בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Raulito Madridista

התנאים בבית"ר רחוקים להיות אופטימילים והקבוצה משוועת לחיזוק - אבל ערן לוי, נו באמת. לא מכיר יותר מידי אוהדים שיתלהבו מהרכש. ערן לוי שחקן מוכשר, כל מצב נייח יהיה חצי גול ואם הוא במצב-רוח טוב הוא יכול להעמיד שחקן מול השוער בפס גאוני מהחצי. אבל הוא סרטן בחדר ההלבשה, לא פחות, כל משחקי היו-יו עם הפועל חיפה היו מביכים. הוא כבר קיבל מקום בהרכב, שיחק טוב ואז מצא משהו אחר כדי להתלונן. יובל נעים הוא לא הבחור שילטף לו את האגו, בטח לא במצב הנוכחי של בית"ר שצריכה שחקנים שטובת הקבוצה חשובה מטובתם האישית. אשכרה להביא את הזבל של קבוצות אחרות.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל שערן לוי יעשה את הפרימיירה שלו בבית"ר מול סכנין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. alexshw Member

קשה לסתום חור באגף השמאלי בחור אחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר הראשון שעבר לי בראש כשהתבשרתי על החתמתו של ערן לוי היה: "ביתר ירושלים חושבת שזה יגמר בסיפור אהבה? לא לא לא, אומר ערן לוי. אתן להם בראש ואלך".

ערן לוי זו אפשרות לא רעה עבור ביתר ירושלים, אבל הכל יקום ויפול על איך הוא יקבל ישיבה על הספסל. נסיון העבר מרמז לנו שהכשלון בדרך, אך אולי ערן לוי יצליח להמציא את עצמו מחדש.

5. Don Joan Roman Member

עשינו חלון העברות שבו כל מי שהמאמן חפץ בו הוחתם במועדון (מלבד מושיקו אוחיון שחתם בשוויץ), חמישה שחקנים שהפכו את הסגל שלנו לארוך יותר והתירוצים של יובל נעים על סגל קצר שכמה מאוהדי הכדורגל בארץ וכמה מ"פרשני" הכדורגל בארץ הפליצו לנו מדי יום ביומו כבר לא רלוונטים, עכשיו יש לו סגל ארוך ובואו נראה מה הוא יעשה איתו ואיפה הוא יציב את השחקנים.
    כבר עכשיו ברור שהוא לא מציב את דאריו פרננדס בצורה נכונה והוא מלביש אותו בול על העמדה של קובי מויאל ושניהם דורכים אחד לשני על יבלות הרגליים, מזכיר קצת את מה שעשה אורי לדאריו ועידן טל, הוא לא מבין שאם כבר יש לדאריו משהו לתרום לנו זה ביכולת שלו לעשות דריבל טוב באזור רחבת היריב ולעזור לנו בהנעת הכדור, אם הוא ידביק אותו קלובי מויאל ולבלמים זה סתם ייצור פקק ענקי ואני מקווה מאוד שנעים לא חושב להרכיב את לוי במקומם של סטיבן כהן/אינבינדר כי במקרה הראשון אנחנו נהיה הרבה יותר איטיים ממה שאנחנו כרגע ובמקרה השני אנחנו נהיה יותר חשופים ממה שאנחנו כרגע.

בנוגע לשווילי - בניגוד לצד שמאל שם חדד ובן סימון יכולים להסתדר בצד ימין אי אפשר להסתמך על הזמן על ברק משה, אם הוא גם ככה לא סופר את תומר ירוחם היה עדיף שינסה להביא מגן ימני אבל כל עוד שווילי בא בחינם זה עוד מתקבל על הדעת.

נקווה לטוב.

6. Ice Cream חסה

כמה שחקנים?!
    1, את עדן מלכה. DJR אמר שרוצים להשאיל גם את מאיר אלקבץ, אבל שום דבר לא זז איתו. הנה היום גם קראתי על עדן נחמני:
    חלוצה של בית?ר ירושלים עדן נחמני מבוקש בהפועל פ?ת, ראשון לציון והפועל אשקלון אך בקבוצה מסרבים לשחרר אותו וזאת על אף שבחודש האחרון הוא כלל לא מתלבש למשחקים ולירון דיאמנט מועדף על פניו.
    בסביבתו של נחמני טוענים כי בית?ר הבטיחה לשחרר אותו אם תהיה לו הצעה ביד אך בפועל לא מאפשרים לו לעבור. ?אני רוצה לשחק כדורגל ונכון לעכשיו מונעים זאת ממני?, אמר עדן נחמני שהוסיף: ?אני מקווה שמה שהובטח לי יקויים עד תום מועד העברות?. בביתר אמרו בנושא: ?לעדן נחמני לא הובטח שום דבר. בתחילת העונה השחקן הפך לחלק בלתי נפרד מהסגל של הקבוצה במטרה להשתלב במועדון בצורה טובה בעתיד. הוא צריך להודות על כך שניתנה לו הזדמנות לשחק פה ומוטב שבסביבתו של השחקן יכוונו אותו להתעסק אך ורק בכדורגל ולא בכותרות בתקשורת?.

לא ברור אם זה השאלה או מכירה, אם זו מכירה אז עוד מילא, אבל אם זו השאלה אז פשוט הורגת אותי מה שהולך בבית"ר! עזריאל, ריקן, חדד ומויאל- כולם עברו השאלות לפני שהם חזרו אלינו (לא שכולם תותחי על, אבל אפילו הם היו צריכים לקבל דקות משחק). קבוצות בליגת העל גם יכולות לשלם עבורו סכום סביר...
    עכשיו אני קורא שגם קריאף רוצה לעזוב. פייר- מבין אותו. הוא יושב ביציע, איתו יש עוד קשר אחורי (שי מוטאי) ולפניו יש 6 קשרים. למה בית"ר לא מוכנה לעזאזל לשחרר?

לגבי כל מה שקרה בחלון ההעברות הזה:
    אבירם ברוכיאן- זה כבר היה מתבקש ל-2 הצדדים שהוא יעזוב, וגם קיבלנו עליו כסף שהיינו יכולים לפספס, טוב.
    לאו פאסוס- הברקה ענקית! קראתי היום שהוא הגיע בהשאלה מהמועדון המצחיק הזה שאם אני מבין נכון עכשיו בתחתית הליגה השנייה בברזיל. קורנפיין רוצה לקנות אותו, ואני שואל- למה הוא מחכה?!
    טל משעלי- מאז הנוער של בית"ר הוא לא עשה שום דבר טוב, אף קבוצה לא רצתה אפילו לשאול אותו (או שלא הסתדר לה) ואומרים עליו שהוא שחקן בעייתי. וכאילו שחסרים לנו חלוצים גרועים מהנוער ביציע...
    מיגל פורטיז'ו- יש לי תחושה לא טובה שאנחנו עדיין משלמים לו את החוזה שלו שהיה עד סוף השנה בכלל, אבל בכל מקרה השחרור שלו מבורך- עדיף שבראשי יקבל את הדקות האלה ונעים יפסיק את המשחקים עם בן יוסף.
    אדיר מנשה- מצד אחד, אין בבית"ר שום מגן ימני טבעי כרגע, מצד אחר- הוא ממילא בקושי יראה ספסל ואין לו דקת ניסיון אחת בבוגרים.
    דריו פרננדס- הייתי סקפטי לגביו, מבחינת יכולת ורצינות אבל הוא מפתיע לטובה. רק חבל שהוא לא כל כך מועיל עדיין, והוא בא לעמדה שלא הכי היינו צריכים.
    עדן מלכה- דיברו עליו בתור יצחקי הבא וכוכב בנוער, שמעתי גם שהוא מפונק ובגלל זה הוא עוד לא רואה דקות בבוגרים. חצי השנה הזו בקטמון (בינתיים הוא עלה פעמיים כמחליף) צריכה להיות אינדיקטור אם הוא שווה משהו...
    הרמוני איקנדה- כמו שאלכס אומר, דייג מארץ הדייגים. ומכל מה שהספקתי לקרוא עליו- ערס, עצלן, שחקן לא מוגדר וסתם שחקן גרוע. הסיכוי עליו כל כך נמוך שחבל על הכסף שבוזבז.
    ערן לוי- על הזין שלי המצבים הנייחים שלו! גם לדריו יש קרנות ובעיטות חופשיות טובות, וערן לוי הוא ממש לא קשר קלאסי, וגם לא חלוץ קלאסי. הוא לא מתאים למצב שבו הוא שחקן ספסל (והוא כנראה יהיה כזה) והוא לא אחד שיכול לשחק כשהוא לא השחקן המרכזי בקבוצה. מזל שיש לו סעיף שחרור על משמעת, יש סיכוי שתוך יומיים הוא יעזוב.
    חיים מגרלשווילי- כל ינואר וגם לפני אמרתי שחייבים מגן, אבל היינו צריכים יותר מגן ימני מאשר שמאלי (יש לנו את בן סימון והוא הוכיח את עצמו לטובה!). אני לא יודע באיזה כושר חיים נמצא כרגע- אם הוא בכושר טוב אז הרווחנו, אם הוא בכושר איום אז הוא יכול להיות גרוע יותר אפילו מריקן. יש לזה סיכוי של 50-50, וכל עוד זה בחינם אז זה משתלם.

גם אני לא מרוצה ממה שהצוות המקצועי עושה, אבל לגבי השאלה את מי נוכל למכור זה פחות מפריע לי. אני בטוח ששחר או גולהאר יתנדבו לקנות את הכרטיס של הרוש ולהשאיל אותו אלינו אם צריך (שיעבוד), יש גם את מויאל ואת איינבינדר, וסוכן טוב (נמני או דהאן) יצליח למצוא לריקן וחדד קבוצה באירופה. מה שכן, קורנפיין חייב להחתים עכשיו את בן שושן לחוזה לעוד עונה שגם ככה הוא יקבל את השכר הדחוי שלו, את סטיבן כהן, את ליאו פאסוס ואת דריו פרננדס. הבקרה לא מתערבת בחוזים שלנו עם השחקנים שכבר שלנו בכל הנוגע למה שלא קשור לעונה הזו, אז אפשר לעשות את זה! ולו רק כדי לקבל עליהם את הכסף בקיץ אם וכאשר...

עוד כמה דברים שמעסיקים אותי:
    1. אבי ריקן:
    הוא ממש גרוע השנה, וגם שנה שעברה הוא לא היה כל כך טוב, אבל לפני שנתיים הוא היה פשוט ענק גם בתור מגן ימני (מול הפועל, זוכרים?) וגם בתור מגן שמאלי לאורך כל העונה. הוא היה קפטן בנוער שלקח דאבל והוא יכול לשחק גם בקישור. הוא כבר בן 23 כך שלתת לו להתפתחת חסר טעם, השאלה היא אם הוא סתם נפל על עונה חלשה מאוד, או שהוא כזה שחקן גרוע. אם הוא שחקן גרוע, להיפטר ממנו כמה שיותר מהר למרבה במחיר!

2. השחקנים הצעירים:
    עם כמה שנעים דופק אותם וקורנפיין דופק אותם, על חלק מהם דיברו בתור כישרונות ענקיים בנוער שרק מחכים להזדמנות שלהם לפרוץ. בפועל- יש כאלה שלא שווה לתת להם אפילו צ'אנס כמו עדן מלכה, ויש כאלה שעד שנותנים להם צ'אנס הם לא עושים איתו כלום (צחי אליחן). נכון שלא נותנים לא מספיק הזדמנויות, אבל באותו מספר הזדמנויות שורד קיבל הוא הצליח להוכיח את עצמו... לא יודע אם השחקנים האלה סתם מפונקים ועצלנים או פשוט לא מוכשרים מספיק, אבל צריכים לבוא אליהם ביותר טענות.

3. אלנטון ליליו:
    הוא נראה כמו שחקן שיש 50 אחוז שנפגע בו ו-50 שלא, תמורת המחיר הנמוך שלו (אם זה ברכישה! לא השאלה...)- זה שווה. אבל למה אנחנו צריכים עוד חלוץ? בן שושן, פאסוס, לוי, דיאמנט, נחמני, משעלי, אלקבץ ונחמני השני לא מספיקים?
    אם רוצים אותו, שישאילו את נחמני משעלי ואלקבץ.

4. ניהול מקצועי:
    נכון לעכשיו: בבית"ר מתאמנים 34 שחקנים, וזה בלי שהקפיצו עוד שחקנים מהנוער, ובלי שהחתימו את ליליו. וכל זה- כשאנחנו חיים מהיד לפה. יש לנו את הסגל הכי רחב בליגה, אבל באותה מידה הוא גם אחד החלשים!
    ואני שואל: מי נותן לזה לקרות? עם מה נעים חושב?! מילא נעים, אבל קורנפיין, שאני מאוד מעריך אותו, צריך לעשות קצת יותר! הגיע הזמן שהוא ייקח על עצמו סמכויות של מנהל מקצועי כמו שכל בעלים לוקח על עצמו בשאר קבוצות הליגה, ואם הוא לא יכול- שימנה מנכ"ל או עוד מנהל שיעזור לו! למה אנחנו משלמים משכורת עבור 30 שחקנים גרועים?! למה הוא לא מנסה להשאיל ולמכור יותר שחקנים? למה הוא לא מורה לנעים מפורשות לבחור שחקנים שאותם ישחרר? למה לא אכפת לו מזה שכל כך הרבה כסף הולך על כלום? למה לא אכפת לו שאין סדר באימונים (=ביעות מקצועיות) בגלל הברדק שהוא לא מטפל בו? למה הוא עכשיו מתעקש על עדן נחמני? למה יש לו תואר שני בכלכלה, אם הוא לא מצליח למצוא קבוצה כלשהי לכרטיסי השחקן של דן אילוז וגלן האוזנר? למה הוא לא מצליח למצוא קבוצה שתקלוט את מאיר אלקבץ? מה לכל הרוחות עדיין עושה שי ניסים בקבוצה?
    יש כל כך הרבה שחקנים שאין שום סיבה שהם יהיו בבית"ר עד תום העונה, ונשארו רק 5 ימים להיפטר מהם (משעלי, מנשה, אלקבץ, אביתר, ניסים, נחמני/ דיאמנט, קריאף/ מוטאי, אליחן/ עמרם, אפילו זיאת...). וזה לא רק זה- זה החוזים של לא מעט שחקנים שתיכף מסתיימים בלי שקורנפיין יתערב, זה העובדה שאנחנו לא מהווים אלטרנטיבה לשום שחקן, שאנחנו מפספסים כל כך הרבה שחקנים טובים...
    קורנפיין מתחיל לעצבן אותי!

7. אלי מתחן Member

אליחן לא אכזב, הוא שיחק בדיוק משחק אחד בהרכב (ראשל"צ), אין שום סיבה בעולם שהוא לא יקבל את הדקות של עמרם.
    השיטה של נעים מקשה על שחקנים להשתלב. שחקנים עם אפס ניסיון בבוגרים משחקים בתפקיד שלא קיים בנוער, קשר אחורי בצדדים. חוץ מזה שלא ברור מה התפקיד שלו, ורואים את זה כל משחק מחדש, כאשר המגן והקשר עולים במקביל או נשארים מאחורה במקביל.
    ערן לוי מתאים לקבוצות בלי שיטת משחק, זה למה יובל נעים רוצה אותו.

8. Ice Cream חסה

הרכב מול ראשון ואחרי זה עוד חצי שעה מול סכנין ומחצית מול רמה"ש, ראית ממנו משהו בדקות האלה?
    צחי הוא קיצוני שמאלי וסיפרו עליו שהוא כישרון ממש ענק (וראיתי את זה גם ממנו), ובאמת בקבוצה נורמלית כבר היו מפתחים איזושהי שיטה שהוא יוכל להיכנס בה- אנחנו יכולים להאשים עד מחר את נעים וקורנפיין, אבל הגיע הזמן שילדי הוראייטי האלה יתחילו להראות משהו בדקות האלה שהם מקבלים, ורצוי שהמשהו הזה יהיה ריצה ולחימה. זה למה בזמנו ורד התקדם, וזה למה אני תופס מקריאף והנחמנים.

גם עמרם אגב, נכנס מאוד מאוחר לעניינים (הוא היה פצוע...) ועדיין- חצי השעה הראשונה שהוא קיבל הגיעה במחזור ה-13, ורק במחזור ה-14 הוא קיבל את חולצת ההרכב. ברור שהוא לא אפלאיי ואפילו לא גיא צרפתי, אבל אם היו נותנים לו יותר דקות אז היינו רואים ממנו קצת יותר, לפחות היינו יכולים לומר בוודאות שהוא הגיע מאוחר מדי לליגת העל.
    וזה אבסורד שבקבוצה שהקשרים ההתקפיים שלה היו אבירם ברוכיאן וסטיבן כהן שני אלה לא קיבלו הזדמנות!

9. אלי מתחן Member

כמעט כל השחקנים בקבוצה הזאת נותנים את העונה הכי חלשה שלהם (אולי מלבד אייבינדר). אני לא חושב שזה מקרי. כנראה שילדי פלא אין לנו, אבל שחקנים סבירים בליגת העל אמורים להיות לנו, וכמות שחקני הרכש הבינוניים לא הגיונית.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו 165 דקות ומזה מספיק לשפוט אותו?
    אם רוצים לקדם שחקן צעיר הוא צריך לשחק בקביעות ולא לקבל פירורים פה ושם עם ציפיות של מעל ומעבר.
    אתה לא יכול לעשות את זה בסגל של 35 שחקנים ועם מאמן בכיין וממורמר, ואז בטח הכי קל לאוהד אינטרנט כמוך לקרוא להם ילדי וראייטי.

בקבוצה נורמלית בונים סגל של 20-23 שחקנים עם שיטת משחק ברורה ואיזון בסגל, משהו שבטח לא יקרה אצל קורנפיין ונעים הטיפשים.

11. Don Joan Roman Member

מאיר אלקבץ נבחן בהפועל באר שבע ועדן לא ישוחרר(וחבל כי גם ככה ה"מאמן" מעדיף את דיאמנט על פניו ועכשיו בכלל אין לו מקום בסגל אז אני לא מבין למה לא להשאיל אותו(להפועל פ"ת, לראשל"צ לא מגיע).

מי באמת נראה טוב אצל יובל נעים? אפילו אנדריי פילאבסקי שאשתקד היה חלק מרכזי בהגנה הכי טובה בליגה, נראה אצלו כמו תייר שבמקרה הגיע למקצוע ככה שזה לא מדד לכלום.

סליחה אבל 100 דקות במצטבר ב23 משחקים לא נקרא צ'אנס.

הוא לא יגיע, וגם איתו וגם בלעדיו מי שציינת חייב להיות מושאל אבל נעים הטיל וטו על שחרורו של נחמני למה? אלוהים יודע.

הקבוצה הזאת מתנהלת כמו שוק בראשותם של נעים וקורנפיין, אני הייתי מגדולי תומכיו של איציק ואני אוהב אותו הכי הרבה בעולם אבל הוא נותן יד ליובל נעים להתעלל בקבוצה שלנו, כל הקידום שהיה לקובי מויאל, דן איבינדר, אבי ריקן, אלי דסה נעלם כלא היה, שי חדד מקבל קרדיט בלתי מוגבל בהרכב, חילופים הזויים, הרכבים הזויים, התבטאויות עלובות כנגד שחקנים, הצגות מוגזמות, לחץ, בונקרים, הפסדים מבישים, כל זה מנת חלקנו עם האפס הזה על הקווים.

12. Ice Cream חסה

א' אני חזור פעם שלישית: ברור שנעים וקורנפיין אשמים, אבל זה לא פוטר אותו מזה שהוא לא הראה כלום בדקות האלה. ורד למשל, ישר איך שנכנס הראה שיש לו מקום. והם שיחקו באותו תפקיד ואותה עמדה בדיוק.
    ב' עד כמה שנעים מפגר, אם הוא היה יותר נחוש ויותר טוב באימונים אני מאמין, הוא היה רואה יותר דקות.
    ג' הוא אפילו לו על הספסל. כמובן ששוב, נעים אשם- אבל גם הוא צריך לספוג את האשמה הזו.

כן... הרגע קראתי ב-ONE. ברוך השם...
    זה בהשאלה כן?

פיליאבסקי נראה טוב מאוד כבר הרבה משחקים, וגם בראשי מתקדם, ואיינבינדר, ועכשיו סטיבי התחיל התקדמות כלשהי, ובתחילת השנה בן שושן. לא שזה לזכותו של נעים, אבל הוא לא זה שהורס את ריקן.
    וגם זה פחות היחס של ריקן עם נעים כמו עם האוהדים- גם פה בפורום וגם בכלל שוחטים אותו (ובצדק), השאלה היא אם יש מה לבנות עליו לשנים הבאות... לפי התשובה שלך אני מבין שכן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

דעתי כדעתך. גם אני מאוד אוהב את קורנפיין, אבל הוא לא עושה דברים אלמנטריים ואפילו לא מודה בהם. אי אפשר שכל מאמן בשקל יבוא ויעשה שטויות בקבוצה. לא צריך שאיציק יקבע את סגנון המשחק, אבל הוא חייב להטוות איזושהי דרך לקבוצה, דרך שבה לא יהיו לנו 35 שחקנים בבוגרים.
    הבונקרים מעצבנים אבל זה מה יש ואם זה מה שיביא נקודות אז שיהיה, גם שי חדד בהגנה נראה לא רע, בטח ביחס לריקן השנה- ואני אחד שמשנה שעברה לא יכול היה לסבול את חדד- אבל אתה צודק.

נחמני אתה אומר נעים מתעקש עליו ולא קורנפיין? בהודעה של הקבוצה זה נשמע כמו ההנהלה...

אגב, שמעתי היום שבתכנית הספורט של רדיו ללא בפסקה שלומי אהרוני סיפר על זה שיש שחקנים צעירים שלא רוצים לשחק מחוץ לעיר ולא מוכנים לשחק בליגות הנמוכות, אז לקורנפיין אין ברירה איתם. יש לך יותר מידע על זה?

13. Don Joan Roman Member

עידן אצל ראובן עלה לשחק כקשר מרכזי, הוא תופקד קיצוני מעט מאוד פעמים.

כמו שבראשי שהיה יותר טוב באימונים ובמשחקים מחורטיז'יו שיחק לפניו.

בהשאלה עם אופציה לרכישה ב50 אלף שקל.

לגביי כל מי שציינת אני לא אגיב כי כל אחד מאלו שציינת התקדם בזכות עצמו לא בזכות החמור על הקווים שהתעקש להרכיב את פורטיז'יו על חשבון בראשוב.
    לגביי ריקן אני רק אגיד שנכון שנעים לא הורס אותו, אבל בחוסר שיטה שיש לנו ריקן כמו חלק גדול מאוד מהשחקנים שלנו הולך לאיבוד, גם קובי כמו שציינתי לא אותו דבר כמו שהיה, גם דסה עד שנפצע לא היה קרוב לרמה שהציג תחת רוני לוי.
    ובנוגע ליחס שלו עם הקהל: בהחלט הקהל כועס עליו כי ריקן עושה טעויות של חמור, הוא אשם בהרבה גולים שספגנו והיו לו הרבה החלטות איומות השנה שלא קשורות אך ורק למאמן אבל פוטנציאל יש שם והוא הוכיח את זה בעבר.

כששי שיחק בהגנה הוא היה בסדר ות'אכלס לא אכפת לי שהוא ישחק כי אני אוהב אותו אבל בתחילת העונה הוא היה הכי גרוע בבית"ר בקישור ועדיין היה באנקר, כשעבר להגנה זה התאזן קצת אבל שי חדד זה מדגם מייצג לגישה מסויימת שאותה אני לא אוהב(מגמת ה"אני יודע הכי טוב וזה שהדבר לא עובד במגרש מעניין לי את הביצים")

מה רצית שההודעה תבוא בשם יובל נעים? אם יובל יגיד כן עדן יחתום מהר מאוד בקבוצת ליגת על/לאומית, מלבד ראשל"צ ופ"ת יש עוד 2 קבוצות בלאומית שמעוניינות בו(אשקלון והפועל ירושלים)

לא.

14. זכאי Member

אתה בטוח?
    אני זוכר שההרכב של בית"ר בחצי העונה של עטר היה כמעט קבוע:
    פרננדס ועידן טל קשרים אחוריים
    ברוכיאן וורד קישור קדמי (אגפים)
    יצחקי ותמוז חלוצים

15. Ice Cream חסה

גם אני זוכר את ורד גם אצל עטר וגם אצל שום כקשר שמאלי קלאסי. הוא שיחק על העמדה של זנדברג...