בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בית המשפט דרש מההתאחדות למנות גוף שיהיה אחראי לבחון כל הליך פירוק של קבוצה לגופו ולא לתת עונש הורדה אוטומטי של 9 נקודות.

בית"ר עלתה גם בדיון הזה ונטען שאי אפשר לתת לקבוצה עונש הורדת נקודות כזה על דברים שקרו בעבר ( החובות של ארקדי ).

אם בית"ר תלך לפירוק והגוף הזה ייבחן את הנושא ויראה שבית"ר מתמודדת עם החובות האלה כבר כמה שנים ומנסה בכל דרך לשקם את המצב אני בטוח שגם אם היא תקבל עונש הורדת נקודות הוא יהיה קטן בהרבה מ9 נקודות.

ות'אמת אם בית"ר תלך לפירוק ותתחיל את העונה הבאה עם הורדת 4 נקודות נגיד, זה לא אמור להיות בעיה בשביל קבוצה כמו בית"ר
    זה רק יכול לעזור לה.

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תגידו מה אומר העונש שלכם? אחרי ששיחקתם אתמול ברמת גן אתם חוזרים לטדי עד סוף העונה?

אנחנו באים לשחק נגדכם במחזור 35, המשחק בטדי? עם קהל?

3. Bensh Member

אאל"ט, בטדי בלי המזרחי

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טוב מאוד.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תלוי למי, העידוד הכי טוב העונה היה נגד בני יהודה שישבנו בצפוני.

6. זכאי Member

אני חושב שהמשחק הבא של בית"ר הוא בלי המזרחי ואחריו טדי חוזר להיות רגיל, כלומר מחזור 35 כבר יהייה כל טדי.
    קרייזיבלו - זה לא קשור לבית"ר אבל בכל זאת - אני לא יודע כמה ההנחיה הזאת של בית המשפט עומדת מול תקנות אופ"א ופיפ"א, ואם ההתאחדות לא תוריד 9 (או 10 אם זה באמצע עונה) היא תהיה בבעיה

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אין שום חוק שקובע שקבוצה בפירוק מחוייבת להורדת 9 נקודות.

בכל מדינה זה שונה
    לדוגמא ריינג'ס קיבלה 10 נקודות, פורטסמות' קיבלה 13, הפועל רמת גן 4 וכו'

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טוב מאוד שיהיה קהל
    לא אכפת לי איפה אתם יושבים, העיקר שהמשחק בטדי עם קהל

9. Raulito Madridista

ממש לא רציתי להשתמש בהשוואה הזאת וכמובן שאני לא מאחל לבית"ר כאלה הצלחות - אבל חייבים להוריד את הכובע בפני אלי כהן ולהגיד שהשידוך החדש שלו עם בית"ר נראה מבטיח מתמיד. מזכיר מאוד אפילו את מערכת היחסים שנוצרה בין אלי גוטמן לקהל של הפועל ולמועדון. החיבור לסגל ולאוהדים, הטירוף והאושר האמיתי על הפנים בכל הגולים, האמונה בקבוצה כשהמצב קשה ורצף המשחקים הטובים. לא היה לי ספק שבית"ר תישאר בליגה ואני ארחיק לכת ואומר שגם עם יובל נעים ההזוי זה היה קורה - אבל בית"ר עושה מסע הישרדות מרשים(ובדרך גורמת לכך שהדרבי במושבה יהיה בלאומית ושוף על המגרש בלי קשר). אפשר לחשוב שבליגה שלנו יש את קאפלו ומוריניו שאלי כהן לא קיבל הצעות לפניכן.

10. אלי מתחן Member

מה שממש מדהים אותי בסדרת הנצחונות, זה שאלי כהן לא שינה הרבה.
    כנראה שמה שהיה חסר לבית"ר זה מאמן שבוטח בשחקנים שלו, ומשחק אגפים סביר.
    החלוצים עדיין לא מסוגלים לתת גול, הקישור עדיין לא יודע למסור לעומק בקיצור, אנחנו ממשיכים ליצור כמות אפסית של מצבים ממשחק רץ, אבל מצליחים לכבוש סופסוף בכמויות של קבוצת כדורגל מקצוענית.

11. benos Member

אני חושב שגם בכושר הגופני אפשר לראות שיפור, אצל הנוגח השחקנים היו נופלים בדקה 60 וזה היה כבר פאתטי לראות את זה.

12. אלי מתחן Member

בעצם הכדורגל לא השתפר, אלא הרבה מאוד משתנים שהערך שלהם קטן יחסית, והנה פתאום אנחנו כובשים וסופגים כמו קבוצה נורמלית.
    השלב הבא של אלי כהן יהיה לבנות קבוצה שגם תדע לשחק כדורגל.

13. Ice Cream חסה

ממש לא מדויק.
    משחק האגפים זה שינוי דרסטי, הכושר הגופני של השחקנים השתנה פלאים ושחקנים יודעים לחלק את הכוחות, 3 הקשרים האחוריים מצליחים להסתדר ביחד כשהם מסודרים אחד מאחורי השני ויודעים מתי כל אחד צריך לעלות ולהישאר, וגם מה שמחוץ למגרש השתנה: השריף ניפה שחקנים שמפריעים באימונים, השריף רץ עם 18 קבועים פחות או יותר, אצל השרי, אין אילתורים, השריף נותן ביטחון לשחקנים והשריף לא שוכח את השמות. בקיצור, שמים וארץ.

מה שכן, עדיין כל השחקנים שאמורים להיות חלק התקפי- לא כאלה שאפשר לבנות עליהם. אני אגדיל ואומר שאנחנו תלויים ברגל שאיתה סטיבן מתעורר ביום המשחק. כשהוא טוב- הצלחנו לנצח, כשהוא על הפנים- לא. כשאני חושב על זה הוא אשכרה לב ההתקפה שלנו... בן שושן כמו תמיד משקיע אבל הוא לא ישוב להבקיע כמו בתחילת העונה, ופאסוס גם בינוני ובטח לא סקורר.

אגב, מה שעוד הפריע לי אתמול זה שאם בוחרים לשים את לוי באגף, אז הוא יהיה יעיל יותר מצד ימין כשהוא יוכל להיכנס עם רגל שמאל, כמו רובן. בצד שמאל לרוץ הוא לא כל כך יכול ומסירות הרוחב שהוא הצליח להוציא ברגל שמאל הלכו לאף אחד.

14. אלי מתחן Member

משחק האגפים זה משהו בסיסי, רק יובל נעים בהיסטוריה של הכדורגל חשב שהוא יכול להסתדר בלי.
    ערן לוי לא יכול לשחק בשום צד, ולא להכנס לשום אמצע, כי בשביל זה הוא יצטרך לרוץ, וכמו שאנחנו יודעים זה לא הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה חושב על ערן לוי.

15. Ice Cream חסה

אם אתה מכניס את ערן לוי לרבע שעה ככה בסוף (ונראה שהוא הבין את מקומו ודי מקבל את זה), ממש אין בעיה להכניס אותו לאגף, אבל שזה יהיה לאגף ימין כדי שהוא יוכל לנצל את הבעיטה שלו בשמאל...