בית"ר ירושלים 11/12: אחרי עונה קשה, נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/11.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/269441.Xxx

אתה עוד תחזור לבית"ר?

"אפילו אל תשאל. יש מישהו שלא ברור לו שהוא יחזור לבית שלו? אולי עדיף לי לא לאחל לעצמי שזה יקרה מהר כי אני רוצה להצליח בחו"ל, אבל בגדול ברור שמתישהו אני יחזור הביתה. אין לי בכלל ספק וזאת גם לא תהיה שאלה של כסף. לארץ אני אחזור אך ורק לבית"ר ירושלים.

אני מקווה מאוד שברוכיאן יעשה משהו בפולין ולא ימהר לחזור ונראה אותו כאן עוד שנה-שנה וחצי, הוא עזב כדי לנסות לשקם לעצמו את הקריירה(דבר שלא היה קורה אם היה נשאר בבית"ר) ובשקט של פולין הוא יכול לעשות את זה, את היכולות יש לו ואולי שיש עליו פחות לחץ הסיכוי שלו להביא את היכולות שלו כלפי ביטוי יותר גדול, בהצלחה ענקית למספר 8.

ברוכיאן בבית"ר מאז גיל 12 עד השבוע, עלה לבוגרים בגיל 17 בעונת 02/03 תחת אלי כהן וזכה עם הקבוצה ב-2 אליפויות, 2 גביעים וגביע טוטו אחד, לבש את סרט הקפטן במשך שנתיים וחצי.
    ברוכיאן שיחק במדי בית"ר 223 משחקי ליגה, הבקיע 37 שערים ובישל עוד 31.
    בכל המסגרות רשם 302 משחקים, 51 שערים ועוד 44 בישולים.

2. ראיין אדלי Member

בית"ר נענשה בהפחתת 2 נקודות,
    הקבוצה הזאת רק דועכת ודועכת...

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/12
  3. Raulito Madridista

העונש על תנאי הופעל ובית"ר נענשה בהורדת שתי נקודות ליגה ממאזנה. בית"ר עדיין במקום ה-14 כשהיא מובילה בהפרש שערים על ראשון-לציון. השבוע הטראומתי של בית"ר ממשיך: לאחר שהתפרקה בבושת פנים במשחק התחתית נגד הפועל חיפה, יממה לאחר-מכן התבשרה על עזיבתו של הקפטן אבירם ברוכיאן - עכשיו בית"ר משלמת מחיר כבד על קומץ אוהדים מטופשים. כעת לבית"ר 15 נק' בידיוק כמו לראשון-לציון.

אני לא האמנתי שזה יהיה העונש, חשבתי שיתחשבו במצב הקבוצה. הדוגמא הבאה לא כל-כך טובה אבל אם להפועל פ"ת הורידו 9 נק' שזה מספר עצום לכל הדעות - כנראה אין סנטימנטים. בית"ר תערער בכל-מקרה. שבוע קשה עבר עליה ללא ספק.

4. ~Omri~ Member

רוצים להוריד אותנו ליגה בכוח. נקווה שהערעור יעזור במשהו.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם לא ה30 אלף האלה, הייתי די בטוח שהדיין פשוט לא רוצה להוריד מהסמכות של בית הדין העליון ולבטל את העונש על תנאי.
    אבל בגלל ה30 אלף האלה, שלא נכללו בעונש על תנאי ודי ברור שפוגעים בבית"ר שנמצאת בקרשים כלכלית, אני מאמין שיש פה משהו מכוון נגד בית"ר.

אולי 2-3% מכל האוהדים שלנו צעקו את זה במהלך המשחק, ועדיין מגיע עונש כדי להרתיע. אבל לא כזה גדול, והסיכוי שיבטלו אותו קלושים.

6. Ice Cream חסה

לא כל כך קשור: בטח שכחתם את התקופה הזו בחיים שלכם, אבל אני במצב בלתי אפשרי- כל רגע עכשיו משהו קורה בבית"ר ואני צריך ללמוד למבחן בתנ"ך ולהגיש עבודה בהסיטוריה. מילא אני דוחה לימודים, אבל אני אפילו לא מצליח לעקוב ולהבין את כל מה שקורה בבית"ר גם, זה יוצא לא זה ולא זה...

:aaa8: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אני לא מתכוןן לרפש אותו עכשיו, אבל גם ממש לא רוצה לומר עכשיו נאומי פרידה מרגשים, זה יפה שהוא אוהד בית"ר וכל זה, כנראה כל הסגל שלנו כיום מורכב מכאלה, וזה לא עוזר לנו בכלל. התודה היחידה שלו זה על זה שהוא ביקש מג'וזף וויצכובסקי להעביר את הכסף אלינו ישר- אני מעדיף את ברוכיאן בתור אוהד ולא שחקן (ובטח שלא קפטן). ברוכיאן עצבן אותי בתור שחקן עם האדישות שלו: המשחק הרך, ההגנה שהוא לא עשה, הגליצ'ים שהוא לא ירד אליהם, המנהיגות שהוא לא תפס, השערים והבישולים שהוא לא הביא בכמויות שציפו ממנו ועוד, עצבן אותי עם החוזה המעיק שלו, עצבן אותי עם הציפיות שתלו בו והוא לא היה קרוב למימוש, עצבן אותי איך שהוא הוציא אותנו בתקשורת לא פעם, עצבן אותי כשהוא רץ להשתיק את הקהל ושבוע או שבועיים אחרי זה עשה פוזות של מנשק סמלים- הפרידה ממנו זה משהו שייחלתי הרבה זמן, ואני שמח שאנחנו מקבלים על זה 750 אלף שקל.

מה שחשוב באמת עכשיו בקשר לברוכיאן: האם אנחנו משלמים לו שנה הבאה את ה-125 אלף דולר שהוא דחה? שמעתי בוואלה שכן, מישהו יודע בוודאות יותר? ואם זה באמת נכון- מי התעקש שזה יישאר ככה וברוכיאן לא יוותר על החוזה שלו לגמרי? החוק? קורנפיין? נמני? אורי החדש בכבוד ובעצמו? ולמה בכלל מלכתחילה רק דחו את השכר שלו ולא קיצצו/ החתימו אותו ואת בן שושן לשנתיים?

הסתכלתי בעמוד של הקבוצה באתר ההתאחדות, נראה לי שהרשימה הצטמצמה, אבל חוץ מברוכיאן אני לא מצליח לזות יותר שום שם שחסר. פורטיז'ו אם אני מבין נכון- שוחרר אבל באופן רשמי החוזה שלו יפוג ב-15 בינואר נכון?
    גם בעמוד קבוצת הנוער אין שום שינוי... למי שקורא ידיעות ירושלים או נכנס לפורום של בית"ר.נט- יש משהו חדש עם רועי זכרי? קראתי עכשיו ב-ONE שיעבירו את פאסוס בבקרה עד יום שבת (ברוך השם!), מישהו יודע מה התכנית עם אדיר מנשה וטל משעלי?

אם מישאלוף מה שאתה אומר נשמע הגיוני, רק שאם כך למה הציעו לא כזו הצעה מגוחכת ומי אחראי לזה? גם אם כן, פספסנו את הרכבת וכרגע אין לנו ברירות.
    גל כהן עלה לבני יהודה רק 200 אלף שקל, ויש עוד שכר, כך שהוא לא ריאלי. וגם דימאקו פילדיס (פספוס ענק! מי האידיוט ששחרר אותו בחינם?!) שפרטיזן בלגרד והפועל תל אביב רוצות אותו זה לא שם ריאלי בכלל.
    המקסימום שתוכל להביא זה איזה גבע ברקאי או לנסות לפגוע באיזה זר, תסכים איתי שתומר עדיף כבר...

העונש היום: כמו שאמרתי, אין מה לעשות ואם יש לבית"ר אוהדים אידיוטים שמשחקים לידיהם של בית הדין הקבוצה צריכה להיענש. אם יקלו לנו בעונש ההרסני הזה אז תודה, אבל אם לא אז עדיף לצאת במלחמה נגד האוהדים האלה (ובכלל, הגיע הזמן שהאוהדים יתעוררו גם הם. ב-2002 זה מה שהציל אותנו, אפשר לומר) ולא בית הדין.

אגב- אם יש שחקן שהייתי מאוד רוצה עכשיו זה את יואב זיו. בית"רי, מנוסה, מכיר את המערכת (לא כולל החידושים שלה), יכול לשחק גם ב-2 צידי ההגנה וגם יוסיף באין-קישור שלנו, יש סיכוי שהוא ירצה לבוא אלינו, מכבי לא תעשה בעיות בלהשאיל לנו אותו/ לשחרר אותו אלינו. הלוואי.
    ולגבי משה אוחיון- אתם מבינים מה קורה אם לגיה לא מוכנה לשחרר אותו כן?

ושאלה אחרונה באמת: מי הקפטן החדש- קובי או עמית?

7. אלי מתחן Member

יואב זיו לא בית"רי ולא נעליים. הקבוצה שלנו עלובה גם בלעדיו, לא צריך להוסיף עוד זבל.
    אני במקום בית"ר לא עולה למשחקים. אם כבר רוצים להוריד אותנו ליגה חבל על הזמן של השחקנים והאוהדים.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא זוכר שבשנה שעברה הורידו לכם נקודה ובכל זאת החזירו אחרי הערעור (היה עדיף שירד לכם בשנה שעברה מאשר יועבר לשנה כל כך קשה והרי ברור שהקהל שלכם גם אם במכוון או לא ישמעו קללות גזעניות)

אני עדיין כמעט בטוח שיחזירו לכם את הנקודות כמו בשנה שעברה

9. Bensh Member

יואב זיו בית"רי כמו שלירון דיאמנט שחקן

לפי מה שאני יודע (או לא יודע יותר נכון), עדיין לא פורסמה זהות הקפטן החדש. נקווה מאוד שזה יהיה עמית ולא מויאל

נקודה חשובה: השמועה אומרת שבהפסד הבא של יובל נעים, הוא עף הביתה. אפשר להחשיב את המינוס שתי נקודות הזה להפסד ולהעיף אותו כבר עכשיו?

10. Ice Cream חסה

זה בדיוק מה שאני אומר.

יואב זיו אוהד בית"ר, ואם יש אחד שגם יהיה מוכן לבוא וגם יש סיכוי שיכניס טירוף לקבוצה הזו זה הוא. אני לא חושב שיש אוהדים שרופים של הקבוצה עם יותר כדורגל ממנו כרגע.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי הבנת אותו לא נכון...

12. אלי מתחן Member

נומה, עוזי גופיה, אביגיל שרעבי.
    רק תבחר.

ואם הוא היה אוהד בית"ר הוא לא היה מפסיק לרוץ אחרי עונה אחת ברגע שהפך להיות "כוכב".

13. Bensh Member

http://msc.walla.co.il/w/w-248/216717-18.Xxx

בבקשה, בהצלחה

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מאמין שאחרי הערעור יחזירו לבית"ר את הנקודות.

חלק לא קטן מהקהל של בית"ר הם סרטן מהלך, אין מה לעשות, עד שמישהו (הנהלה/משטרה) לא יצליחו לעשות משהו נגד העלק קהל הזה זה לא ייגמר. כמו שאומרים שלקבוצות בלי קהל לא מגיע קיום בליגת העל. אז לקבוצת אוהדים כל כך גדולה ומזיקה אין קיום בליגת העל, והאוהדים הטובים הם אלו שסובלים.

15. Don Joan Roman Member

השאלה שצריכה להישאל היא "מי אמר שהשירים נגד טמילה גזעניים? הרי גם אדל לא בדיוק לבן ונגדו אף אחד לא שרק ולא אמר דבר.
    חשבתם אולי שהשירים הללו הן בגלל שמדובר באדם מגעיל ודוחה שאחריי כיבוש השער רץ להתגרות בקהל בבית"רי במקום לחגוג עם הנאורים