בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. אלי מתחן Member

התוכני תעבודה של קורנפיין הרבה יותר טובה : "יהיה בסדר, שנה הבאה יקנה אותנו מישהו". מה אני אגיד לך, וזה עם 3 שנים ניסיון.
    איזה אנשי אמון? כרגע אף אחד לא שם כסף בקבוצה. כשמנהלים אותה כמו דיקטטורה קצת קשה למצוא בלי בעיה יורש. שיעביר אותה לשליטת האוהדים, תאמין לי שהם ינהלו אותה הרבה יותר טוב.

אתה יודע מה בוא נסיים את הויכוח הזה בבקשה ממך. אם תוכל להציג לי דוגמא אחת לפעולה שאדון קורנפיין והנהלת בית"ר עשתה כדי שבקיץ הבא לא נגיע לאותו מצב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/11
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע אם משהו התייחס לכך או לא אבל על פי מה שקראתי בעיתון, מלבד אותו שכר של קורנפיין שכבר דנו בו לא פעם אחת, אמסלם, בעונתו הראשונה כמאמן מרוויח 400,000 אלף נטו בעונה. אבוקסיס מרוויח בבני יהודה שכר שעומד סביב ה 80,000 דולר. אז או שאני ממש לא קרוב בסכומים ואני מתבלבל בדולרים ובשקל או שחייבת להשאל השאלה על מה ולמה אמסלם מקבל כזה שכר גבוה?

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/11
  3. אלי מתחן Member

קורנפיין ויתר על 2\3 ממשכורתו. אם הוא הולך לאכול ארוחה עסקית במסעדה מישהו צריך להזמין אותו.
    חוץ מזה שאמסלם חתום על החוזה הזה עוד מלפני זה כשהוא היה בלי תפקיד במערכת, אם כבר עכשיו הוא עושה יותר בתמורה לאותו הסכום.

4. סטפן שאלוי Member

קורנבלוף משתמש יופי בכרטיס הפלאטינום של בית"ר שיושב אצלו בכיס.

אמסלריק קיבל כשהיה סקאוט ( יענו יושב ליד קורנבלוף במשחקים, ומשעשע אותו ) כ 320,000 ש"ח נטו.

בגלל ששידרגו לו את התפקיד למש"ק ממטרות, קורנבלוף השווה את שכרו לשכר מסרחי, 400,000 ש"ח נטו. שלא יקנא בו.

עכשיו, אחרי שמינו בבית"ר עוזר מאמן, צריך רק למצוא מאמן.

יאללה אווילים וטיפשים, רוצו לקנות מנויים, תממנו לקורנבלוף וארקדי את כל הכשלים.

נו כבר קורנבלוף, תמכור את אריאל הרוש, תוכל להעמיד תקציב ענק, ולהביא עוד אפסים שמיוצגים ע"י דודו דהאן.

5. vasisualy Member

בוא נניח שאין לא תוכנית (ואנחנו לא יודעים אם יש או לא). מה הטעם להחליף כלום לפחות מכלום?
    אני לא יודעה מי הם האנשי אמון - תשאל את שאלוי, הוא כל הזמן מדבר אליהם.
    זה הנקודה! אף אחד לא שם כסף. בתנאים כאלו אף אחד גם לא ירצה להחליף את איציק. ואין פה שום קשר לדיקטטורה.
    מי זה "האוהדים"? כולם יבואו בשביל לחתום על צ'ק? ואל תשכח - יש בעלים, וגם אם איציק ילך - רק הוא יחליט מי יהיה יו''ר הבא. "האוהדים" רוצים את הקבוצה? שיקחו אותה מארקדי! הוא אמר שימסור אותה בחינם. אז מי מפריה לך יחד עם שאלוי לקחת? תפארו את איציק (הוא אמר שאם בעלים חדשים לא ירצו בו - הוא ילך, אבל לא נאמין לו, ופשוט תפתרו), תביאו ספונסורים, תעיפו גם כל הכלומניקים אוכלי חינם כמו אמסלם ומיזרחי, תבנו קבוצה לתפארת ותחזירו אוהדים בהמוניהם ליציעים! אגב, לא רק אתם - כל מי שחפץ למקום של איציק יכול לעשות את זה. אבל עדיין לא שמעתי על אף אחד שהתעניין.

יש רק אפשרות אחת להבטיח שזה לא יקרא גם בשנה הבאה - להביא בעלים שמיד יוציא מכיסו סכום לשנתיים ופקיד אותו לחשבון של בית''ר. בכל מצב אחר עדיין יהיה סיכוי שזה יחזור. אתה באמת מאמין שמישהו יכול לעשות דבר כזה? אני - לא. אם, חס וחלילה, מחר שחר לא יהיה במכבי חיפה (כמו שזה קרא עם רובי שפירה) - הם יהיו בדיוק באותו מצב כמונו. כי זה הכדורגל הישראלי...

6. סטפן שאלוי Member

נו סבבה פארוסקי: גבארי רוסית, הולך מביא אוליגרכים קונים בית"ר! שאלוי קונה לך כרטיס באירופלוץ, אווירון טובה טופולוב 154, לפעמים מגיעה בסדר. סאלוט, נאזדארובייה.

7. אלי מתחן Member

א. אם הרוכש החדש ירצה אז קורנפיין יוותר על התפקיד. אלא מה? מי שימצא את הרוכש זה קורנפיין שלא יתן לאף אחד לקחת ממנו את מכרה הזהב שהוא יושב עליו.
    ב. אין רוכש, ואתה לא יכול להסתמך על העובדה שיהיה אחד שמספיק טיפש בשביל לקנות את בית"ר.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חרטה, דבר כזה לא יקרה בחיים, כי קורנפיין יודע שאם זה יקרה וזה מה שיעשה, יאכלו אותו חי.
    עזוב אותך שאני לא מאמין שהוא בא להכשיל את בית"ר, אבל לפי הטענות שלכם...

שאלוי (מה שמך בישראל?) - סרטון גדול, ח"ח.

9. אלי מתחן Member

מי אמר לך שזה קרה כבר?

10. vasisualy Member

כל אחד יכול היום לבוא ולקחת קבוצה. בלי כסף - חינם. איל קורנפיין יכול למנוע? אבל בעיה בדיוק כפי שציינת - אין אידיוט שיקנה. גם אתה ושאלוי לא רוצים לקחת. אז מה אתה רוצה מקורנפיין?

11. אלי מתחן Member

אני צריך לכסות חובות, לצערי אין לי את הכסף הזה.
    אף אחד לא יתן לי את הקבוצה.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז על סמך מה אתה אומר את זה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. vasisualy Member

איציק אשם, נכון?

14. אלי מתחן Member

איציק אשם שהחובות האלה קיימים. כל עונה התחלנו עם מאזן אפס, כל עונה סיימנו עם הפסדים.

אני לא אומר את זה על שום סמך. אני לא יודע אם זה נכון, אני גם לא יודע אם זה לא נכון.

15. vasisualy Member

לא נכון. חובות לגנק וסוכני אבראו היו גם בתחילת שנה קודמת, גם לפני. החוזים המנופחים של השחקנים גם היו לפני איציק, והם חלק של החובות. כי 3 שנים שהוא יו''ר - אין כסף מבעלים. כלומר - אנשים אחרים החתימו, ואיציק חייב היה למצוא כסף כדי לשלם לאותם מוחתמים. וחלק מהחובות - בגלל זה שבנו על הכנסה מסוימת מאוהדים ולא קיבלו אותה. אפשר להגיד שהוא לא הצליח לאפס את מאזן - אבל לא שהוא מביא חובות.