בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי ריקן צריך להיכלל ברשימת השמות של האוהדים הבעייתים שבית"ר תגיש בקרוב לבית הדין בעירעור על הפחתת הנקודות, אין ספק שהוא(יחד עם בן-יוסף, דיאמנט ונעים) צריכים לקבל הרחקה ממשחקי בית"ר, הם ללא ספק פוגעים במועדון.

גם אם היום היינו משחקים נגד קבוצת המילואים של קופאיות רמי לוי שיווק השקמה היינו מפסידים, אין לשחקנים האלו את המנטאליות לבוא לנצח ניצחון רביעי ברציפות שיש עליהם ציפיות והם הפייבוריטים, וחבל על כל אותם 3,000 אוהדים שהגיעו לראשון במזג אוויר חורפי.

2. פול סקולס Member

נייג'ל, אני שואל מתוך חוסר הכרות מוחלט לגבי מה שקורה בבית"ר ירושלים;

אתה לוקח מהם את הקרדיט על שלושה ניצחונות רצופים רק כי הם לא השיגו את הרביעי? מהצד זה נראה מאוד מוזר.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיעות להם הרבה מילים טובות על שלושת הניצחונות הרצופים אבל זה היה ברור כשמש שאין לקבוצה שלנו את היכולת להתעלות ולנצח קבוצה פחות טובה מאיתנו להוריד אותם ולברוח לכל התחתית, קשה לבית?ר של השנה לשחק כפייבוריטית ולא משנה מול איזה קבוצה.

והכי מעצבן שאנחנו לא איזה הפועל רעננה, אנחנו בית?ר ירושלים ויש לנו מנטליות של קבוצת תחתית טיפוסית.

4. פול סקולס Member

עכשיו מובן יותר.

5. Don Joan Roman Member

אז הרמוני איקנדה עבר בבקרה לאחר שהשחרור הבינ"ל שלו הגיע נמהונבד בתיווכו של סטפן שאלוי.
    ובנוסף מחר צפויים בבקרה התקציבית להפשיר לבית"ר ירושלים כ250 אלף שקל עבור החתמת שחקן נוסף שככל הנראה אם לא יהיו הפתעות יהיה ערן לוי.
    בנוסף ישנו סיכוי של 40 אחוז שמכבי חיפה תשאיל לבית"ר את המגן חיים מגרלשווילי עד תום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/12
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

דווקא אני הבנתי שאם אכן הכסף יופשר, אז חלוץ ווסטרלו, אלנטון ליליו, יהיה זה שיגיע.
    רק במידה והמו"מ איתו לא יצלח - יהיה זה ערן לוי שיחתום, עם סעיף בנוגע להתנהגות.

לא צריך סרטנים כמו לוי בקבוצה, ולא משנה כמה ואיזה סעיפים תשים לו בחוזה.

7. Don Joan Roman Member

הלוואי שיבוא החלוץ מווסטרלו(אם בכוח רוצים לבזבז כסף), אבל לדעתי ולפי איך שאני קורא את המפה(ובד"כ אני קורא אותה נכון) ערן לוי יחתום.
    אני אישית אומר שאם בשבילו רוצים שישחררו את הכסף אז עדיף שהבקרה לא תשחרר.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ערן לוי בדרך לראשון לציון כנראה.
    אייל לחמן מאוד רוצה אותו אצלו.

9. Don Joan Roman Member

עזוב, הוא מחכה להחלטה של בית"ר מחר, אם בית"ר תחליט להחתים אותו הוא יחתוןם אצלנו, אם לא רוב הסיכויים שהוא יחתום ברמה"ש ואם גם אצלהם לא יסתדר הוא יילך לראשל"צ, מה שבטוח הוא כבר מחר גג ביום רביעי יחתום בקבוצה כל שהיא בארץ.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אין ספק שערן לוי מחכה לבית"ר ואם הוא היה צריך לבחור הוא היה חותם בבית"ר בלי לחשוב פעמיים
    אבל אם בית"ר תתעכב ותמשוך אותו עוד קצת ואני מניח שהוא לא יחכה יותר.

דווקא יכול להיות מצחיק אם ערן לוי ישחק אצל שייע או לחמן
    זה יכול להיגמר במכות אצל שניהם.

11. Don Joan Roman Member

יהיה מצחיק ביותר לראות אותו אצל שייע.
    אני כבר רואה את האימון בכורה של ערן לוי ברמה"ש
    שייע: ערן אני רוצה ממך אש בעיניים, התאבדות על כל כדור
    לוי: לא שייע אני רוצה שכולם ימסרו רק לי, אני לוקח את החופשיות את הפנדלים, את הקרנות, אם תומר סוויסה או מסודי לוקחים כדור ולא מוסרים לי אני משתחרר מהחוזה
    שייע: מי שלא רוצה להיות פה? וולקאם
    לוי: כן אבל עזוב שייע איפה בחור הזה יש מקדונלדס תקף אותי רעב
    שייע: ערן אבל יש אימון עכשיו
    לוי: בסדר אימון אימון אבל אני צריך לאכול משהו לא? איך אתה רוצה שאני אעמוד במגרש?
    שייע: טוב תאכל אבל תחזור מהר
    לוי: איזה מהר אני הולך לפרק שם כמה המבורגרים, שעה אני פה
    שייע: ערן אבל עוד שעה האימון מסתיים
    לוי: אם אתה לא נותן לי לאכול אני הולך, לא רוצה להישאר במקום שלא מעריכים אותי.

עם לחמן זה טיק טאק הולך לבושידו במיוחד כשערן לוי ואסי בלדוט לא אוהיבם אחד את השני בלשון המעטה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/12
  12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

13. Don Joan Roman Member

ערן לוי עוד מעט יחתום בבית"ר ירושלים לעונה וחצי.

14. אלי מתחן Member

הייתי אומר שנקווה שהצוות המקצועי שלנו יודע מה הוא עושה, אבל מכיוון שהצוות המקצועי שלנו לא יודע מה הוא עושה, אז נקווה שאיכשהו שחקן שהמאיס את עצמו על כולם בכל מקום שהוא היה בו יצליח לא להרוס הכל גם אצלנו.
    בכל מקרה, חוזרים על אותה טעות כמו תמיד, כמויות של שכירי חרב שלא רוצים באף קבוצה על חשבון שחקני הבית שלנו, שימוש לא נכון בשחקנים, ומאמן שלא יודע מה הוא עושה.
    עכשיו גם מגרלשווילי הולך להצטרף. שאלה שצריכה להישאל, אם במידה ואת העונה הבאה נצטרך להתחיל באותו מצב שאנחנו העונה הזאת (וכנראה זה מה שיקרה), על מי נוכל לסמוך? את מי נוכל למכור?
    דווקא בעונה כזאת, שום שחקן בית (אולי מלבד מתן בראשי), לא עשה התקדמות מספיקה בשביל לקדם את המועדון שלנו לעתיד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/12
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז צירפנו בחלון ההעברות הזה 5 שחקנים(ליאו, ד. פרננדס, מגרלשווילי, איקנדה וערן לוי) העברנו בבקרה את משעלי ומנשה ומכרנו את ברוכיאן, שיחררנו את פורטיז?ו והשאלנו כמה שחקנים צעירים שממילא לא נספרו.

יובל נעים קיבל מעל ומעבר ואפילו שמעתי שקורנפיין עוד מנסה למצוא דרך להביא את החלוץ הברזילאי ככה שמבחינת יובל נגמרו התירוצים(למרות שהוא ימשיך לבכות) והוא חייב להשאיר את הקבוצה ליגה מבלי אפילו להסתבך בקרבות התחתית, גם את העונה שעברה התחלנו כקבוצה מאוד חלשה ועם הזמן סיימנו כקבוצה לא רעה בכלל בלי רכש ממשי בינואר מלבד בעמדת המאמן(רוני לוי) אבל בקיץ רוני עזב יחד עם שורה ארוכה של שחקנים ובלי רכש בקיץ חזרנו 10 צעדים אחורה, אני מקווה שיסיקו מסקנות ויתחילו לדאוג איך את העונה הבאה אנחנו מתחילים בלי מכירת שחקנים ועם מחנה אימונים נורמלי.

לגבי השחקנים שהגיעו-

ערן לוי זה הימור ענק, יכול לפרק את הקבוצה מבפנים אבל גם לשדרג את משחק ההתקפה העלוב שלנו, סוף סוף יש לנו שחקן שאיתו כל מצב נייח הופך לחצי גול, קריטי בשביל קבוצת תחתית כמו שיש לנו.

מבחינת איקנדה אנחנו אפילו לא יודעים באיזה עמדה הוא משחק כי אפילו הוא לא סגור על זה, אי אפשר בכלל לגבש עליו דעה.

מגרלשווילי יסתום לנו חור בעמדת המגן השמאלי וזה אומר פחות דקות לריקן וחדד שזה מצוין אבל חבל שנעים לא החליט ללכת על מתן בן סימון שהראה שיש לו פוטנציאל גדול.