בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

ויודע מה? אם אתה מתכוון דווקא כן להחמיר בדברים אלו, תחמיר אצל כולם, ולא רק אצל מי שזה נראה לך שישמע יותר סקסי בתקשורת.

איי הצביעות..

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני משחק או שניים נזרק חפץ על הקוון במשחק של קבוצת אול בויס בארגנטינה, מדינה בה האלימות בכדורגל נתפסת כקשה יותר מישראל ומקומות אחרים (ואולי בכלל בספירות מסוימות, גם אם לא באחרות), חבריו האוהדים ביציע תפסו אותו והסגירו אותו למשטרה. יכול להיות שאני נאיבי, אבל קשה לי להאמין שבמקרה כזה יענישו את המועדון, מקווה מאוד שאני לא טועה.

את ההתחשבות בכך שמדובר במעשה אלים ספונטני ולא מאורגן, תדאג כבר לעשות המשטרה או ביהמ"ש.

3. אלי מתחן Member

אני מסכים. במידה ונעשתה עבירה פלילית יש להעניש את האדם שעבר אותה, ולא את מי שארגן את האירוע שבו היא נעברה.
    המשטרה יכולה להלחם בפשע המאורגן, היא יכולה להלחם באלימות במשפחה, בטרור ושם יכולה להיות הצלחה מסויימת. את מה שאדם בודד יחליט לעשות ברגע של חוסר מחשבה אין לאף אחד סיכוי לעצור. אני לא מבין את מי ואת מה העונש הזה אמור להרתיע.
    גם אם האוהדים היו מסגירים את האדם שזרק את הכוס, זה לא היה משנה את העונש של בית"ר. אין לזה קשר בכלל לגורל האוהד שעשה את העבירה או למה שבית"ר עושה כדי למנוע מקרים כאלה (היא לא יכולה לעשות כלום).

4. Don Joan Roman Member

האוהד המדובר נתפס על ידי המשטרה גם שורף הצעיף. מה זה עזר לבית"ר? היא נענשה והוא לא נענש.
    אז בחייכם חאלס.

5. Don Joan Roman Member

האוהד המדובר נתפס על ידי המשטרה גם שורף הצעיף. מה זה עזר לבית"ר? היא נענשה והוא לא נענש.
    אז בחייכם חאלס.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם כל הזמן אמרו שאם הקבוצה תשתף פעולה עם המשטרה והפורעים יתפסו ע"י המשטרה, זה יכול להקל על הקבוצה מבחינת העונשים.
    בפועל, אלו כמובן סתם בלבולי שכל בשקל.

7. ראיין אדלי Member

המשחק של קטמון ירושלים נדחה, המשחק של בית"ר אמור להתקיים?

8. Don Joan Roman Member

בטח.

9. vasisualy Member

בנאדם זרק אבן על קוון או הכניס סכין לאוהד. כמובן שהייתי מעדיף שלא יעשה את זה, אבל לא מדובר פה באיזה פשע מאורגן. אתה לא יכול להתייחס לדברים ספונטנים שאוהדים עושים כמו אל דברים מאורגנים והמוניים.

תמשיך!

מסכים אתך ב-100%. בעיה שאנשים עדיין ממשיכים לסנגר על נבילות.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/12
  10. Bensh Member

איזה אבן ואיזה סכין?!?!?! כוס! כוס חד פעמית אומללה!

11. Don Joan Roman Member

אף אחד לא מגן על אף נבלה.
    אנחנו לא שוטרים נקודה.
    ביום שתהיה לנו סמכות לעצור אנשים תאשים אותנו בהגנה על נבלות בינתיים אנחנו הקבוצה היחידה שאשכרה הולכת ונלחמת באוהדים הבעייתיים שלה ואשכרה תובעת אותם ועדיין. איכשהו אנחנו מקבלים עונשים חמורים על דברים פעוטים.

12. vasisualy Member

אתה שוב מערבב 2 דברים - האנישה ו התייחסות של אוהדים לנבלות שנותנות אפשרות לאנישה הזו.
    כל פעם שמדברים על האנישה לא פרופורציונלית לפני שמדברים על הנבלות - זה להגן עליהם, לתת להם לגיטימציה למעשי נבלה שהם עושים.
    אני מאוד שמח שאיציק כן הלך נגד נבלות. חסר לי שגם אוהדים יעשו את זה. כאשר האוהדים ישתיקו אותם, יעצרו את ניסיונם להפר את הסדר, יעבירו אותם לגורמים המוסמכים - אז נדבר רק ואך על הנבלות של התאחדות.

13. vasisualy Member

שוב אנחנו רואים בהרכב את מגרלשווילי ובן יוסף.

להוציא דווקא את דנצ'וק?! כנראה אין שום הבנה בכדורגל. וזה עוד מחמאה...

מזל טוב! 3 נקודות. אבל אם לא ננצח בשבוע הבאה - זה לא שווה כלום. בינתיים נשמח.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/12
  14. לא מצאתי כינוי Member

ההסבר לעונש הבלתי פרופורציונאלי שאנו מקבלים לעומת שאר הקבוצות שגם מקללות ומגדפות הוא פשוט - אנחנו מתחרים בתחתית הליגה בקרב על ההישארות עם קבוצה מסויימת שלכאורה יש לה קשרים חזקים מאוד בהתאחדות. פשוט מאוד, לא? ותמים מאוד מי שרואה את זה ואומר שהכל זה קונספירציה.

15. Number 8 Member

אתם לא יודעים איך שמחתי שקראתי שבית"ר ניצחה, אני מאוד רוצה שתישארו בליגה, כבר אמרתי לה פעם שאני די מחבב את בית"ר ואם לא הייתי אוהד את מכבי אז הייתי אוהד את בית"ר, אתם מועדון גדול והכדורגל הישראלי חייב את בית"ר בליגה הראשונה.