בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

אז לשיטתך עדיף להיות עם שחקנים גרועים בידיעה שהם גרועים על פניי שחקנים שיכולים להתפתח למשהו? טוב זו גם צורת הסתכלות על כדורגל, צורת הסתכלות משונה לטעמי.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה-לה "פוג'יקום" האסה - למה אתה חושב שצחי אליחן יהיה הקשר השמאלי הראשון של הקבוצה? יש את בן-שושן וסטיבן כהן שאני מניח מיועדים לשחק בתפקיד הזה למרות שהם לא שמאליים ברגל, גם אביתר ברוכיאן מיועד(לפי מה שאני מבין) לשחק השנה יותר כקשר ולא כמגן ככה שיש שחקן עם רגל שמאל בנוסף לצחי אליחן שהשנה יתחיל להשתפשף כשחקן סגל בליגה.

אסולין הוא חתיכת אפס של בן אדם אפילו יותר מזנדברג, מעדיף 20 בן-לולו על פניו, אנחנו לא צריכים מהמר שגם מעשן וגם מרביץ לאשתו, רוני גפני זה שחקן בינוני שבא להעביר עוד שנה שנתיים לקראת סוף הקריירה, אם רוצים תחרות לריקן אז לפחות שיביאו מגן צעיר שיכול להתפתח ולא יקבל הרבה כסף על כלום, קצת מחשבה לעתיד.

בעניין המנוי, תפסיק להישמע כמו ילד מתלהב שקנו לו מנוי אז הוא משוויץ, כולם כאן מנויים בהווה/בעבר של הקבוצה ועוקבים אחרי בית"ר יותר שנים ממך(אני מסיק ע"פ הגיל) אז תפסיק לתפוס גל על זה שאבא קנה לך מנוי בשורה הראשונה במערבי, אם אתה כזה אוהד שרוף אתה מוזמן לנסוע לאשדוד שבוע הבא לגביע הטוטו(אני מודה שאני לא ילך כי מה לעשות אני אוהד סוג ב' לעומתך).

---
    בכל אופן משה אוחין ירד מהפרק והוא צפוי לחתום בלגיה ורשה בימים הקרובים, על השאר עדיף שנתדיין אחרי יום שני שם נדע לאן מועדות פנינו כי בינתיים אפילו בן-יוסף, מישאלוב ושאר החבר'ה הממתינים אפילו לא חתמו על חוזה חדש ככה שאי אפשר להעריך את הסגל לעונה הקרובה.

3. סטפן שאלוי Member

4. Ice Cream חסה

אני לא נוסע למשחקי חוץ, זה משגע אותי להיות בין כל האוהדים ה"אהמ אהמ" שלנו ומוציא אותי עם תובנות שעדיף שלא יצאו, וגם לא מסתדר לי אף פעם מבחינת נסיעות וכסף, והבדיקות שעושים. בסופו של יום זה לא מה שיעזור לתקציב של בית"ר בניגוד למנוי...

כן, אני בן 16, כן, עד השנה נסעתי עם אבא שלי למשחק אז הוא מימן את המנוי, זה אומר שזה בסר שלא קונים מנויים?

זה שכולם מנויים בעבר לא עוזר לתקציב עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx, אבל בוא נפסיק לדבר על המנויים.

את אביתר ברוכיאן ראיתי מספיק, לא תודה. בן שושן גם נעלם באגף לצערי, עדיף שישחק חלוץ סופסוף. סטיבי סי גם לא שחקן אגף ואם כבר אז אגף ימין, הייתי רוצה לראות אותו קשר התקפי או פליימייקר כמו שהוא שיחק ברעננה. את ברוכיאן אם מתעקשים להשאיר ולהרכיב אותו ב-11 אז שיהיה יותר מצד ימין, כי אני לא מתכוון לסבול אותו עוד במרכז.
    אז נגיד שבן שושן יהיה בשמאל וכרגיל הוא יקרע את התחת ולא תהייה ממנו תועלת שמה, או שנדפוק שם את סטיבן כהן.
    מי יגבה את אבי ריקן? קרלוס לואיסה? אביתר ברוכיאן? לא עדיף איזה מגן יותר מנוסה לספסל? ואם כן אני לא מכיר מישהו טוב יותר מהישראלים מגפני, אפשר גם לקחת הימור על זר.

"פוג'יקום"? XD

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רק שתדע, האוהדים שנוסעים למשחקי חוץ הם הכי גברים שיש ואלה שיתנו הכל בשביל בית"ר.

6. ~Omri~ Member

עזוב. אל תתעסק איתו. יש לו מעמד של אוהד עילוי כי קנו לו מנוי.

7. Ice Cream חסה

אה אז צריך ללכת לקלל עם כולם במשחקי חוץ ולשלם לבעלים אחרים את הכסף במקום לבית"ר בשביל להיות מ"האוהדים הכי גברים" ולא לקנות מנוי כשלקבוצה חסר כסף והיא בונה על המנויים? למה אתם אומרים את זה רק עכשיו?

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה לא יודע על מה אתה מדבר ובדיוק כמו חיים פה חושב שהוא איזה גאון שמבין יותר מכולם.
    קודם כל, אלה שנוסעים למשחקי חוץ קונים מנוי כל עונה ויכולים ללמד אותך על אהבת בית"ר, הם אלה שיסעו למשחק בקריית שמונה ויחזרו ב5 בבוקר והם אלה שיסעו לדוחא ויקבלו אבנים על האוטובוסים ומכות משוטרים רק בשביל הקבוצה.
    דבר שני, אתה אומר מקללים?סע פעם למשחק חוץ ותשמע את העידוד של הקהל ותבין איזה כיף זה, במשחקי חוץ כל הקהל מאוחד ובוא נגיד ככה, אין אנשים כמוך שיעשו סלקציית "כן קנה מנוי או לא קנה מנוי".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/11
  9. סטפן שאלוי Member

האוהדים שנסעו לקרית שמונה הם הכי גברים: הם ניסו להוריד את אוטובוס השחקנים מהכביש. לאף קבוצה אין כאלו אוהדים גברים!

יאללה פטורי ודדוש!

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אין ספק, אתה גבר בלרדת על כל העולם ואישתו כאילו אתה שלמה המלך החכם באדם ובפועל לא עושה כלום, מהסוג הכי נחות של אוהדים.
    ההוא לפחות עושה מנוי ואיכשהו תורם לקבוצה עם כל היציאות שלו פה, אתה במה תורם?

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

טוב מספיק, הדיון הזה לא מתקדם לשום מקום. תחזרו לדבר על כדורגל ולא על מי אוהד טוב יותר ומי לא.
    אם אתם רוצים בכל זאת להמשיך עם הויכוח המטופש הזה, תעברו להודעות פרטיות.

שתהיה שבת שלום לכולם.

12. Ice Cream חסה

אור סתכל לאן אתה יורד בגלל דיונים של מי אוהד יותר טוב, אני רק יודע שלבית"ר היו 2613 מנויים שנה שעברה, והממוצע של אוהדים למשחק גם אולי כפול מזה. עזבו את דיון המנויים (ופשוט תקנו), בואו נדבר על בית"ר, רק על מה בדיוק יש לדבר על בית"ר כרגע?

13. סטפן שאלוי Member

יש חברים של קורנבלוף שצריך לממן, זה מאוד חשוב.

בית"ר לעולם לא תצעד לבד: תמיד יצעדו איתה חוליגנים ויצורים אלימים.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההודעה שלך קודם הייתה מטומטמת בעיניי בגלל שמצד אחד אתה לא נוסע למשחקי חוץ אבל מצד שני אומר שמקללים כל הזמן.
    תיסע, תראה ואז תעביר דעה על מה שקורה במשחקי חוץ.

חוץ מזה גם אם הדעות שלך לא מוצאות חן בעיניי אני אקבל אותן אבל בחיאת, אל תגיד דברים שאתה לא יודע כי זה לא יעשה אותך חכם יותר כמובן.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביתר יהיה גיבוי, אף אחד שפוי לא יבנה עליו בתור שחקן הרכב.
    בן-שושן חלוץ חוד? ממש לא, הוא עדיף באגף או מאחורי החלוץ, מה גם שבן-שושן זה שחקן שעושה הרבה הגנה ושורף שטחים שהוא משחק באגף, כנ"ל סטיבן כהן שאם לא משחק באמצע אז עדיף את הנמרצות שלו באגף מה גם שאמסלם לדעתי ילך השנה על 4-5-1(או 4-3-3 תגדירו אתם) עם 3 שחקנים באמצע שאחד יותר התקפי ושני קיצוניים עם חלוץ חוד ככה שלדעתי נראה גם את עזריאל משחק לפעמים באגף.

"מתעקשים להשאיר את ברוכיאן בהרכב" - הקפטן שלך והשחקן הכי טוב שלך, איזה שחקן כבר יותר טוב ממנו יש לך על הספסל? אז אתה שונא אותו יופי אבל אל תתעלם מהעובדות שברוכיאן בסגל השחקנים הנוכחי הוא השחקן ההתקפי הכי טוב בקבוצה, אני מקווה שאמסלם יציב אותו כשחקן חופשי באמצע ולא יתקע אותו באגף.

לגבי המגן שמאלי מחליף, כמו שכבר כתבתי עדיף להביא מגן שמאלי צעיר שיעלה פי 2 פחות ועוד יהיה סיכוי שיצא ממנו משהו מאשר שחקן בן 30 שאנחנו כבר יודעים שהוא גרוע ובא להעביר כאן שנה-שנתיים עד סוף הקריירה.