בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. 950K Member

2. eran levy Member

אסור לשכוח דבר אחד חשוב: בליגת העל יש חמש, אולי שש קבוצות שיכולות להרשות לעצמן לבנות מערך מורכב. כל השאר לא יגיעו רחוק, מקסימום פלייאוף אמצעי, והתקציב שלהן לא יאפשר להן לבנות קבוצה מושלמת, אז הם קונים שחקן מרכזי ובונים סביבו את הקבוצה. וכאן נכנס ערן לוי לתמונה. הוא לא שחקן של קבוצות גדולות או עשירות, ולמרות הכרס הוא גם לא שחקן של עשרים דקות אחרונות. הוא שחקן מרכזי בקבוצות קטנות. יש שחקנים שישחקו כל החיים בקבוצות קטנות וזה בסדר, צריך גם אותם, הקבוצות הקטנות מבסוטיות והשחקנים מתפרנסים יפה. ובדיוק בגלל זה בית"ר היא לא המקום של ערן לוי. יש לו יכולת, אל תפסלו שחקן בגלל משקל, הוא מבוגר יותר ויודע להתגבר על החסרונות שלו, ועובדה שגם מאמנים רואים את עודף המשקל ועדיין יש לו ביקוש.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/10
  3. Charlton Member

ערן לוי יצא איתכם גבר שבגברים, ויתר על חוזה של 900 אלף שקל שכץ הציע לו!
    בשביל לבוא לשחק בבית"ר, קורנפיין העלוב הזה משחק איתו כבר חודש ובסוף מחליטים להחתים את סטיבן כהן, אבל אפשר להבין את זה. כל עוד איציק קורנפיין בבית"ר אתם תמשיכו לאכול אותה.. העיקר שאת ה90 אלף שקל שלו בחודש הוא עושה.

4. eran levy Member

עזוב את המשכורת של קורנפיין, היא ממש לא קשורה. הוא לא צריך לתת מהכיס שלו לשחקנים, יש לו חוזה, אף אחד לא הכריח את הבוסים שלו לחתום על חוזה כזה. קורנפיין הוא האיש הרע, מישהו צריך להיות האיש הרע בבית"ר, אחרת הקבוצה תתפרק. לפחות הוא מקבל 90 אלף ש"ח בחודש על עוגמת הנפש שנגרמת לו...

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תגידו עוגמת נפש מה עוגמת נפש איציק עושה כל הקיץ הזה פאשלות אדירות והרבה אנשים עיוורים לגביו אז הם לא יוצאים עליו,למרות שהוא הצליח להעמיד תקציב ועל זה כל הכבוד לו לצד זה הוא עשה טעויות.

6. eran levy Member

אז מה? כולם עושים טעויות, וכמו שאתה מציין הוא העמיד תקציב.
    וההערה על עוגמת הנפש היא יותר קונטרה למי שצולל לתוך הכיס של קורנפיין.

7. Igi Member

מי ישלם לשמן הזה הרבה כסף?

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/301/419.Xxx

-----
    ודאריו פרננדס מתקרב משמעותית לקבוצה אחרי שהחליט אתמול לא לנסוע לאמסטרדם לאחר שהוזמן ע"י ראשי פאוק לצפות יחד איתם במשחק נגד אייאקס, ההערכות הם שאלבארס ופרננדס יעשו בכורה מחודשת כבר בשבת מול אשקלון(בר"ג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) ויחתמו על חוזה חדש מיד לאחר שתמוז יימכר לבירסחוט, מור דהאן וסטיבן כהן עשוים לחתום בהתאם להתפתחויות עם ערן לוי ומישאלוב.
    מי שיעדרו מהמשחק בשבת הם: מישאלוב, ראובן ואיילי הלא חתומים, ערן לוי וגזל שנחתכו, ריקן ושי חדד הפצועים ותומר בן-יוסף המורחק, ההרכב שצפוי לפתוח בשבת:

הרוש
    אלבארס, גרשון, בראשי, בן-סימון
    מויאל, טל, פרננדס
    בן-שושן, עזריאל
    משעלי

-----
    לגבי הטענות שיש כאן כלפי קורנפיין ומגיעות בעיקר מההזוי בעל אלף המשתמשים, אז קורנפיין כמו כל אחד לא מושלם וזה שהוא העביר את הקבוצה בבקרה בלי ספונסר ובעלים ועם סגל מכובד(יש כאלו שיאמרו שגם מאוד מכובד יחסית לאמצעים) מנקה את הטענות כלפיו, בפועל תחת קורנפיין אנחנו מתנהגים בצורה השפויה והנכונה ביותר(וזה חשוב לציין בעיקר בגלל ההתייעצויות של קורנפיין עם צ'יזיק ושחר) ומתי שיגיע בן-אדם עם כסף גם ישתמשו בו כמו שצריך ולא נראה כל מיני יועצי אחיטופל כמו יוסי מילשטיין ויו"רים הזוים כמו שקלאר וארזי.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רכש ראשון: סרג' איילי חתם לעונה

http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/206/400.Xxx

שאוגוסט כבר בפתח בית"ר י-ם מחתימה שחקן רכש ראשון והוא סרג' איילי, החלוץ שיחגוג בקרוב 29 הספיק לעבור כבר בניס, שאטורו ולוריין הצרפתיות ובארץ הוא נמצא בארץ כבר 5 שנים, התחיל בקרית-שמונה ושיחק בהמשך בהפועל חיפה, הפועל רעננה, אחי נצרת והפועל ר"ג, איילי אמור להיות חלוץ החוד המרכזי של בית"ר לעונה הבאה.

-----
    אני לא נופל מהרכש הזה כי איילי שיחק בארץ רק בקבוצות קטנות ולמעט העונה האחרונה הוא שיחק רק בליגה הלאומית בכל שנותיו בארץ אבל מצד שני בכל קבוצה בה הוא חתם הוא הבקיע ואת היכולות שלו אני מניח שמלמיליאן מכיר(אני לא כי כמעט לא ראיתי אותו משחק בשנים שלו בארץ), סה"כ שחקן שבא לסתום חור ואם זה יתגלה כלא מוצלח יש לנו את חן עזריאל וטל משעלי שיכולים לשחק בעמדת החלוץ.

ובסופו של דבר אלבארס לא ישחק מול אשקלון כי השיחרור שלו עדיין לא הגיע, גם איילי שחתם לא ישחק, מי שכן ישחק הוא דאריו פרננדס שיפתח בהרכב, את מקומו של אלבארס יתפוס אלי דסה מהנוער(הבטחה ענקית).

10. Charlton Member

התכוונת אליי כהזוי בעל אלף משתמשים?
    כי יש לי פה רק משתמש אחד..

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר לי שאלברס ופרננדס לא מצאו קבוצות,שניהם שחקנים ברמה ממש גבוהה.

בקשר לאיליי,אני מסכים הוא לא יותר מסותם חורים ואני לא רואה אותו מוביל את ההתקפה של בית"ר בסוף העונה או שבית"ר תתחזק במהלך העונה או שאחד הצעירים יעפיל עליו,הוא חלוץ קבוצת תחתית בליגת העל ואני משער שזה לא תואם את התיאור של בית"ר בעונה הבאה כי יש לה סגל נחמד.

12. Number 8 Member

אלברז כבר סיכם בהפועל, ערך אימון ראשון אבל בגלל יכולת ירודה מאוד, בקבוצה החליטו לשחרר אותו.
    בנוגע לפרננדז, היום הגיעו השחרור הבינלאומי שלו והוא יוכל לערוך הופעת בכורה מחודשת כבר בעוד יומיים מול אשקלון, כאשר אלברז עדיין יחכה להזדמנות שלו מכיוון שהשחרור שלו עדיין לא הגיע.

בנוגע לערן לוי - כמה שהוא שמן, לפי דעתי הוא יכול לעזור לבית"ר ירושלים של השנה אבל בגלל שהוא דפוק וחושב קודם כל על כסף במקום לחשוב על הכדורגל, יש סיכוי גדול שבית"ר תאבד אותו, אבל הוא לא מבין שזה לא תלוי רק בבית"ר אלא בעיקר בשחקנים שאמורים לעזוב ובכסף שאמור להיכנס אליה בזכות אותם שחקנים, אבל אם הוא בוחר למרוד וללכת, שיהיה לו לבריאות. הוא יכול לאבד הזדמנות גדולה מאוד לשחק במועדון גדול כי לא תהיה לו עוד הזדמנות כזו.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיקר שהוא הגיע בהתחלה הוא אמר שזה חלום וזאת הזדמנות וזכות לשחק בבית"ר,עוד שחקן טיפש לאוסף.

14. Don Joan Roman Member

א. צ'ראלטון הוא דיבר על חיים שהפעם בחר בכינוי 950K
    ב. קורנפיין לא מרוויח 90 אלף שקל בחודש, הוא מרוויח 360 אלף שקל בשנה שזה אומר 30 אלף שקל בחודש, שכר אפילו מתחת לממוצע למנכ"לים במשק, לשם השוואה אפי צפריר מנכ"ל הפועל פ"ת מקבל 450 אלף שקל בחודש וכולנו מסכימים שיש לו הרבה פחות עבודה ואחראיות מאשר לאיציק קורנפיין.
    3. ערן לוי קיבל הצעה כספית נחמדה של 80 אלף דולרים לשנה ויש לו 2 אופציות: להמשיך במו"מ עם בית"ר ולסגור על סכום ביניים או לזרוק את ההצעה ולחזור להפועל חיפה, אף אחד לא החתים את סטיבן כהן ולא אף אחד אחר על חשבונו, הוא פשוט שינה את דעתו ומעדיף את הכסף של הכרישים, לבריאות.
    4. אלבארז מצא 3 קבוצות, אחת העדיפה זר אחר במקומו, אחת(צאפאס) נכנסה למשבר כלכלי חמור והשלישית הייתה בצ'ילה הציעה חוזה נמוך, לפרננדס היו עשרות הצעות את כולן הוא דחה גם מליגת העל וגם מיוון, את היוונים בגלל מה שקרה אשתקד באריס ואת הישראליות כי הוא לא רוצה לשחק בקבוצה ישראלית אחרת כרגע.
    5. איילי חלוץ נחמד ביותר, אם הוא ייתן את השבעה-שמונה גולים אני אהיה מרוצה, סה"כ מדובר בשחקן שעלה לקבוצה בסה"כ 35 אלף דולרים ואי אפשר לצפות ממנו למספרים כמו רומולו.

תהיה לבית"ר קבוצה טובה.

15. Number 8 Member

אני לא יודע למה עושים מבית"ר יותר מדי מסכנה... פחות או יותר היא מזכירה לי את מכבי ת"א של השנה שעברה. יש שילוב גדול של צעירים מוכשרים עם שחקנים די מנוסים. איליי, פרננדז, מישאלוב וכו'. אני ממש לא אופתע אם תסיים בחלק העליון ותיתן עונה טובה, אמנם סביר להניח שהתל-אביביות ומכבי חיפה יסיימו במקומות 1-3 אבל מעבר לזה לבית"ר יש אחלה סיכוי לסיים ברביעייה הראשונה, אבל זה לא יהיה פשוט עם קבוצות כמו בני יהודה ואשדוד.

אם אני הייתי אוהד בית"ר, הייתי אופטימי מאוד ולא מקשיב לתמונה שהתקשורת מציירת.