בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Ice Cream חסה

להיכנס לריב אם ONE מקור ראוי או לא זה סמטוחה שלמה. אני אנצל את תדמית ההזוי שנוצר לי פה ואתעקש לומר שאני כן סומך על האתר היחיד ברשת שהעורכת הראשית שלו אוהדת בית"ר.

למה אני מעריך את יבואה? כי הוא פשוט קטר, הוא רץ בלי סוף, הוא קורע את התחת, הוא לוקח יוזמה בהתקפה והלך לאגפים כדי לפתוח מצבים לעזריאל ובן לולו שאם הם היו קצת יותר טובים אז אלוהים גדול... וגם יבואה כבש איזה שער ניצחון במשחק מול הפועל תל אביב לא?

חואן ראמון (שם?):
    1. כן אני מבין הכל, ועדיין הידיעה שבית"ר תהייה שנה הבאה במקרה הטוב במאבקי תחתית הורגת אותי! בית"ר בלאומית? אני לא אדע את נפשי מרוב צער. והעולם נראה הרבה יותר רגוע משום מה...
    2. תאמין לי ששירות הלקוחות בבית"ר ואיך שהם מנסים לרצות את הקליינטים שלהם מבחינת הביזנס הוא פשוט קטסטרופלי, לא יזיק להם לכבד יותר את רוכשי המנויים הנאמנים שלה. עזוב את האוהדים המפורסמים והעשירים למיניהם... אם זה היה כזה פשוט בית"ר הייתה היום עם 100 מיליון דולר תקציב.
    3. קודם כל יותר משאני לא סובל את ברוכיאן אני לא סובל את הלה קרימינאליה ושאר האוהדים הגסים של בית"ר ואני לא מצדיק את מה שהם עשו והטענות שברוכיאן לא השתתף במכות. אבל מתוך היציע כבר עולים קולות: ברוכיאן לא שחקן טוב, לא נלחם, מקבל שכר שלא מגיע לו- ועל זה אני שורק לו בוז או נכנס לו לוריד. אסור לי?
    4. טל כבש 5 שערים, בישל עוד אחד, נלחם בהרבה יותר מברוכיאן ובאופן כללי נראה טוב יותר מאורי החדש. והוא גם מרוויח פי 2 פחות ממנו בדרך אגב...
    אני לא חושב שברוכיאן הוא שחקן טוב ואני לא היחיד ואנחנו לא נגיע להסכמה בעניין הזה כנראה. אולי הזמן ישנה למישהו מאיתנו את הדעה (מקווה מאוד שאת הדעה שלי).
    5. לא נכון. עזריאל שיחק במרכז בעוד יבואה רץ בין האגפים קבוע. וכן, תודה שהזכרת- גם חלוצי העתיד של הנוער מלכה ואליחן הם סתם פוצים. החיים שלנו בזבל!
    6. מי זה מדליפי?!
    7. שנינו לא מבינים אחד את השני. בוא נסגור את זה.
    8. אתה מבין שזה לא חייב להיות באופן ישיר. נמני צעק "אני המלך וכולכם תעשו מה שאני אומר"? עושים דברים באופן עקיף ומנצלים את המעמד שיש...
    9. כן כמובן. אני מת על יצחקי. עד היום החולצה שלו עם השם שלו תלויה אצלי על החלון ליד דגל של ספרטק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. יצחקי הוא אפילו גדול שחקני בית"ר בשנות ה-2000 ולא יפה לבוא נגדו בטענות או קללות. אך עם זאת: השכר של היה 400 אלף דולר לעונה נטו. רק תאר לך מצב שבו לא היינו מוכרים אותו אלא מישהו אחר תמורת 1.5 מיליון דולר (חצי מיליון מה-2 שקיבלנו ממכבי הלך לגנק).
    10. אני ממש שמח שגם אתה מעריף את דה לה האסה ואני ואבא שלי לא היחידים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Ice Cream חסה

דיברנו על החמור והחמור הוזכר בוואלה ספורט: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1837044
    בעצם העניין הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה- רק צריך כמו שנה שעברה עם ורד, יצחקי ותמודז להבהיר לשניים שהם לא בתכניות בעונה הבאה (בצורה דיפלומטית כמובן של "לצערנו לא ניתן יהיה לעמוד בחוזים שלכם ואנחנו נשרוד רק אם נוכל להעביר אתכם לקבוצה אחרת" וכו' וכו')- מוכרים את שני חסרי התועלת האלה במיליון יורו ביחד והרי לנו קבוצה לעונה הבאה!

זה יהיה קצת (באמת קצת, אם עברנו מכירות של אורי, אבי כהן, רונן חרזי ויצחקי קטן עלינו מעבר של בן שושן או ברוכיאן) עצוב ואוהדים יבואו יתלוננו שוב שקורנפיין/ גידמאק מוכר אותנו או וואטבר, אבל איך אף אחד לא חשב על זה קודם?! לא יהיו שום קבוצות בכל רחבי אירופה שיסכימו לשלם חצי מיליון יורו על בן שושן וברוכיאן? או אפילו בארץ לא נצליח בטעות לפטם את חיפה או הפועל בברוכיאן? בשביל מה קורנפיין עשה תואר שני בכלכלה אם לא לזה?

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

צודק, יבואה כבש גול נגד הפועל ת"א, הוא אלוהים!

ועל אופירה כדאי שלא אגיב, אחרת תהיה פה תביעת על הוצעת דיבה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Ice Cream חסה

*בניגוד לחן עזריאל שבאחד על אחד עם אוי דוידוביץ' לא הצליח להבקיע.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דוידוביץ זה השוער הטוב ביותר בארץ באחד על אחד, עם כל הטעויות שהוא עושה, לפסול חלוץ בגלל שהחטיא מולו באחד על אחד זה כמו לפסול קשר שכובש 15 שערים בעונה בגלל שהחמיץ פנדל. נו באמת.

ואני לא מבין בכלל על מה פה הויכוח. חן עזריאל כבש 10 שערים העונה, מלך שערי הקבוצה. יבואה כבש 4. צריך להוסיף יותר מזה?

6. Don Joan Roman Member

עזוב הוא פתאטי, אני הפסקתי להתייחס אליו ברגע שהוא קורא לעידן טל שחקן טוב.

ורק תיקון אחרון בנושא טל: הוא כבש חמישה שערים אולי אבל שלושה מהם בפנדלים וחוץ מאחד אף אחד מהם לא היה שער שהביא נקודות, בניגוד לברוכיאן שכבש 8 ובישל שישה ורוב השערים שלו הביאו נקודות זה אם כבר אנחנו סופרים תרומה בעניינים הללו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/11
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

10 שערים מול 4 שערים, אתה צודק - יבואה טוב יותר, כי הוא כבש שער אחד מוטל הפועל, מתוך 4 בלבד בכל העונה.

מעולם, עם דגש על מעולם, לא נתקלתי בדעות כ"כ פתאטיות וחסרות כל בסיס כמו שלך.
    אתה עוד ילד, סתם אוהב להשתלח בכולם ולהגיד מי בסדר ומי לא, כדי לצאת שונה.
    צא מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Ice Cream חסה

טוב, שרפתי את עצמי פה, נראה לי שלחזור שוב על הנימוק למה יבואה עדיף על עזריאל מיותר.
    במחשבה שנייה- לומר "אתה פשוט פאתטי" הרבה יותר קל מלהיכנס לעימות. אם אתה נמנעים מלהתווכח תנסו לא לרדת לפסים אישיים ולהבין פשוט שיכולה להיות לנו דעה שונה ואנחנו לא חייבים להסכים על הכל אם לא הצלחנו לשנכע אחד את השני.

עוד שבועיים לא תהייה לנו קבוצה כנראה, תכינו לי דף הנחיות מה עושים במקרה של בית"ר בליגה הלאומית עם מינוס 9...

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אמרתי גם קודם, אני מוכן לקבל כל דיעה, גם אם היא שונה לגמרי משלי, ולא נראית לי הגיונית.
    אבל להגיד ששחקן זר שהביאו על תקן החלוץ המרכזי, הבקיע רק 4 שערים עדיף על חלוץ צעיר שהבקיע 10 שערים, רק בגלל שהראשון הבקיע מול הפועל, זה לא עניין של דיעה מול דיעה, זה פשוט טמטום, מצטער.

אבל אנחנו מתעסקים בשטויות, יש לבית"ר שבוע להציל את עצמה.
    אין ליגה בלי בית"ר, כולם יודעים את זה.
    הגיע הזמן שיתחילו להזיז את התחת. השאלה - מי?

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/11
  10. Don Joan Roman Member

באים למגרשים בלאומית וחוזרים לליגת העל.

וקוראים לך פתאטי כי אתה באמת כזה, להגיד שיבואה תרם יותר כי הוא כבש נגד הפועל ועזריאל החמיץ מול דוידוביץ' ב"טדי" זה פתאטי, להגיד שאבירם ברוכיאן לא תורם כלום ולתמוך את זה בכך שעידן טל כבש חמישה שערים שמתוכם שלושה בפנדלים ורק אחד שער שהביא נקודות זה פתאטי, לקרוא לאופירה איכסייאג אוהדת בית"ר זה פתאטי פי עשר ולהאמין לקשקושים הרבים שלה בגלל זה שהיא עאלק אוהדת את בית"ר זה פתאטי עד כדי בכי.

נ.ב מדליפי = עידן מליחי, ברז כזה דולף לא היה מעולם בישראל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/11
  11. Ice Cream חסה

המילים שלי הוצאו מהקשרן. הגול של יבואה הוא כנראה הרגע הכי מאושר השנה שלנו השנה, ויש לו ערך מוסף, אבל הסיבה העיקרית שאני מעריך את יבואה היא שהוא רץ, נלחם ולקח יוזמה לכיוון האגפים שלא לקחו החלוצים האחרים שלנו. מנגד אני לא מתלהב מ-10 השערים של חן עזריאל כי 6 מתוכם זה שערים שהגיעו במשך 3 שבועות רצופים שבהם הוא היה בכושר טוב וניצל את הגנות הליגה החלשות (אשקלון, ר"ג, הפועל חיפה) שעדיין לא ידעו איך לאכול אותו. עניין של זמן עד שכל המעלות כביכול שלו נלמדו על ידי הליגה ומוגבלויותיו הפכו לחוסר תועלת רציני.
    בנוסף האופי וההתנהגות של חן עזריאל מפריעים לי, כפי שכבר ציינתי.

אגב- המילה "צעיר" לא כל כך מתאימה. יבואה בן 25, עזריאל בן 23.

לגבי החלק השני של ההודעה- בוא לא נטפח לעצמנו על השכם יותר מדי ונבין שאנשים יחיו טוב גם בלעדינו כפי שזה קרה ב-1992. האם באותה מידה אתה יכול לומר "אין ליגה בלי הפועל תל אביב"? אני לא רוצה שבגלל שאנחנו קבוצה מפוארת או קבוצה עם הרבה אוהדים והכנסות אנחנו נישאר, לזה קוראים שחיתות ואבוי עם בית"ר תהייה מקושרת לכאלה דברים במאה ה-21.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ייתכן ומיקי קופל, יארגן קבוצת משקיעים שיביאו כסף בתמורה לחסויות.
    עוד רחוק מלהיות CASE CLOSED ואין סיבה להיות אופטימיים, אבל כל עוד יש תקווה קטנה - גם זה משהו.

http://www.one.co.il/Article/182514.html

13. Civil Anti Madridista

אלה המדים של בית"ר לעונה הקרובה? זה נראה מזעזע יותר משנה שעברה

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1004054.Xxx

14. ~Omri~ Member

לא. אלה מדים זמניים. השנה בית"ר תשחק עם חולצות פסים.

15. Ice Cream חסה

מנשק האדידס בדרך למכבי חיפה תמורת מיליון דולר אחרי שכבר הבינו שהוא לא בדיוק מתכוון להישאר (מישהו אמר ONE מבלפים? דרש ועוד איך דרש שדרוג בשכרו!) ושאם רוצים לקבל עליו משהו זה הזמן למכור.
    אז לחיי ה-20 אלף שקל יותר בחודש שחן עזריאל יקבל בחיפה, לחיי זה שנפטרנו מהבכיין הזה ולחיי יעקב שחר ואיציק קורנפיין בשבת"פ רוקמים לנו מהלכים להציל אותנו כבר שנה שנייה ברציפות. הרי שחר יכול לחכות חודש ואז יהיה לו את עזריאל ב-100 אלף שקל, אבל כמו במקרה של ורד רואים שיש לו אינטרס לשמור גם על בית"ר (מי שלא יודע בשנות ה-80 הוא היה נותן החסות הרשמי שלנו).

בית"ר.נט
    ONE

לגבי מיקי קופל- לא כל כך הבנתי מה זה נותן חסות: ספונסר ראשי כמו אלדן ומומי דהאן או תורם כמו גומא אגייאר? בכל אופן לא נראה לי שהוא סתם ככה יתרום יותר ממיליון דולר, אם הוא יהפוך לבעלים אז הוא מבורך, אם הוא רוצה סתם לתרום אז גם תודה ענקית ואנחנו נחפש פתרונות נוספים לבד (מה דעתו של קורנפיין למכור את ברוכיאן?). בכל אופן בואו לא נראה בו כאור בקצה המנהרה.