בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

כי הם מייצגים הרבה יותר מ-20 אוהדים.די כבר עם קשקושי הקומץ הזה, זה לא קומץ, כל היציע המזרחי עושה את הדברים שאסור ובגלל זה אתם מקבלים עונשים, לא בגלל שאתם בית''ר בגלל שזה קורה פעם אחר פעם.

2. Ice Cream חסה

אם אני לובש חולצה של מטאליקה ואפילו שר שירים שלהם ואלך מכות בהופעה של שלמה ארצי או כל דבר כזה, יכתבו למחרת "מבלים הותקפו על ידי מעריץ של מטאליקה"?
    אני לא ראש קטן, ואלה באמת אוהדי בית"ר כנראה שבאו למחות נגד לוזון, אבל זה לא פשע. ואתה לא יודע מה קרה שם עם הכסא, רק הראו לך שהוא שבור, זה יכולה היה להיות סתם משהו מקרי כי אוהדים עמדו/ קפצו על הכיסא, זה גם פשע?

ותפסיק גם אתה עם הדמגוגיה שלך. א' לא כל היציע המזרחי הוא המתפרעים שאתה מנסה להציג, אתה מוזמן לבדוק פה בפורום, ולא כל אוהדי בית"ר הם יושבי המזרחי, כך שחלאס.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ricky van Wolfswinkel - יש לך משהו ענייני להגיד שקשור בקבוצת ביתר ירושלים? אתה מוזמן. לשאול סתם שאלות קיטבג לא יקדמו את הדיון הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/2/12
  4. אלי מתחן Member

מי זה אתם עוד פעם?
    היו שם גם אוהדים של בני יהודה ומכבי חיפה שצעקו, אבל בלי קשר, מה חבורה של אנשים במשחק של הנבחרת קשורים לאוהדי בית"ר? זה שהיה להם צעיפים לא אומר שהם מייצגים אף אחד.

5. Don Joan Roman Member

קהל של אלופים.
    לא נשב יותר בשקט ומה שקרה היום זו רק הכנה מינימלית לקראת מוקדמות המונדיאל הקרובים.
    אם לוזון לא יעזוב אותנו בשקט גם אנחנו לא נעזוב את הנבחרת שלו בשקט.

6. vasisualy Member

יש הבדל בין אמוציות ואיך לבטא אותם.
    בוא נבדיל 2 דברים:
    1 - נבלות שדופקות בית''ר ומתיימרים להגיד שהם אוהדים של קבוצה
    2 - נבלות שדופקים את בית''ר ומתיימרים להגיד שהם בעד עגינות, צדק וספורטיביות

אני שונה את שניהם. שניהם דופקים את בית''ר. על הנבלות מסוג 2 כולם מסכימים. אין טעם להזכיר אותם, כאשר מדברים על נבלות מסוג 1.

אתה יודע, אני יודע, כולם יודעים שזה "אוהדים" של בית''ר ולא מישהו מהפועל שהתחזה. ואתא גם יודע שלא חסר נבלות ביציע. אז בוא נפסיק לסנגר!
    נבלות ביציע צריך לדפוק הרבה יותר חזק מנבלות בהתאחדות.

7. Ice Cream חסה

http://football.org.il/SiteCollectionDocum...ה%20ירושלים.Xxx
    פרוטוקול ההתאבדות. שימו לב להתפלגות העונש:
    סגירת מזרחי+ רדיוס+ 15 אלף שקל קנס על זריקת כוס קרטון. הכוס בכלל נזרקה מהמערבי לא? ואני עדיין לא מבין במה שונה כוס הקרטון לבין קונפטי? לא אמור להיות שום עונש על דבר כזה. ואם כן, אז קנס של עשרת אלפים שקל זה המקסימום, וגם זה רק כי היא פגעה בקוון.
    2 רדיוס+ 15 אלף שקל על שריפת הצעיף ועל המהומה שנוצרה ביציע. שוב, סתכלו על העונש הראשון. פרופורציות...

אז ישראל שמעוני הזה טוען שזו הפעם ה-6 וה-7 כשהקבוצה עומדת לדין השנה, אז כן מר שמעוני- אם תתעקשו להעמיד אותנו לדין כל פעם ששקית גרעינים עפה למגרש, אנחנו נבקר כל שבוע בבית הדין. אבל אם מנגד תחליט להעניש את אוהדי הפועל על זה שהם זרקו כדורי ים למגרש, או את מכבי חיפה על זה שהם זרקו מוט על אלישע לוי, או את בני סכנין על ההתפרעות שלהם בטדי- אז גם הן יהיו עם 6-7 הרשעות בשנה.
    ומה עוד? הדיין-ליצן הזה אומר ש-5 הרשעות וקנסות של 140 אלף שקל לא גרמו לקהל להבין את גודל הנזק שלו (כאילו שרדיוס ומשחק ללא קהל כן שהיו לנו כן...), ולכן הוא פוגע בקהל ישירות. אז יופי, פוגעים גם בקהל, גם גורמים לקבוצה לאבד כסף, גם פוגעים בקהל היריבה, גם פוגעים במשחק, וגם פוגעים בהתאחדות עצמה כשגורמים להורדה של ממוצעי הצופים, נהדר...
    הטיעון הזה גם די מצוץ מהאצבע, בהתחשב שהוא החליט כן לתת לנו 30 אלף שקל קנס, למקרה שיש סיכוי שבית"ר תצליח לפתוח שנה הבאה את העונה.

8. Don Joan Roman Member

כן איך תדפוק אותם בדיוק? אתה שוטר? אני שוטר? קורנפיין שוטר? כמדומני לא, אנחנו כקבוצה וגם חלקים גדולים מהקהל עושים ככל יכולתנו למגר תופעות כמו גזענות וכדו' ולא סתם לא נשמעו קללות לערבים בטדי העונה למעט פעם אחת אחריי ביזוי ההמנון על ידי אוהדי בני סכנין, אני לא יכול להיות אחראי על חמום מוח אחד ששורף צעיף/זורק כוס שתייה על הקוון אלא המשטרה ואם בכל זאת מענישים אותנו בצורה כ"כ חמורה על זה הרי שהכעס המופנה להתאחדות הוא הכי צודק שיכול להיות.
    ואף אחד לא יודע ואם מישהו יודע אז למה שלא יעצור את אותו אוהד ויכניס אותי חודש לכלא? למה אני שקניתי מנוי ב900 שקל צריך לסבול? ככה בדיוק גורמים לירידת ממוצע הצופים בישראל וככה בדיוק הורסים את הכדורגל, אם אתה בעד ענישה שפוגעת בקבוצה שלך ככולקטיב אז תסלח לי אבל אתה לא אוהד של קבוצת כדורגל.

9. Ice Cream חסה

ירושלמים- קו 6, 31 או כל אחד אחר שמגיע מטדי לתחנה המרכזית, זה משמאל לקניון מלחה?

10. Don Joan Roman Member

תעלה על האוטובוס תגיד לו לעצור לך בקניון 15 מטר ואתה ב"טדי".

11. Ice Cream חסה

אני צריך חזרה, איפה נמצאת התחנה של 31 או 6? הבנתי שאיפשהוא על רחוב מכבי, אבל איפה בדיוק?

12. Don Joan Roman Member

קו 6 זה ממש ליד המדרכה איפה שהיייתה פעם החנייה של המערבי(בכל מרקרה אחריי כל משחק יש איזה 100 איש שהולכים לשם ככה שלא תפספס והתחנה של קו 31 היא ממש ליד הקניון.

13. Ice Cream חסה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    תודה.

14. vasisualy Member

איך? קודם כל - לקרוא ילד בשמו. זה לא אוהדים - זה נבלות. וכן - להשתיק אותם, להסגיר אותם למשטרה, להוקיע אותם.

15. אלי מתחן Member

להוקיע את מה? בנאדם זרק כוס על קוון. כמובן שהייתי מעדיף שלא יעשה את זה, אבל לא מדובר פה באיזה פשע מאורגן. אתה לא יכול להתייחס לדברים ספונטנים שאוהדים עושים כמו אל דברים מאורגנים והמוניים.