בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

מישהו ראה היום שינוי בין יובל נעים לחנן אזולאי?
    זה יפה שהוא שם את בן שושן ופאסוס בחוד, אבל מי אמור למסור להם? לוי? או איקנדה?
    אותה שיטה בלי אגפים עם 3 קשרים אחוריים שלא עולים קדימה ודורכים אחד על השני, אותה דליחות וחוסר אונים בהתקפה כשפאסוס או בן שושן מגיעים לשער...
    היינו יכולים לפחות לסיים ב0-0, אבל החורים של מגרלשווילי וחדד דפקו לנו גם את ההגנה, לעזאזל!

עשהאל בן שבת? זה היה במשחק הקודם כן?
    אתמול ד"א, את הגול השני כבש שחקן מהנוער שלנו ששוחרר לרמה"ש יחד עם עוד 2 שחקנים (פידליס מעכו ופטרושקה מבת ים) ללא תמורה. כוכב גדול הוא לא וכנראה לא כישרון ענק, אבל איתו עבדו ואותו קידמו כמו שצריך עם שחקן נוער, ואנחנו תקועים עם 20 שחקני נוער ביציע שאף אחד לא מקדם וגם הם עצמם לא עושים כלום. מכל מה שקורנפיין עושה או לא עושה- זה מה שהכי מרתיח אותי!

2. סמואל אטו Member

זה מצחיק לצפות לשינוי בתוך יומיים של אימונים.
    במיוחד כשהבעיה הכי גדולה כרגע היא מנטלית.

3. eran levy Member

מישהו צפה שינוי בין יובל נעים לחנן אזולאי? אולי עכשיו בית"ר אמורה לרוץ לאליפות? כולה יומיים, תנו צ'אנס פצפון.

4. alexshw Member

חנן אזולאי הוא נראה לי המאמן היחיד בעולם שניצח משחק מבלי שהקבוצה שלו בעטה למסגרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Number 8 Member

6. Ice Cream חסה

אני מדבר על שיטת המשחק ורק על זה- נעים היה סגור על שיטה מסוימת שלא הובילה אותנו לשום מקום, אצל אזולאי זה נראה אותו דבר בדיוק (3 הקשרים האחוריים בעיקר והאין-משחק אגפים). יכול להיות שזה החומר שיש ואיתו אפשר לשחק רק ככה, אבל זה מתסכל לגמרי.

אני מרוצה דווקא מהמינוי של השריף, למרות שהוא לא אימן מזמן הוא לא שכח לאמן, והוא זה שהציל אותנו לפני 10 שנים במצב גרוע יותר מבחינת מיקום (ודרך אגב, אני עדיין מאמין ש-3 קבוצות לפחות יצליחו להיות יותר גרועות ולא יציבות מאיתנו- ואני ממש לא ירא למקום שלנו בליגה, פשוט הורג אותי שבית"ר נראית כמו זבל).

7. alexshw Member

סגירת מעגל. אלי כהן היה זה שהביא את קורנפיין לבית"ר ועכשיו קורנפיין מחזיר אותו.

8. סמואל אטו Member

על מה אתה מדבר?
    לנעים לא הייתה שיטת משחק ואף מאמן לא יכול להעביר אחת כזאת ביומיים.

9. Don Joan Roman Member

נעים היה סגור על אין שיטת משחק, חנן קיבל את קהבוצה יומיים בלבד ובחצי הראשון דווקא עמדנו יפה וגם נהנענו כדור הצורה חכמה וטובה, במחצית השנייה טעות קשה של חיים מגרלשווילי גמרה לנו את המשחק כי קלבוצה הזאת יש חוסן מנטלי של אפסים, חוטפים גול ומוותרים על המשחק.

כולי תקווה שהשריף יעשה סדר במערב הפרוע

10. Andrei Kanchelskis Member

אלי כהן הוא "שריף" והוא מאמן גדול אבל אך ורק בכל הנוגע לעבר הרחוק. בכל ארבע הקבוצות האחרונות אליהן הגיע באמצע העונה כשהן שרויות במצב קשה בתחתית הוא נכשל כישלון טוטאלי שגרם לו לעוף תוך זמן קצר, אלי כהן סובל מאופי חלש שגורם לשחקנים לעשות בו כרצונם(ראו מקרה יוסי בניון)ובכל הנוגע להסדרת משמעת וסדר הוא האחרון שאפשר לצפות שממנו תבוא הישועה, צר לי לומר זאת אבל אלי כהן הוא לא האיש שיגאל את בית''ר ירושלים מצרותיה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי כהן מבין ויודע כדורגל, אבל הוא לא אימן כבר הרבה שנים ויכול להיות שיקח לו זמן להסתגל לשינויים שחלו בכדורגל הישראלי (ואני מרשה לעצמי להיות קיצוני יותר, בחברה הישראלית) בשנים האחרונות. הוא יאלץ להתמודד עם ציוצים למיניהם של שחקניו. אני מניח שהדלפות היו עוד בתקופה שלו, אבל לא ברמה של היום.

בכל זמן אחר הייתי אומר שזה מינוי מבריק, אבל העדרותו רבת השנים של אלי כהן מהזירה עשויה להשפיע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/2/12
  12. Andrei Kanchelskis Member

אם אלי כהן היה מתחיל בבית''ר את העונה הייתי אומר בפה כמעט מלא שמדובר פה במינוי מעולה, כהן טוב בלבנות קבוצות מההתחלה אבל גרוע כשהוא בא אליהן באמצע.

את מכבי תל אביב הוא הוליך לעונה מצויינת בסיומה היא הגיעה לאירופה והוא הגיע אליה כזכור אחרי עונה מזוויעה שידעה("הגלאקטיקוס"),הוא בנה אותה מהשורש ולמרות סגל אפור למדי הוא הצליח להוציא מים מן הסלע אין לי ספק שאלמלא הוא היה מפוטר בבושת פנים וללא שום סיבה מוצדקת בתחילת העונה העוקבת הוא יכול היה לבנות במכבי קבוצה גדולה לטווח הרחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/12
  13. alexshw Member

אלי כהן זה מאמן שבשנות התשעים היה חיי על טביעת עין אדירה לזרים ממזרח אירופה. כשהמחירים עלו וכבר קשה היה להביא שחקנים משם בטח בכמויות כאלה, הוא הפסיק להצליח.

14. Don Joan Roman Member

אני גם בדעה שאם כבר אלי כהן אז זה היה צריך להיות לפניי ינואר, הוא בוודאות היה בוחן כמה שחקנים ומנחית אחד תותח גם בסכומים הצנועים שבית"ר יכולה לשלם, אבל הוא כבר מונה ואין מה לעשות בנדון מלבד לקוות שהוא יעשה את מה שעשה לפניי עשור, למרות שאז המצב בתחתית היה קשה הרבה יותר אבל אז גם היה לנו את מנור חסן, איציק זוהר, ז'אן טלסניקוב ופאצ'ה, היום אין שחקנים שמתקרבים לרמה הזאת למרות שגם רמת הליגה ירדה בכמה רמות.

15. vasisualy Member

טעות של מגרלשווילי וטעות קשה של חדד. הוא יותר אשם בגול.