בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. סטפן שאלוי Member

"הרוש, עזריאל, וברוכיאן, עשו טובה, קחו דוגמא מתמוז, ורד, ויצחקי, תעברו להפועל ת"א, למכבי חיפה, ולמכבי ת"א, אחרת בית"ר מתפרקת" ( מקורבים לקורנבלוף, יולי 2011 )

2. Ice Cream חסה

אפשר להחליף את השם הרוש בחדד? אם כן אני מודה למקורבים האלה של קורנבלוף ונוסע עכשיו לבית וגן להשתחוות אליהם.

3. סטפן שאלוי Member

לוין ואדלר המשיכו אתמול בניסיונות לצרף עוד אנשי עסקים שיצטרפו אליהם בבעלות. השניים גם רוצים לקיים ערב התרמה גדול בלוס אנג'לס לטובת בית"ר

איך שר דני סנדרסון:

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה רע בשי חדד מה?!?

5. Ice Cream חסה

בופון ביקש ממני לא לחזור על אותם דברים פעמיים, לכן תפתח את הקישור שהבאתי פה ותוכל לקרוא שם 3 טיעונים מה רע בשי חדד.

6. Don Joan Roman Member

שהוא שחקן בית כאילו ושלא ימכור לך את העניין שהוא אוהב את הרוש כי גם אותו הוא לא אוהב פשוט הוא יודע שאם הוא יכתוב עליהם מילה אחת רעה גם מי שלא רואה כדורגל ישראלי ייכנס בו.
    שחקני בית זה זבל, אין כמו דה לה האסות ויבואות שעוזבות בשנייה הראשונה שקצת קשה, מילא אם היה אומר ששחקני הבית שלנו הם לא כמו הנסיך שאנדור אבל האסה ויבואה?

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/11
  7. ~Omri~ Member

עזוב, הוא מקרה אבוד. אין טעם להסביר לו. עדיף פשוט להתעלם. אני בכלל לא בטוח שהוא אוהד בית"ר. יש סיכוי גבוה שהוא מתחזה שבא להתסיס.

8. vasisualy Member

אתה יודעה יותר טוב ממנו מה הוא חושב? אולי אתה קוראה מחשבות מדופלם? או שסתם באה לך לרדת אלו כי אתה לא מסכים איתו?
    סרגי טרטיאק פי 100 יותר בית''רי מ-90% של שחקני בית. יבואה פי 100 יותר מיקצוען מ-100% של שחקני בית.

9. vasisualy Member

הרבה יותר כל לזרוק את ההאשמות (חסרות כל ערך) מלנסות להבין את האחר ולהסביר את עצמך.

10. ~Omri~ Member

נסיונות נעשו בעבר והעלו חרס.

11. Ice Cream חסה

דבר ראשון דה לה האסות ויבואות לא עוזבות, אלא עוזבים. "עוזבות" אפשר לומר על נקבות, ברוכיאן למשל, אבל זה רק שכהוא יעזוב (אמן כן יהי רצון).
    דבר שני, הם לא התבטאו בנושא אם הם רוצים להישאר או לא, אבל אף אחד לא הציע להם גם להישאר.
    דבר שלישי, ברגע שלשחקן נגמר החוזה עם בית"ר שיעשה מה שהוא רוצה, כל עוד הוא מכבד את החוזה עליו הוא חתום.

דבר רביעי, כמו שאמר וסיסואלי, נחמד שאתה קובע בשבילי שאני לא אוהב את הרוש רק כי אני מפחד שיחשבו שאני אידיוט. מה אם כך מפריע לי לפי התיאוריה שלך לשנוא את קוזוקין, בראשי, איינבינדר, ריקן וניסים?

דבר חמישי, הנה הסיבות למה אני שונא את שי חדד, ואני מצטט את עצמי:
    מה הבעיות שלי עם חדד?
    1. הוא שחקן לא ממושמע טקטית. כל פעם שהוא נכנס אצל רוני לוי שמעתי אותו צועק עליו לחזור אחורה ולסגור (אני יושב בדיוק מעל הספסל).
    2. כי בתחילת העונה הייתה סאגה שנגמרה בבוררות. הכוכב שלנו שכיכב בהפועל רמת גן דרש 80 אלף דולר, בית"ר הייתה מוכנה רק ל-40. והוא היחיד שהיה צריך ללכת לבוררות על החוזה משחקני הבית שהיו צריכים חוזה חדש.
    3. כי גם הסוכן שלו דיבר יותר מדי והמילים שאני זוכר "חדד מקבל אהבה מהקהל וזה עדיין גורם לצוות המקצועי להתעלם ממנו ולהנהלה להתווכח איתו על תלושי דלק".

אני אוהב גם את שאנדור, אבל כל עוד לא מדובר באיברהים נדאללה או סבסטיאן ואסקס, אני יודע לתת את מלוא הערכה לכל שחקן בלי קשר למחלקת הנוער שבה הוא גדל- בתנאי שהוא מכבד את חוזהו.

עומרי- לצלם את המנוי כשזה יגיע להוכיח שאני אוהד בית"ר? כי זו אמורה להיות הוכחה די טובה, אני חושב. או שאני גם קונה מנוי כדי להתחזות באופן מושלם ואז יהיה לי קל יותר להתסיס?

12. vasisualy Member

לא תמיד התלמיד הוא אשם. לפעמים מי שאשם - זה המורה. אז כדי מדי פעם להסתקל במראה.

13. ~Omri~ Member

1. "שחקן לא ממשומע טקטית" - אין לי מילים. באמת. שמעת את רוני לוי צועק עליו כמה פעמים, וכבר חרצת את גורלו מבחינה מקצועית?! יש מאמנים שנמצאים בקאסטזה בזמן משחקים, ונוהגים לצעוק ולדרבן את השחקנים. העובדה שרוני לוי צעק עליו לרדת להגנה, לא מעידה דבר על המשמעת הטקטית של השחקן ועל היכולת שלו. אגב, מה בדבר חצי הכוס המלאה? צריך להסתכל גם עליה. אתה בוחן משהו שולי וזניח, ומסיק מסקנות מרחיקות לכת. זה זניח, כי אם זה היה נכון, הוא גם לא היה יושב על הספסל.
    לבוא ולהגיד שבגלל שהוא לא ירד להגנה כמה פעמים שאתה שונא אותו מראה כמה אתה מבין בכדורגל. יש משהו לקוי בהסקת מסקנות שלך.
    2. אחרי ההתקדמות הגדולה שהוא עשה בהפועל ר"ג, חוזה של 40,000 זה אכן עלוב, וסביר בהחלט שהוא יבקש העלאה לאור השיפור במעמדו כשחקן. הרי לא מדובר בשחקן שולי כגון בראשי, ברוכיאן האח ודומיהם. מדובר בשחקן שהיה בורג מרכזי בהישארות של הפועל ר"ג בליגה באותה עונה. הדרישה שלו היא לגיטימית. זה גם לא שהוא דרש חוזה של מיליונים....
    3. כן, ו? מה הבעיה עם זה? הסוכן שלו צודק אם זה אכן היחס לו הוא זכה. הוא לא שחקן שזה עתה עלה לבוגרים. הוא אמנם גם לא שחקן בכיר, אבל זה לא לעניין להיכנס איתו לקטנות של תלושי דלק.

אז בגלל כל הדברים השוליים האלה אתה שונא אותו?! קצת פרופורציות...

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/11
  14. ~Omri~ Member

חבל שאתה סתם זורק מילים לאוויר בלי קשר לחיים. הייתי ממליץ לך לנבור קצת בדיונים ישנים יותר.

15. vasisualy Member

פה אני מסכים איתך. לשנוא - זה בכלל דבר מאוד קיצוני לא בריא.

אני דווקה כותב עם קשר חזק לחיים. היה לי "ענג" להתוכח איתו במקומות אחרים. ולא פעם-פעמיים.
    אבל הנושה כאן לא הוא, אתה או אני אלא בית''ר. בוא נצאה תמיד בהנחה שכולם כאן אוהדים של בית''ר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/11