בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

סופסוף אוהד פאסימי כמוני...

אתה חושב שאוהדי בני יהודה מכירים את איציק נאש וסופאן זועבי בפנים?
    ואנחנו במצב גרוע הרבה יותר מבחינת שחקנים, כל שחקן ליגה ג' שיגיע אלינו לאימונים זה מבורך- אם בחוסר הודאות שאופף אותנו עדיין שחקנים רוצים להתאמן בקבוצה ומקווים לשחק בה, אדיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

2. אלי מתחן Member

סתם שאלה, האוהדים שרוצים לקנות חצי מבית"ר זה אותם אוהדים שביקשו שלא נשחק בשבת?

3. Don Joan Roman Member

לא.

4. אלי מתחן Member

אז מי אלה ומי אלה?
    למה אף אחד לא מציג את עצמו, לשים קופה במרכז היציע אולי טוב כדי לארגן דגל לא בשביל לקנות חצי מהקבוצה.
    שיראו אנשים רציניים ומוכרים עומדים בראש אנשים ירצו לתרום ולעזור.

5. Don Joan Roman Member

בינתיים עושים בדיקות וכאלה, הם אמורים לצאת באופן רשמי עם המיזם בעוד שבוע מהיום, ולפי מה שאני מבין אז מדובר באוהדים בעלי השפעה לאו דווקא ביציע אלא גם בדברים משסביב, בוא נראה מה יהיה עוד שבוע

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaa8: מלך וכל מילה נוספת מיותרת וכמה חבל שאפילו הוא לא יושיע אותנו במצב הזה.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2545676

----
    אלי כהן בראיון היום לרדיו ירושלים אומר שבמידה והקבוצה תתפרק מקצועית(עזיבה של מויאל, הרוש ואיינבינדר) הוא גם ישים את המפתחות וילך הביתה, כמו כן בכמה גופי תקשורת מפורסם בימים האחרונים שקורנפיין הגיע לסיכום עם שני אנשי עסקים על הצטרפות לקבוצה רכישה, כדי שהמהלך יושלם קורנפיין צריך למצוא לפחות עוד 3 אנשי עסקים שישקיעו בקבוצה.

המצב עדיין מעורפל לחלוטין, ועדיין אי אפשר להעריך איך תיראה בית"ר בעונה הקרובה.

7. נומה Member

אני כבר לא יודע מי יותר הזוי ומוזר, גומא או ארקדי.

8. Ice Cream חסה

ואם לא הניסיונות לארגן מחאה כנראה הוא היה עכשיו מתפנה מעיסוקיו והיינו מקבלים ממנו מיליון וחצי דולר...

לא שמשהו אי פעם יגרע ממנו, אבל אוחנה סתם קפץ על הזדמנות להיות מוזכר בתקשורת בהקשר לבית"ר- עוד לא ברור מה המיזם הזה יהיה באמת, וברור שלא אוחנה יהיה משמעותי בצעד כזה (גם אם הוא יסייע ואין לי ספק שהוא יסייע).

ידוע, הוא גם התנה את זה במחנה אימון בחו"ל בראיון לרדיו ירושלים. אבל הוא אופטימי מאוד (והאופטימיות שלו מידבקת, רק שזה לא יתפוצץ לנו בפרצוף...).

אני סקפטי לגבי גיוס כסף מאוהדים: לפני 11 שנה במבצע עצום האוהדים הצליחו לגייס 54 אלף שקל וזה היה אחרי שרוסו ואפילו אבוקסיס וסיני תרמו לזה. גם ראינו שלעמותה שתכננו לפני שנתיים שהייתה משווקת היטב עם כל מיני מפורסמים לקח חודש להשיג בין 1000 ל-2000 איש שישלמו 2 מיליון שקל, ומנויי-המנייה שקדוש תכנן בשנה האחרונה גם לא הניבו איזה משהו מיוחד. אפשר לתרץ (ולפעמים גם בצדק) כל אחד מהמקרים הללו למה לא הצליח, אבל 5 מיליון שקל תוך חודש (או אפילו 2 מיליון תמורת 20%, והשד יודע מאיפה נשיג 8 מיליון...) זה לא נראה לי ריאלי.

9. נומה Member

אני חושש שהרף הגבוה והבלתי אפשרי שאיציק הציב לאוהדים ( 10 מליון ש"ח?! למה כמה הוא הביא?! ) נועד להכשיל את המהלך. כך היה גם ב"מבצע מניה" של קדוש בשנה שעברה.

אני מתחיל גם להיות סקפטי, ונראה לי ששתי אפשרויות בלבד נותרו: מכירת חיסול, או חיסול בבית המשפט.

מה עם מחנה האימון בחו"ל? יש חדש? יש מקום ותאריך?

וקראתי שחוץ מזה שאין מכוניות, גם ניתקו את הכבלים בחדר ההלבשה. עד כדי כך המצב רע? מה יהיה הצעד הבא לחיסכון? לכבס את בגדי האימון בבית?

10. אלי מתחן Member

בטח שזה אפשרי, אין שום סיבה שבית"ר תשיג פחות כסף מהפועל קטמון. שימשיכו בשיטה של בחור עם כובע שהולך ביציע זה לא יקדם אותם לשום מקום.

11. נומה Member

יופי, יש החתמה ראשונה בבית"ר:

איציק החתים כרוז לקבוצה, והעביר את חוזהו בהתאחדות! הכירו את אלי מלול!

http://football.org.il/Clubs/Pages/Positio...MEMBER_ID=47891

עכשיו צריך רק לסדר לו רכב, שלא יצטרך להגיע לטדי על אופניים.

אגב: מה הוא עושה ביתר ימי השבוע? עוזר אישי של איציק? של אלי כהן? עוזר למאיר הרוש להוריד את הכביסה מהחבל?

העיקר שבית"ר עשתה כאן היסטוריה: הקבוצה הראשונה בליגת העל שיש לה כרוז רשמי.

ועכשיו, שאלה: לכמה שנים הוא הוחתם? אפשר למכור אותו לברצלונה? ואם הוא נכנס להסגר ונהיה "כרוז חופשי", אפשר לקבל עליו דמי השבחה?

12. Don Joan Roman Member

חיים הכרוז הזה עובד בחינם ולא מקבל שקל אז תהיה רגוע.
    ובקשר למיזם אוהדים, הם יצאו באופן רשמי עם הפרוייקט כנראה השבוע והם לא הולכים להסתובב עם כובע והמטרה העיקרית שלהם היא לא להשיג 10 מיליון בחודש אלא עד תום העונה הנוכחית שאותה קורנפיין מנסה לממן בעזרת אנשי עסקים כשאפשר לומר שיש כבר שניים שהסכימו למהלך, ועוד 2 שחושבים על כך בכובד ראש.
    מה שבטוח שכל מי שקשור לבית"ר ירושלים עושה עבודה קשה כדי לסדר את העונה של בית"ר, למחנה אימון נצא כנראה ב 12/7.

13. אלי מתחן Member

לא באמת התכוונתי שהם הולכים עם כובע, אבל זאת אותה מנטליות.
    איזה חבורה של אוהדים (שאני באמת לא מפקפק בכוונות שלהם) מחליטה שהוא מנסה לקנות חלק מבית"ר, פותחים איזה חשבון ומקווים שאנשים יתרמו.
    במקום לחשוב על מודל עסקי, לשים בנאדם רציני ומוכר בראש עד שיהיו בחירות ולנסות באמת להקים משהו, לא רק לגייס סכום מסויים.

14. Don Joan Roman Member

אבל זה לא נכון איך שאתה מציג את זה כי עדיין לא נפתח שום חשבון אלא עושים בדיקות ומתייעצים עם אנשי כדורגל ואני כלכלה ועם אנשי בית"ר ירושלים, עוד מעט הם יצאו עם זה באופן רשמי ואז תוכל לשפוט אותם ומה הם היו צריכים לעשות יותר ומה פחות

15. אלי מתחן Member

דיברתי על ניסיון ממקרים עברו, אבל בגדול אתה צודק וצריך לחכות ולראות.