בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

ככה זה כשלא מוסרים בכלל לחברים ומכל רבע מטר בועטים.
    אשכרה שחקנים לא עלו קלרן כי ידעו מה הולך לקרות שם.

2. Ice Cream חסה

כמה חדשות מהימים האחרונים:
    :aa1: קובי מויאל סובל מקרע חלקי בשריר הרגל האחורי וייעדר 2-3 שבועות. ייעדר מול עכו, בספק לרמה"ש.
    :aa1: גם סטיבן כהן לא ישחק מול עכו בעקבות צהובים. לעומת זאת אבי ריקן יחזור להרכב.
    :aa1: ליאונרדו פאסוס והרמוני איקנדה עמדו היום לועדת משמעת בעקבות הפרשה שנמצאת כנראה עדיין באיפול אחרי שהיו מושעים מהאימונים בשבועות האחרונים. שניהם ישוחררו כשאם לא עכשיו אז בסוף העונה.

חזרה למשחק מול עכו: השינויים שצפויים הם חדד, משה ופרננדס בקישור, כשדנצ'וק מוסט קדימה. אני לא מת על זה- לא שיש לי בעיה עם מישהו מהם, אבל זה שאיינבינדר מועדף על אופיר עמרם מעלה בי תהיות: מתי יתנו לו צ'אנס, למה הוא הקשר ההתקפי הכמעט יחיד שיש לנו בסגל, למה הוא בכל זאת עולה אצל אלי כהן ב-18 קבוע, והשאלה הכללית למה, איך ובשביל מה הוא הגיע אלינו...

וחזרה להיום: אלי כהן ערך מבדקי כושר, מצחיק ומפתיע שלסטיבן היו תוצאות טובות...

ולמשהו שיותר מטריד אותי: גם אם נרצה למכור שחקנים שנה הבאה כדי לבנות תקציב, לא נראה לי שיהיה את מי. בקיץ הזה רוב השחקנים ה'מובילים' שלנו שאפשר לבנות על מכירה מסיימים חוזה ויעזבו: סטיבן כהן, עמית בן שושן, ליאונרדו פאסוס (לפי שמועות הוא כבר במגעים עם קבוצה אחרת), פיליאבסקי ומגרלשווילי שיסיימו השאלה, שי חדד גם מסיים חוזה והוא יהיה ביולי בן 25 (נקבל עליו עוד דמי השאלה?), גם החוזה של איינבינדר נגמר, גם לבן יוסף ודריו פרננדס יצטרכו להאריך את החוזה, ולרוב שחקני הרכש שלנו השנה (עמרם, דיאמנט, ערן לוי) יש אופציה לעוד עונה, אבל לא ברור אם היא חד צדדית.

אנחנו הולכים להתאכזב בקיץ...

3. אלי מתחן Member

תן למישהו דג, האכלת אותו יום. תן לו חכה הוא יאכל כל החיים.
    קורנפיין הוא אדם שקיבל דג כבר כמה שנים, הוא מעולם לא חשב איך להשיג חכה.

4. Ice Cream חסה

http://one.co.il/Article/197988.html
    שום דבר שלא ידענו, חוץ מזה שהקרן לידידות תגדיל את התרומה שלה בשנה הבאה ל-2 מיליון.

מקווה שזה נכון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/thumbsup.Xxx

5. Ice Cream חסה

אני רוצה להפנות אתכם לפה: http://beitar-jerusalem.net/vb/showthread.php?t=62688&page=2
    שאני אבין, מה בדיוק התפקיד של הבורר פה?

ובואו נחשוב פרקטי, כמה דמי השבחה אנחנו הולכים לקבל על איינבינדר?
    הנה ציטוט משנה שעברה בבוררות בין בקל לעמוס לוזון:

6. Ice Cream חסה

איקנדה שוחרר היום. יותר גרוע מרמאליו ו-וואסקס. בטח יותר הזוי מהם.

7. Don Joan Roman Member

הבורר פסק משהו שדן לא היה מוכן לקבל ו99 אחוז שהוא לא יהיה בבית"ר בעונה הבאה
    כמה כסף נקבל עליו? בין מיליון לבין 2 מיליון ש"ח.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/12
  8. Ice Cream חסה

נעמיד תג מחיר לפי השיטה של ברוטו כפול 3 או שנבוא לקראתו?

9. Don Joan Roman Member

נעמיד את תג המחיר הכי גבוהה שאפשר להעמיד על מנת למקסם את הרווח ואולי לגרום לו להתעשת ולחתום על החוזה שהוצע לו.

10. vasisualy Member

אני לא מסכים שצריך לעצור שחקן בכוח. אם הוא יכול להתקדם מקצועית ופיננסית - שיתקדם! הוא לא אשם במצב כלכלי של הקבוצה.

11. Don Joan Roman Member

אף אחד לא עוצר אותו בכוח משום דבר, המועדון במצב כלכלי לא קל בלשון המעטה וכל שקל חשוב, אז מציעים לו את מה שאפשר, במידה ולא מגיעים לעמק שווה זה בהחלט לגיטימי אבל צריך לקבל עליו משהו, אי אפשר לתת לכל שחקן לעזוב בחינם/בגרושים כי הוא רוצה להתקדם.

נ.ב אני לא חושב שמכבי ת"א/מכבי חיפה/הפועל ת"א הם איזו שהיא התקדמות מטורפת בשביל דן איבינדר.

12. vasisualy Member

אף אחד לא מדבר על שחרור בחינם. ברור שצריך למקסם עזיבה של שחקנים! אבל לא "לגרום לו לחתום על החוזה שהוצע לו". רק על זה דיברתי.

13. Don Joan Roman Member

כשאני אומר "לגרום לו להתעשת" זה לא לכוון אליו אקדח לרקה ולהכריח אותו, אלא לדבר איתו ולגרום לו להבין שכאן זה המקום הכי טוב בשבילו להתקדם בו.

14. Ice Cream חסה

זה גם לא הכי טוב... שוב בית"ר יכולה לצאת הרעה בסיפור הזה, שוב הכל ייפול על קורנפיין- והבנאדם הזה כבר 3 שנים מעבר לאוהדים והתקשורת, סובל גם מהמצב הזה ולא נראה לי שיש לו עוד כוחות לנסות להתעמת עם שחקנים או לנסות בכוח למכור אותם.
    על ימפולסקי חיפה שילמה באותו מצב 1.2M, כך שזה לא ריאלי מיליון וחצי על איינבינדר...

15. Don Joan Roman Member

א. הכי טוב להוציא כמה שיותר כסף ואיציק הוא הראשון שרוצה את דן איבינדר במערכת.

ב. דן איבינדר שחקן יותר מטוב מדלה ימפולסקי לטעמי האישי.

ג. בכדורגל לא משחקים דווקא בריאלי, גם לא ריאלי ששחקן כדורגל כל שהוא בעולם יעלה 90 מיליון יורו בזמן שיש אנשים רעבים ללחם, אבל זה קרה, בסופו של דבר כמה נקבל זו תהיה המציאות וזה מה שיהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/12