בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

העונש הזה זה לא אסון... טדי ממזמן לא מאיים ולא באמת מהווה מגרש ביתי שבית"ר נראית בו טוב יותר. זה מציק, זה לא פייר בשביל אותם אוהדים טובים שעכשיו צריכים להתניע את האוטו ולסוע רחוק יותר כדי לראות את הקבוצה, וזה באמת מה שעושה לי טעם חמוץ ולא פייר עבור אותם אוהדים.
    מבחינת התוצאות, לא תהיה לזה שום השפעה, טדי לא טדי, זה בטח לא מבצר, ודווקא ברמת גן נראה לי שבית"ר מרגישה נוח יותר לשחק...

בקשר למידתיות של העונש בהשוואה לעונשים אחרים, זאת בושה, יש פה קבוצות שעוברות מתחת לרדר של ההתאחדות יותר מדי בקלות.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מעניין איך מכבי מואשמת שוב בקריאות גזעניות (כן, אותן קריאות גזעניות שלבית"ר הורידו 2 נק'!), וסוגרים לה 2 שערים לכמה משחקים.

אני לא חושב שאחרי אתמול מישהו יכול להגיד שאין משהו מגמתי נגד בית"ר.
    גם הפסימי ביותר לא יכול לשבת בשקט ולהכחיש.

3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

העונש של בית"ר הוא ביזיון והגיע הזמן שכאוהדי כדורגל (היריבויות בינינו לא צריכות לשחק תפקיד) נעשה משהו ביחד נגד זה. אי אפשר להמשיך לקבל את עונשי הרדיוס המסריחים האלה ולשתוק.

נערך לאחרונה ב: ‏29/2/12
  4. alexshw Member

עונש שלא מקרב במאומה את הפיתרון לבעיית האלימות במגרשים. ההיפך יעודד את אלה שעושים דווקא לקורנפיין להמשיך במעשיהם, כי הרי הם מצליחים לפגוע בו.
    עונשים האלה לא יכולים להיות מרתיעים כי הם לא מכוונים נגד המתפרעים, אלא נגד המועדון.
    כן צריך להפעיל פיתרון של סגירת יציעים מסוימים, אבל עיקר המאמץ צריך להיות על מעצרים של המתפרעים והטלת עונשים אפילו עד למאס בפועל כפי שקרה עם האוהד בב"ש.
    יש ליצור רשימה שחורה של אוהדים שלא יוכלו להכנס למגרשים.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הנקודה היא, שגם אם מחליטים על עונשים מסויימים, ומחליטים ללכת ביד קשה מול כל האוהדים, אז סבבה.
    אפשר לבוא בטענות ולהגיד שזה חמור מדי ולא פותר את הבעיה האמיתית, אבל לפחות שיוויוני.
    אין פה שום צדק, שום היגיון וגורם מרתיע, וגרוע מכל - חוסר שיוויון בצורה בולטת ברמה מחרידה.

איפה הספורטיביות?
    שיחליטו מראש מי יורד ליגה ומי לא וזהו, בשביל מה לבזבז את הכסף והזמן של האוהדים וכל המסביב אם הכל כבר ידוע מראש.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. Ice Cream חסה

האוהדים לא שרפו צעיף ולא זרקו כוס כדי לפגוע בקורנפיין, אלא תוך כדי משחק- וזה גם לא איזשהן פעולות אלימות. על התקרית של האוהדים עם השוטרים אפשר לתת עונש, אבל הוא צריך להיות של קנס כלשהו ואולי יציע למשחק אחד גג אם יש תנאי. מה גם שהוציאו אוהדים מתפרעים באמצע המשחק, אז העונש הזה חסר כל פרופורציות לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/2/12
  7. Don Joan Roman Member

אוי נו באמת, אניב קלות יכול לקנות כרטיס למשחק של מכבי חיפה ולשרוף 2 צעיפים של היריבה אז מה ניתן להם עונש כי אני חמור? ועל אחת כמה וכמה שהמשטרה עצרה את האוהד שהצית את הצעיף הזה, חוץ מזה שהם לא העמידו אותנו לדין על שריפת צעיף אלא על רימון עשן וכל מי שהיה שם יודע שלא היה שום רימון עשן ומה שעשה את כל העשן זה המטפי כיבוי של המאבטחים.

מצחיק אבל כאשר הקהל שלנו בסיום המשחק מחוץ לכותלי האיצטדיון שרו כמה אוהדים שירים גזעניים העמידו אותנו לדין ואז אמנם קיבלנו רק קנס אבל עדיין.

בנוגע לתמוז - אמרנו שזה לא היה בגלל גזענות אלא בגלל שנאה לשחקן שעזב, הבהרנו שגם אבו-קאסיס קיבל נהמות וששחקנים שחומי עור של יריבות לא קיבלו נהמות וכדו', הבאנו את הציטוט של טוטו תמוז שאמר בעצמו שזה בגלל שאנחנו שונאים אותו עקב המעבר להפועל ועדיין הורידו לנו 2 נקודות, זה לא משנה איזה טיעון נביא איתנו לבית הדין העונש יהיה קשה ולא מידתי.

הוא יגרום נזק לאבי לוזון ולדבר היקר שלו, כשפוגעים לך במשהו יקר אתה צריך לפגוע במשהו יקר בחזרה ומה יקר ללוזון יותר מהנבחרת שלו והקבוצה שלו? בשתיהם אנחנו נפגע.

מבחינה מקצועית אני מסכים שזו לא הפגיעה הכי חמורה שיכולה להיות אבל מה שההחלטה הזאת מסמלת זה מה שכואב וזה מה שמרתיח וכי אנחנו יודעים שעוד עונשים צפויים לנו בבית הדין כל אימת כמבי פ"ת נמצאת בקרבות התחתית וגם אין לי ספק ששופט מכור ישלח למשחק שלנו נגד מכבי פ"ת.

8. Lupos Member

יאללה בוא נתאחד כמה אנשים ניכנס למשחק של מכבי פ?ת ונשרוף שם צעיפים (אפשר גם לזרוק איזה טרופית)...נראה מה הם יקבלו חחח

9. Don Joan Roman Member

עלה רעיון לבוא למשחק הביתי האחרון שלהם ולפרוץ למגרש.
    רעיון שנגנז עקב העובדה שאין להם אוהדים.

10. Lupos Member

שמע אחי אני בטוח שהם לא היו מקבלים כלום פשוט מעניין אותי לראות איזה תירוץ יביאו בהתאחדות/לוזון

11. Ricky van Wolfswinkel Member

אוהדי בית''ר מציגים: ''יורים ובוכים''.
    אם במקום לבכות על זה שמענישים אתכם לא הייתם שורפים כיסאות, לא מקללים את טוטו ואת סאלים ולא הייתם זורקים כוסות לאהייתם בכלל עומדים לדין.

12. אלי מתחן Member

מי זה הייתם?

13. Bensh Member

למה אתה מתייחס אליו בכלל? תן לו להתאדות, סתם פרובוקטור ואני עוד מפרגן לו

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אוהדי בית''ר.
    עכשיו אתם הולכים למשחק של הנבחרת ומקללים את לוזון וגם שם הורסים כסאות, זה בטוח יעזור נכון?

15. LIVERPOOL87 Member

כולה 20 אוהדים, אתה מסיק מזה מה בדיוק?