני כלומניקים שמקבלים שכר שלא מגיע להם, ואפשר לצפות שאחד מתוך ה-3 יירתם למען בית"ר...

DJR (מה השם שלך באמת?)- קודם תודה על התשובות, מה היינו עושים בלעדיך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
    מה קורה עם לואיסה? שוב איזיקוביץ' הזה עושה לנו בעיות עם תשלומים?!
    בכלל יש עוד הרבה שחקנים שההתאחדות לא עדכנה לגביהם, נחכה בימים הקרובים...

מה עם המושאלים באמת? יש סימנים/ שמועות או משהו לגבי כל אלה מהשנה שעברה?

היום בית"ר העבירה בבקרה גם את דניאל דרעי (מגן שמאלי, יש קשר לרענן?) וסהר בן חמו (WHO?) לקבוצה הבוגרת. שניהם בשנתון 92, אבל בסופו. הם שחקני נוער או שהם כבר סיימו?