בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

ברוז'ק יגיע אם הכסף של גאידמק ייכנס וטרבזונספור תשלם חלק משכרו והוא יסכים לשחק בבית"ר ועוד הרבה "אם" כך שאני מציע להפסיק לפנטז עליו.
    אנחנו לא צריכים לא את צ'קול ולא את זיו ולא את ג'ורג' ולא את סבן, אין לנו כסף מיותר לבזבז על שחקנים שלא טובים יותר ממה שיש לנו ויש כאלה שיאמרו פחות טובים.
    אפשר להתווכח על דאריו הרבה, אני מציע שניתן לו לדבר במגרש.
    זיזוב מעולם לא קיבל הצעה אמיתית מבית"ר ולא משנה מה אוהדי מכבי מספרים לך.
    את טרטיאק "הפסדנו" כי רוני לוי לא רצה להחתים אותו אחרת הוא היה שלנו.
    ובינתיים אנחנו בוחנים קשרים התקפיים. בעיקר.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם אם הכסף מגאידמק יגיע, וגם אם טרבון תסכים לשלם חלק משכרו (מה שאצל התל-אביביות או אצל חיפה לא בהכרח יצטרך להיות), הסיכוי שהוא יבחר דווקא בבית"ר, שנמצאת במצב הגרועה מכולן, נמוך עד אפסי.

3. Ice Cream חסה

אף אחד לא מאמין שהוא באמת יגיע, רק כיף לחשוב על זה.

תהייה מציאותי פעם אחת...
    את ג'ורג' אני לא רוצה כי הוא נכשל בהפועל חיפה, אבל גם צ'קול, גם זיו וגם סבן עשו יותר ממש ירוחם, בן סימון, ריקן, חדד ומשה עשו יחד. יש לנו 2 מגנים טבעיים, אחד מהנוער והראשון רק נכנס לעניינים, עוד שחקן שיש לו עונה מאוד חלשה ועוד מגן שהוא לא טבעי, כך שאנחנו חייבים מגן.

וחבל, כי הוא שחקן שיכול גם לעזור לנו במצבנו.

כמובן. אבל זה מבאס איך אנחנו מפספסים שחקנים טובים כל פעם מחדש.

מתוך 6 שחקנים שנבחנו: אחד בלם, 2 חלוצים, 2 קשרים התקפיים, ועוד אחד שאני לא יודע מה התפקיד שלו.

4. Don Joan Roman Member

מה שהם עשו מעניין לי אתה יודע את מה, מה שחשוב זה מה הם שווים עכשיו, גם משה אוננה עשה יותר. מהשחקנים שיש לנו אולי נביא גם אותו, בקושי יש כסף ולא צריך לבזבז אותו ולהיכנס לגרעונות בשביל שחקני חילוש

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לפי מה שאני קורא באתרי ספורט גם דסה וגם ריקן לא ישחקו מחר ובמקומם יעלו 2 שחקנים צעירים

הם שווים משהו? כי אני חייב להגיד שזה קצת מעודד לשמוע שההגנה שלכם מורכבת משחקנים צעירים בלי הרבה ניסיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Don Joan Roman Member

אף אחד עדיין לא יודע אם הם יפתחו אבל שניהם מגנים מוכשרים מאוד במיוחד תומר ירוחם שלדעת רבים מגן טוב יותר מדסה.

7. אלי מתחן Member

רק אני שמתי לב שהקריסה של מכבי ת"א התחילה כשיואב זיו התחיל לקבל יותר דקות בתור מגן?

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

יואב זיו אומנם לא מהשחקנים שיחזק קבוצה, אבל להטיל אשמה על שחקן אחד ספציפי זה ילדותי וחסר כל היגיון.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תומר ירוחם הזה שיחק כבר פעם בקבוצה הבוגרת או שזה אמורה להיות הופעה ראשונה שלו?

10. Don Joan Roman Member

אם וכאשר אז זו הופעה ראשונה.

11. Ice Cream חסה

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/6/17/c79c1870-1f81-41c1-88cf-36971fec5a37.Xxx
    1. איזה גרעונות אתה רואה בהשאלה לחצי עונה?
    2. השיא של משה אוננה לא היה לפני שנתיים, של זיו, צ'קול וסבן כן (או לפחות הם היו ביכולת טובה אז).
    3. כן כמובן שחקני חילוש, מתנאל בן סימון לא רואה את זיו ממטר, וסבן כל יום בבוקר אומר "הלוואי ויום אחד אני אהייה תומר ירוחם", והספסל שלנו כה עמוק בעמדות המגנים, שבכלל...

12. אלי מתחן Member

יואב זיו לא טוב מהם בהרבה, הוא לא מסוגל להרים ולא מסוגל לסגור את הצד שלו.
    אבל נניח שכן, מה יתן לך לקבל אותו לחצי עונה, לעומת מה יתן לך לתת לשחקנים צעירים לשחק לטווח הארוך.
    בגלל חשיבה כזאת אנחנו במצב שיש לנו חבר'ה בני 23-24 שאין להם יותר מ10 משחקים בליגת העל.

13. Don Joan Roman Member

1. איזה גרעונות? אותן גרעונות שהביאו החתמתם של שחקני חילוש כמו ליאור ראובן, סרג' איילי, הרווה קייג', אין כסף בקבוצה הזאת וצריך לחסוך כל שקל ולנסות להחתים בו שחקנים טובים ולא שחקנים שאנחנו יודעים את היכולת האמיתית שלהם והיא לא מספקת.
    2. השיא של זיו היה לפניי 5 שנים בבית"ר ומאז הוא בירידה מתמדת, סבן מעולם לא היה בשיא ומעולם גם לא יהיה וצ'קול? הוא שחקן מוכשר אבל הוא ילד בעייתי מאוד, מה גם שהוא בעצם קשר התקפי יותר מאשר הוא מגן ומכבי מחפשת למכור אותו ולא להשאיל אותו.
    3. ההבדל בין תומר ירוחם ומתנאל בן סימון לבין זיו וסבן זה שמתנאל ותומר רק בתחילת הקריירה שלהם ויש להם לאן להתפתח, לאן לשאוף ולאן להתקדם ואילו זיו וסבן שחקנים שכבר משחקים הרבה שנים בכדורגל, נמצאים במגמת ירידה מתמדת ויקרים פי כמה מאשר תומר ירוחם ובן סימון, אתה יודע למשל שמתנאל ותומר מרוויחים 4000 שקל בחודש ואילו סבן וזיו מרוויחים בסביבות 30 אלף לחודש.

להביא שחקנים שהם גם יקרים, גם מבוגרים וגם חלשים זה בזבוז כסף משווע שלנו במצבנו אין פריבילגיה לבצע אותו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האסה,

תגיד אתה אטום או מה? מסבירים לך את הדבר הברור מאליו ואתה בוחר להתעלם, עזוב את זה שהאופציה של סבן וזיו("האוהד השרוף") יגיעו לא עלתה בכלל על הפרק וגם לא של צ'קול אלא של אלירן ג'ורג' שלא ראה דשא בהפועל חיפה ואם יגיע זה להשביח אותו בחצי שנה עבור מכבי.

עזוב את זה שיואב זיו מרוויח פי 40(בדוק) לעונה מבן-סימון וירוחם ותשווה את התוצרת שתקבל מכל אחד מהם, עדיף ששני שחקנים צעירים שבמקרה אחד מהם הוא מגן נבחרת הנוער וגם השני עם עבר בנבחרות הנוער יקבלו דקות מאשר שני שחקנים שנמצאים כבר 3-4 שנים בנסיגה גדולה ורק פראיירית כמו מכבי ת"א ממשיכה לשלם להם מיליונים או איזה 2 ילדים ששיחקו השנה אולי איזה 5 פעמים והם גם לא מציאה, ואם יגיעו זה לחצי שנה כדי שמכבי תקבל אותם ביולי יותר טובים אחרי שהשתפשפו כאן.

זאת גם עמדה שלא יורדים בגללה ליגה, אם היה מדובר בעמדה של שוער, חלוץ, בלם או אפילו קשר אחורי אז מילא אבל עם המגנים שיש לנו אפשר להסתדר אפילו עם חדד, ריקן ומשה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/12
  15. זכאי Member

אז שורה תחתונה כסף מארקדי, כצפוי אני חייב לציין, לא יהיה,
    ולמעשה, מי שהציל לבית"ר את חלון ההעברות הוא ברוכיאן, שלפי מה שאני מבין בלי עזיבה שלום גם פאסוס לא היה משחק בבית"ר העונה.
    כמה כסף למעשה הכניסה בית"ר מהעזיבה שלו? כמה פולוניה שילמה לה, וכמה היא חסכה בזה שהיא לא צריכה לשלם לבית"ר?