בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. vasisualy Member

נראה לי שאני תפסתי את הנקודה שלו! בנאדם עדיין חי עם אותה קבוצה של ימק''א! הוא לא מסוגל לקבל עובדה שדברים משתנים ואין דרך חזרה. הוא רוצה אותה קבוצה ושונה את הכל מה שמסמל בשבילו את ההבדל בין היום ואז. לא קבוצה במובן של אגודה\מועדון - קבוצה במובן של אבירה ואנשים.

2. Burrito Ortega Member

למה יש נתק?. מנסים לעשות אותכם פחות גזענים ואלימים?. אבוי לבושה. קורנפיין טטפתר!11111 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

המצב של הקבוצה שלי מצויין. תודה רבה. עליית 2 ליגוות תוך שנתיים. אוהדים שלוקחים את עתידם בידיים והופכים להיות בעלי קבוצתם. במקום לחכות לקפריזות של משוגע תורן שישפוך כמה מליונים ויעלם תוך שנה שנתיים. כאשר אוהדי ביט"ר ניסו לגייס כספים לקבוצת אוהדים הגיעו חמישים איש.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/11
  3. Ice Cream חסה

תעיפו את הבור אורטגה הזה מהדיון הזה אם אפשר. אף פעם לא היה לי עניין באוהדי הפועל ירושלים בכדורגל, אבל אם מה שחשוב להם זה לבוא ולהתגרות בנו אז תעיפו אותם לאינעל הדינאק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/11
  4. Don Joan Roman Member

והקבוצה שלך היא? הפועל ירושלים או קטמון ירושלים, אם הפועל ירושלים אז ניחא אם קטמון, קודם תגיעו פעם אחת, יום אחד לליגה השנייה, אח"כ תבוא ותדבר איתנו על אוהדי הצלחות.

ובקיצור של כל התגובות: אני פחות או יותר מסכים עם ולר.

5. סטפן שאלוי Member

קורנבלוף, מה מספר העושק-מורשה שלך? ושל חבריך?

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש פה אוהד הפועל ירושלים?חיה נדירה בנופי ארצנו...

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ראיתי שרוכיאן ובן שושן דחו חצי מהשכר שלהם לעונה הבאה

מהלך מבורך של שני שחקנים שהוכיחו כמה הם גדולים.

8. Don Joan Roman Member

הם בכלל רצו לקצץ לגמריי, אבל קורנפיין בהחלטה "מוסרית" החליט שהוא רק דוחה להם את שכרם, מה שיוצר עוד התחיבויות לקראת העונה הבאה.

9. שגיא Member

מה ההגיון בלדחות להם את השכר? כדי שעונה הבאה יבקשו מהם לוותר על הדחייה?

אני לא מבין את כל המלהכים האלה. או שמקצצים עד הסוף, או שלא. מה מבטיח שעוד שנה או שנתיים בית"ר לא תהיה בבעיות כלכליות? מי מבטיח שהם יוכלו לקבל את השכר הזה בעוד שנתיים?

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מבורך?זה רק דופק את בית"ר עוד יותר, שנה הבאה נהיה עם עוד יותר התחייבויות כי אדון קורנפיין לא רוצה לקצץ בשכר שלהם כי אם כן כמובן שיבואו בדרישות גם אליו לקצץ בשכר, ובזה כמובן הוא לא רוצה.

11. Don Joan Roman Member

ההיגיון הוא שאולי בשנה הבאה נמצא משקיע.
    במקום לחתוך ב50 אחוז את השכר של השניים ואת השכר שלו הוא רק דוחה ודוחה ודוחה, אני לא מבין איך הוא לא מבין שהמהלכים האלה רק גורמים יותר נזק.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

עזבו מה קורנפיין רוצה
    אני מדבר על המהלך של שניהם.

ויתרו על חצי מהשכר שלהם בעונה הזו ( בלי קשר לזה שהם יקבלו את הכסף בשנה הבאה )

מהלך ראוי לציון.

וכמובן שקורנפיין בונה שעד העונה הבאה יבוא עוד רוכש הזוי לבית"ר שישלם את כל החובות
    פראייר תורן שכזה

13. סטפן שאלוי Member

מורטוריום. כך נקרא המושג של דחיית-חובות.

רק שאני בכל לא בטוח שזה מהלך נכון בכלל:

הקבוצה השנה היא פחות אטראקטיבית בהרבה מהשנים הקודמות, כך שהיא תמשוך פחות צופים ( כלומר פחות הכנסות ), ולא יהיו עליה קופצים, כלומר רוכשים.

יחד עם אדלר&לוין, הגענו ע"פ כל מיני פרסומים לכמות של כ 40 מתעניינים/רוכשים פוטנציאלים. כמות גדולה ביותר, מבהילה כשחושבים על התוצאה העגומה בסופה: אף אחד לא רוצה לקנות את בית"ר! אף אחד!

למה זה קורה?

מיעוט הכנסות מצד אחד, חוזים מנופחים ותקציב משכורות ענק, חסר תקדים, תביעות משפטיות מהותיות נגד המועדון, וכן, גם תדמית קבוצה ירודה בגלל הלה-פמליה. כל הפקטורים האלו מעידים בסופו של דבר כי לספינת בית"ר יש קברניט שיכור, או לא מתאים. כושל.

כדי לנווט את בית"ר לחוף מבטחים, להציל אותה, צריך לשים על הגה הספינה רב-חובל רציני, אמין, ישר, מקצועי, ולא שתיין מזומנים.

היום ינסו להעביר מחדש את התקציב, שיעמוד על כ 18,000,000 ש"ח. לא יודע אם יצליחו. אני רק מקווה שיו"ר הבקרה, רו"ח עופר אורליצקי, ישים לב שקורנבלוף שוגה ללא סוף בשיקוליו, תחזיותיו אינן נכונות ( וזאת בלשון המעטה ), יבדוק כמה מנויים נמכרו עד היום, ויבין שאסור לבנות על "הערכותיו" של קורנבלוף הכישלונר הסידרתי, אחרת גם השנה יהיה גרעון.

אם התקציב לא יעבור, אנחנו לא נתפלא לראות שגם אריאל הרוש ימכר, ומשכורתו של קורנבלוף שלא מסכים לקצץ אפילו שקל(!), ואף העלה לעצמו את השכר ב 20 אחוז כפרס ציני על כשלונותיו, יפשיר את משכורתו, בחשאי.

וארקדי? אתמול אופי-רע ז**ת הקווים ראיינה אותו, אבל שכחה לשאול אותו שאלה פשוטה: "למה כבר 3 שנים אינך נותן לירה למועדון בבעלותך? איך אתה בכלל מעז לדבר ולהעביר ביקורת על אחרים בכזה מצב? "

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורנפיין ממשיך לדחות את הקץ והקבוצה ממשיכה לגסוס בהדרגה ולספק שחקנים לחיפה ולתל אביביות כדי להמשיך להנשים את הקבוצה המתה הזאת, בסופו של דבר או שקורנפיין יחתוך בחצי את השכר שלו או שיפנה את המקום שלו למישהו אחר, הקבוצה הולכת אחורה משנה לשנה בכל פרמטר ועדיין לא לומדים מטעויות, בסוף זה יגמר בירידת ליגה וכנראה שכבר השנה ואולי אז יבינו בבית וגן שצריכים לשנות את צורת החשיבה המוטעית של קורנפיין. 

15. סטפן שאלוי Member

החשיבה של קורנבלוף הולכת רק לכיוון אחד: איך להמשיך לחלוב את קופתה הריקה של בית"ר.

אתם מאמינים לו שהוא יקפיא את שכרו? קדחת! הוא כבר ימכור שחקן או שניים, ויפשיר את שכרו בלי שאף אחד יידע.

למה למשל הוא הכשיל את העמותה שהתארגנה? מפני שהוא לא מוכן שיהיה דירקטריון, ותהיה שקיפות.

קורנבלוף הוא שליט-יחיד, רודן, כמו אסד, כמו מובאראק, כמו סדאם חוסיין.

יקיר ירושלים הוא רוצה להיות? אולי שיזמין כבר פסל בדמותו? דגנראט מגעיל!

ומי הביא למינויו? הלה-פמיליה. עכשיו, אם יש להם כבוד, שיביאו לפיטוריו. תפגינו כל משחק!

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/11