בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. yakov_y YNWA

אתה רציני?! למה שראובן עטר יחזור אליכם אחרי מה שעשיתם לו? למ השראובן עטר יעזוב את הבסיס המדהים שבנה בנתניה ויעבור לבית"ר הפצועה? במיוחד כשאנחנו כבר כמעט מתחילים את העונה, ולא לשכוח שראובן עטר תחת חוזה במכבי נתניה. בקיצור, אין שום סיכוי, זה לא רלוונטי.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה עשינו לו?נתנו לו את הבמה שהוא חיכה לה והפכנו אותו לאחד המאמנים המוערכים בארץ?
    ראובן עטר היה מת לחזור לבית"ר גם בעונה שעברה וגם לפניי שנתיים ורק בגלל אילוצים כאלה ואחרים לא החתמנו אותו.
    הוא לא יבוא רק בגלל שהוא אחלה גבר וישאר נאמן לנתניה,כמו שבמקרה הפוך הוא היה נאמן לבית"ר.

3. Don Joan Roman Member

להיות בבית"ר ירושלים זו גאווה וראובן עטר מאוד רצה לאמן את בית"ר בעונת הגביע ולאחריה, מאוד רצה לאמן בירושלים אשתקד ומאוד רוצה לאמן בירושלים גם עכשיו ובעתיד, הדבר היחיד שאתה צודק לגביו זה החוזה ואני מאמין שהוא יכובד.

4. אלי מתחן Member

יש לכם מנהג להפוך כל מני דברים שקשורים בבית"ר להכי טובים בארץ, אם זה היה נכון בית"ר לא הייתה מסיימת במקום כזה נמוך.
    בן יוסף מוביל את טבלת ליגת העל של כל הזמנים בגרימת פנדלים, חצי עונה טובה לא תשנה שום דבר. הוא בלם טיפש וחסר כישרון. הוא יודע ששום קבוצה בארץ לא תיקח אותו, ואחרי הכסף שהוא עשה בתקופת גאידמק הוא בטוח לא צריך להתחיל לעבור קבוצות.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן גאון, תבדוק כמה בית"ר ספגה מאז שרוני לוי בא וייצב את ההגנה שמלמיליאן החריב ולא ידע מה לעשות איתה.
    אם אין לך כוח לחפש, אז אני יכול לעדכן אותך:בית"ר ספגה פחות מכל הקבוצות בליגה כולל האלופה מכבי חיפה וסגניתה הפועל ת"א, אחד האחראיים העיקריים לכך הוא תומר בן יוסף.

תומר בן יוסף בלם מצוין שלא קיבל עד בואו של רוני לוי את הקרדיט שהיה צריך לקבל ושקיבל ניצל את הצ'אנס והראה למה בית"ר כל כך התאמצה לקנות אותו לפני כמה שנים, מהיר, חזק, קריאת משחק....אחלה בלם, אבל אם ברצונך לשחרר אותו בבקשה, רק בוא תביא אחד יותר איכותי.

שום קבוצה בארץ לא תיקח אותו?מכבי פ"ת תמיד תיקח אותו וגם ב"ש ועוד כמה קבוצות רצו אותו בגלל שראו עד כמה הוא בלם טוב בחצי העונה האחרונה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  6. סמואל אטו Member

לא מפתיע שמישהו שחושב שמויאל לא שחקן כדורגל, חושב שצריך לזרוק את בן-יוסף.
    מזל שאתה לא זה שקובע.

לגבי ברוכיאן, הבעיה היא לא הרצון שלו להישאר בבית?ר, אלא העובדה שהוא יותר מדי אדיש לקריירה שלו.
    אם הוא היה מתאמן ומתנהל כמו מקצוען אמיתי הוא היה יכול להצליח ולהישאר בבית?ר גם יחד.

7. סטפן שאלוי Member

ארקדי שקנה את בית"ר בראיון ראשון:"באתי להרבה שנים, אני רוצה שיכירו אותי. מתי הבחירות לעירייה?"

העיקר שההקפאה או דחיה נגמרה לקורנבלוף אחרי שבוע. אם הוא הצליח למכור את הכשלונות הרבים שלו כהצלחות לאוליגרך החדש, אז סוף סוף נמצא היורש של סרג'יו קונסטנצה.

יאללה סוכני שחקנים, תבואו למכור את הזבל שלכם לאיציק.

8. alexshw Member

אין לי ספק שעטר רואה את עצמו כיורשו של אלישע בבוא הזמן וכמעט בטוח זה גם מה שיקרה. בינתיים לדעתי הוא שמח בנתניה.

9. Don Joan Roman Member

זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי.

10. סטפן שאלוי Member

ובגלל שהוא כזה אפס, הוא יקבל חוזה לעוד שנתיים, ותפקיד בצוות המקצועי. האפס הזה הוא זה שמקבל את המשכורת הכי גבוהה בבית"ר: תחלק את מה שהוא קיבל למספר המשחקים הזעום בהם הוא שותף, ותראה.

גם מישהבלוף ובנלולולולו יוחתמו, כי איציק אוהב טמבלים לקקנים מסביבו. ככה הוא משמר את הכסא שלו. איפה שהוא נמצא לא יצמחו פרחים. הוא בוגר מצטיין של מכללת נימני.

רק שעטאללה לא ירצה פתאום לחזור, הרי יש כאן טמבל ומושפע שעדיין מחכה ל"עונת הפריצה" שלו.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חשבתי שההסתה הלא קשורה לחיים נגד איציק תיפסק במצב כזה, כנראה שלא.
    כנראה שיש אוהדים שחייבים לראות חיצים על אנשים שאוהבים את בית"ר, גם בשלב שמח כזה שניצלנו מפירוק.

תתעסקו במה שצריך להיות, לא בחוזים שהיו ובמה שהיה, יאללה, עידן חדש.

12. Don Joan Roman Member

מי שרוצה להסית שיסית, זה כבר לא יעזור כי לבית"ר יש בעלים והם בחרו או יותר נכון דרשו שאטיציק ימשיך וכך זה יהיה, מי שלא רוצה ולא יודע איך לאככול את איציק יצטרך ללמוד ובעזרת השם שאיציק עכשיו עם המשאבים יוכיח את עצמו ויסתום סופית הרבה מאוד פיות, אחלה קורנפיין שבעולם שמר על שערה של בית"ר בנאמנות וקנאות אין סופית כשחקן והוא שומר עליה גם כעת.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4095843,00.html

הרכש הראשון? משה אוחיון מוזכר כמועמד לחזור לבית"ר.
    אוחיון שנתן עונה מצוינת אשתקד(17 שערים, 8 בישולים) סיים חוזה באשדוד ואם יצטרף זה יהיה ללא תמורה, כזכור אוחיון כבר שיחק חצי שנה בבית"ר בעונת 08/09 אבל אחרי חצי שנה בינונית הוא נמכר בחזרה לאשדוד.

אוחיון זה בדיוק השחקן שחסר לנו בעמדת ה50-50, אם הוא יגיע בלי שכר גרנדיוזי(שלא יתחילו להשתגע שם בהנהלה) אז זה רכש מצוין, אחד הישראלים המצטיינים בעונה האחרונה בליגה החזיק לבדו את אשדוד בעונה שעברה ואני לא מבין איך לא קפצו עליו אחרי שהוא סיים חוזה.

בן-יוסף, בן-לולו, מישאלוב ודיאמנט אמורים גם לחתום על חוזה בקבוצה ולהעמיק את הסגל מלבדיהם הייתי רוצה לראות עוד בלם וחלוץ זרים מגיעים, אבל קודם כל צריך מאמן, בנוסף לדעתי קורנפיין צריך להנמיך ציפיות(עם כמה שהרצון למכור מנויים גדול), בית"ר אחרי שנתיים טראומתיות, מקומות 6-9 זה ריאלי עבור השנה הנוכחית, כל דבר מעבר יהיה סוג של הצלחה.

14. N כמוני Member

אני רוצה לגעת בנקודה נפיצה.
    אני שומע את כל הפרשנים למינהם שטוענים שבית"ר צריכה להביא שחקן ערבי וזה יבער את נגע הגזענות מהקבוצה. לדעתי מדובר בשטויות אף שחקן ערבי לא יקבל תמיכה בבית"ר ואף אוהד גזען לא ימנע מלמרר את חייב של שחקן ערבי (תשאלו את איברהים אנדאלה).
    מעבר לכך לא ברור לי מה הדחיפות של התקשורת לצרף שחקן כזה לבית"ר.הבאת שחקן רק כי הוא ערבי היא לא מקצועית, ולא רצינית, שחקן כזה יגיע לקבוצה כאשר הוא חוסה בצל גדול. להביא שחקן רק כי הוא ערבי זה מטומטם בדיוק כמו לפסול שחקן מאותה סיבה. דבר נוסף שמפריע לי בסיפור הזה, הוא הצביעות. התקשורת הישראלית מוכרת לנו קבוצות כמו אתלטיק בילבאו וזניט סנט פטרסבורג כפרץ של פטריוטיות ולאומנות רומנטית, כאשר מדובר בקבוצות גזעניות לפחות כמו בית"ר. פה בפורום הזה בדיון כדורגל ספרדי "הדרך" ו"המסורת" של אתלטיק זכו לרוב מוחץ, וכמעט ולא היו אנשים שאמרו מדובר פה בגזענות. קישור מצורף
    http://www.asoccer.co.il/index.php?&act=ST...5&mode=show&st=
    לא אוהד בית"ר, וסולד מכל קריאת גזענות באשר היא, אבל אפשר להבין שמועדון שהוקם על מסורת ז'בוטינסקי ושהאוריינטציה שלא היא ימנית, לא יהיה מעוניין בשחקנים שנוגדים כיוון זה.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי, באופן אישי, אין בעיה שישחקו ערבים במכבי נתניה. יותר מזה, אני מרגיש שאין לי את הזכות שתהיה לי בעיה עם ישחקו ערבים במכבי נתניה - ולמרות זאת, אני יכול להבין ולכבד את רצונם של חלק מאוהדי ביתר ירושלים. סך הכל, לכל קבוצה שיש מאחוריה אוהדים רבים, יש משהו שמייחד אותה (דת, עדה, השקפה, גאוגרפיה, סגנון, מידת הצלחה). במקרה של ביתר ירושלים מדובר בהזדהות עם הימין.
    אני חושב שהתקשורת (בעיקר ברשת) עושה מזה מטעמים רק משום שזה מביא לה כניסות ותגובות מצד הגולשים. לביתר ירושלים יש הנהלה וכמה שלא נדון בנושא, היא זו שבסופו של דבר תחליט.
    אני מסכים לגמרי עם 'N כמוני' עם הטענה שלהביא שחקן ערבי לביתר ירושלים רק כדי מתוך שיקולים פוליטיים היא טעות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11