בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

כאילו שבעונת 2002 לא הביאו כל מיני שחקני פח לפה, אז הביאו גם את מנור חסן ואיציק זוהר, אבל אז זה אלף עדיין היה אפשרי בעוד היום- אין אפשרות לכאלה שחקני רכש, ובית- אז השחקנים האלה באו לחוויה של החיים שלהם כי הם ידעו מה זה הקהל של בית"ר. וזה לא שלצדם לא הביאו את פאצ'ה, פאפורה, מיכלנקו, קונובלוב ועוד שחקני רכש שהיו בינוניים פלוס במקרה הטוב.

אלעד- קודם כל, אתה מציב תנאי שאתה תקנה מנויים רק אם יהיו שחקני בית ורק אם יאמינו בהם, שזה איך נאמר: די עלוב. מה המטרה שלך? שכל שחקן נוער יזכה בהזדמנות בהרכב? אני מעדיף להישאר ליגה בלי סיכונים, גם אם זה אומר שמביאים את גונזאלס בגיל 33 אחרי שאשדוד שחררה אותו, מה לעשות- נראה לי עדיף על לתת לשחקן ששיחק בהגנה הכי חלשה בלאומית אפילו לא בתפקיד המקורי שלו את ההרכב, ו-וואלה, גונזאלס היה מעולה בחצי השני של השנה ומעבר לעבודת ההגנה הנהדרת הוא גם כבש ובישל גולים חשובים (הוא למשל הביא לשינוי הרוח במשחק מול ראשון בשמינית הגמר).

ולגבי שיווק המנויים כדי להציל את הקבוצה: אם אתה קצת מבין במה הולך בבית"ר ואתה מבין הרבה יותר ממני, אתה יודע שיש מספר שאותו קיוו להשיג בבית"ר ממכירת מנויים, אם הוא לא יושג- הקבוצה תהייה בגירעון ותיכנס לצרות. בית"ר זה לא שופרסל שאם הם יבואו ויבקשו ממך לקנות רק כדי להציל אותם זה יזיז לך איכשהו, בית"ר זה משהו שאמור להיות לך גם חיבור רגשי אליו ורצון עמוק יותר להצלתו, על זה לפחות בנה קורנפיין...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/8/11
  2. אלי מתחן Member

הוכחות למה? ששיווק נכון ובניית מותג אלה דברים שעובדים?

עם גישה כמו שלך אנחנו נשארים קבוצה שכונה שמסתמכת על שחקנים שקבוצות תחתית אחרות זרקו ומסיימת כל עונה בגירעון.

איזה קבוצה ישראלית עשתה את זה? אף קבוצה. לכל הקבוצות יש מישהו שישים את הכסף. לבית"ר אין. פשוט מאוד.

3. סטפן שאלוי Member

20.70 היה שכר-שעה מינימום הקודם, זה כבר עלה.

די עם הדימוי-עצמי הנמוך הזה: יש לך הרבה יותר שכל מקורנבלוף, למרות שלהרבה יש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ואני עוד זוכר אין כיכבת באימונים ליד הגדר, ואת התמונה המשותפת עם דוד "עראק" שמואלי, ז"ל.

בכל מקרה, מגיע מזל-טוב למאיר הרוש לרגל חתונת בתו מחר. וגם בריאות טובה לאיש המסור הזה. רק שמחות.

המשחק יתקיים כנראה כבר ביום רביעי הקרוב, כפוף למצב ולאישור פיקוד-העורף.

בבית"ר חוששים, אבל נראה לי שהחשש הוא לא באמת מהמצב הבטחוני שמשמש תירוץ עלוב, אלא ממצב הקבוצה שנובע מהכנה גרועה, מחילופי מאמנים כמו גרביים. גם התבוסה 3:0 לבאר-שבע רק לפני שבועיים עדיין מהדהדת.

4. Ice Cream חסה

"יש רק איש עסקים אחד באזור תל אביב שיודע למה דוד אמסלם התפטר מבית"ר ירושלים והוא שומר על שתיקה כי אחרת תהיה רעידת אדמה רצינית... אמאל'ה!"

אל תשאלו מה המקור...

5. סטפן שאלוי Member

חסה, מה יהיה הסוף?

לא מספיק שאתה מביא מהאתר זבל הזה ידיעות, אז עוד מהמדור הכי ידוע לשימצה שם, המצאות מהתחת. אופי-רע מפליצה ידיעות בשירותים.

זה שהוא התפטר בגלל שזו היתה עיסקת-חבילה של עיסקת טוטו+יובל איומים ידוע כבר מזמן.

ואם כבר באמת לצחוק, אז שמישהו יעלה את המהדורה האחרונה של "בובה של לילה", אני לא מצליח להעלות את זה לכאן.

6. Don Joan Roman Member

כל מי שציינת הגיע רק לאחר הקבוצה עברה לידיים של פניג'ל, שם טוב ומאיר לוי, לפניי זה הסגל כלל את איציק קורנפיין, דוד אמסלם ואיתן מזרחי כשלושה שחקנים הבכירים ביותר כשלצדם היו אלון סגיר(שהיום הוא מנהל בר), מוריס אוזן שנפצע באימוני תחילת העונה, שמוליק לבן ש"שיחק" שנתיים בליגה השלישית בבלגיה ועוד כל מיני שחקנים שאפילו אני ואני מחזיק מעצמי כאוהד של בית"ר שזוכר הרבה מאוד שחקנים גם חלשים לא זוכר בכלל ועדיין היו מכירות של 4 וחצי אלף מנויים, כשהגיעו שחקני הרכש זה קפץ בעוד 500 ל5000 וזה היה השיא עד לעונות גאידמק.

אין לי גיבוי לזה כי אני לא יודע אם זה מצוין איפה שהוא בגלל הזמן שעבר ובטח שזה לא נראה הגיוני כי זה באמת לא הגיוני אבל באותה תקופה לקהל הייתה תשוקה אחרת כי נתנו לו להאמין במשהו אחר.
    לא היה בן אדם שהרוויח מיליון ו300 אלף ש"ח, לא היה שם אדם שכל היום בכה כמה חרא והכי חשוב: היה מבצע שיווק מאסיבי מאוד וכל אוהד של הקבוצה שרכש מנוי איפהשהוא בנקודת זמן ב10 השנים שמאז הקמת "טדי" ועד אותה עונה קיבל טלפונים על ימין ועל שמאל כדי שירכוש מנוי, בניגוד להיום שאני מנוי כבר 10 שנים ברציפות וכרגע עוד לא עשיתי(כי לא היה לי זמן אעשה, מחר בלי נדר) ולא קיבלתי אפילו טלפון אחד, ככה גם עוד עשרה חברים שלי לפחות שעד שלא אמרתי להם אתמול שאני הולך לרכוש מנוי הם בכלל לא ידעו שהם יצאו למכירה, המנויים עוד לא הגיעו לבימות ויצטרכו לאסוף אותם אם בכלל באיכסטדיון, היו"ר אומר שאין כסף אבל מרוויח 1.300 אלף שקל בשנה ולא מצליח לגייס ספונסרים, כל היום מטפטפים לנו כמה חרא בקבוצה ושאם היה שחקני רכש היו מעיפים את כולם, המועדון משדר ריקבון ואי אפשר לדרוש מהאוהדים לא להריח את זה.

7. אלי מתחן Member

אין להודעה הזאת שום ערך בפורום, אבל הייתי חייב אחרי שגיליתי את הסמיילי.
    חיים מוקדש לך :
    איציק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_liar.Xxx קורנפיין

למנהלים ולשאר הכותבים, מתנצל מראש.

8. סטפן שאלוי Member

העדות ממקור ראשון של איציק על איציק, היא במקרה הטוב מביכה, ובמקרה הפחות טוב מזעזעת, אבל רק את מי שלא יודע מי זה קורנבלוף:

האיש הזה הוא אפס-מאופס בניהול, הבנתו ונסיונו בשיווק שואפת לאפס, וכך גם תוצאות מעשיו.

והחרייאת הזה רוצה שנקנה מנויים?

וטעות עובדתית "קטנה" בעדות: קורנבלוף מרויח 1,560,000 ש"ח נטו, ומשכורתו מובטחת גם במצב פירוק, ע"י ערבות בנקאית אוטונומית, שעלות רכישתה ממומנת על-חשבונה של בית"ר, ולא מדובר רק על השנה השוטפת, אלא גם על שכרו בשנה שלאחריה. הסבר פשוט: קורנבלוף יכול בכל רגע נתון לקחת את שכרו, גם למפרע, שנתיים קדימה!

ולכם מוכרים קקי כאילו הולכים להחתים בלם זר: הרי גם דיאמנט ועמרם כבר מסתובבים עם נייר-טואלט משומש בדמות חוזים לעונה אחת בחתימת...קורנבלוף, שאין להם כיסוי. למה? כי בתקציב של בית"ר כבר יש...500,000 ש"ח גרעון.

את נשיא טוניסיה, את מובארק, ואת קדאפי כבר העיפו, עכשיו הגיע הזמן להעיף את קורנבלוף!

אז כמה מנויים של בית"ר נמכרו ע"י קורנבלוף&גבאי?

9. Ice Cream חסה

תגידו, דימקאו פידליס, זה שעכשיו פרטיזן בלגרד מעוניינת בו, לא שוחרר בחינם מהנוער של בית"ר?

10. סטפן שאלוי Member

בוינה אלעד, הרגת אותי מצחוק:

זה מזכיר לי את התמונה של גוטי עם אף ארוך סטייל פינוקיו שהיתה לך בפורום של דוד פרנקל. איזה ימים, ואילו ויכוחים. :aaarofl:

"לא נעים לומר, אבל אני מעדיף שייפול טיל במקום פתוח בלי נפגעים כדי שיבטלו את המשחק", אמר שחקן בקבוצה.

בושה וחרפה ששחקן בבית"ר מדבר ככה, אני לא יודע מי, והלוואי שנדע, אבל דבר אחד בטוח: זה חרא של בנאדם, שזקוק לחמאס מפני שהוא לא מוכן לליגה, ומחפש תירוצים עלובים כדי לא לשחק, ותירוצים להפסד. זבל-עופות!

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/11
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בגלל שהוא לא מוכן לליגה?אם אתה גבר תגיע לב"ש כמוני וכמו 1,500 אוהדים שכל דקה יצפו לשמוע אזעקה ולא ידוע לאן לרוץ, נראה אותך לא אומר אותו דבר.

12. Ice Cream חסה

מה עכשיו הולך עם אלירן סיימון ולמה לא מרשים לו להתאמן? משחקי כבוד? או כי אין כסף והוא לא בתכניות של הקבוצה?

לפחות נחמד לדעת שהכסף בהם הוחתמו דיאמנט ועמרם זה מיליון שקל שאמורים להגיע מגל יוסף בתשלום אחר, למה הבקרה לא מאשרת אותם?

13. סטפן שאלוי Member

הבקרה לא מוכנה להסתמך על הבטחות, אלא רק על כסף מזומן.

בית"ר תעלה מחר ברגליים רועדות עקב התבוסה הקודמת במערך חדשני: 4:6:0 כאשר בחוד יופיע בן-שושן, האיש בעל הרבה אפסים בשכר, ועוד אפס אחד בהבקעות.

מעניין אם הוא יוחלף כבר במחצית, או לפניה. ( שמישהו ישאל את יובל איומים מה הליין ברמת-עמידר )

14. Ice Cream חסה

גם הכסף של מכירת כרטיסים זה הבטחות, על זה כן יכולים להסתמך ועל מסמך חתום של גל יוסף שבו הוא יעביר את המיליון שקל במועד אחר לא?

15. סטפן שאלוי Member

בשני המקרים זה לשים את הכסף על קרני השפיציק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_liar.Xxx קורנבלוף.