בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Number 8 Member

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו ינסו בצדק להוציא מסטיאווה בוקרשט פיצויים, לרוני יש חוזה לעוד עונה והרומנים הגנבים יצטרכו לשלם.
    מבחינת רוני לוי, מאמן מצוין אבל נטש אותנו והעמיק את המשבר, מבחינתו הוא עובר למועדון גדול יותר ועוזב את הבלאגן כאן, לא היו לו תנאים להתחיל לבנות את הקבוצה לעונה הבאה והוא העדיף לעזוב כדי להימנע מהכאב ראש הזה.

רק כדי להבין את גודל הבלאגן בקבוצה:

הקבוצה בגירעון של 4 מיליון ש"ח.
    משכורות מאי עדיין לא שולמו, המאמן של הקבוצה עזב.
    גאידמק הבעלים לא ישקיע שקל בקבוצה ודדש רץ אחרי אנשי עסקים בניסיון להשיג כמה פרוטות.
    בן-יוסף, עידן טל, גונזאלס, מישאלוב, ראובן, גל לוי, קייג', יבואה ובן-לולו סיימו חוזה, אף אחד לא חתם על חוזה חדש, מחליפים לא נראים באופק וכל זה שהמאמן רוני לוי עזב והמחליף שלו יהיה דוד "המעודדת" אמסלם שחוץ מאיזה חודשיים-שלוש אין לו ניסיון באימון, ועדיין לא בנה קבוצה, וכל זה שאין לו שמץ של מושג מה יהיה וצריך לציין גם שאמסלם יהיה ב99% המאמן כי הוא כבר מקבל משכורת מהקבוצה ולא יחשב להוצאה נוספת, ככה שלהביא מאמן אחר ועוד אחד בעל שיעור קומה זה בכלל לא אפשרי.
    את העונה הבאה פותחים בר"ג ולא בטדי.

בית"ר הולכת לעונה קשה מאוד, אם שואלים אותי אז גם ירידת ליגה באה בחשבון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/11
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להבין את רוני לוי. הוא הולך לקבוצה טובה יותר בליגה טובה יותר. אני מאחל לו שיצליח.

המצב של ביתר ירושלים בכי רע. עם רוני לוי היה להם סיכוי לעשות עונה טובה, כהמשך ישיר למה שהתחיל שם בעונה החולפת. עכשיו ביתר ירושלים בלי מאמן ומי שלא יבוא, ינסה להתחיל משהו מחדש ולא בטוח שזה יעבוד. יחד עם הצרות הניהוליות, הקבוצה יכולה למצוא את עצמה במצב קשה מאוד. קשה לראות מאיפה תבוא הישועה.

4. alexshw Member

לידיעת רוני לוי, נשיא סטיאואה, ג'יג'י בקאלי הוא משוגע רציני. רק בעונה שעברה הוא העיף 3 מאמנים.
    אני מהמר שעד חנוכה נראה את רוני לוי חזרה בארץ.

5. Don Joan Roman Member

רוני לוי "דפק" את בית"ר חזק מאוד, אבל מצד שני אי אפשר להגיד לבן אדם שמגיע אליו הצעה של כ"כ הרבה כסף להישאר במועדון שהדבר היחיד שידוע בו זה שיהיה בלאגן, כך שאני אישית מרגיש רגשות מעורבים בנוגע למהלך הזה, נקווה שלפחות נקבל איזה סכום נחמד עבור המאמן שלנו.
    חבל אבל אין מה לעשות, שיהיה לו בהצלחה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תארו לכם דבר כזה: יוסי אבוקסיס מתמנה למאמן בית"ר ירושלים...

7. Don Joan Roman Member

לא יקרה לעולם, יש דברים שלא עושים ויש דברים שמוציאים מדעתם גם אנשים שכבר פרשו מהעסק ולצערי האנשים האלה שפרשו מהעסק הם האנשים היחידים שיכולים למנוע מארקדי גאידמק את מה שהוא עושה אה וגם איציק קורנפיין שחייב להתפטר לא בגלל שהוא לא טוב אלא בגלל שאין ברירה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דברים שלא עושים ובכל זאת אבוקסיס עבר מבית"ר להפועל, גרשון חהפועל לבית"ר, פיגו מבארסה לריאל, אנריקה את הדרך ההפוכה...זה קורה בכדורגל והאמת? יש יותר סיכוי שאבוקסיס יהיה מאמן בית"ר לפני שהוא יאמן את הפועל. וואלה אם אני אבוקסיס, מה איכפת לי ללכת לבית"ר? הדבר האחרון שמעניין אותו זה ה"קללות" שהמטירו עליו, הרי הוא לא סמל של הפועל, ולא סמל של בית"ר, אחרי 4 משחקים טובים בטדי כבר יהללו אותו עם שירי ה"מאמי מאמי מאמי מאמי מאמי מאמי די" עם שינוי המילים המוכר. הרי אין פה איזשהו אוהד "חולה נפש" שיעשה מעשה יגאל עמיר, אז הכל בסדר ברוך השם. אוהדי בית"ר כבר הוכיחו את עצמם שהם לא יותר מבלון שמנפחים אותו ומתפוצץ בלי כלום.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר - אין קשר בין הדברים. אתה יכול לעבור מצד אחד לשני. אתה בשום פנים ואופן לא יכול לחזור בחזרה לצד הראשון. לא אחרי שהיית מעורב רגשית באותם המקומות כפי שיוסי אבוקסיס היה.

10. Don Joan Roman Member

אז כנראה שאתה לא מכיר מספיק ויודע על אוהדי בית"ר. (וכשאני אומר אוהדי בית"ר אני לא מתכוון לילדי כאפות מהלה פמיליה).

ועל כל השאר אני אפנה אותך לדבריו של אבירם.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוקסיס לא יחזור, עומר את הזיה כמו שתומר סיני אומר אם אתה חושב שמעבר שלו יעבור בשקט, אפילו שאמסלם זה החבר הכי טוב שלו זה בכלל לא יעלה על הפרק.
    ובינתיים נראה שהולכים לתבוע גם את סטיאווה וגם את רוני לוי שמסתבר שיצא מלוכלך שלא הודיע לקורנפיין שיוצא, חבל באמת שכל הקטע עם רוני נגמר כמו שנגמר.

כמה הצעות לקורנפיין:
    1. כל הבינוניים(מישאלוב, בן-לולו, ראובן, גל לוי, יבואה וקייג') מסיימים חוזה וצריך להיפטר מהם.
    2. את גונזאלס שהוא מקצוען אמיתי ודוגמא לשחקנים צעירים הייתי משאיר והופך לקפטן של הקבוצה יחד עם ברוכיאן.
    3. עידן טל ובן-יוסף אלא אם יקצצו בשכר יכולים גם ללכת, כבר בני 30+ שמסריחים את הדשא כמה שנים ומקבלים מיליונים.
    4. עמית בן-שושן, עם כל האהבה וההערכה במצבנו הנוכחי אין אפשרות להחזיק שחקן כמוהו שמרוויח 2 מיליון ש"ח לעונה, צריך למכור או לקצץ בשכר משמעותית(מה שלא יקרה), רק השאלה מי תיקח אותו וכמה תשלם.

אם הולכים לעוד עונה מחורבנת של פליאוף תחתון לפחות שזה יהיה עם שחקנים צעירים ככה שאולי נרוויח איזה שחקן צעיר או שניים לעתיד.

12. Don Joan Roman Member

סעיף 4 לא יתממש לצערך כי אני לא מאמין שיש קבוצה שתשלם עבור עמית בן שושן.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

להפוך לקפטן? ולחשוב שבאמצע העונה התכוונו להעיפו וכולם קיללו אותו.
    נו באמת.

14. N כמוני Member

בעניין רוני לוי. אני מאוד מעריך את המאמן הזה, ויש לי בעיקר מילים טובות עליו על מה שעשה בחיפה אבל לדעתי הוא לא נהג בהגינות. קחו דוגמא את רפאלוב, שברור לכולם שהוא רוצה לעבור לאירופה, אבל יחד עם זאת ברור גם שיש לו חוזה וחיפה בלי פיצוי לא תשחרר אותו. גם עם מאמנים זה צריך להיות אותו דבר.הרי אם רוני לוי היה מפוטר, ודאי שהוא היה דורש פיצוי, ההתחיבות חייבת להיות הדדית. חתמת חוזה לעונה וחצי? רציתי שתהיה לך משרה בטוחה העונה הזאת? תשלם את המחיר.

15. alexshw Member

הוא נהג בדיוק לפי האופי המסריח שלו.