בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז לפי מה שהבנתי נעים בונה על חדד כמגן שמאלי\במקום ברק משה.
    נחיה ונראה, סעמק.

רק לי יש הרגשה ממש לא טובה לפני המשחק?
    כאילו ניצחנו משחק והשחקנים בעננים, אפשר לחשוב...

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאני קורא אז מתנאל בן-סימון יפתח בצד שמאל, שיש סיכוי שתומר ירוחם יפתח כמגן ימני, בכל מקרה שי חדד צפוי לפתוח באחד הצדדים על חשבון אחד משני השחקנים הצעירים וברק משה יפתח כקשר במרכז המגרש לצד איינבינדר ודאריו.

אני מקווה ששי חדד ישב בחוץ ומתנאל ותומר ירוחם יפתחו כמגנים.

וזה ידוע שכבר שנים לא הולך לנו במשחקי חוץ נגד הפועל פ"ת.
    היה לנו רצף של כמעט 20 שנה בלי ניצחון עליהם בחוץ ואלי אוחנה גמר את העונה שם בעונת האליפות האחרונה של קשטן כאן, השחקנים גם שאננים, צריכים סוף-סוף להתעלות על עצמנו ולחזור עם 3 נקודות שאולי יהפכו ל-5 בעירעור בבית הדין של ההתאבדות לכדורגל.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ממש אל תסתמך על 5 נק'.

בכל אופן, חייבים לנצח.
    כל משהו פחות מזה יהיה אכזבה ענקית מבחינתי.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מהשבוע הזה תצאו עם 2 נקודות מנימום, הערעור יתקבל ותקבלו את הנקודות חזרה
    מקווה שזה כל מה שתוציאו השבוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. ~Omri~ Member

דווקא בתור אוהד של יריבתה לתחתית של בית"ר, אתה אמור לקוות שהערעור לא יתקבל.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אנחנו כבר ירדנו אז לפחות שאתם תישארו

חוץ מזה שאני יכול לקוות עד מחר לדברים, כמו שלא שמחתי שהורידו לכם נקודות ואמרתי שזה עונש מוגזם ככה אני גם חושב היום ואני מציאותי ואין לי ספק שיחזירו לכם את הנקודות

7. Ice Cream חסה

ראית שנה שעברה את משה אוחיון? ראית את טורי השערים והבישולים שלו? זה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה קדימה וגם להביא שערים ובישולים, דבר שמאוד חסר לנו מהקישור כרגע (אלא אם סטיבן יתן חצי עונה כמו העונה ברעננה, אמן).

בוואלה (לא האתר הכי אמין בענייני בית"ר, אבל עדיין) כתבו שאת חצי המשכורת שהוא דחה לשנה שעברה בית"ר עדיין תשלם לו. זה נכון? ואם כן אז במי זה היה תלוי?
    אני ממש לא מחסידיו של ברוכיאן, ואני יכול רק להודות לו על ההתנהלות שלו בעזיבה.

כמו שאני זוכר את דריו, זה שחקן על העמדה של איינבינדר- שחקן שמוציא קדימה ממרכז המגרש. אלא אם הוא יכול לשחק יותר מקדימה ולספק מסירות לחלוצים ולאיים על השער (Franco?), אבל כמו שאתה אמרת- זה לא דריו.

טרנספרמרקט אומרים משהו אחר, אבל בסדר. אני מאמין לפרנקו שהוא כן שחקן טוב.

ופספסנו גם את סרגיי טרטיאק, ואת דושאן מטוביץ', ואת דודו ביטון... זה מחרפן אותי! ומחרפן אותי שבית"ר לא יכולה להוות אלטרנטיבה בכלום.

דיברתי עם אוהדי מכבי והם אמרו שכן יש דיבורים על לשחרר את זיזוב לבית"ר בהשאלה והם כבר פנו אליהם, אלא שהם לא היו בטוחים שהם לא יצטרכו אותו, וככה ב"ש כבר נכנסה לתמונה ואז שוב בית"ר נפלה.
    גם אם זה לא נכון, זיזוב הוא שחקן שהייתי רוצה לראות בבית"ר.

למה אנחנו צריכים עוד בלם? או עוד חלוץ? מזכיר את אורי ששנה שעברה הביא כל מיני שחקנים בעשרות עמדות וניסה לפתור 10 בעיות בקבוצה ובסוף לא פתר שום דבר.

מה טוב בחלוץ עם אופי בעייתי שלא עשה שום דבר יותר ממה שדיאמנט עשה בקריירה ואפילו פחות (בפער...) וכל זה כשיש לנו ביציע (פעם אחת עוד לא ישבו על הספסל!) 2 חלוצים שבבית"ר כביכול בנו עליהם לעתיד הרחוק?
    יש לך מושג על מי מדברים בתור שחקנים שישוחררו? בטח בסוף זה יהיה רק עמרם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

חדד נתן משחקים מעולים בתור מגן, כך שאני הייתי רוצה לראות אותו משחק, הוא מימין ובן סימון משמאל.

מה שכן, אנחנו עדיין חייבים מגן נוסף. הלוואי זיו, ונזכרתי גם בצ'קול שמכבי לא מצליחה להיפטר ממנו...
    ולמה דריו עוד לא הועבר בבקרה?

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הנתונים שמירו (זה השם נכון?) שלף הם אמנם מהעונה שעברה (אם אני לא טועה, דומה מספיק לפחות), אבל הנתונים בטרנספרמרקט הפסיקו להתעדכן בשלב מסוים כנראה, כי למיטב ידיעתי הוא המשיך להיות שחקן הרכב כמעט עד תום הסיבוב בקפריסין. מוזר, מדובר באתר רציני מאוד.

למרות שמחמיא לי שאתה מאמין לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx תרשה לי לתקן: אני כתבתי שעונה שעברה הוא היה טוב, העונה ראיתי את המשחק הראשון בו לדעתי הוא היה הטוב בקבוצתו (שהפסידה 4-1). לגבי כך שהוא היה מהשחקנים הטובים של הקבוצה בהמשך, אני מציג את מה שאמרו לי שני חברה שעוקבים אחרי הליגה ואני סומך עליהם. הם גם אמרו שהוא בירידה לעומת העונה שעברה, אני חושב שהזכרתי את זה, אבל כתבתי בתגובה למה שכתבת קודם אז...

מה שהיה היה, עכשיו רק שיהיה בהצלחה, מה הוא עשה או לא בקפריסין כבר לא יהיה רלוונטי מהרגע שיעלה עם מדי בית"ר, בדיוק כמו סולארי בצפון הרחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/12
  9. Ice Cream חסה

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגש הסרטון של ברוכיאן, כל גול בצבע.
    ובאמת מדובר בשחקן שאוהב ואוהד את המועדון, סוג של סמל נדיר בשנות ה-2000 שאנחנו רואים שחקנים כמו תמוז, גרשון, אבוקסיס וזנדברג.

לא מבין מה אתה רוצה שיואב זיו כ"כ יגיע לכאן, מדובר באחד השחקנים הגרועים בליגה, אם בעונות האליפות ליד השחקנים הכי טובים בליגה הוא הצליח להבליט את החולשה שלו אז עכשיו מה נראה ממנו? אחד השקרנים הגדולים ביותר של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות, גם צ'קול זה לא שחקן שהייתי רוצה שיגיע, לא אוהב שחקנים שכבר כמה שנים עדיין לא יודעים אם הם מגנים או קשרים, עדיף כבר להישאר עם מה שיש עכשיו.

11. Ice Cream חסה

אני מאמין שברוכיאן באמת אוהב את בית"ר ואמרתי שבהתנהלות שלו בעזיבה הוא עשה את זה יפה מאוד, אבל זה לא מחפה על כל הבעיות שהיו איתו מבחינה מקצועית, וזה לא שהוא האוהד היחיד של בית"ר בקבוצה ורק לו היא חשובה- גם אוהד סיידוף ואופיר קריאף אוהדים שרופים לא פחות, וגם... יואב זיו.

לגביו:
    1. זיכרון קצר זו באמת בעיה... בעונה הראשונה הוא היה ענק, נבחר גם לשחק המצטיין של בית"ר.נט. בעונת הדאבל הוא נתן שערים חשובים ברבע וחצי גמר הגביע, וכשאני נזכר בו בכלל אני זוכר שחקן שתמיד קרע את האגף ונתן את הנשמה, גם עם הירידה שהייתה לו אחרי זה ב-2008. בחצי העונה האחרונה שלו הוא כבר היה חלש, אבל אתה לא יכול להתעלם מהקהל שקבר אותו.
    2. יואב זיו הוא אוהד בית"ר, ולהגיע לקבוצה במצב הזה זה מבחינתו צו 8.

צ'קול שחקן די בינוני ועם בעיות משמעת, אבל ממה שיש לנו (חדד שהוא לא מגן טבעי, בן סימון שרק נכנס לעניינים, תומר ירוחם שאין לו עוד שקת משחק אחת בליגת העל, ריקן שיש לו עונה חלשה והוא מועדף כבר בתור קשר, ואת ברק משה- שהוא ממש לא מגן), כל חיזוק יעזור לנו.
    אנחנו נואשים גם לקשרים שיוכלו לשחק באגפים, אז לראות את שניהם בקבוצה יכול להיות טוב.

12. Ice Cream חסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/1/12
  13. אלי מתחן Member

ברוז'ק אחלה שחקן, אני זוכר אותו מול בית"ר עם קרקוב, מהיר וחכם.
    ברור שהוא יותר טוב מכל מה שיש, השאלה אם זה לא אומר שעוד פעם נקפוץ מעל הפופיק ונמצא את עצמינו רודפים שוב אחרי תקציב מספיק כדי לפתוח את העונה.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

והסיכוי שהוא יגיע אלינו במקום לאחת מ3 הקבוצות האחרות המועמדות שואף לטמפרטורות שיש בפולין ברגע כתיבת הודעה זו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. Ice Cream חסה

זה שיש בכלל שמועות שהוא מקושר לבית"ר ירושלים, זה מרגש.