בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

ראינו כבר כמה מנויים באו בעקבות אורי...

הנה כתבה שבה יש חלק על איציק קורנפיין, ומה שאומר הפרסומאי הדר גולדמן על שקיפות הוא מהנכונים. שימשיך לקחת שכר כל עוד הקבוצה עומדת על הרגליים, שלא יחפש בעלים עם שגעונות שיעשו עלינו כותרות וצלצולים, אבל שנדע מה הולך בקבוצה.
    http://sports.walla.co.il/?w=/196/1850758

2. סטפן שאלוי Member

לא תתנו לי ללכת לישון, אה?

רעיון מצויין התאום הסיאמי של אופי-רע: "קנו מנויים לראות את הקוסעמאק". :aaarofl:

אולי נמנה את נומה-חליפה בתור מאמן ראשי, ואת עוזי-גופיה בתור העוזר?

3. לא מצאתי כינוי Member

מעריך ומכבד מאוד את דויד, גם אני לא הייתי מוכן לקחת על עצמי כזה תיק ושיתייגו אותי כאחד שנכשל עם בית"ר- וזה לא עוד באשמתו. בתנאים הנוכחיים כיום אין לו שום סיכוי להצליח, ויש מצב לא רע שעם הסגל הזה אפילו נירד ליגה - הוא עושה בשכל שלא ככה הוא רוצה להתחיל את קריירת האימון הרצינית שלו לראשונה(ואני לא מדבר על הכמה משחקים כמאמן מחליף לפני שנתיים בסוף העונה, זה לא פונקציה ולא פרמטר לשום דבר).

לאן הגענו, שמאמנים כמו הוכנבוים מועמדים לאמן את בית"ר....... זה אומר בעצם הכל. איך שאני רואה את זה הם יביאו את גיא לוי. ומברוק לאופירה שעושה עוד קצת יח"צ לאדון ברקוביץ'.

4. סטפן שאלוי Member

וואו, יש לי מועמד מצויין:

יעקב בוזגלו!

הוא מומחה בינלאומי בגילוי, טיפוח, וליטוש נוער!

חוץ מזה הוא פנוי!

5. Ice Cream חסה

וואלה יש גם את האופציה של גיא לוי... ירון הוכנבוים בנצרת עילית, אם לא בהחלט הייתי שוקל להחתים אותו. מה עם השריף אגב?

תודה לזה שערך את הכותרת, היא מתארת היטב את המצב בבית"ר ואת היאוש והשביזות שלנו היטב.

והאם אמסלם עשה בשכל? לא! אין לו ביצים להתמודד עם כישלון ואין לו את האומץ לנסות להוביל את בית"ר לאנשהו! ח"ח על זה שבחר ללכת בעצמו (בהנחה שהוא לא ימשיך לקבל שכר!), אבל לנטוש את בית"ר עכשיו מעשה מאוד לא אחראי מצידו, זה לא שעומדים בתור מאמנים אחרים והוא יכול להיכנע ולומר עכשיו "איני יכול עוד".

6. סטפן שאלוי Member

חסה, אולי מאמן זר? שמעתי ז'וז'ה מוריניו לא מרוצה. :aaarofl:

7. Ice Cream חסה

נסכים על ז'ראר הוייה?

8. סטפן שאלוי Member

אין בעיה: צלצל רק גוביינא ללוס-אנג'לס, לרוכשים שבאו להרבה שנים, ותודיע להם, בסדר?

הספינה טובעת, והעכברים בורחים.

אני לא אתפלא אם אריאל הרוש גם יברח. אין לו מה לחפש בבית"ר, ושלוש קבוצות יכולות להנות משרותיו.

אז, קורנבלוף יוכל להעמיד תקציב "מהגבוהים בליגה", כלומר לשדרג לעצמו את המשכורת.

9. Ice Cream חסה

כנראה שיובל נעים יהיה מאמן בית"ר והוא יתמנה עד המשחק מול באר שבע בשבת.

כמו שאמרתי, הלוואי שמה שציינתי יהיה התסריט הכי רע ולא יהיו תקריות מכוערות מעבר לזה, הוא מאמן יחסית מצליח, ונשאר לאחל בהצלחה ולחכות ולראות מה יהיה.

חייבים לפרגן לקורנפיין גם שאולי לא אשף במציאת מימון למועדון, אבל להביא מאמנים הוא מצליח מהר. רוני לוי חתם תוך 8 שעות אחרי שאורי התפטר, גם עם נעים יש התפתחויות תוך שעה.

ואני גם אשתף אתכם ברגשות שלי לגבי המצב של בית"ר (כבר הייתי בטוח שאני מורגל להכל, מסתבר שעדיין לא):

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/11
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי לא הכי נעים לאוהדי בית"ר לשמוע את זה אבל הקבוצה רק מרוויחה מזה שאמסלם התפטר. עם כל הכבוד לסמל של בית"ר, הידע שלו באימון שואף לאפס, וכדי להצליח על אף סגל לא כשרוני במיוחד צריך מאמן עם ידע טיפה טיפה גדול יותר, משהו מנוסה יותר. לדעתי מבחינה מקצועית אם אכן נעים יחתום אצלכם, עשיתם בהחלט שדרוג בעמדת המאמן.

11. Ice Cream חסה

אתה רואה מישהו פה מתאבל מזה שאמסלם ה"סמל" והשכר הגבוה שלו עוזבים?
    רק נסערים מזה שדברים כאלה קורים בבית"ר 5 ימים לפני פתיחת העונה, ומזה שאמסלם הוא אפס חסר ביצים.

12. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק אני, או שיש קשר בין הניסיונות של בית"ר לסכם עם גל יוסף על רכישת 20% מכרטיסו של טוטו תמוז, לבין התפטרותו של אמסלם ומינויו המסתמן של יובל נעים לאימון הקבוצה? אינני נביא, אך אני בטוח כמעט לחלוטין כי יש דברים בגו. שווה לבדוק זאת.

13. alexshw Member

מי זה גל יוסף? ואיך שהוא בכל הקבוצות שאותן מאמן יובל נעים, נכנסים גורמים מפוקפקים.
    יובל נעים עצמו הודה שהוא חבר של עבריינים.

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל יוסף הוא הבעלים של הכח רמת גן, ועד כמה שידוע לי, מדובר באדם אשר נקשר לא אחת לגורמים עברייניים. בין היתר, הוא גם חבר קרוב של יובל נעים.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יובל נעים מאמן מצויין ובית"ר רק תרוויח ממנו מקצועית

אבל הוא לא מגיע לבד.