בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 9, 2010.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים:

1 - זה שיוצא: בקשר למלמיליאן - הוא איכזב אותי בענק בהתנהלות שלו,עד שהוא הגיע לבית"ר הוא עשה רושם כמו של מאמן יסודי שכל פעם נתקל בקבוצות קטנות ושלא נתנו לו צ'אנס,במקום זה קיבלנו מאמן מקובע שכנראה התרגל להיות בקבוצות תחתית וככה הוא התייחס לבית"ר ולא בצדק.

2 - זה שנכנס - האמת חבל לי שרוני לוי לא ניסה להמשיך בחו"ל,חבל לי בשבילו,הוא מקבל קבוצה מאוד קשה ומעניין איך הוא יסתדר איתה למרות שמלמיליאן הכין לו אחלה ציפיות.
    מעניין אותי לראות איך לוי יסתדר עם הקהל של בית"ר אחרי שעם הקהל שלנו הוא לא ממש הסתדר בין היתר בגלל הריחוק והניכור שלו.

3 - יא יא פטי זה אחלה רכש,אם יביאו אותו בית"ר תעשה עסקה טובה מאוד(מצחיק שאנחנו בוחנים מיליון ואחת שחקנים ולא חושבים על יא יא פטי),קפילוטו זאת אפשרות נחמדה אבל לא לבלם פותח.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה צוחק, נכון ??

בנוגע לקפילוטו, מה ההבדל בינו לבין בראשי ? למה לא לתת לו הזדמנות במקום להביא מהבי"ס של מישהו אחר...

Last edited: Jan 18, 2011
  3. Fanatic Member

בקיץ גם מכבי וגם חיפה רצו את יאיא פטי. סכנין דרשו עליו מיליון וחצי ש"ח+ניסו קפילוטו. לא נראה לי שבית"ר יכולה להרשות לעצמה אפילו חצי מהסכום הזה.
    קפילוטו אם יגיע, יגיע תמורת 30 אלף ש"ח דמי השאלה, ומה שבטוח הוא יותר טוב מתומר בן יוסף וגונזאלס.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אגב, כואב לי שעזורי אז, בתחילת קופת גאידמק לא נשאר מאמן.
    עזבו את אחוזי ההצלחה שלו [יש אנשים שיגידו אז מה - רק 7 משחקים...], אלא מי שזוכר [בטח לא רבים] איזה כדור יפה ושמח שיחקנו, תוך שילוב עם שחקנים צעירים.

חבל שלא יודעים להעריך.

5. Don Joan Roman Member

ההבדל הוא שפטי מסיים חוזה בתום העונה ושבסכנין רוצים חלק מהשחקנים שיש כיום בבית"ר ירושלים.

חוץ מזה שזה רק רעיון, אם זה יעבור לפסים מעשיים וזה ריאלי נראה בהמשך.

בנוגע לקפילוטו - בראשי, בגדול אני מסכים עם הרעיון שלקפילוטו אין יתרון משמעותי על פניי בראשי מלבד העובדה שקפילוטו שיחק כבר בליגת העל מספר לא מבוטל של משחקים ובראשי לא חוץ מזה שאם בונים על מישאלוב כקשר אחורי אי אפשר לשרוד עם 2 בלמים וחצי וצריך עומק.

בכל מקרה עכשיו מכשרוני לוי הגיע יכול להיות שיהיה שינוי במטרות הקבוצה, סנונית ראשונה קיבלנו כשרוני לוי הטיל וטו על הבאתו של החלוץ טרטיאק.

בנוגע לעזורי, מי לא יודע להעריך? גאידמק רצה מאמן בעל שם והביא את לואיס פרננדז על חשבונו של עזורי, לא שמעתי הרבה אנשים שהתלוננו אז וכיום עזורי תפוס ולא היה יכול להיות בכלל אופציה.

Last edited: Jan 19, 2011
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי זה הבלם הזה שוואן הנפיצו ש"עלה" כמועמד לחיזוק?

7. Don Joan Roman Member

על מי אתה מדבר? ברונו פרננדש?
    ואנחנו נשמע הרבה שחקנים שעולים בתור מועמדים, ל98 אחוז מתוכם אין לנו כסף.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כי זאת הבעייה, שאנשים לא יודעים להעריך.
    אנשים שכחו ששיחקנו כדורגל הרבה יותר טוב, וכמו כן אחוז ההצלחה שלנו היה גבוה בהרבה מבעידן פרננדס [שהוא אוברייטד ענקי בעיניי]. חיפוש אחר האוצר שהיה מתחת לאף.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

* שי מוטעי קשר התקפי בן 19 חתם בקבוצה ל-3.5 שנים, מוטעי תוצר מחלקת הנוער של בית"ר נס-טוברוק התאמן בקבוצה בחודשיים האחרונים, מוטעי יהיה חלק מהקבוצה הבוגרת.

* קרלוס לואיסה מגן שמאלי בן 19 מבית"ר נס-טוברוק סיכם בקבוצה ויחתום בקרוב על חוזה ל-3.5 שנים במועדון, לואיסה הוא בן לעובדים זרים מקולומביה ולא נחשב לזר ובקרוב יתגייס לצה"ל, הוא יצטרף בתחילה לקבוצת הנוער ויתאמן עם הבוגרים כאשר כבר בעונה הבאה אמור להיות חלק בסגל הקבוצה הבוגרת.

* יהונתן זאדה מגן ימני בן 22 שגדל בקבוצה והיה חלק מקבוצת הנוער שזכתה ב-2 אליפויות ו-2 גביעים ב-3 שנים חוזר לבית"ר אחרי 2.5 עונות בהשאלה להפועל ירושלים.

* כבר 3,500 כרטיסים נמכרו למשחק נגד חיפה וההערכות הם ל-14,000 אוהדים שיגיעו לטדי מצד שתי הקבוצות, המחירים לא ישתנו - 40 נוער/חייל/סטודנט/אישה, 80 מבוגר.

* לפני המשחק יתקיים טקס הוקרה לאריק בנאדו ועידן ורד, השניים יקבלו חולצה ממוסגרת מהמועדון.

* ליאור ראובן עשוי לעזוב בחלון ההעברות הנוכחי, המגן מחזיק בהצעות מאשקלון והפועל פ"ת, גם סטיבן כהן עשוי לבקש לעזוב בעקבות מיעוט הדקות שהוא משחק לטענתו.

* אבירם ברוכיאן בספק גדול למשחק נגד מכבי חיפה וגם אם יצליח לעבור את מבחן הכשירות לפני המשחק אז יפתח את המשחק על הספסל.

* קובי מויאל ומושיקו מישאלוף יחמיצו את משחק הגביע נגד הפועל ר"ג בגלל צהובים.

10. Don Joan Roman Member

אז אחריי השמועות על פטי יא יא, ברונו פרננדש, מיושקו בויוביץ' ועוד כל מיני בלמים שהועלו המועמדים לחיזוק או הגיעו להיבחן נסגרה היום עמדת הבלם בבית"ר ירושלים כשהסמל הבלתי מעורער כריסטיאן גונזאלס הסכים לבקשות הקבוצה ונשאר איתנו עד לתום העונה.

עכשיו המאמצים יתרכזו במציאת קשר 50/50 איכותי(שהיה לנו ביד).

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני מניח שפשוט האופציות שהועלו לאורך התקופה האחרונה בנוגע לבלם כנראה לא צלחו, ואז בלית ברירה היה הצורך לבקש מגונזאלס להישאר.
    אולי, רק אולי, בעידן רוני לוי הוא יראה קצת פחות גרוע...

קשר 50\50 ? קשר זה הדבר האחרון שאתה צריך...

12. eran levy Member

יש שתי אופציות:
    1. אין כסף בבית"ר לשחקן הגנה חדש.
    2. רוני לוי רואה בגונזלס משהו שאף אחד אחר לא רואה. לטעמי הוא מהגרועים שבשחקני הליגה העונה.

אבל אם יש לו ביקוש לא אוציא לו עין הרע, אחרי הכל זו הפרנסה שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Don Joan Roman Member

זה מה שרוני לוי רוצה, קשר שיארגן וינהל את המשחק של בית"ר מאחורה.

וערן יש אופציה שלישית: שיש כסף מועט לחיזוק ומעדיפים להקציב אותו לעמדה אחת מאשר ל-2 כדי שאולי יוכלו למצוא שחקן איכותי.

14. Raulito Madridista

כששמעתי על חילופי המאמנים בבית"ר לא היה לי ספק שהקבוצה עשתה מהלך נבון. רוני לוי מאמן טוב שתמיד ידע לשמור על רעב ומוטיבצייה בתוך מכבי חיפה גם בזמן שהאליפות כבר הוכרעה או במשחקים קלים על הנייר, הוא נחוש מתמיד להוכיח את עצמו ולהראות שהוא יותר ממאמן שידע לא להרוס סגל טוב ולחזור לקידמת הבמה, ועם מלמיליאן העסק פשוט לא התחבר. לרוני לוי הייתה החלטה קלה מאוד לקחת את בית"ר כי לא היה לו מה להפסיד בעצם - מאיפה שבית"ר נמצאת אז אפשר רק לעלות ואין לי ספק שהקבוצה תשתפר. בית"ר תשחק טוב יותר. היא תילחם, תראה יותר מחוייבות וגם משחק נבון. לטעמי אין צורך להביא רכש אלא באמת לתת קרדיט לשחקנים צעירים.
    ההתחלה כבר הייתה טובה מאוד - ניצחון בוסרמיל שהוא מגרש לא פשוט, אחרי שבאר-שבע כבר עלתה ליתרון וסחבה את ההתלהבות מעצם המשחק האחרון של מליקסון במדי הקבוצה.
    אני צופה שבית"ר תיחלץ מהתחתית בשלב מהיר יחסית. אני לא מאמין שיש לה את הכלים לאיים על הפלייאוף העליון, אבל אם הקהל יחזור לתמוך ופתאום היא תשיג ניצחון על קבוצה גדולה, כמו למשל נגד מכבי חיפה - אי-אפשר לדעת.

15. alexshw Member

רוני לוי הוכיח עד עכשיו שהוא יודע לאמן בעיקר קבוצות עם תקציב גדול ובעלים שמוכן להשקיע הרבה כסף.
    נכון שהוא גם יודע להתכונן טקטתית למשחקים באירופה, אבל יחסי אנוש גרועים בסופו של דבר מביאים אותו לכישלון. מעניין יהיה לראות כמה זמן יקח לו להסתכסך עם כל העולם בבית"ר. מה גם שבמכבי חיפה היה לו את שחר והתנאים שהוא נתן לו, ולכן כל הבעיות היו נסתרות כשהקבוצה הצליחה.
    הדבר הכי יציב בבית"ר זה חוסר יציבות, ולכן זה רק עלול להחמיר את המצב בעתיד.
    רוני לוי יכול להצליח רק אם הוא משתנה בעצמו. וקשה להשתנות בגיל 44.

Last edited: Jan 28, 2011