בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. אלי מתחן Member

שיטות שהשחקנים שלנו לא מכירים לא יוסיפו שום דבר. אין להם מספיק ניסיון וחוכמת משחק בשביל לשחק עם 3 קשרים אחוריים, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה עם 3 בלמים.
    יואב זיו גרוע לפחות כמו מרגלשווילי, רק עם הרבה יותר פוזה של שחקן טוב.
    פיליאבסקי לא יכול להשיג את באדיר, זה מזכיר לי את זה שקברו את הקריירה של גרשון כשלא הצליח להשיג את ארשאבין. לעומתו, בן יוסף צריך להרחיק כמו בנאדם כדור ולא לאבד אותו לחלוץ, כי כשזה קורה אז חסר לנו בלם, ואם הוא לא יכול, שלא יצא לכדורים כאלה.

אי אפשר לשפוט מאמן אחרי שבועיים עם קבוצה. במיוחד אחרי שנעים השאיר לו אדמה חרוכה. שחקנים בלי כושר משחק, בלי בטחון עצמי ובלי שום מושג מה לעשות על הדשא זה לא דבר שקרה מאז שאלי כהן מאמן, לצפות ממנו לשנות את זה אחרי שבועיים זה טמטום לשמו.

2. Don Joan Roman Member

לספוג נספוג בכל מקרה, גולים זו המטרה של המשחק, לספוג 2 ולהבקיע 3.

3. אלי מתחן Member

אנחנו לא מסוגלים להבקיע לא משנה כמה שחקנים יהיו לנו למעלה. אין להם שום תיאום או תנועה בלי כדור שתוביל אותנו להגיע למצבים, הם רק יעמדו אחד על הרגליים של השני. אם זה קורה היום כשאנחנו תוקפים עם 3 שחקנים, תחשוב מה יקרה אם נתקוף עם 5-6, ותמיד יהיה אפשר לסמוך על בן יוסף שיעשה את הטעות התורנית.

4. Ice Cream חסה

או בקיצור- אנחנו לא מסוגלים לכלום. אין לנו כבר זמן לתקן טעויות או לנסות דברים חדשים. בשיא הכנות- אני סומך עכשיו רק על חולשה של היריבות כמפתח להישארות.

אמור להיות משהו מצחיק בזה שלוי מכונה עמוד תאורה?
    אתה לא זוכר את המגנים שלנו השנה? ריקן עד אלי כהן היה פשוט איום (באמת, היה יותר גרוע משווילי אפילו), דסה גמר את העונה, משה עשה טעויות על ימין ועל שמאל (תרתי משמע) ומהשחקנים הסבירים שנשארו לנו זה בן סימון ששיחק רק משחק אחד, וחדד- שהוא גם לא מגן טבעי (או שכן?). עם כל הכבוד לירוחם ומנשה, היינו חייבים מישהו יותר מנוסה ל-2 העמדות האלה. וזה היה אמור להיות זיו (אלעד- למה בן סימון וירוחם הם אבידל ואלבס הבאים, רואים שלא הפנמתם שאנחנו קבוצת תחתית...), סבן, צ'קול ושווילי היה צריך להיות אופציה רביעית.
    שחקני אגף זה באמת היה חייב להיות השלב הראשון, להביא 3 קשרים ששלושתם לא יכולים לשחק באגף, זה פשוט טמטום. מה אגב, העמדה המקורית של אופיר עמרם? קשר ימני?

אבל הוא אפילו לא הצליח להעלות את המצב המוראלי בקבוצה, להפך הוא כיבה עוד יותר את ההתלהבות והתקווה של השחקנים. כשמאמן חדש מגיע, חייב להיות איזשהו שינוי אצל השחקנים במשחק-שניים הראשונים והם צריכים להתאבד על המגרש ולהציג איזה שטף. נאדה. וגם לכנות השנה את מכבי חיפה ומכבי תל אביב, עם כל הכבוד, כקבוצות ממש קשות- גבולי.

גם מול מכבי או רמה"ש הוא עשה משהו מביך בסגנון, ולא- אני לא רואה אותו פותח אופציות מסירה או דוחף את הקבוצה קדימה. איפה קריאף? הוא דווקא ידע גם לעשות לחץ בחצי של היריב, וגם לדחוף קדימה.. בכלל לא צריך לשחק עם 3 קשרים אחוריים!

לזה הומצא הסמיילי: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

איפה בן שושן? גם לשחק בלי מגנים יהיה קשה לבלמים וגם אליחן ממש לא הותיר עליי רושם. אין לנו שחקני אגף, וזה מה שמייאש אותי.

זה אמור להיות גאדיר כן?
    לא ראית אבל שהוא עצר והרים את היד?

5. vasisualy Member

כמה משחקים היו עם מגרלשווילי? 2-3? לא יותר. אני לא מדבר על בן סימון - למה לא ריקן\חדד?! הם פחות מנוסים מחיים, שלו שיחק הרבה זמן?
    אין לי וויכוח אתך לגבי נעים. אתא לא צריך כל פעם להזכיר אותו. אבל לא צריך להפיל טעויות שלו על השחקנים. בין כל השחקנים שהביעו - מגרלשווילי זה הכי פחות בעייתי. גם כי לא עלה כסף, גם כי באמת היינו צריכים שחקן באמדה הזו. הבעיה אתו - שהוא בנקר שחקו הרכב. הוא היה צריך להיות משהו כמו ראובן שנה שעברה - עוד אופציה. וזה שהוא הפך לשחקן קבוע בהרכב - לא בעיה שלו.

המצב לא היה שונה. וחבל שאתה לא מבין את זה. הבעיה של שחקנים - בעיה מנטלית. אסור שהם יתייחסו לאף משחק בצורה כמו שאתה מצייר. פעם אחד מחפשים תירוץ למה אפשר, פעם שנייה - ואז זה הופך להרגל, וגם כאשר רוצים כבר - לא יכולים...

6. vasisualy Member

אגב, אנחנו כבר איבדנו 2 נקודות בגלל דבילים ביציע. לא אופתע אם יורידו לנו עוד. ומי שבסוף יורידו את הקבוצה - יהיו ה"אוהדים". לא איציק, לא יובל, לא שחקנים - הטינופת הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתמודדים נגד מכבי פ"ת על הירידה זה מה שקורה, ההתאחדות לא תיתן לקבוצה של לוזון לרדת, אני מקווה שאם אנחנו נרד שהם ירדו איתנו ככה אולי יקפיאו את הירידות.

מה שכן אף פעם לא שמעתי על קבוצה שמועמדת לדין על זריקת רימון עשן שבפועל מה שקרה זה שנשרף צעיף והמקרה גם לא דווח בדוח של השופט, אנחנו ממילא הקבוצה החלשה בליגה ועוד צריכים להתמודד נגד בית הדין של ההתאבדות לכדורגל.

8. vasisualy Member

ולשרוף צעיפים - זה מה זה מעשה עידוד! כל הכבוד!
    כולם יודעים שיחפשו אותנו בנרות. ועדיין דבילים ממשיחים לתת הזדמנות לקבור אותנו.

9. Bensh Member

בחיים אני לא מאשים את הקהל על מה שקרה בחיפה. כולה שרפו צעיף, השוטרים הם אלה שגרמו לכל הבלגן בזה שהם פירקו על הבקושי גיץ שנדלק שם שני מטפים. איך לעזאזל זה הפך לרימון עשן? וגם אם כן, למה מענישים על משהו שלא צוין בדו"ח השופט? ונלך יותר רחוק מזה: למה, אם אחרי כל זה עדיין בוחרים להעניש אותנו, סכנין על אירוע זהה לא קיבלה כלום?!

10. אלי מתחן Member

מה זה אירוע זהה? כוס שאיזה מטומטם אחד זרק, ושריפת צעיף. הנזק המצטבר של שני המקרים האלה הוא 20.2 שקלים. הנזק לבית"ר הוא בערך מיליון ש"ח.
    באמת שאנחנו בשלב הזה שאסור לעלות על המגרש. זה לא הגיוני כמות העונשים שבית"ר קיבלה, וזה עוד בלי להתייחס להורדת הנקודות.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה להגיד לכם. ההתאחדות נמצאת במסע צלב נגדכם. אי אפשר להגיד שבגללם אולי תרדו ליגה, אבל ללא ספק שבהתאחדות לא מענישים בצורה אחידה. עצוב, מאד עצוב ובקטע הזה אני לחלוטין אתכם.

12. אלי מתחן Member

זה מה שעוד יותר מעצבן, בית"ר גם ככה הולכת לרדת ליגה. לפחות שיהיה לנו סיכוי הוגן על המגרש.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אין לנו סיכוי להישאר, עדיף שקורנפיין ייקח החלטה אמיצה ולא יעלה את השחקנים למשחק הקרוב נגד ק"ש.

הכדורגל בישראל מת.
    הוא מושחט ורקוב מהשורש, כל שנה עוד ועוד אוהדים בורחים ממנו בגלל גופים מסריחים כמו ההתאחדות ובית הדין, עוד 10 שנים הליגה בארץ תזכה לעניין כמו ליגת הכדורעף.

14. vasisualy Member

תפסיקו להסתכל על צד אחר! תתחילו להיות בני אדם, יא דפוקים! מה זה - סוג חדש של עידוד - לשרוף הצעיפים של מועדון?!

וטיפשות של נבלות ביציע - זה הגיוני?! נמאס כבר מחיות שכל השכל שלהם נמצא בתחת שלהם. כמה שהתאחדות לא תהיו בני זונות - אם לא היו נותנים להם סיבה כל שהיא, הם לא היו עושים את זה. אבל, כנראה שלהבין דבר כזה - זה יותר מדי למטומטמים מהמזרחי...

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

במקום לצעוק כל הזמן שהאוהדים אשמים, מה שנכון בחלקו, אולי תקרא באמת הודעות של אחרים ותבין שאף אחד לא מציג את האוהדים כמלאכים אבל את ההתאחדות כזאת שעושה לנו דווקא והכי בצדק?