בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. סטפן שאלוי Member

אנחנו הכפויי טובה, באמת למה אנחנו לא מודים למי שהחריב את הקבוצה מצד אחד, ולקח מליונים מצד שני. הגיוני.

לך תנקה לקורנבלוף את השרותים, תקצץ את הדשא, ותוריד זבל, בהתנדבות, כי זה עגל הזהב שלך.

המועד האחרון להגשת התקציבים חלף הלך לא. באיזו ליגה בית"ר תשחק? ליגת שפיציק?

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/11
  2. vasisualy Member

לאומתך - לי אין אלילים.

3. סטפן שאלוי Member

אלילים יש לי שלושה, ואני מתגאה בזה:

סימון אלפסי זכר צדיק לברכה ( שלא זכיתי לראות משחק, אבל שמעתי עליו המון ), ויבדלו לחיים ארוכים וטובים אורי מלמיליאן, ואלי אוחנה.

המועדון בשבילי מעל כולם!

4. vasisualy Member

לפי הודעות שלך - אתה משלה את אצמך.

5. סטפן שאלוי Member

אבל החרדה של איציק איננה חלילה לבית"ר, קורנפיין נדמה למתבונן מהצד חרד בעיקר לקורנפיין, במשך חודשים הוא דואג לשדר לאוהדים מסרים מרדימים שהנה ארקדי הישן והטוב חוזר, שהוא "מתאהב" מחדש בקבוצה ושאוטוטו המיליונים שבים לזרום כמים בבית וגן. במקביל, מאות שעות של משא ומתן עם משקיעים פוטנציאלים מבוזבזות לריק. אף אחד אינו רוצה לרכוש את בית"ר או לפחות זאת התמונה שמציג קורנפיין, ומכיוון שבית"ר בעידן של איציק משולה לונצואלה של צ'אבס מבחינת אחידות המסרים ושלטון היחיד, האוהדים נחשפים אך ורק לתמונה שקורנפיין בוחר לחשוף. ובעוד האימפריה עולה בלהבות והעתיד נמכר לכל דכפין, אל תתפלאו אם בקרוב הרוש ילבש את אפודת השוער אצל קשטן. הג'סטה של קורנפיין היא להקפיא את שכרו בשיעור מיליון ש"ח בשנה, עד אז הפריץ ימות, ארקדי יתאושש, גומא יחלים ולטובת איציק חקוק בספרי המועדון חוב של מיליון ש"ח שילך ויתפח, יצבור הצמדות וריבית, וריבית דריבית ויבריח כל רוכש עתידי. ואולי זה בדיוק מה שקורנפיין רוצה? אחרת פשוט קשה להבין את התנהגותו, מדוע הוא לא משתף בניהול המועדון אנשים נוספים, למה הוא לא מפקיד את מלאכת איתור הרוכשים בידיהם של אחרים, האם אין מיומנים ממנו? האם בית"ר לא מסוגלת להעמיד בושינסקי משלה? האם אחרי שנתיים של כשלון לא הגיע הזמן לפנות לפחות מקצת מסמכויותיו? קורנפיין צריך לענות על הרבה שאלות אבל בדיוק על מנת שלא ישאלו, הוא מקפיא את שכרו. מקפיא ולא חלילה מקצץ או משווה לשכר של מנכ"לים אחרים, כי אמנם המועדון חשוב, אבל היו"ר חשוב ממנו, תשאלו את הסינים איך זה עובד.

בית"ר ירושלים אינה קבוצת כדורגל - היא הפרה החולבת של שפיציק קורנבלוף!

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חופר, נמאסת!
    הבנו שאתה שונא אותו, לך תרצח אותו וזהו.

7. סטפן שאלוי Member

אני בכלל לא שונא אותו, הוא לא מעניין אותי באופן אישי בכלל, אני פשוט חושב כמו רבים, ומבינים, שהוא מצד אחד נכשל בתפקידו לחלוטין, ומצד שני הפך את בית"ר לפרה-חולבת, ולכן אני דורש ממנו שיתפטר.

האינטרנט מלא כתבות לא מחמיאות עליו, וזה בלשון המעטה, ואם קשה לך להתמודד עם העובדות, עם האמת, ואתה מנותק, או מעריץ עיוור שלו, זו הבעיה שלך.

אני אמשיך להילחם מילולית בכל מי שפוגע באהבה הספורטיבית שלי מזה 43 שנה, ומנסה להחריב אותה.

את ההסתה שלך לרצח, תשמור לעצמך, או לחברים שלך, אחד מהם הוא יגאל עמיר הנתעב לו אתם שרים שירי הלל ביציע.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני לא עיוור, אני רואה כמוך את אותן כתבות, ואני רואה את אותן תגובות שלך חוזרות על עצמן.
    לא דיברתי כרגע על הבעת דיעה למה שאתה מפרסם, אלא על זה שאתה חוזר על עצמך כמו תקליט שבור.
    איך אתה מצפה שככה אנשים יקשיבו לך?
    זה לא נשמע רציני בכלל.

9. סטפן שאלוי Member

כשרוצים להחדיר מסר, חוזרים עליו שוב ושוב. זה היה שיעור חינמי מספר 1 בפירסום.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קודם כל, מה זה יעזור אם תחדיר לנו מסר? אתה חושב שאלו דברים שלא חשבו עליהם לפני?
    חוצמזה, את המסר שלך כבר העברת. חלאס.
    יש לך 216 הודעות, מתוכן לפחות 150 הודעות נאצה נגד קורנפיין ואמסלם. הבנו שאתה אנטי לא משנה מה, אני מאמין לך שזו דעתך.

11. Bensh Member

קורנבלוף ואמסלריק*

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/11
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אין שכל, אין דאגות.*

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. Don Joan Roman Member

ומסרחי אל תשכחו, חברה עצה לחיים אל תתרגשו מאנשים חופר
    ים שכל היום רק מלכלכים וחשוב להם להיות "צודקים" יות :

14. סטפן שאלוי Member

אני אמשיך להיות אנטי כל גורם שמזיק לבית"ר, ומרוקן את קופתה, וזה כולל את היו"ר הכושל והמכשיל קורנבלוף, שלמרות כשלונתיו העלה לעצמו כמו אסד מובארק וצ'אבס את השכר ב 20 אחוז, המאמן חסר הנסיון והיכולת אמסרליק שמונה לתפקידו אך ורק בגלל חברותו עם קורנבלוף, הסקאוט מסרחי שנכשל בנוער, עשה שם מעשים שהם ניגוד אינטרסים, וכפרס מונה לסקאוט בשכר של 400,000 ש"ח נטו, וכן "גורם בבית"ר" שמפיץ הודעות שקריות, ספינים וכדומה.

עד שארבעת המזיקים האלו לא יתפטרו, אני לא ארפה מהם. גם הקהל לא ירפה, וזה כולל את כולם, מכל היציעים.

להבדיל מהאינטרסנטים האלו שדואגים רק לעצמם, והורסים בדרך את הקבוצה, אני דואג וחרד לעתיד הקבוצה בפרט, והמועדון בכלל, המהווה בית חם למאות ספורטאים צעירים ומבטיחים.

15. vasisualy Member

שכחת מילה - "שקרי". זה נכון כשמדובר במסר שקרי.

תתחיל מ"אוהדים" שדאגו לדפוק המעודן מכל הכיוונים. ה"אוהדי" הצלחה, שנעלמו מאצטדיון תוך שנייה. שיודעים, כמוך, רק לקלל, לבלגן, לחרבן וכו'. ואל תספר לי שטויות שלך - זה התחיל הרבה לפני קורנפיין, עוד בשנים של כסף והצלחה. להזכיר לך, או תזכור לבד?