בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 9, 2010.

1. Don Joan Roman Member

בסופו של עניין, צדקת.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מאד רוצה לשמוע מאוהדי בית"ר מה דעתם על הפיצוץ שנראה ומתקרב עם גאיידמק. אני כעיקרון לא בדיוק עוקב אחרי הפרשה וידוע שאני לא אוהד בית"ר, אבל לדעתי האוהדים צודקים. מבחוץ אני ממש לא מבין מה גאידמק רוצה. הוא הראשון שברח מהארץ והוא האחרון שצריך עכשיו לכעוס על האוהדים שבצדק כועסים. מה דעתכם?

לגבי רוני לוי, N כמוני בהחלט מביא דברים נכונים. הייתי מצפה לקצת יותר הגינות מרוני לוי שעכשיו מנסה אולי להביא איזה מיליון שחקנים ישראלים לקבוצה החדשה שלו, דבר שגם לא בדיוק מראה דברים טובים על היותו מאמן.

3. Don Joan Roman Member

פיצוץ? על איזה פיצוץ אתה מדבר, על ההודעה שלו שהוא יעזוב את הקבוצה? ומה הוא בדיוק עושה עכשיו? הוא מתפעל אותה? הוא משקיע בה? הוא עובד עבורה? מה הוא עושה עבור מועדון כדורגל בית"ר ירושלים? על זה התשובה היא אחת ויחידה ופשוטה מאוד: כלום ושום דבר.
    הוא עוד ממורמר מהעובדה שלא בחרו בו לראשות עיריית ירושלים והוא מנסה להתנקם בנו כאילו שאנחנו אשמים בזה, אם היה לו קצת יותר היגיון בראש ואם הוא לא היה מסתנוור מההבטחות של המצורע מילשטיין הוא היה מבין שאין שוםפ קשר בין להחזיק במועדון כדורגל לבין לזכות בבחירות לראשות עירייה והוא לא היה מתאכזב כך, ולכן הוא לא משקיע בקבוצה אגורה.
    אז יכול להיות שעכשיו באמת נלך לפירוק(מה שהיה בלתי נמנע בכל מקרה) ונסבול שנה-שנתיים-שלוש-ארבע-עשור אבל אנחנו נשתקם מזה כי אנחנו בית"ר ירושלים וצריך להיות פה שינוי מיידי, לא יכול להיות שבקבוצה הזאתת הכל יהיה אדיש, אם כבר מתפרקים שזה יהיה ברעש לא ניתן לאף אחד להעלים לנו את בית"ר באדישות כמו של ארקדי גאידמק, אם ההשלכות של המחאה שאורגנה אתמול הן עזיבתו המיידית אז ההפגנה היא מבורכת ואם צריך עוד אחת אז שיעשו עוד אחת ואם צריך לשבת מול הבית שלו ימים שלמים גם את זה שווה לנו לעשות., אין לי ספק שכשארקדי גאידמק יעזוב אנחנו נמצא את הדרך לעלות למעלה בחזרה כי אין לי גם ספק שחלק מהעובדה שלא מתקרבים למועדון נעוצה בו.

Last edited: Jun 12, 2011
  4. ARSI Member

מסכים עם מה ש"דון חואן רומאן" כתב לגבי זה שגאדימק לא טוב לביתר. הוא משחק משחקים של "עוזב לא עוזב", "מוכר לא מוכר" וגם ככה הכיס שלו קטן בהרבה ממה שהיה בקיץ 2006.
    הוא לא אוהד ביתר גדול ולא ממש איכפת לו מהקבוצה. בשבילו היא בעיקר מקדם מכירות של העסקים שלו.
    למרות שיש בעיה עם מכירה של הקבוצה אני בטוח שאם קורנפיין יעסיק אנשי מיתוג טובים הוא יוכל למכור את ביתר לאיש עסקים שישקיע וייצב את הקבוצה הזאת שלא ראוייה לרדת ליגה או להמחק.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://one.co.il/Article/181323.html

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...toti-arabii.htm

בן-שושן לסטיאווה? אם נוכל גם לקבל עליו מיליון יורו כמו שנכתב ולהרוויח את המשכורת שלו, זה יהיה המהלך של הקיץ.
    הייתי רוצה גם שנזמבר את הרומנים ואולי גם את רוני לוי בתביעה על הפארטייה שהם דפקו לנו.

אבל מצד שני...

אופציית הפירוק מתקרבת בעקבות המחאה של האוהדים מול ביתו של גאידמק שרוצה לשלוח את המועדון לפירוק שמשמעותו התחלת העונה הבאה עם מינוס 9 נקודות וכל שחקני הקבוצה בעלי החוזה יהיו רשאים לעזוב לאיזה קבוצה שהם רוצים כאשר החוזים איתם יתבטלו ולבית"ר לא יהיה קשר למו"מ.

רוכש חדש לא יגיע, גאידמק לא ישקיע אז אולי עדיף פירוק או ירידת ליגה כדי שנוכל להתחיל דף חדש, הליגה הלאומית אנחנו באים, בעונת 12/13 דרבי עם הפועל בטדי המחודש בליגה השניה, יהיה אש.

6. Don Joan Roman Member

אם וכאשר עמית בן שושן יימכר וייצא לאירופה זה יהיה יום מאושר בשבילי ולא מהסיבה שכולכם חושבים עליה, אני לא רוצה להיפטר ממנו, אני אוהב את הבחור ולדעתי הוא שחקן שצריך להישאר בבית"ר ולשחק אך ורק בבית"ר ירושלים בדיוק כמו אבירם ברוכיאן שניהם יחד עם הרוש אלו שלושת השחקנים היחידים שאני הייתי עושה הכל כדי להשאיר אותם בבית"ר ירושלים וכמה שיותר אבל במצב שנוצר אנחנו חייבים לקבל כל הצעה על בן שושן במיוחד מאירופה.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

השאלה היא - מה אירופה מוצאת בבן-שושן.
    מדובר בשחקן ספסל שלנו העונה יש לזכור...

Last edited: Jun 13, 2011
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תראו מי רוצה להביא אותו לסטיאווה מבינים שבסה"כ היציאה האפשרית שלו לאירופה יותר קשורה למאמנו הישראלי מאשר להשגים של השחקן בארץ...לדעתי בן שושן צריך להיות חכם להשתפר בליגה הישראלית. אם גאיידמק לא יפוצץ את הכל אז שפשוט ימשיך בבית"ר.

דון חואן רומן, פירוק הקבוצה זה לא פיצוץ? ברור שבית"ר לא תעלם מהמפה, אבל בפירוק הקבוצה אולי כן תעלם במתכונת הנוכחית. אתה מקבל את זה נורא בטבעיות, אבל לדעתי כן מדובר בארוע היסטורי. על כן אני משתמש במילה קיצונית כמו פיצוץ.

9. Raulito Madridista

עצם העובדה שבבית"ר הלכו להתחנן לגוטמן שמזוהה מאוד עם הפועל בימים אלה ונזרק בבושת פנים לפני עשור - רק מדגים עד כמה המצב בקבוצה קשה. קשה לי להאמין שפנו לאבוקסיס כי מדובר כאן בקו אדום מבחינת הקהל. דוד אמסלם המועמד המוביל כרגע לאמן - סמל בית"ר גדול והוא גם לא נכשל יותר מידי אחרי שהחליף את שום. אבל הוא יצטרך הרבה קור-רוח עם מה שקורה בבית"ר ועונה נוספת בתחתית בהחלט ריאלית.
    היו דיווחים באחרונה על מכירה אפשרית של אריאל הרוש למכבי חיפה - למרות שבית"ר חייבת מזומן כמו אוויר לנשימה לדעתי מדובר בטעות כי הרוש השוער מס' 1 בישראל ואין על כך ויכוח. בית"ר כן צריכה להשאיר אצלה לפחות שחקן אחד מהרמה הגבוהה ביותר. ברוכיאן לא כזה, טל הרבה מעבר לשיאו והשאר כלל לא מתקרבים.
    אם אני מחפש בנרות משהו חיובי בבית"ר - מחוסר ברירה הקבוצה תיהיה מושתת על שחקני בית רעבים שיתנו מאתיים אחוז ואולי בית"ר תצמיח כמה שחקנים בולטים. לא עוד זרים שזרים לכדורגל.

10. Don Joan Roman Member

אף אחד לא התחנן אצל גוטמן, באו אליו ושאלו אותו לדעתי הוא אמר שלא והכל בסדר והמשיכו הלאה, אני לא מבין למה להשתמש סתם במונחים לא נכונים חוץ מזה שהדובר אומר שלא פנו לאף אחד.

שי: כבר עברנו פירוק אחד ועברנו תקופות קשות, המצב כרגע הוא יותר גרוע מפירוק לצערי.

נ.ב בעניין גוטמן זה לא מעניין אותי מה הוא עשה בהפועל וכמה טוב הוא אבל אני אישית מתפלל שהוא לא ידרוך בבית וגן, הוא אסור כניסה בדיוק כמו הכלבלב שלו, אני מעדיף למנות בחזרה מאמן חלש כמו אלי אוחנה ולא לתת למשומד הזה את המפתחות.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שניצן שירזי מועמד מוביל להחליף את רוני לוי ולעבוד יחד עם דוד אמסלם, כמובן שהדברים יצאו לפועל רק שהקבוצה תצא מאי הודאות, רק מראה כמה שוק המאמנים בארץ דל שהמועמדים האחרים הם יובל נעים וגיא לוי.

- בגזרת השחקנים, עידן טל בדרך לסיים את דרכו בקבוצה אחרי שלא הופיע גם לבדיקות הרפואיות ובנוסף לא יגיע ביום ראשון לאימן הפתיחה בגלל שעדיין לא חתם על חוזה חדש ובניגוד אליו תומר בן-יוסף יעבור בדיקות רפואיות ויגיע לאימון הפתיחה למרות שגם הוא לא חתום, והוא יחכה להתבהרות העניינים סביב הקבוצה כדי לחתום על חוזה חדש, גם בן-לולו שלא חתום ובתוכניות לעונה הבאה צפוי להגיע לאימון הפתיחה בעוד שגונזאלס, מישאלוב וראובן שסיימו חוזה ומביעים נכונות להמשיך בקבוצה אבל עדיין לא ישבו עם קורנפין למו"מ על חוזה חדש.
    - גולן חרמון שגדל בקבוצה הוזכר כמועמד להגיע בעונה הבאה(אוי ואבוי), נס זמיר שמשחק באלבסטה הספרדית הוצע לקבוצה.
    - אין חדש בעניין בן-שושן וסטיאווה, למרות ההצהרות שלהם לגביו עדיין לא הגיעה הצעה רשמית, ובמידה ותהיה כזאת הוא צפוי להימכר.
    - דרק בואטנג עבר מחטאפה לדנייפרו האוקראינית תמורת 6 מיליון יורו, בית"ר תקבל מהמעבר הזה 90 אלף יורו(בסביבות החצי מיליון ש"ח).

12. אלי מתחן Member

רשמית, קורנפיין היו"ר הכי גרוע בתולדות בית"ר.
    לאף קבוצה בארץ לא ניקו את החובות כל כך הרבה פעמים, איך לא היה לו ברור שהוא הולך להגיע לקיץ הזה עוד פעם בלי אגורה על התחת?

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ומה ציפית שהוא יעשה? יביא כסף מהתחת שלו?
    אנשים פה פאתטים ברמות, ועוד רוצים את גומא...

14. אלי מתחן Member

איך זה שיש קבוצות בליגה שלא צריכות כל שנה איזה מיליונר שיציל אותן?
    אם אין, לא קונים. זה לא כזה מסובך. אין כסף להביא את סמואל יבואה, מסתדרים בלי. לא קונים ואז מחפשים איזה מיליונר שיציל אותנו.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יתכן והקבוצות שאתה מדבר עליהן לא משתמשות באצטדיון ומגרשי אימונים כה יקרים. מכבי נתניה, למשל, משחקת באצטדיון מיושן שבו היא גם עורכת את אימוניה. זה חוסך עלויות.