בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. alexshw Member

הוא היה מועמד להגיע להבחן במכבי חיפה, אז אספתי עליו קצת מידע.
    הוא אומנם גדל במילאן, אבל הושאל לקבוצות מליגות נמוכות באיטליה. אחר כך עבר להונבד ההונגרית שבמקום הרביעי.
    העונה שיחק במדיה פעמיים בליגה כמחליף ועוד 5 הופעות ושער אחד בקבוצת המילואים שבליגה השנייה.
    שוחרר מהקבוצה בדצמבר.

על פניו דייג מארץ הדייגים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להשתלב מצוין בליגת הדייגים שלנו.

3. Don Joan Roman Member

אולי.
    מה שבטוח שבשכר של 40 אלף דולר היחס של סיכון מול אפשרות לרווח היא קטנה מאוד ושווה להחתים אותו, מה גם שהוא סה"כ בן 21 וחצי ובמבחנים בסכנין הוא הרשים.

נקווה לטבו איתו, בכל מקרה לא הוא אמור להשאיר אותנו בליגה אלא מי ששיחק עד עכשיו פלוס ליאו פאסוס ודאריו.

4. אלי מתחן Member

שבעונה הבאה נהיה בליגת העל בלי שקל, ולא יהיה כסף לחיזוק, אז יגידו שיש לבית"ר שחקנים בלי ניסיון בליגת העל.
    להביא חיזוק בלי שום קשר לצרכים של הקבוצה ועל חשבון שחקנים צעירים זאת הטעות שאנחנו עושים כבר שלוש שנים. ואחרי זה מדברים על זה שכל הצעירים של בית"ר בני 23 עם 3 משחקים בליגת העל.

5. Don Joan Roman Member

ולכל המלכלכים על דאריו כמו חסה אני מפנה לכתבה שהתפרסמה היום בוואלה ותראו מי זה דאריו וכמה הוא מאוהב במועדון.

6. אלי מתחן Member

לא שותף להתלהבות מפאסוס. כמה פעמים ששחקן הצליח לפרוץ על הקו הוא נשאר מאחור כאילו הוא קשר אחורי, כמו גם כמה פעמים שהוא לא מסר כשהיה צריך.
    בכלל, היינו צריכים לגמור את המשחק הזה לפני הפאניקה שיובל הצעקן אוהב להכניס ב10 דקות האחרונות.

7. Ice Cream חסה

אני דווקא חושב שהוא בדיוק מה שצריך- אחד שיעמוד באמצע וכדורים יפגעו בו וייכנסו לשער- בן שושן כבר לא כזה וראינו את זה היום, דיאמנט גם לא ממש כזה. ולאו הוא יותר מסתם עמוד, יש לו גם תנועה טובה והוא שחקן חכם.

בית"ר משחקת מאוד הגנתי, כך שכשהאופציות היחידות שלו למסירה זה סטיבן ובן שושן מול אשדודים הוא צריך ללכת אחורה גם.

מה שלא אהבתי היום, זה שאיינבינדר הולך לאגפים. הוא הרבה יותר מועיל מהאמצע, פייר אפילו יותר ממה שיש לדריו לתת שם (מדריו לפחות ציפיתי שיוכל לתת גליצ'ים והגנה חזקה יותר מאיינבינדר, אבל גם את זה הוא עוד לא ממש עושה). מה שכן, דריו נותן מצבים נייחים מהממים, כולל בגול היום וכשישבנו להם על השער בקרנות בסביבות הדקה ה-60, לעומת ברוכיאן זה שינוי של 180 מעלות.

כל הכבוד לאוהדים היום שכמעט מילאו את 2 היציעים (היו אפילו 9000 הייתי אומר), וגם ברק משה היה ענק בהגנה ועשה דברים יפים בהתקפה. אפילו שי חדד נראה מעולה בתור מגן שמאלי. עמרם קיבל רגליים קרות/ לא בכושר משחק/ סתם דביל. הוא חייב היה לקבל יותר דקות כבר ממזמן, בטח כשהקשרים היחידים שלנו היו הברוכיאנים, סטיבן בלי כושר ובלי משמעת ואליחן (שגם הוא לא שיחק)...
    המשחק ההגנתי הזה מדכא, אבל כנראה שאין לנו ברירות אחרות תחת נעים. מה שכן, הוא חייב להתחיל לגוון כשהוא בוחר את ה-7 לספסל. לא יכול להיות שנשב עם 3 חלוצים (כל אחד מהם יותר טוב מהשני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx) ולא עם מוטאי/ קריאף/ אליחן!

לגבי השבוע החולף:
    * גידמאק שיחק אותה ותודה ענקית לו, אבל אנחנו די הסתדרנו בלי ה-300 אלף דולר שלו. לשמור אותם לעונה הבאה!

* גם איקנדה וגם אודיבה נשמעים בלופים ולא מבין מה מצאו בהם (תמונה עם רונאלדיניו?!) וזה טמטום מוחלט גם תמורת 40 אלף דולר. אם כבר גידמאק העביר לנו כסף ואנחנו מתעקשים שצריך חיזוק לקישור (וצריך, אבל אפשר להמשיך גם עם קישור חלש), אז שישתמו בכסף הזה כדי להביא מישהו יותר טוב.
    חריסטוב אגב, שוחרר לפי מה שקראתי.

*
    ברוך השם זה קרה!
    נדיר פרח (הוא דרוזי?) אגב, לא נכלל בסגל וגם לא באימונים של בית"ר, הוא פשוט סיים נוער.
    להשאיל גם את שי ניסים וגם טל משעלי מיותר. אולי גם את מוטאי, ועוד כמה שסיימו נוער (דן אילוז). ואם להעביר עוד מישהו בבקרה אז את אדיר מנשה.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פעם ראשונה שאני רואה את ברק משה, המגן הימני שלכם, והוא מאוד הרשים אותי.
    גם סוגר לא רע בהגנה, גם מצטרף לא מעט להתקפה. בחור מגוון מאוד.
    אין לי ספק שעם עבודה נכונה הוא בהחלט יכול להפוך למגן ליגה טוב.
    אגב, הרגל החזקה שלו היא ימין או שמאל?

9. Don Joan Roman Member

הוא בכלל קשר אחורי והוא שולט טוב ב2 הרגליים.
    שחקן מצויין.

10. Bensh Member

הדבר הכי מדהים בברק זה שהוא בכלל לא מגן ימני - הוא בכלל קשר הגנתי\עושה משחק
    כולה משחק שלישי או רביעי שלו אם אני לא טועה כמגן ימני. כמובן שהוא מצליח גם בו כי הוא פשוט שחקן חכם בצורה בלתי רגילה

והוא ימני ברגל אאל"ט

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/1/12
  11. אלי מתחן Member

בתור מגן שמאלי הוא עשה לנו מספיק נזק מול הפועל חיפה, בתור מגן ימני הוא סביר.
    הייתי שמח שהוא היה משחק בתפקיד שלו כי אז הוא יוכל להתפתח כמו שצריך.

12. Don Joan Roman Member

מסכים לגמריי
    היום הוא עשה 3-4 חורים גדולים מאוד, אבל הנחישות שלו והתשוקה שלו לנצח זה דבר אדיר.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני חייב שתסבירו לי איפה ערן לוי משתלב בבית"ר ירושלים?

14. Don Joan Roman Member

בתור המוכר שווארמה.
    איפה שמעת שהוא צריך לבוא אלינו הסרטן הזה?

15. אלי מתחן Member

אוי ויי, אני מאוד מקווה שזה לא נכון. לבחור יש את היכולת לקחת קבוצה של מקום אחרון למקום 13. למטרות אחרות אין בו שום תועלת.