בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק.

בלי להיות גאון גדול אפשר להבין שהמצב נכון לעכשיו רע מאוד.
    יש גרעון של כמה מיליונים מהעונה הנוכחית ובנוסף לכסף שצריך להכניס כדי לפתוח את העונה הנוכחית ועם החוק החדש על מיסוי השחקנים הזרים אנחנו נצטרך תמיכה כספית גדולה כדי לפתוח את העונה כמו שצריך אם בכלל.

מבחינה מקצועית הרצון של אלי כהן היה לשמור על מה שיש ועל זה להלביש שחקני רכש ובינתיים נראה שאת הרוש ומויאל לא תהיה ברירה אלא למכור, שחקנים שסיימו חוזה כמו בן-שושן, איינבינדר, פרננדס, בן-יוסף, ערן לוי ושי חדד כמו שזה נראה עכשיו לא יהיה איך להחתים על חוזים חדשים, וסטיבן כהן, פיליאבסקי ומגרלשווילי כבר עזבו, קבוצה שלמה בדרך החוצה.

ונניח שנמצא איזה נס ונצליח לפתוח את העונה בלי יותר מדי נזקים, מי יודע אם אלי כהן ישאר עד אז ואיזה שחקנים יעזבו ואיזה אם בכלל יגיעו, וכנראה ששוב נמצא את עצמנו עם תסריט דומה של 2 העונות האחרונות קבוצת תחתית שהסגל שלה מורכב מתלאי על תלאי.

עדיף כבר שנלך לפירוק ונשתחרר מגאידמק, נכון יהיה קשה אבל רק משם נוכל לצאת לדרך חדשה ולא נמשיך בגסיסה המתמשכת תחת האוליגרך.

2. Ice Cream חסה

לא יודע אם אתה קורא בית"ר.נט, אבל ממה שאור (זאנטי) טוען וגם העלה שאף אחד לא ייתן לנו ללכת לפירוק, אלא יכריח למכור את הנכסים שיש לנו (הרוש, מויאל, איינבינדר).

עובדה שהוא העביר כסף בינואר. ואני לא מכיר הרבה אנשים בפורום או אוהדי בית"ר שיכולים בן רגע להעביר מיליון שקל לקבוצה...

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתם תלכו לפירוק וכל הנכסים יימכרו ע"י המפרקים שימונו לקבוצה
    אבל אז אתה תדע שהכסף מהם הולך לכיסוי החובות ולא לשימוש שרק יגדיל את החור בכיס

ואף אחד לא ישים מליון
    בטח שלא גיידאמק
    אני כבר שנתיים טוען שבית"ר חייבת ללכת לפירוק
    אין לה עתיד ככה זה סתם מריחת זמן.

4. Ice Cream חסה

מי יתן פירוק? יאמרו לנו למכור את הרוש, את מויאל, את איינבינדר ואולי גם את ריקן ועל ידי זה לכסות את החובות וההתחייבויות שלנו לעונה הבאה.

גידמאק כבר שם מיליון (שקל) בינואר האחרון ואני עדיין מאמין שהוא מתכוון להעביר גם עד הדד ליין שהוא הבטיח כשהבוררות עם לבייב בלונדון תרגע. למרות שבשעות האחרונות יש התחממות... נחכה למסע:ת ביום ראשון.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה שיתנו לבית"ר ללכת לפירוק? ממה שאני הבנתי, המקסימום גירעון שיש לנו זה 6 מיליון שקל. הקרן לידידות נותנת 1.25 מיליון, גל יוסף צריך לתת עוד חצי מיליון וגם ההתאחדות חייבת לנו לא מעט כסף, כך שאני לא מאמין שהגירעון יעלה על 4 מיליון, שאפילו מכירה של הרוש בפחות ממיליון יורו יכולה לכסות את זה. אז למה שיתנו לנו ללכת לפירוק?

6. Ice Cream חסה

לא בדיוק ככה, כי החוב של יוסף (יותר נכון הכח רמת גן, אבל שיהיה)+ זה של ההתאחדות הוא מיליון שקל מתוך ה-2 שחסרים לנו העונה, והקרן לידידות מפנה את הכסף שלה לניהול בעונה הבאה, ולא נראה לי שהם יביאו לנו מקדמה כבר עכשיו כדי לסגור חלק מהגירעון.
    מה שכן בית המשפט יכול לומר לנו למכור את הרוש ומויאל ואם צריך (זית המשפט הטיל עלינו מכה קשה עכשיו) גם איינבינדר ואז אנחנו נישארים עם לא מעט בעיות שטמונות בזה שאנחנו פונים לבית המשפט אבל לא הולכים לפירוק.

אם צריך יהיה אני סומך על קורנפיין (ואין הרבה דברים שאפשר לסמוך עליו) שידע למכור שחקנים לבד כדי לכסות חובות וזה המצב הכי קיצוני שלא יהיה ספק.

אבל ביום ראשון כנראה צפויה לנו הפתעה כלשהי, בואו נחכה.

7. Don Joan Roman Member

הוא עשה אחורה פנה כבר לפניי שבוע וחצי ובלי קשר למחאה המתארגנת, לצערי האמנתי לבחור אבל הוא שוב מאכזב, שיילך לאלפי עזאזל ורק שיעזוב אותנו כבר, מצידי לרדת ליגה רק להתנקות מהמשומד הזה, ]פירוק, מכירת חיסול, מעניין לי את הביצה השמאלית, רק שיעזוב אותנו בשקט כבר ושאיציק יסגור כבר את החובות המסריחים האלה, מצידי שההרכב יהיה סיידוף, בראשי, כחילה, בן סימון,ירוחם,סורוקין, קריאף, ע.נחמני, מיקו ממן, עדן נחמני, לירון דיאמנט וששמעון צ'רנוחה יאמן רק שנשתחרר כבר מהחובות המעיקים האלה ומארקדי ומצידי גם מקורנפיין.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/12
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסיכוי שנצטרך למכור שני שחקנים נמוך, שלא לדבר על שלושה. המצב יחסית לשנים האחרונות לא כל כך גרוע האמת גם אם ההכנסות שלנו נמוכות ממה שחשבתי(למרות שאני חושב שהקרן לידידות כן תסכים לתת מקדמה), רק שעכשיו לבית"ר אין נכסים למכור ולכן אנחנו במבוי סתום מה שנקרא.

9. Bensh Member

אתה כזה ילד
    פשוט ילדון

זה כל מה שיש לי להגיד עליך

10. Civil Anti Madridista

one מפרסם שויאריאל הספרדית שירדה לליגת המשנה, רוצה את אריאל הרוש מבית"ר
    קורנפיין רוצה עליו 1.25 מיליון יורו

11. alexshw Member

יש צדק בכדורגל לפעמים.
    מגיע לבית"ר לסבול על השנים של השתוללות של ארקדי.

רק אני מקווה שקובי מויאל לא ינחת אצלינו במקרה. אין בבית"ר שום סחורה שמתאימה למכבי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/12
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הצביעות פה זועקת לשמיים. זה פשוט מחליא, אבל אם זה מה שעושה לך טוב, לך עם זה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. Bensh Member

אם ככה אז לחיפה מגיע להיקבר עמוק בליגה ז' על הניצול הפושע שלה לאורך הרבה יותר שנים מבית"ר

אז מה חסה... נחכה לארקדי? מה דעתך? הוא בטוח יביא כסף!

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב אותו הוא צריך יחס אז כל יומיים הוא זורק כותרות מפוצצת בלי תוכן כדי לגרור תגובות, אין טעם להתייחס.

---
    ואני חושב שאני מדבר בשם רוב אוהדי בית"ר(חוץ מחסה ככל הנראה) שבקיץ הזה אנחנו רוצים לראות שינוי, לא עוד לפתוח את העונה בקושי בידיעה שבקיץ הבא זה יהיה אותו דבר, אני מוכן שנקבל עוד עונה מחורבת ושחצי קבוצה תעזוב אבל שנדע שאנחנו יוצאים לדרך חדשה בלי גאידמקים וגל יוספים למיניהם.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שגאידמק יעוף זה ברור, הבעיה היא שזה לדעתי יסלול את הדרך של גל יוסף ישירות לבית"ר.
    העונה הזאת נפתח במינוס 9 (באופטימי), ואז שנה הבאה גל יוסף יבוא "כמושיע". עלאק.

אסור לתת לזה לקרות.