בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

סביר להניח שכן.
    לא יודע אם תאכל'ס, אבל אצל כל מאמן אחר הייתה שיטת משחק פחות הזויה מזו של נעים על בטוח.

לא שורדים ליגה עם 35 שחקנים באימונים, לא שורדים ליגה כשאומרים על 35 השחקנים האלה שלקבוצה אין שמיכה בכלל, לא שורדים ליגה כשבכל ראיון אומרים ומציגים לשחקנים (זוכרים שהוא שכח את השם של איינבינדר?) כמה שהם גרועים וכמה שהסגל שלו עלוב ואין לו מה לעשות איתו, לא שורדים ליגה כשבאימונים לא עובדים על כלום (לפי מה שאמר פה חואן רומאן), לא שורדים בליגה אם אתה מתעקש על 3 קשרים אחוריים ו-2 מהם באגפים (המצאה שלו!) למרות שאין להם מושג בעמדה הזו- והם טובים רק באמצע. לא שורדים ליגה כשאתה מתעקש לפתוח עם שי חדד הגרוע משחק אחר משחק, לא שורדים ליגה כשההתקפה שלך כולה בנויה על חלוץ שאף פעם לא היה סקורר ואיך שהתחיל המזל הרע והירידה ביכולת- נשארת בלי התקפה בכלל ולא חשבת להעלות לצידו אחד מ-4 החלוצים שיש לך במעמקי הספסל והיציע, לא שורדים ליגה כשעד שמגיע חלוץ טוב לצידו- אתה שולח את בן שושן לאגף ומשאיר עכשיו את ליאונרדו לבד בחוד. לא שורדים אם סטיבן כהן ואבירם ברוכיאן מוצאים את עצמם באגפים, בכלל אי אפשר לשרוד עם אלה 2 הקשרים היחידים שמשחקים אצלך. אי אפשר לשרוד בליגה אם נתת לכל שחקן לשחק בעמדת המגן הימני- חוץ מ-2 המגנים הימניים הטבעיים שיש לך.
    וזה יכול להימשך עוד הרבה.
    יודע מה- כרגע אנחנו עדיין שורדים ונשארים בליגה כי הקבוצות שמתחתנו עדיין חלשות או לא יציבות מספיק. אבל זה פשוט סיוט לראות את בית"ר העונה, והקבוצה מחלצת את הנקודות שלה בקושי רב. אם אפילו מאיר הרוש יכול להוציא מהסגל הזה יותר, למה לא?

ממש מיטב- ברוכיאן עם שער אחד ו-0 בישולים בחצי עונה.
    גם נעים קיבל את כל מה שרצה- הוא רצה להשאיר את כל השחקנים מהנוער בקבוצה כדי שלא יפרשו מכדורגל: הוא קיבל.
    עוד דוגמאות או שאתה מבין שזה שהביאו לו את ערן לוי, פאסוס, הרמוני איקנדה, חיים מגרלשווילי, אנדריי פיליאבסקי, מיגל פורטיז'ו, דריו פרננדס, לירון דיאמנט ואופיר עמרם זה מספיק?

2. Don Joan Roman Member

אני לא חושב, אני בטוח תן לי להיות על הקווים אני מוציא מהשחקנים יותר מהטיפש הזה, תן לחסה להיות על הקווים הוא מביא תוצאות וכדורגל טוב יותר המטומטם הזה, שים את מיסטר ג'ו קול מאמן והוא יוציא יותר מהסגל, תשים דחליל והוא יוציא יותר מהטיפש העלוב הזה, ליובל נעים יש סגל שבכל ליגה צריך לסיים במרכז טבלה ובליגה עלובה כזאת יכול לסיים אפילו מעבר לכך.

א. אמסלם לא ברח
    ב. אמסלם היה בקיץ אחריי כל מה שהיה סביב אדלר ולוין והניח את המפתחות כי באמת המצב נראה שחור משחור ולא השגנו ספונסרים והיינו על סף מכירה של אריאל הרוש למכבי חיפה ושחרור של תומר בן יוסף למכבי פ"ת, אבל לאט לאט התייצבנו, השגנו ספונסרים, השארנו את אריאל ואת תומר והחתמנו גם שחקני רכש, ככה שאין מה להשוות בכלל ואין מה להזכיר את אמסלם.
    ג. המטרה המוצהרת של קוןרנפיין עצמו כפי שהצהיר בבקרה זה לסיים בין 8 הראשונות ואם לא אז בין 9 הראשונות, רק יובל נעים ציפה לרדת ליגה.

גם יובל נעים וגם אלישע לוי נכשלו השנה בתפקידם, ויובל הרבה יותר, הקבוצה של אלישע בינתיים בסביבות החלק העליון, רחוקה 5 נקודות מאירופה, הקבוצה של נעים רחוקה 2 מלרדת ליגה וירידה של בית"ר ירושלים זה הרבה יותר כבוד מעונה בינונית של מכבי חיפה, דברש קורה לה בכל כמה שנים כמו לכל קבוצת כדורגל ממוצעת.

3. Civil Anti Madridista

"כלכך הרבה שטויות" מה אתה אומר...

פרננדז רק הגיע, והוא הדבר אולי הכי טוב שקרה לבית"ר השנה

פיליאבסקי חלש, בן-יוסף כבר לא נספר

אייבינדר ילד שלא קרע זוג נעליים ואם סגל נורמלי הוא לא משחק בכמויות שהוא משחק השנה

ופאסוס, נעים הביא

תעשו לי טובה, אתם חיים בסרט אם המחשבה שלכם שמאמן אחר יביא תוצאות אחרות, אין קסמים ובטח שלא בקבוצה פח הזאת

4. Civil Anti Madridista

מתוק, אמסלם הלך כי ידע מה מחכה לו. נעים הגיע אחרי הבלאגן עם הפועל פ"ת והשחדות למעורבות בהטיות משחקים, ככה שהוא הגיע במטרה שאין לו מה להפסיד ולהשאיר את בית"ר בליגה השנה, אחרי כל הבלאגן הזה הוא גם סוג של הישג

קורנפיין רצה מקום 8? אני חייב לראות, תוכל להשיג לי קישור למשהו כזה? קשה לי להאמין

מכבי חיפה מקום 8 חבוב. אנחנו לא בית"ר, הקבוצה הזאת נבנתה להגיע לצ'מפיונס בתחילת השנה. ככה שאין פה מקום להשוואה בכלל, היא הכישלון הגדול של השנה. לא רק המיקום בטבלה, זה גם היכולת של קבוצת תחתית (לא חיברה 3 ניצחונות ליגה רצופים במהלך עונה)

על מה אתה מדבר בכלל...

5. Ice Cream חסה

junding,

א. לאורי ורוני לוי היה סגל זהה, והם השיגו יותר. אלא אם ההבדל כולו טמון בסרג' איילי וחן עזריאל.
    ב. אין לי כרגע קישור, אבל קורנפיין שלח לבקרה התקציבית הערכה לפיה בית"ר מסיימת במקום ה-8 ומקבלת את המענק של המקום הזה (חצי מיליון שקל).
    ג. כמובן, מטרתה של קבוצת כדורגל זה לחבר כמה שיותר ניצחונות רצופים ומי שמחברת הכי הרבה היא זו שזוכה באליפות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/2/12
  6. אלי מתחן Member

חונדינג, אני מציע שתסתכל קצת על משחקים של בית"ר העונה. על הנייר יכול להיות שאתה צודק, בפועל, לבית"ר אין סגל כזה גרוע. כל אחד מהשחקנים בקבוצה מציג כרגע את היכולת הכי גרועה בקריירה שלו (מלבד אייבינדר, שהפסיק לשחק ובן שושן שהספיק לחזור לעצמו).
    הסגל לא להיט אני מסכים, אבל זה לא שלקבוצות האחרות יש סגל להיט, וזה לא מצדיק את זה שחצי מההפסדים שלנו היו בהפרשים של 3 שערים, זה סטטיסטיקה של מכבי יפו ובית שאן לא של בית"ר.

7. Don Joan Roman Member

מתוק, אתה לא תספר לי מדוע דוד אמסלם עזב, כי אתה לא יודע ולא מבין כלום, אתה ניזון ממשה פרימו ורון קופמן.

תבדוק באתרי הספורט שאתה רוצה להאמין להם ותחפש.

היא נבנתה לליגת האלופות וחטפה זנבג בפנדלים מגנק, זה שבר מנטלי שלא קל לאחות וזו עוד סיבה לצדקתי.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית לא חושב שמאמן אחר יוציא מבית"ר יותר מיובל נעים... לדעתי זה פשוט שחקנים שמביישים את הקבוצה עם איך שהם נראים על המגרש, קובי מויאל הוא היחיד בבית"ר שעוד רואים שאיכפת לו מהקבוצה כאחד שצופה מהצד אני רואה חבורת אפטים שלא ממש מזיז להם המצב..

הכי קל להוציא הכל על יובל נעים, אבל קודם כל צריך לבדוק מה האופציות האחרות שיש ואם יש אפשרות כלכלית בכלל להביא אותם, ושנית אם בכלל זה יעזור

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פרננדז כבר חודש פה ושום שינוי רואים בקבוצה.

פיליאבסקי חלש? לך תישן. ומה זה מוריד מהיכולת של בן יוסף אם המאמן המפגר שלנו מתחיל להסתכסך איתו?

נו אז מה? זה מוריד משהו מהיכולות שלו? חסר שחקנים צעירים בליגת העל?

פאסוס בא לפני נעים.

10. Ice Cream חסה

אם האפשרויות הכלכליות ממש לא מאפשרות הרבה, אז אפשר לפטר את נעים (מקסימום נצטרך לשלם לו את אותו שכר עד סוף העונה)- ולמנות צוות אימון מתוך מה שיש בבית"ר כרגע (חנן אזולאי וסרגיי טרטיאק).
    הוסבר פה כבר הרבה פעמים למה כל מאמן אחר יעזור...

גם השחקנים לא חפים מאשמה, אבל לרוב הם ממש לא אפאתיים- הם פשוט לא יודעים מה לעשות ומוצבים בעמדות שלא מתאימות להם.

11. אלי מתחן Member

הטיפה קרדיט שיש לי ליובל נעים זה העובדה שהטמבל הזה לא משחק.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שמע - נעים ביקש רכש - וקיבל.
    כל משחק הוא פשוט עומד וצועק על השחקנים (ולא אל... יש הבדל ולצערי נעים כנראה לא מבין זאת), דבר שמראה על חוסר הבנה של שיטת המשחק מצד השחקנים (יש כזאת בכלל?), וחוסר יכולת מצד נעים.
    ברור שגם השחקנים לא חפים מפשע, אבל זה קצת קשה לשחק בתפקיד שאתה לא רגיל אליו משחק אחר משחק בדרך קבע, כשלא הולך.

13. vasisualy Member

לפי כותרות - בן יוסף ישחק היום.
    מויל לא בסגל. עמית על הספסל. יובל מצא אשמים?..

14. Civil Anti Madridista

בעזרת השם תעופו מהגביע היום, נעים ילך הביתה ונראה אם מאמן אחר יצליח יותר

רק שאלה, מה זאת הצלחה מבחינתכם השנה חוץ מלהשאר בליגה?

15. Don Joan Roman Member

היום? להשיאר בליגה לפניי מחזור 36, עם יובל נעים בטוח לא נשיג את זה