בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. סטפן שאלוי Member

אדלר אמר אמש למקורביו בשיחה מארה"ב: "אני רוצה שהעם בישראל יידע את האמת על העסקה הזו, ואסביר את הכל בהמשך. כרגע אני עושה את כל המאמצים כדי למצוא פתרון. יש כרגע ואקום, כי אף אחד לא שמע את הצד שלנו. אני מבין את גודל התסכול בבית"ר, ואני חושב שאני בראש המתוסכלים כאן, אבל אולי תוך יום או יומיים הדברים יהיו אחרת."

פחחחח....איך כל אחד מצליח לעבוד על קורנבלוף הפראייר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נו קורנבלוף, ספר לנו שארקדי החדש התאהב שוב בבית"ר, שהוא חוזר, שהוא יתן תקציב, שהוא תמיד עומד במילה שלו, בקיצור: תלקק לו, ותחתים אותו על חוזה חדש בשבילך עד שנת 2050, כי ממילא לא תמצא עם הרזומה שלך אף מקום עבודה שיסכים להעסיק אחד כמוך.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  2. ~Omri~ Member

כבר אמרתי לך - ארגן כמה עשרות אנשים, וצא להפגין בבית וגן. כאן זה לא המקום למחאות. כלומר, ודאי שפאשר למחות, אבל לא בצורה בה אתה נוהג. אתה חוזר על עצמך שוב ושוב בכל הודעה, וזה כבר נהיה בלתי נסבל. כולם מכירים את הדעות שלך, ואני חושב הגיע הזמן שתפסיק לחפור לנו בשכל, כי זה כבר נהיה מטרד.

3. vasisualy Member

שיארגן כמה עשרות אנשים שיקנו בית''ר. זו תהיה מחאה אמתית נגד קורנפיין!

4. סטפן שאלוי Member

5. Ice Cream חסה

גידמאק דווקא כן השקיע במחלקת הנוער ושיפר את המתקן בבית וגן ואת המשרדים וכו', ושיפר את מערך הסקאוטינג של הנוער של איתן מזרחי (דסה, אליחן, ורד, לואיסה) וכל מי שהיום בקבוצה הבוגרת ממחלקת הנוער שלנו: זה דור גידמאק. אי אפשר לצפות שכל קבוצת הנוער תעלה לבוגרים ויהיו תותחים על העונה הראשונה, אבל אם היינו מועדון יציב והיינו יכולים לשלב ותיקים עם צעירים אז היינו רואים המון תועלת מכל הנוער הזה.

לבית"ר יש רק 2 חוזים ארוכי טווח שדפקו אותה: ברוכיאן ובן שושן, שבעונת הדאבל הם נראו טובים ומבטיחים וכבר היו בדרך לעזוב לבלגיה כל אחד, אבל קיבלו חוזה חדש עם שכר דומה להצעה מבלגיה ל-4 עונות, גם יצחקי קיבל חוזה ארוך טווח עם שכר גבוה, אבל הוא עמד בציפיות ולא הייתה בעיה למכור אותו, את אורי החדש ובן שושן כן יש בעיה למכור.

לנושא: מה יהיה עכשיו עם בית"ר? מקבלים ארכה עד שקורנפיין מסדר את התכנית שלו? ואם לא? אז ישר מורידים אותנו ליגה או שולחים לפירוק?

6. alexshw Member

פניג'ל לא מוכן לחזור?

7. סטפן שאלוי Member

ארקדי כבר 3 שנים לא שם לירה, אבל השכיר שמלקק לו המשיך לפזר שקרים שהנה הוא חוזר, וככה ביזבז 3 שנים, ושלושה שחקנים מצויינים, ועל הדרך גם כמה זרים לא רעים.

מה יהיה? הארכה היא עד יום א' הקרוב, בחצות.

איך הבעיה תיפטר? אז זהו:

קורנבלוף שכר חברת חפירות, ויתחיל לחפור קידוח-נפט עמוק בעיגול האמצע של מגרש האימונים, ואם עד יום א' ימצאו סימני נפט, הכל יהיה בסדר. ואם לא, אז לא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. Ice Cream חסה

לא. הוא הוציא את הנשמה ואת הכיס בשביל בית"ר ואף פעם לא הוערך מספיק, וגם אשתו יפה נפטרה והוא לא במצב לחזור להשקיע בבית"ר. וגם הוא וקורנפיין לא הכי מסתדרים, כך שגם אם הוא יביע נכונות יכולות להיות בעיות של אחד הצדדים.....

הדבר היחיד שאפשר לדרוש ממנו זה שיחוס עלינו עם צו הפינוי ודמי השכירות בבית וגן, לא רק למען בית"ר, אלא למען מאות ילדים ונערים שלא יהיה להם איפה להתאמן ולגור...

כמו שהמצב נראה ויש לנו ארכה של עוד 3 ימים: לא נספיק ללכת לפירוק, גם לא נצליח לכסות על ידי מכירות שחקנים וקיצוצים את הגירעוןן כמו שזה נראה (קבוצות לא ששות להחתים את עזריאל, וגם הוא ודודו דהאן מנסים לחלוב מהעסקה הזאת ברוב חוצפתם). צריך להתחיל לאיים על שחקנים שאם הם לא מסכימים לעזוב, הם ישבו ביציע, וגם אז לא נראה שנגיע ל-10 מיליון שקל שאנחנו צריכים.

מה שאומר ששנה הבאה נהייה בלאומית עם מינוס 9 נקודות וסגל של 18 שחקנים בקושי. אני שבור!

9. סטפן שאלוי Member

על שתי הטראגדיות הנוראיות שעבר מאיר פניג'ל אין הרבה מה להוסיף. שלא ידעו הוא ומשפחתו עוד צער.

אם היה לך שטח קרקע, היית נותן אותו בחינם, ולא מבקש דמי שכירות? די לצביעות הזו, ודי להיות נדבן על חשבון אחרים.

מאיר פניג'ל, ובמיוחד האחים שאול ומאיר לוי, וכן ששון שם-טוב שתורם לבית"ר כבר עשרות שנים ראויים לקבל שכירות, ומי שלא משלם, אז שיתפנה, ויחפש לו מקום אחר.

למה לא דאגו למקום קבוע בבעלות בית"ר כשזרמו לקופה 400 מליון ש"ח? חלם.

אין סיכוי לפירוק, גם לא להקפאת הליכים.

הלוואי שאני טועה, אבל נראה לי שנפתח את ליגת העל עם הנוער בלבד, כאשר רוב השחקנים הותיקים לא מועברים בבקרה.

האופציה השניה היא להיות מורדים תקנונית ע"י הבקרה לליגה הלאומית כמו פ"ת, ולהתחיל שם עם מינוס 18 נקודות.

בקיצור: מהפח אל הפחת.

וכולם שוכחים משום מה: בעל המועדון הוא עדיין המליארדר ארקדי. למה אינו מכסה את הגרעון? למה אינו מזרים כספים?

10. סטפן שאלוי Member

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם זה באמת נכון ויקרה תמורת 3.8 מיליון ש"ח, אפשר להגיד בפה מלא ששחר תרם וניסה להציל את בית"ר [כמובן שעל הדרך להרוויח את עזריאל].
    50% מזה ילכו לשחקן ולסוכן בגלל שחצי כרטיס שייך לו, כל השאר לבית"ר.
    זה יספיק?

12. סטפן שאלוי Member

מה קרה לך? כל פרסום שיוצא מבית"ר נכון.

האם 3.8 מליון יספיקו? רק הגרעון משנה שעברה הוא 4.2 מליון, אז בטוח שזה יספיק, כי 3.8 יותר גדול מ 4.2.

חוץ מזה, טוב שמדללים את החלוצים, יש מהם יותר מדיי, וחבל לשלוח חלק ליציע.

באמת כל הכבוד לקורנבלוף. הנה, אמרתי עליו מילה טובה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. סמואל אטו Member

4 מיליון שקל על חלוץ בינוני שנתן 3 משחקים טובים, עסקה מעולה.

הצעד הבא זה לקצץ את השכר של ברוכיאן ועב?ש בחצי ואם נוותר על שחקני רכש לגמרי זה אמור להספיק כדי להעביר את הקבוצה בבקרה.

14. סטפן שאלוי Member

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לקצץ להם? צעיפו אותם מהקבוצה כבר, שני טפילים שלא עושים כלום, פשוט כלום. בכלל מישהו יכול לתת לי את רשימת החוזים שיש לשחקני בית"ר ירושלים כדי שפחות או יותר נבין איפה הבעיות עומדות?