בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

  1. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,785
    לייקים שהתקבלו:
    26,921
    מין:
    זכר
    החלטה תקדימית, כמדומני.
     
  2. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,491
    לייקים שהתקבלו:
    1,380
    שהנקודה והכסף ילכו לדיין לתרופות.
    הוא דחה את ההחלטה בשבועיים, הזמין את השחקניםפ, את האוהדים, ביקש תוכניות, ביקש הוכחות, ביקש קלטות, ביקש מיליון ואחד דברים ובסוף נתן את העונש שלו מהבית.אבל באמתש הכי חשוב מכל הבלאגן הזה הוא שהאוהדים יבינו ששונאים אותנו שם בהתאבדות לכדורגל ושהגיע הזמן שאנחנו לא ניתן להם חומר כי הם ינצלו את זה.

    ואיציק גם חייב לערער בעניין.
    נ.ב בשלוש השנים האחרונות הופחתו לבית"ר 6 נקודות בפועל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/3/11
  3. adir383 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/5/07
    הודעות:
    37
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מבין למה צריך להוריד לקבוצה את הנקודה שהשחקנים
    הזיעו כל כך בשביל לקבל אותה.
    הרי האוהדים גרמו לזה שהם יענשו
    אז תיתנו 5 משחקי בית ללא קהל אבל
    חראם על השחקנים שלא עשו שום דבר.
    העונש חייב להיות לאוהדים בלבד.
    ונכון אתם תהיו צודקים אם תגידו שזה לא
    שווה בלי קהל אבל נקודות שהקבוצה צוברת
    בגלל השחקנים לא צריכים להילקח בגלל
    האוהדים שלה כי הם לא אלה ששיחקו
    חבל על השחקנים
     
  4. לא מצאתי כינוי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    2,890
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אוהדים כפויי טובה הייתם ותמיד נשארתם. הרבה ביקורות יש על ההתנהלות של רוני לוי במכבי חיפה שבהרבה מקרים גבלה בבזיון. (עם הקבלות, ולא משנה מה הייתה רמת הליגה/הסגל) אי אפשר להתווכח - 3 אליפויות!

    ותתפלא, כן אפשר להשתנות - תראה את אלי גוטמן.
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,785
    לייקים שהתקבלו:
    26,921
    מין:
    זכר
    להתווכח אי אפשר, אבל הוא השאיר הריסות במועדון ועובדה שאחרי מכבי חיפה הוא רק נכשל. בפירוש לא נשאר אוהד אחד שלו במערכת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/3/11
  6. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    תאמין לי שהשחקנים יעדיפו שיורידו להם נקודה שהשיגו מאשר שיישחקו 5 משחקים ללא קהל. הרדיוסים גם פוגעים בשחקנים, בלי עידוד ובלי קהל אין מוטיבציה, אין את הדחיפה לנצח, אין את האדרנלין.
     
  7. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,491
    לייקים שהתקבלו:
    1,380
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,335
    לייקים שהתקבלו:
    10,495
    יאללה לים...

    סיכומון עונתי עד עכשיו(העונה מבחינתי גמורה, למרות שאנחנו עוד בגביע יש לנו הפועל בבלומפילד ככה שגם זה גמור):

    שוער

    הרוש - אמנם הפסיד לנו נקודות עם טעויות נגד חיפה, בני יהודה, מכבי וסכנין אבל אחרי עונת בכורה חלומית בלי כמעט טעויות השנה היו לו כמה פאלטות אבל עם הגנה חלשה מאוד וקבוצה מסריחה הרוש הוא עדיין השחקן הכי יציב שלנו והיחיד שנחשב מניה בטוחה בהרכב, העמדה הכי סגורה לעונה הבאה שם נקווה שאריאל ישמור על יציבות יקבל דקות בנבחרת ויעלה את תג המחיר שלו לקראת מכירה עתידית לאירופה למרות שמבחינתי שישאר כאן עוד 20 שנה.

    סיידוף - כשוער שני טוב אבל לדעתי אפשר להשאיל אותו כדי שאחרי כמה שנים של שוער שני/שלישי הוא גם ישחק עונה מלאה ונוכל לקבל עליו חוות דעת(הרי הרוש יעזוב מתישהו) ואבירם זיאת שוער הנוער יהיה שוער שני.

    מגנים

    דסה - פתח מצוין את העונה אבל נעצר עם הגיוס לצבא והטירונות, עדיין הבטחה גדולה ועדיף בהרבה על אהבל כמו ליאור ראובן, צריך להיות המגן הימני הפותח של הקבוצה בעונה הבאה, כולה בן 18 הילד.

    ליאור ראובן - הרכש ההזוי של העונה, גם במשחקים הכי טובים שלו הוא היה בינוני מאוד, שיעזוב אותנו בשקט ויילך לאיזה אשקלון או עכו שם מקומו.

    עונה הבאה דסה מגן ימני פותח, יהונתן זאדה משנתון 87' או תומר ירוחם(הבטחה גדולה) מהנוער כגיבוי.

    ריקן - בעונה שעברה עוד הייתה לו עונה סבירה העונה בינוני מאוד, בכל מקרה צריך להישאר ולהתחרות עם מגן רכש על ההרכב הפותח.

    אביתר ברוכיאן - "אני אף פעם לא יהיה שחקן קוראים לי אביה אביתר3X", עצם זה שמאז שאורי עזב אביה אפילו לא בסגל רק מראה על היכולת של האח הצעיר למשפחה, להשאיל ולראות אם אולי יצא ממנו משהו.

    עונה הבאה צריך מגן רכש - שמעון הרוש מעכו או זר להתחרות עם ריקן על ההרכב הראשון.

    בלמים

    גונזאלס - לג'נד שחקן נשמה ומקצוען אמיתי אבל עם כל הכבוד צריך להיות מהראשונים שעוזבים וכך גם יהיה אלא אם נראה הפתעה ענקית.

    בן יוסף - פתח עלוב מאוד את העונה ומאז שרוני לוי הוא הציג כמה משחקים מצוינים ביחס אליו, הבעיה הגדולה עם תומר שהוא שחקן של 15 משחקים בעונה, חודש משחק חודש פצוע, בגלל שזאת עמדה מאוד בעייתית הייתי משאיר אותו כבלם גיבוי, נראה שרוני לוי עוד ישתיל לו שכל.

    עונה הבאה צריכים בלם זר אחד להרכב + ישראלי כמו אושרי רואש מהפועל חיפה או איציק כהן מעכו, תומר בן-יוסף כגיבוי, מתן בראשי להשאלה או להישאר כבלם מחליף, קוזוקין בגלל הפציעות שמנעו ממנו לשחק כבר כמעט שנתיים כנראה סיים את הפרק שלו בבית"ר ואולי בכלל בכדורגל ככה שהוא לא רלוונטי, מהנוער טל כחילה ואורן כהן יכולים להשתלב.

    קישור אחורי

    קייג' - לא הייתי אומר שהוא פלופ ויש לו פוטנציאל אבל נראה שחקן של לרוחב ואחורה, בקיצור לא רואה אותו עושה יותר ממה ששחקן בית יכול לעשות, משחקן זר אתה מצפה ליותר, לשחרר.

    קובי מויאל - עונה סבירה של מויאל בטח טובה יותר מהעונה שעברה, למשחקים שבהם צריך הרבה עבודה שחורה ושחקן שיעזור לחלק האחורי הוא מצוין כמו נגד הפועל בטדי העונה אז הוא לא עבר את החצי ועשה עבודה גדולה באמצע, צריך לדעת איך להשתמש בו נכון ואני מאמין ברוני שיעשה את זה.

    מישאלוב - שחקן מוגבל מאוד לא מאמין ששחקן כזה היה בהרכב של מכבי איזה 6-7 ועוד שנתיים גם כקפטן, עוד אחד שאת מה שהוא עושה גם שחקן בית יכול לעשות, לשחרר.

    איינבינדר - עד הפציעה בעצם הבריח היה הפתעה נעימה, הפציעות כבר מאחוריו והוא מהשחקנים שצריכים לבנות עליהם לעונה הבאה, לדעתי יש בו פוטנציאל.

    עידן טל - עד מתי?!? וחבל שרוני לוי חולה לו על התחת, עם עידן טל כשחקן הרכב הכי בטוח לא נגיע לכלום, המקסימום שהוא יכול להיות זה מעודדת וסותם חורים כמו שדוד אמסלם היה בשנתיים האחרונות שלו לפני הפרישה, עוד עונה סתמית של עידן טל, פה ושם משחק שהזכיר את העידן טל הקודם אבל בתאכלס חושך והליכלוכים על אורי לא מוסיפים לו נקודות זכות.

    שי חדד - שחקן שהיה צריך לקבל יותר קרדיט העונה בטח על פני עידן טל, אם ידע להראות את היכולת שלו והכישרון שלו גם בסטטיסטיקה(0 ש', 0 ב' בליגה) אז יהיה לנו מניה בטוחה בהרכב, חייב להישאר כי הוא מהשחקנים שעוד ראינו ממנו ניצוצות העונה, מה גם שזה שחקן שמשחק לעומק ואין הרבה כאלו בבית"ר.

    גל לוי - מי מה? רכש הזוי ויאללה ביי.

    קובי מויאל או איינבינדר בקישור האחורי, שי חדד כקשר 50-50, עידן טל ממילא ישאר אז חבל סתם לפנטז על פרישה שלו, מישאלוב קייג' וגל לוי - הביתה.
    צריכים להגיע שחקן זר ו/או גל אלברמן(משאלת רצון שלי, אין הרבה סיכוים שיגיע מבחינה תקציבית למרות שאם איך שהוא נראה השנה אפשר לקבל אותו בהשאלה ממכבי), בקיצור שחקן שעושה גם הגנה וגם התקפה ויחזיק לנו את האמצע.

    קישור התקפי

    ברוכיאן - עונה מאכזבת מאוד עד עכשיו, רק 4 ש' ו-5 ב' שברור לכולם שהוא מסוגל להרבה יותר, לא מנהיג ולא קפטן, אם יש אפשרות למכור לאירופה בסוף העונה אז תפאדל, כי ברוכיאן מיצה את עצמו בבית"ר ולראות אותו בקבוצה אחרת בארץ יהיה לא נעים.

    בן-שושן - פתח טוב את העונה והיה נראה שמשהו יקרה איתו, בסיבוב השני לא ראינו ממנו כלום, שנה שניה ברציפות שבן-שושן עומד במקום, בניגוד לברוכיאן לדעתי בן-שושן הוא לא שחקן שיהיה לו מה למכור יותר מדי בקבוצה אחרת בארץ או באירופה ככה שהייתי ממליץ לו להישאר בבית"ר כאן עם הותק שלו והמעמד שלו בקבוצה הוא שחקן חיוני.

    סטיבן כהן - הייתי משאיר אותו, שחקן ששורף קילומטרז' במגרש אבל העונה רק 0 שערים ו-2 בישולים, מאכזב מאוד, אבל אני לא רואה אותנו מביאים שחקן יותר טוב במסגרת התקציב ככה שעדיף שישאר.

    צריך לרענן מאוד את הקישור ההתקפי - צחי אליחן, אופיר קריאף ועומר נחמני מהנוער צריכים להשתלב בקבוצה, מבחינת רכש שחקן אדיר כמו פדרו גלבאן זה השחקן הראשון מהליגה שהייתי רוצה לראות אותו מגיע והלוואי שרוני לוי וקורנפיין חושבים על האופציה שלו(מתי נגמר לו החוזה בבני יהודה), 2-3 שחקני רכש צריכים להגיע.

    חלוצים

    עזריאל - עונה ראשונה שלו בבוגרים כשחקן הרכב בהתקפה אחרי מה שקרה עם שום בעונה הבאה(מגן ימני...) 9 גולים בליגה וסה"כ 14 בגביע שיש עוד 6-8 משחקים עד סוף העונה זה הספק מכובד, מאמין שבעונה הבאה הוא ימשיך במגמת השתפרות שלו.

    יבואה- אכזבה ענקית...3 גולים ואנחנו במחזור 27, יאללה הביתה ותודה על הגול נגד הישמעאלים.

    בן לולו - עוד שחקן בינוני מאוד, לא לרמה של בית"ר, לשחרר.

    חלוץ זר ו/או חלוץ ישראלי טוב כמו עדן בן-בסט צריכים להגיע ליד חן עזריאל, אנחנו חייבים גולר וחיית רחבה, טל משעלי ועדן נחמני צריכים להיות מושאלים, עדן מלכה להשתלב כשחקן מחליף.
     
  9. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,491
    לייקים שהתקבלו:
    1,380
    בקיצור קודם צריך להתרכז בעונה הזאת ובעונה הבאה להרכב: מגן שמאלי, 2 בלמים, קשר 50/50 דומיננטי, קשר שמאלי דומיננטי, חלוץ זר באופן בהול.
     
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,419
    לייקים שהתקבלו:
    4,968
    מין:
    זכר
    אז כמו בכל החלטה בכדורגל שלנו, תמיד יגיע הערעור שימחק או יותר נכון ימתיק את ההחלטה של בית הדין. בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל החליט לבטל היום את עונש הפחתת הנקודה שהטיל על הקבוצה וזאת אחרי ערעור שהגישו ראשי המועדון. הדיינים החליטו שהקבוצה תוענש בהפחתת שתי נקודות על תנאי לעונה הנוכחית והפחתת שתי נקודות על תנאי בעונה הבאה וזאת במקרה שתורשע בקריאות גזעניות פעם נוספת.
    השאלה היחידה היא האם בית"ר, שאין לי ספק שתועמד עוד לפחות פעם אחת עד לסיום העונה, כנגד קריאות גזעניות, כן תקבל עונש בפעם הבאה שיוחלט להעמידה לדין.

    אגב, לקבוצה יש כעת 32 נקודות והיא עלתה למקום ה-11 וחלפה על פני מ.ס אשדוד, לה מספר נקודות זהה, וזאת בזכות הפרש שערים. שני מחזורים לסיום העונה נמצאת בית"ר שלוש נקודות מתחת הפועל באר שבע והמקום המוליך לפלייאוף האמצעי.
     
  11. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,636
    לייקים שהתקבלו:
    2,451
    עד שפעם אחת נותנים עונש נורמלי הוא מתבטל.

    חבל מאוד.
     
  12. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,491
    לייקים שהתקבלו:
    1,380
    זה רק מעצים את תחושת ההשפלה שמההפסד של אשקלון
     
  13. ~Omri~ Member

    הצטרף ב:
    ‏16/2/10
    הודעות:
    3,264
    לייקים שהתקבלו:
    499
    לא רוצה להישמע בכיין, אבל אלמלא האדיוט שזרק בדקה ה-90 חפץ על הקוון במשחק בין אשדוד לבאר שבע, המשחק היה מסתיים ב-3:3, ולא בניצחון טכני 3:0 לבאר שבע, ובית"ר היתה נכנסת לפלייאוף האמצעי גם בלי קשר להפרש שערים. היה לה פשוט יותר נקודות מבאר שבע.
    גם אם באר שבע הייתה מצליחה לכבוש בתוספת הזמן ולנצח 4:3 או אפילו 5:3 זה לא היה עוזר לה, ובית"ר הייתה בכל זאת נכנסת לפלייאוף האמצעי.

    כמה נחמד שיש לנו אוהדים אדיוטים במדינה.
     
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,130
    לייקים שהתקבלו:
    8,476
    כל הכבוד לקהל של בית"ר על העידוד והתמיכה בשחקנים אחרי הביזיון בבלומפילד, אני בטוח שהשחקנים היו צריכים את זה, והקהל היה שם כדי לתמוך. אין לי ספק שזה ישפיע בענק מול הפועל ר"ג (חסר להם שלא...)
     
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,335
    לייקים שהתקבלו:
    10,495
    באיחור התמונות אחרי השוד בבלומפילד

    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215472_2047378343274_1208906046_32564387_920677_n.Xxx

    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207480_2047385583455_1208906046_32564393_8312396_n.Xxx

    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208023_2047382623381_1208906046_32564391_2128234_n.Xxx

    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/218165_10150155262885994_125073485993_6841937_3675669_n.Xxx

    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205066_10150155262980994_125073485993_6841941_5353281_n.Xxx

    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222105_10150155263125994_125073485993_6841944_911763_n.Xxx
    (הרוש עוד רגע מתחרע על טוטו השימפנזה)

    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216191_10150155568175994_125073485993_6844917_6017825_n.Xxx

    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206486_10150155568265994_125073485993_6844921_5089599_n.Xxx