בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. אלי מתחן Member

כשזאת הגישה, באים 4000 צופים למשחקים בטדי. זה שלאוהדים יש רק את בית"ר לא אומר שאפשר להתייחס אליהם כאל מובנים מאליהם. כשאני עושה מנוי למזרחי וכשסוגרים אותו לא נותנים לו כרטיס ליציע אחר אני מרגיש נפגע. וכשאני נפגע אני מצביע ברגליים.
    הלה פמיליה היו גם בתקופת פניג'ל, אולי היה להם שם אחר אבל זה אותם אנשים.

2. Ice Cream חסה

אלה היו גוב האריות! ומשום מה קשה לי לראות את ליאור פטורי או תום דדוש נהיים מדעני אטום... וגוב האריות גם לא גירשו את ויקטור פאצ'ה רק כי הוא היה בן לדת אחרת, בניגוד למה שעשו לנדאללה או לפני שנתיים לבאייקל קולסאקגוויזו (מזה לפחות יצא דבר טוב בדמות דה לה האסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx).

אני מבין אותך, גם אני מתוסכל מהמצב בבית"ר ומבין את התסכול של אוהדים אחרים על היחס שהם מקבלים גם בדברים הבסיסיים של הקשר בין הקהל לקבוצה. אפשר להצביע ברגליים- כלומר לא לבוא. אבל הכסף הזה מהמנויים חשוב מדי כדי למחות עכשיו. כשנהייה במצב טוב יותר (פירוק שיעביר את הקבוצה לידיים חדשות, התייצבות עם בעל בית יציב ומנהלים טובים) אז תמחה על הכל.
    תצביעו ברגליים כשנרוץ לאליפות, לא כשכל 900 או 700 או 500 שקל מהמנויים חשובים.

3. סטפן שאלוי Member

"מחנה האוהדים" ולפני זה הם היו חלק מ"גוב האריות" שחבל שהתפרק.

אני לא מבין את הסתומים במוח שחושבים שאוהד צריך לקנות מנוי בכל תנאי: ישתינו עליך ואתה תקנה?

מי שרוצה לממן את השכר של מי שהרס את בית"ר, שירוץ לקנות. ויסבול.

בעונה שעברה נמכרו עפ" נתוני ההתאחדות, 2637 מנויים, ומי שחושב שהעונה ימכרו חצי, טועה בגדול, ימכרו הרבה פחות.

לפי מה שראינו אתמול באשדוד, אפילו ה"גרעין הקשה" של 2,500 - 3,000 אוהדים שהיו באים לכל משחק חוץ, יפסיק להגיע.

קורנבלוף רוצה בית קברות - הוא יקבל אותו!

והכסף על מכירת חן עזריאל לחיפה, לא יכסה אפילו את הגרעון שקורנבלוף יצר. גם אחרי הכסף מממכירת חן, הגרעון משנה שעברה ישאר על מליון ש"ח.

4. vasisualy Member

כשאני עושה מנוי (בעצם, מנויים), ובגלל טיפשונים יש משחק ללא קהל, אני גם מרגיש נפגע. רק שאני יודע בדיוק מי פוגע בי - לא בית''ר או מישהו מהנהלה, שלא נותנים לי פיצוי, אלה אותם טיפשונים ומקומם לא רחוק מטדי - בגן חיות (ושיסלחו לי הקופים שאני משווה אותם עם טיפשונים האלה).

5. סטפן שאלוי Member

בשבילך הכינו מנוי מיוחד: "בבון ובנו", מנוי המקנה כניסה לסאפארי בר"ג עד המחזור ה 12, וממנו כניסה לגן החיות התנכ"י.

בין הרוכשים הראשונים יוגרלו קופונים לבננות ובוטנים.

6. אלי מתחן Member

אני לא שופט. אבל כשהקבוצה מכריחה מישהו שיש לו מנוי לקנות כרטיס זה מראה על היחס שלה לאוהדים הותיקים והנאמנים.

גוב האריות היו קיימים בדיוק לשנה אחת, וגם עליהם היו תלונות שהם אלימים וגזענים.
    האוהדים לא נעלמו לשום מקום ב3-4 שנים שבין הלה פמילייה לגוב האריות, וזה לא שהם גילו את החוליגניות שלהם בשלב הזה.

7. vasisualy Member

אני מעדיף שימפנזה (שיש להם הרבה יותר אינטליגנציה ממך יחד עם רוב החברה של לא פמיליה).

אל תשכח שזה נכון גם לכיוון השני - כשאוהדים מכריחים את הקבוצה לשחק ללא קהל או עם יציע סגור (וגם אם לא השתגעת, אבל לא עשית\עשיתי כלום שטיפשונים לידך לא ישתגע - יש גם לך\לי חלק מזה) - זה מראה על היחס של אותם האוהדים הותיקים והנאמנים לקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/11
  8. Ice Cream חסה

מישהו מבין מה זה אומר? שהם יאריכו את החוזה לעוד שנה וכאילו פורסים את החוזה שלהם לשנתיים?

מצד אחד זה ישאיר אותנו עם 2.5 מיליון שקל לעונה הבאה (ועוד ה-2 מיליון של קורנפיין שנה הבאה זה 4.5) ועדיין נצטרך להיתקע עם הצמד חסר התועלת הזה, אבל מצד אחר זה יציל אותנו מנקמת הגורל של עונה באמת טובה שניהם. או שבכלל לא פורסים להם את החוזה אלא ה-2.5 נשארים בתור חוב רגיל כמו החוב של בית"ר לגנק?

בבית"ר משחקים באש עם כל הדחיות האלה, מוטב לסיים איתן כמה שיותר מהר (פירוק, או לשלם כבר השנה ושנה הבאה לצאת לדרך חדשה).

9. סטפן שאלוי Member

בבית"ר חיים בהדחקה/אשליות: ב"הנהלה" מצפים שאדלר&לוין יעבירו עוד היום(!) 1,500,000 דולר, אחרת נו נו נו, קורנבלוף וארקדי יגישו באמצעות עו"ד המהולל שלהם ( זה שנתן להם ייעוץ משפטי על חוזה מלא חורים, לא בדק נאותות, וכדומה ) תביעה! תביעה! וואו!

שמעתי שבלוס-אנג'לס נגמרו טיטולי-המבוגרים, מפני שאדלר&לוין משתינים ומשלשלים....מרוב צחוק.

10. אלי מתחן Member

אני לא שוטר וזה לא מתפקידי לחנך אף אחד. אני קונה מנוי ואני מצפה שכל עוד לקבוצה יש ברירה, היא תכבד את העובדה הזאת.

כרגיל קורנפיין דוחה את העתיד בשיטת ה"יהיה בסדר" הידועה שלו. הרי עד שנה הבאה כבר בטוח יהיה רוכש.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כן, תראה לקורנפיין מה זה, תלמד אותו.

בית"ר שאתה אוהד אותה (לפי מה שאתה אומר, עושה הרושם שלא) תרד ליגה ואולי תתפרק, העיקר שקורנפיין שלך יתמוטט.

אם יהיו 50 מנויים וגם אם יהיו מיליון מנויים המשכורת של קורנפיין, שלא אמורה לעניין אתכם, תשאר בעינה (וגם ככה נדחית עד לבואו של בעלים חדש), אז את מי אתם דופקים פה בדיוק?
    תהיו בטוחים שלא את קורנפיין.

הקבוצה "שלכם" תשאר מאחור, ואז תוכלו לבוא בהאשמות רק לעצמיכם, או לחפש תירוצים אצל קורנפיין.

12. אלי מתחן Member

אני לא עושה מנוי לא בגלל קורנפיין, אלא בגלל שהקבוצה הזאת איבדה את הדרך שלה והיא כבר לא ממש מעניינת אותי.
    נניח ובית"ר תצליח לצאת מהצרות שלה, היא תמשיך באותה דרך שהביאה אותה לפה. לא נראה שמישהו מפנים את מה שקורה. פעם זה אדלר ולוין אשמים, פעם זה אגאייר, פעם זה האוהדים שלא עושים מנויים, אבל זה לא משנה. בית"ר ירושלים תמשיך להתקיים בכל מצב, גם אם זה בליגה ב'. אבל כל עוד אדון קורנפיין בראש, המועדון ימשיך להיות חולה.
    בית"ר כבר הייתה במצבים קשים, הקהל נטש אותה רק כאשר היא איבדה את הכבוד שלה. בסוף תקופת גד זאבי ובשנתיים האחרונות. לקבוצה הנוכחית אין כבוד.
    משחק גביע הטוטו, חסר חשיבות לחלוטין. ובית"ר משחקת עם 2 בלמים שלא ימשיכו השנה בקבוצה ובדיעבד גם לא שווים הרבה. אם זה לא בושה למועדון אז מה כן?

תקרא כתבות של חמי אוזן מוואלה אפילו לפני שנה, הוא מצביע בדיוק על אותם דברים כמו עכשיו, שום דבר לא השתנה.

13. vasisualy Member

להאשים את עצמם?! לא, את זה הם אף פעם לא יעשו. תמיד יהיה מישהו שפשר להאשים אותו. לא יהיה קורנפיין - הם ימצאו מישהו אחר שיהיה אשם. רק לא הם!

זוה בדיוק הגדרה מצוינת ל"אוהד הצלחות".

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/11
  14. אלי מתחן Member

איך זה בדיוק מתיישב עם העובדה שהייתי הולך לכל משחק בעונות שלא היינו מתמודדים על אליפויות?

15. סטפן שאלוי Member

ללמד את קורנבלוף? יש לו כבר תואר פרופסור בהרס קבוצה, והעלמת אימפריה ספורטיבית.

רוכשים הוא מצא? ספונסרים הוא הביא? נאדה! חוץ מלמכור שחקנים טובים, ולשדרג לעצמו את הג'יפ כל שנה, הוא לא עשה כלום.

על איזה חוזה הזוי מיסטר פרופסור קורנבלוף חתם עם אדלר&לוין? בלי קנס על הפרת חוזה, בלי דמי קדימה/רצינות, לא ביצע בדיקת רקע, ולא את מצבם הכלכלי. טמבל שכזה. אפילו בחוזה לשכירת דירה, יש יותר הגנות לשוכר ולמשכיר מאשר בחוזה עם אדלר&לוין.

המשכורת שלו? אם אני הייתי בעלי בית"ר, הייתי תובע את קורנבלוף על הנזקים שהוא גורם לבית"ר, מפטר אותו בגלל כשלונותיו.

אבל ארקדי, שמתנקם בבית"ר מינה את הכלומניק הכושל הזה כדי לממש את זממו להרוס את בית"ר, תוך התעללות באוהדים ש"העזו" לא להצביע עבורו לעירייה.

ועוד הכלומניק הזה, לא רק שניכשל, עוד היתה לו החוצפה להעלות לעצמו את השכר ב 20 אחוז, ולקצץ מצד שני לכל השחקנים.

ולמה זה מפריע? כי השכר שלו, 1,360,000 ש"ח נטו הם עושק הקופה הריקה של בית"ר.

מנוי? קדחת! שהפרופסור לכלכלה יביא ספונסרים, רוכשים, תורמים. 4 שנים הוא לא עושה כלום חוץ מהרס! בשביל ועל מה הוא לוקח כזו משכורת? ממילא כרטיסים לעודד את הקבוצה הוא יאלץ למכור ב 30 ש"ח מקסימום, כי האוהדים לא יגיעו.

עוד 9 ימים צריך לשלם משכורות לשחקנים, ולעובדי המועדון, משכורת יולי. אבל גם משכורת יוני עוד לא שולמה, וגם המשכורות של 3 החודשים הקודמים לא הושלמה.

מאמן בלי חוזה, תביעות משפטיות לפינוי מתחם בית וגן, ותשלום שכירות של 4,600,000 ש"ח, פלוס מע"מ.

מאיפה הוא יביא את הכסף? למה הוא לא שילם בשוטף? למה הוא מחק 3,500,000 ש"ח מתפעול המועדון? מה הקטע שלו?

התנהלות לא ישרה, לא מקצועית, חובבנית, הרסנית, מסריחה.