בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אשכרה מאמין לכל שטות שאתה כותב אה?

2. Ice Cream חסה

למה ארקדי לא שם כבר 3 שנים לירה בבית"ר? כי לפני זה הוא ב-3 שנים שם 400 מיליון שקל, אפשר לבוא בטענות לארקדי, אבל אני חושב שהוא כרגע אמור להיות סתם נוכח נפקד חסר משמעות.

למישהו יש קישור לזה שברוכיאן ובן שושן באו בדרישה של קיצוץ וויתור מלא על מחצית שכרם? משום מה קשה לי להאמין. כמו כולם אני מסכים שזו החלטה פשוט דפוקה, אם כבר- למה לא פרסו להם את החוזים? השנה ברוכיאן ובן שושן יסיימו את החוזה, אם הם יהיו טובים הם יעזבו בסוף העונה (בטח אם בית"ר תרד ליגה) ללא תמורה, ואנחנו נהייה עדיין חייבים להם 2.5 מיליון שקל, או שבגלל שזה נחשב לחוב ולא לשכר לא נצטרך לשלם על זה מס? או שכן? או שהם כן האריכו את החוזה בשנתיים?

אני נגד דחיית החובות, זה סתם יעביר אותנו עוד שנה בפחד ממה שיקרה בקיץ ויסבך אותנו יותר, כשאם נרד ליגה וההכנסות גם מההתאחדות וגם אלה שבאופן טבעי יצטמצמו כמו ספונסרים ומכירת כרטיסים, והחובות כמעט ולא יקטנו. בואו נשלם אחת ולתמיד את החובות האלה, או שנעשה את מה שחלק פה בטוחים שזה אי אפשר אבל עדיין לא הסבירו- פירוק!

3. סטפן שאלוי Member

"התקציב של בית"ר יהיה מגבוהים בליגה". ( קורנבלוף זורה חול בעני ציבור אוהדי בית"ר, 1 לאוגוסט 2011 ):aaarofl:

נו בטח: הוא מורכב מ 4,200,000 ש"ח כיסוי גרעון, מכירת חן עזריאל, ודחיית כל ההוצאות לשנה הבאה.

בעונה שעברה התקציב היה ענק, כי קורנבלוף מכר את טוטו, ורד, ויצחקי.

אבל איזו קבוצה עלובה נותרה, שבקושי נשארה בליגה, הוא לא מזכיר כמובן, גם לא את מיעוט האוהדים שבאים. טוב שהוא מגיע הרבה לת"א, שיעבור באולמות התצוגה, ויבחר לעצמו ג'יפ חדש על חשבון....התקציב של בית"ר.

תגיד קורנבלוף: כמה מנויים מכרת לעונת 2011/2012? מתי תשלם את משכורות יוני ויולי 2011? ב 2015?

היו"ר הכי עלוב מצד אחד, ושיאן השכר מצד שני.

4. אלי מתחן Member

איזה כיף לבית"ר יש תקציב "מהגבוהים בליגה"!
    עוד עונה שתהיה כלום ושום דבר, נחליף מאמן שלא מצליח עם תקציב גבוה להגיע לצמרת, מה שיגדיל את התקציב עוד קצת.
    כרגיל, יחס השקל לנקודה של בית"ר יהיה הנמוך בליגה.

תענוג שיש הנהלה איכותית.

5. סטפן שאלוי Member

ליו"ר האיכותי והמבריק שלנו אין שום הסכם חתום עם אף ספונסר, אפילו לא עם הספונסר הראשי מהעונה שעברה, חברת ההשכרה/ליסינג לרכב!

זו הסיבה שבבקרה לא מאשרים את בית"ר: קורנבלוף מסתמך על "תוכניות", תכנונים" חלומות", קומבינות" לא על משהו מוצק ביד.

הכל חובבני, חורני, לא מסודר.

לא פלא שארקדי כל כך מרוצה ממנו, "הוא עושה עבודה מצויינת": הורס את בית"ר בעבר, בהווה, ובעתיד.

תחזיקו מעמד בימי האבלות עד ט' באב.

6. vasisualy Member

תענוג שיש בית''ר. ניקודה.

7. סטפן שאלוי Member

תהנה קומראד, אחלה סובחוז יש לנו. :aaarofl:

באיזה מקום, באיזו ליגה בית"ר תסיים השנה? נזכה בדאבל?

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז אתה מודה שאתה אוהד הצלחות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. אלי מתחן Member

האמת זה תואם את ההתנהלות במדינה הזאת. קודם כל ליצור בעיה ואז לצאת גדול כשפותרים אותה.
    אם לא הצורת ניהול השכונתית הזאת לא היינו מגיעים למצב שהיינו צריכים את ההצלה הזאת.

10. vasisualy Member

אפשר לחשוב שזה פעם ראשונה שבית''ר במצב כזה. כנראה כבר אז רוח של קורנפיין דפק הכל...

11. סטפן שאלוי Member

כבר 43 שנה אני אוהד הצלחות של בית"ר, גם עליה חזרה אחרי ירידה, וישר אליפות. לא בסדר האוחנה הזה.

באמת אני צריך להתנצל שאני אדם שפוי שרוצה שוב לראות את בית"ר מצליחה. סליחה.

אבל אתה בופונצ'יק, אתה רוצה ליפול, ולהיכשל. הגיוני. אצלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

12. אלי מתחן Member

ברור שזאת לא פעם ראשונה, פעם שלישית בשלוש שנים. בשלושתן קורנפיין יושב בראש.

13. vasisualy Member

כן-כן. לפני 3 שנים דבר כזה ממש לא היה! זה פשות הזיות שלי.

14. סטפן שאלוי Member

אנשי בית"ר ירושלים אמורים להפגש ביממה הקרובה עם מומי דהן, מבעלי חברת ההשכרה 'אלדן', כדי לסכם על הסכם חסות בין הצדדים לעונה הקרובה. 'אלדן' נתנה בשנים האחרונות גב לקבוצה כספונסרית, בהיותו של דהן מקורב מאוד אליה.

19 יום(!) לפני פתיחת הליגה, ולבית"ר אין תקציב, אין ספונסר(!), אין משכורות כבר חודשיים, אמסרליק שאמור להיות מאמן(?) עדיין בלי חוזה, ארקדי ה"בעלים" גדול בראיונות, אפס בתמיכה כלכלית, שום פירסום בניסיון לשווק מנויים, סגל חסר מאוד ובחלקו ללא נסיון כלל, שחקנים הומלסים משותפים במשחקי מבחן במקום שחקני בית, ובית"ר היא הקבוצה היחידה בליגת העל שלא יצאה למחנה אימונים!

בית"ר ירושלים, מודל 2011/2012.

"אוהדי בית"ר יכולים להיות שקטים" ( קורנבלוף, 1 באוגוסט 2011 ).

האוהדים שקטים מאוד כבר 3 שנים, ומתמעטים. באמת צריך לתת לו את תואר "יקיר ירושלים". המזרחית.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/11
  15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני לא רוצה ליפול ולהיכשל, אבל דווקא ברגעים קשים כאלו צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה, ולא לנטוש אותה ולפרסם דברי הסתה נגד הקבוצה.

אתה רוצה בהתרסקותה של בית"ר, תחזור לקטמון.