בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Vatos Member

פלצנות לשמה.
    בוא נקווה רק באמת שזה לא יעשה לנו יותר נזק מאשר כביכול התועלת שהם ניסו לעשות... בטח שמאלנים פלצנים... אני כבר רואה כתבות בעולם "קבוצת כדורגל ישראלית גזענית" "קבוצת כדורגל ישראליץ מסיטה לרצח ערבים" וכו'

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא מבין למה צריכים לדווח על שליחת המכתב. אני לא אוהד בית"ר, יש לי בעיה קשה עם העניין ששחקן ערבי למעשה לא יכול לחתום בקבוצה (ולא, אני לא שמאלני), אבל בצורה הזאת אפשר לשלוח לאופ"א רשימה ארוכה של קבוצות עם אוהדים מלאי שנאה שמזוהים עם כל מיני קבוצות קיצוניות ולא רק מהצד הימיני של הפוליטיקה העולמי.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיכו לבלבל את המוח, יש הבדל בין שירי שואה ללא להחתים שחקן ערבי, ללתת מכות רצח למנקה כי הוא ערבי וכל המקרים האחרים האלה. יש חוק באופ"א נגד גזענות(שאמור להוריד אתכם ליגה אחרי מקרה הגזענות השלישי, אבל לא יקרה), אין חוק נגד שירי שואה.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מתביישים בזה? פעם אחרונה שבדקתי אתם מתגאים בהיותכם גזענים.
    איזה נזק זה יכול לעשות לנו?

5. JackSparrow Member

זה שאין חוק שאסור לשיר שירי שואה, לא אומר שזה בסדר.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, זה מה שאני טענתי. מה אני מצפה מבן אדם שמשווה שירים על שואה(כיביכול) למכות רצח.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/11
  7. Don Joan Roman Member

התגובה ההגיונית היחידה בדיון (הלא באמת דיוני) שהתפתח פה על המכתב של האוהדים "המודאגים".

ובכל מקרה אופ"א שלחה אותם לאלפי עזאזל עם המכתב המקושקש שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/11
  8. Apu Member

איך איך התקשורת לא נכנסת באמאמא של בית"ר ובית הדין הזה איך?!
    כתוב בתקנון פעם שלישית באותה עונה זה הורדת נקודות, בית"ר מואשמת בפעם הרביעית ולדיין בא לשחק אותה מחנך ועושה מפגש חברתי, זה פשוט בדיחה.
    ועוד אומרים שהתקשורת אדומה וההתאחדות אדומה עלאק..

9. Don Joan Roman Member

פעם 12 לא רביעית, ועזוב שאף העמדה לדין בכלל לא הייתה אמורה להתבצע, "גזענות" זה בעיני המתבונן ואם ליוסי אלמקייס מרחובות מתחשק להגיד בריש גלי שהוא שונא את כל הערבים זו זכותו בדיוק כמו שערבי זכותו לשיר שהוא שונא את כל היהודים.

10. alexshw Member

שחקנים משחקים בשביל רוני לוי? אני הוזה. המשיח בא.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/11
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה יש לך ממנו...

ובנוסף לשחקנים גם הקהל אוהב אותו ונותן לו גב מלא מאז שהגיע ובצדק, מאמן מצוין שמציל אותנו מהחורבות שאורי השאיר ואני בטוח שמכבי אוכלים את הלב שלקחו את איווניר ולא את רוני.
    סוף סוף יש לנו מאמן כדורגל אמיתי ולא ליצן/שמן/גונב דעת כמו שום או אורי שלא הצליח להתאים את עצמו לתפקיד וחשב שהוא עדיין באשקלון או הכח.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://media.beitarfc.co.il/he-il/uploads/items/3480.Xxx

אחרי 5 שנים עם אדידס המועדון הגיע להסכם אימוץ ל-3 שנים עם דיאדורה, במהלך החודש הקרוב תבחר הקבוצה את תלבושת המשחק לעונה הבאה בשיתוף עם האוהדים, דיאדורה הייתה המאמצת של הקבוצה משנות ה-80' עד שנת 2001(וגם בעונת 03/04.

אחרי אדידס לעבור לדיאדורה זה מבאס, עולם אחר לגמרי לפחות האוהדים יהיו חלק מהבוחרים ואני מניח שלא יבחר משהו בנאלי אלא תלבושת צהובה-שחורה אמיתית כמו שהיו לנו בפעם הקודמת עם דיאדורה בשנות -90'.

13. alexshw Member

לא סתם, הוא במקרה אימן איזה 5 שנים קבוצה שקצת מוכרת לי. הבנאדם לא פספס הזדמנות לריב עם כולם ולהשניא את עצמו על כולם.
    קשה להשתנות בגיל 45, אבל בהחלט מעניין לראות אם הוא יעשה את הבלתי יאומן וכן ישתנה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/11
  14. Don Joan Roman Member

רוני לוי כבר אמר שהוא למד כמה דברים מאז הקדנציה במכבי חיפה וגם גוטמן בעברו היה איש שנהג לריב עם השחקנים שלו והיום הוא מאמן אחר לגמריי, אנשים משתנים כשהם מבינים שהם הגיעו לדרך שמחייבת זאת ורוני לוי הוא איש מקצוע מעולה והוא גם שיפר את היחסים שלו עם השחקנים ואין לי ספק שהוא אחד מהמאמנים הטובים בארץ ושעשינו בחירה מצויינת כשהבאנו אותו.

אדם - נכון שזה קצת מבאס לעבור מחברת הספורט המובילה בעולם לאחת מהבינוניות אבל הכי חשוב שהצבע יחזור להיות צהוב ויפסיק להיות זוהר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/11
  15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לבית"ר ירושלים הופתחה נקודה בפועל.