בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

שוב אני מדבר איתך נטו הכנסה בלי אירופה וכדו' אם גם. היינו מצליחים באירופה אז מה שאתם עושים בשנתיים אנחנו בעונה.
    ועזוב מספרי מנויים בעונת הדאבל היה ממוצע של 17 אלף למשחק

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מבחינת מכירת כרטיסים לא היה ממוצע גבוה כמו של בית"ר, משהו כמו 7-8 אלף כרטיסים למשחק וכשאתה חושב על זה, כרטיסים יותר מכניסים ממנויים כי כל הקטע במנוי זה שאתה מקבל כרטיס עונתי שבסופו של דבר ישתלם לך מהבחינה הכלכלית.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000334578

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/12
  3. נומה Member

בסופו של דבר בית"ר תפתח את העונה עם אותו סגל, ועם אלי כהן על הקווים. גם בבקרה מבינים ויעזרו, ולמרות כל החששות בית"ר תהיה קבוצה טובה, ותמשיך את מסע הניצחונות שהתחיל מאז שאלי כהן נחת שוב בבית וגן.

4. Ice Cream חסה

מה אכפת לאדוארדו שובל למשל, אם אנשים בשוק מחנה יהודה יכירו אותו או לא? חסרים לו קשרים בלי שהוא יקנה קבוצה? או זה שתקשורת הספורט תדבר עליו בלי הרף זה מה שיקדם את העסקים שלו?

יש אולי כמה אנשי עסקים שכן רוצים את הפרסום הזה שהם מקבלים באתרי ספורט (לא כתבה ראשית בידיעות אחרונות או מעריב!)- אבל הרוב עושים את זה בשביל הכיף שלהם או הרצון לתרום לספורט. זה לא שלוני הרציקוביץ' מכר יותר טלוויזיות בזכות הכניסה למכבי תל אביב, או שעמוס לוזון מינף את עסקי הנדל"ן שלו.

כן, אתה צודק. כל הכבוד לקורנפיין ולנציגים של גידמאק. אבל לא בדיוק משהו מתקדם בקבוצה הזו... עכשיו גם לקחו רכבים לשחקנים שיש להם רכב בחוזה מעבר למשכורות שלא יכולים לשלם חודשיים כבר- והמצב בקרב השחקנים בקנטים והם גמורים מתסכול כבר.

עברתי על מי שחתום בקבוצה: הרוש, סיידוף, זיאת, בן סימון, דסה, מנשה, ירוחם, ריקן, קוזוקין, בראשי, כחילה, מויאל, קריאף, מוטאי (?), אביתר, אליחן, אלקבץ, משעלי ונחמני. אפשר להוסיף לזה חלק מהמושאלים שיחזרו (כוכבים אחד אחד) וחלק משחקני הנוער שיעלו לבוגרים (עומר נחמני, יונתן סורוקין, הראל פולק, מיקו ממן)- אבל גם צריך להוריד מזה את כל אלה שאם לא יקרה נס יעזבו (הרוש ומויאל) את אלה שאחרי פציעה קשה (קוזוקין ודסה) את הנכים (אביתר), ורק אז סופסוף יהיו שחקנים שיוכלו לקבל הזדמנות אמיתית ראשונה בבית"ר. בסיטואציה אחרת זה היה משמח...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/12
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מאיפה אתה שואב את האופטימיות?

6. Alta Tensione Member

אני שומע עכשיו את המתקפה הדמגוגית והשיקרית שעוושים הקורבה מדימונה והאידיוט מנהריה על קורנפיין ודאגה רבה מציפה אותי שחלק נכבד מהקהל שלנו,שלא נחשב להכי אינטלגנטי בעולם,יקח את הדברים כתורה מסיני מה שילחיץ עוד יותר את המערכת הלחוצה גם ככה.

תגידו שאני סתם פרנואיד,אבל אני "זוקף" לזכותה של הקורבה מדימונה הרבה מניות מהשכונה שהייתה בתקופת השיא של ה"ארקדיה" וממש אין לי עצבים לסיבוב שני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/12
  7. Ice Cream חסה

איזה מזל שאני שומע 88FM...

סמוך על אוהדי בית"ר שהם יודעים מי אלה וואן ועד כמה צריך להקשיב להם... הם לוקחים כתורה לסיני רק את מה שמשה בוקר או יניב טוכמן כותבים.

8. נומה Member

אופטימיות זה חלק מתכונות אופי, אבל גם מכך שהבקרה כבר אמרה שבית"ר יכולה להתנהל ללא השקעת בעלים, כמו מכבי נתניה, וכי מקסימום היא תצטרך למכור את אריאל הרוש, ואולי את קובי מויאל.

לדעתי, יש להרוש תחליף מצויין, אוהד סיידוף שכבר הוכיח את עצמו בשער, וגם למויאל יש תחליף מצויין, ושמו דן אייבינדר.

גם ידוע שיש עוד ספונסרים שאמורים לסייע, והאופטימיות הכי גדולה מבוססת על הקהל, שהוא נאמן ומסור, וראינו את החיבור המצויין מהרגע שאלי כהן חתם בבית"ר.

נכון, יש חודש קשה מאוד, עד תחילת אוגוסט, אבל במאמץ משותף הכל יסתדר.

9. ראיין אדלי Member

נומה אתה משהו מיוחד תאמין לי, די מזכיר אותי במה שקשור להפועל ב"ש
    האופטימיות מבוססת על הקהל? הקהל לא משפיע על מהלך המשחק ועל איכות השחקנים והחיבור הטוב למאמן לא יכול להועיל בלי חומר איכותי, מה שכנראה גם לא יגיע
    ובכלל בלי הרוש (שהציל אותכם לא מעט) וקובי מויאל (מהבודדים שאכפת להם מבית"ר) אני לא רואה אותכם שורדים.
    בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה, אתם תצטרכו הרבה יותר מזה.

10. נומה Member

אין לך מושג כמה אתה טועה: הקהל משפיע מאוד על התלהבות השחקנים, על היכולת, ועל המשחק הקבוצתי, במיוחד הקהל שלנו שהוא מעודד ודוחף קדימה.

הרוש לא הציל אותנו, אלא המשחק הקבצתי, והעובדה שכולם התחילו לעשות הגנה.

הרוש ומויאל הם אוברייטד גדול: הרוש לא שווה יותר מ 400 אלף יורו, ומויאל לא יותר מ 100, ולראיה, אין הצעות ואין קופצים. הם וסוכניהם יצטרכו לרדת לקרקע המציאות.

גם המעבר של הרוש לחיפה כבר לא רלוונטי, לאחר החתמת ניר דוידוויץ'.

11. ראיין אדלי Member

קהל יכול להשפיע לטווח הקצר או במשחק מסוים (משפיע למורל של השחקנים),אבל לאורך עונה שלמה הקהל לא מהווה פקטור, אני יכול לתת לך המון דוגמאות לקבוצות עם קהל אדיר שמוצאות את עצמן במאבקי ירידה/בליגות הנמוכות.
    תחשוב מקצועית, קהל חשוב והוא חלק גדול מהמשחק אבל הוא לא יכול לעזור ליכולת של קבוצה, לצערנו.
    והרוש ממש לא אוברייטד, הוא שוער צעיר שהרשים מאוד בעונה שעברה ועמד יפה מאוד ברגעים הקריטיים וזה בכלל לא קשור למשחק קבוצתי. אבל עזוב, השוער כרגע זה לא הבעיה שלכם. עדיין.

12. Ice Cream חסה

מאוהד אני באמת מחזיק (וגם המחליף שלו, אבירם זיאת, לדעתי מאוד מוכשר), אבל אתה על אקסטות אם אתה מאמין שבקצב הזה איינבינדר יישאר.
    טוב לא נורא, אנחנו לא סובלים ממצוקה בעמדת הקישור האחורי. יש את סופר דריו שכבר מימשנו עליו את האופציה, רק שאין מאיפה לשלם עליו את האופציה הזו. נחפש אפשרויות אחרות, חייבות להיות אפשרויות אחרות בסגל של 35 שחקנים: כן, ישן! הוא היה קפטן נבחרת הנוער ושמו בישראל הוא ברק משה. אה שיט, הוא גם מסיים חוזה וצריך לסכם איתו על שכר חדש, שלא בדיוק יש מאיפה לשלם... טוב לא נורא, אפשר להסתפק בשי חדד, זה מה יש ועם זה ננצח (ואחרי לירון דיאמנט חלוץ מחליף נראה לי שנעבור הכל). אה לא, גם חדד מסיים חוזה, כל הזין לחיות בלי בעלים שמזרים כסף ועם יושב ראש שלא ממש יודע לבנות קבוצה. איזה מזל שיש את יונתן סורוקין. והפעם לצערי (עם קמצוץ של לשמחתי, או להפך) הוא באמת יוכל לשחק בעונה הבאה...

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שהיו להרוש לצד טעויות ויציאות לא טובות משחקים גדולים והצלות אדירות, אבל עדיין אני חושב שמכירה שלו והחלפתו בסיידוף תפגע בצורה הרבה פחות משמעותית מאשר ממויאל במרכז המגרש. עד השנה מאוד לא החזקתי ממנו, אבל השנה הוא הוכיח שהוא לא רק שמתקל מצויין, ועושה זאת בצורה די נקייה מה שלא היה עושה בעבר, הוא גם מאיים על השער, נלחם, ברומטר של ממש. הוא לפעמים החזיק כמעט לבדו את הקישור שלכם.
    מכירה שלו דווקא כן תהיה מקצועית משמעותית מאוד עבורכם.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  14. נומה Member

http://anashnews.net/default.aspx?pageid=57&articleID=2503

לא מכיר את האתר החרדי הזה, ולא את אמינותו, אבל אם זה נכון, זה מצויין, מכיוון שכנראה בית"ר תפסיק לשחק בשבת, וזה יגדיל בהרבה את הקהל.

נראה עוד כמה ימים אם זה קיקשוש, או סקופ ענק. נקווה שזה לא עוד פעם ליצנים כמו אדלר ולוין שרק באו להצטלם ולקחת מזכרות.

15. אלי מתחן Member

בית"ר כמעט לא שיחקה השנה בשבת, לא ראיתי שהקהל הגיע בהמוניו. סתם שקרים של כל מני רבנים כדי להמשיך לשלוט לחילונים הירושלמים בחיים.
    מצד שני, אם כדי שבית"ר תצא מהמצב הנוכחי ניאלץ לא לשחק בשבת, אני בעד.