בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 9, 2010.

1. Number 8 Member

הרוש עם הופעה חלשה מאוד, בגול הראשון היה אסור לו לצאת בצורה כזו ובגול השני הוא פתח את הרגליים ונתן לכדור החלש של שלומי אזולאי להיכנס לרשת. אבל לא נורא, יש ימים כאלה וימים כאלה, בעונה שעברה ראינו איזה שוער טוב הוא ושיש לנבחרת עתיד בין הקורות אבל חשוב מאוד עבור בית"ר שהוא יחזור לעצמו כמה שיותר מהר.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בקטע הזה לחלוטין עם קורנפיין. יש לי בהחלט בעיה עם חלק מהקהל של בית"ר, אבל לא הגברת צריכה לפתוח על זה את הפה. כמו עם טיבי, אי אפשר לעורר פרובוקציות נגד ישראל ואח"כ לצפות שאנשים יתמכו בכעס שלהם כנגד בית"ר. בסה"כ יש לדעתי גם אנשים בקבוצות האחרות שחושבות כך, אבל הן אינן כל כך רעשניות כמו בטדי. לדעתי צריכה הגברת גם לגנות בחריפות את ההתנהגות של חלק מאוהדי הקבוצות הערביות שגם לא בדיוק באים עם דיעות נחמדים. העניין של הגזענות בא מכל הכיוונים וטוב יעשה אם דווקא אנשים שבעצמם שנויים במחלוקת ישארו מחוץ לדיון הזה!

Last edited: Oct 5, 2010
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בושה שאחת כמוה מכהנת בכנסת, תעודת עניות לממשלת ישראל.

5. Carlo Zampa Member

חוץ מלחמם את הקהל של בית"ר עוד יותר היא לא עשתה בזה כלום.

6. wings Member

אתם מתלעמים מהעיקר. מי היא ומה היא זה בכלל לא מעניין. כן, ההתנהגות הקבועה של חלק מהקהל של בית"ר זו בושה וכולם שותקים. נראה מה תגידו אם יהיה קהל בליגה שעסוק בשירים של מוות ליהודים ושריפת דגלי ישראל במשחקים. זה לא חלק מהכדורגל, ועדיף לא לשחק כדורגל מאשר לשמוע את החרא הזה שלהם.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Wings, בסה"כ אני מסכים איתך. מבלי להכנס לעניינים פוליטים בהולנד פה שרים במגרשי הכדורגל "חמאס, יהודים לגז", והרב למעשה שותק.

אני האחרון שהולך להגן על אלה ביציעי טדי או בבלומפילד בצד האדום (קריאות השואה הידועות), אבל אני לא רוצה שאנשים מהפוליטיקה יתחילו להתערב בענייני ספורט. אני גם לא מעוניין שנציגה שעוסקת בעצמה בהסתה הולכת להגיד לי שאוהדי בית"ר גזענים. אני לא סובל צביעות ומבחינתי זועבי צבועה כשהיא מצד אחד כועסת (בצדק) על הגזענות האנטי ערבית בבית"ר, אבל מצד שני שטה לה עם אנטישמים טהורים לחופי עזה. מה היא היתה אומרת אם איש כך היה תובע דברים על הקבוצות הערביות?

בקיצור, זועבי או בזמנו טיבי אינם האנשים שצריכים להיות אלה שמנסים לפתור את הבעיה הזאת. אני כעיקרון הייתי הרבה יותר מבסוט אם שחקנים ערבים היו ביחד עם חברם לקבוצה יורדים מהמגרש גם אם הדבר היה גורם להפסד טכני.

8. wings Member

אז אנחנו מסכימים. אני ממש לא מסמפט אותה אבל אני מתייחס לדברים ולא אליה. והדברים מאוד נכונים.
    הרעיון שלך מצוין והלוואי שלמשהו יהיו ביצים לבצע אותו. ואיפה התיקשורת? כל היום מתעסקים בזבל ובפרסומים ראשונים. איפה ההתאחדות מיותר לשאול.

9. Don Joan Roman Member

טןוב אז קצת הרבה באיחור הציונים שלי לשחקניםפ שהתרוצצו על הדשא בקריית אליעזר (על כל מה שהלך ביציעים שזה בכלל דבר מטורף שלא נראה כמותו כבר הרבה זמן ולמרות שאני לא גזען ד"ש למאבטח הערבי שניסה להכות אוהדת בית"ר וקיבל שלושה כיסאות בראש אני לא אגיב כי חבל לפתוח פה דיוני קהל):

אריאל הרוש - 2 הגולים האחורנים שלו ובעצם שלומי אזולאי יצא גדול בזכות יכולת דלה של הרוש ואת הפלזמה הבחור הירקרק צריך לשלוח לאריאל אבל עדיין למרות הטעויות לא הייתי מחליף את אריאל באף שוער אחר בארץ, מחצית ראשונה הוא היה לא רע בכלל וקטף 2 הגבהות טובות, סה"כ יום לא טוב לשוער העתיד שלנו ציונו: 4.

אלי דסה - עידן ורד לא זז הוא כל הזמן ניסה, היה פעלתן אבל פשוט לא הצליח לעבור, עבודה נהדרת של דסה שגם היה מעורב מצויין עם הרמה נהדרת במהלך שער השיוויון האחרון, בעיתון נתנו לו ארבע אני נותן לו 5.5 כי הוא היה הכי טוב בהגנה אבל עדיין ספגנו שלושה שערים.

גונזאלס - בלם סביר, הוא איטי מאוד אבל הוא נתן משחק שקט ולא הסתבך יותר מדיי עם הכדור, כבש גם שער יפה אבל האיטיות שלו ניכרת לעין, הייתי שמח לראות את אלבארז במקומו עד שבראשי וקוז'אק יחזרו ציונו: 5.

מישאלוב - היה טוב, שמר את דבאלשווילי קרוב קרוב ולא נתן לו לזוז עד שחיפה הכניסה עוד 2 חלוצים והוא עבר לשמור על חמד, מהרגע שהוא לא היה שם לשמור דבאלשווילי בישל גול ונראה טוב יותר, עד אז מישאלוב היה מצויין והנהיג את ההגנה, גם הציל גול של גאדיר והיציאה שלו על השופט בגול הראשון בטענה לנבדל הייתה מרגשת, הופעה טובה אבל כמו דסה בהגנה שסופגת שלושה שערים אי אפשר לתת לאף אחד יותר מ5.5.

אביתר ברוכיאן - הילד ניסה אבל סולליק עשה לו בית ספר, בכל הגולים של חיפה הוא טעה אבל כמו תמיד הוא שמתדל ובהתקפה הוא תמיד פותח אופציית מסירה, לא משחק טוב של אביתר ואני בעד להדיח אותו מעמדת המגן השמאלי כי זה עושה לו עוול, אני מאמין בילד בתור קשר שמאלי ציונו: 3.5

דן איבינדר - לדעתי היה לו משחק לא גדול אבל גם לא רע, סה"כ משחק סולידי, הוא שמר טוב בהגנה, בדקות שהנענו כדור הוא השתלב יפה, חייב להיות יותר מחויב בבעיטות ולקחת קצת יותר ריזיקה למסירות כי יש לו מסירות טובות מאוד, סה"כ פוטנציאל גדול שעם עוד קצתץ ביטחון ועוד קצת הכוונה יהפוך לבאנקר ציונו: 6

עידן טל - נלחם, השתתף בהנעת הכדור בצורה אחראית, לא כדרר יותר מדיי כמו שהוא רגיל, עשה הגנה והתקפה כאחד, בהחלט משחק לא רע בכלל של עידן טל ועדיין אני מעדיף את דאריו. 5.5

אבירם ברוכיאן - כשהוא רוצה הוא פנומן, הוא רק צריך רלאות יותר, מה שהוא עשה שם באגף לעות'מאן גובל בהתעלולות ששווה מעצר, רק חבל שזה קרה פעם אחת, חוץ מזה אבירם נע טוב על המגרש, משתתף יפה בהנעת כדור, צריך שוב פעם להעיז קצת יותר ולקחת את המשחק קצת יותר עליו כי אין מה לעשות הוא השחקן הכי מסוכן בקישור של בית"ר, סה"כ הוא לאט לאט משתפר ואני מאמין בעוד חודש-חודשיים נחזה שוב באבירם ברוכיאן שכולנו מכירים ואף יותר מכך, אחלה אבירם שבעולם - 6.

סטיבן כהן - לוחם פשוט לוחם, את הכישרון כולנו ידענו שיש לו אבל ברעננה הוא מעולם לא נלחם כמו בבית"ר, יורד לגליצ'ים, לא מוותר לאף אחד על אף כדור, עוזר למגן שלו בהגנה, מגיע לעזור לקישור, לוקח על עצמו כשצריך וכשלא צריך הוא מפנה שטחים, שחקן מצויין ורכש מצויין לבית"ר רק שימשיך כך, בדקה ה-62 הוא שפך לאגר אבל זה מובן לשחקן שלא עשה הכנה לעונה ורץ כמו שהוא רץ, אם הוא ימשיך ככה אז כוכב חדש זורח בשמי "טדי" - 6.5

עמית בן שושן - משחק לא טוב של עמית, הליכלוכים של עות'מאן השפיעו עליו לרעה אבל הוא השתדל לעזור בסגירות וכמו תמיד נלחם עד טיפת הזיעה האחרונה וגם בדקות האחרונות כולם ראו שהוא מאמין מאוד שנחזור למשחק והוא כמעט התכבד בשער השיוויון אלא שאדרי מנע זאת ממנו רק בכדי לראות את חן עזריאל עושה גול של חלוץ גדול - 5.

סמואל יבואה - איזה חלוץ, הוא מחטיאן, הוא לפעמים אגואיסט, הוא לפעמים טיפש אבל הוא כל הזמן רץ, הוא כל הזמן לוחץ, הוא כל הזמן משקיע וכשהוא מחליט לחשוב אז הוא עושה את התנועה לעומק הכי טובה שיכולה להיות, מה שהוא עשה ל-2 הבלמים של חיפה היה מדהים, צריך לשים לב קצת יותר כשהוא רץ לחברים שלו אבל בסה"כ כשהוא פה רק שלושה שבועות אי אפשר לבקש ממנו יותר, 2 שערים בשלושה משחקים ועבודה בלתי מתפשרת, אם גומא רוכש אותנו אז חייבים לרכוש את יבואה, פשוט מדרג - 6.5.

מחליפים
    חן - גול גדול וסוף סוף נותנים לו לשחק איפה שהוא טוב ולא ממציאים לו תפקידים כמו הכלומניק שעמד פה על הקווים בעונה שעברה, בתור חלוץ הוא יודע את העבודה טוב מאוד, הוא גולר בנשמתו, 65 גולים בשנתיים בליגת הנוער לא יכולים לשקר ביכולת מול השער.

קובי - חלש, לא מתאים קלבוצה, אני אוהב אותו אבל לא בשבילנו.

סרג - שחקן נחמד לדקות אחרונות אבל צריך לשחרר בינואר.

לגביי ההרכב מול בני יהודה לדעתי:
    שוער: הרוש
    בלמים: אלבארז ומישאלוב
    מגנים: דסה וריקן
    קשרים: איבינדר, פרננדס, ברוכיאן
    התקפה: סטיבן, עמית, יבואה.

אה וחנין זועבי, למרות שאני לא תתומך בגזענות במגרשי הכדורגל, היא בושה וכלימה למדינת ישראל והיא הולכת לחטוף חזק במשחק הבית הבא, סתם כי היא דוחפת את האף המסריחש לה למקומות שהיא לא מבינה בהם בדיוק כמו מג'אדלה ואחמד טיבי.

Last edited: Oct 6, 2010
  10. Don Joan Roman Member

והנה סתם תמונה שריגשה אותי מהמשחק הזה

http://up203.siz.co.il/up1/dykzxyt2kklt.Xxx

שימו לב לחוגגים: כובש השער: חן עזריאל ולצדו אביתר ברוכיאן, קובי מויאל, אבי ריקן, שי חדד ודן איבינד רוזה אכשרה מחזה שמחזיר אותנו לעונת הדאבל של הנוער, מלבד אביתר כולם היו שם כשדן היה מחליף של שי חדד.

א-ה-ב-ה!

ועוד כמה מילים על הרוש: הלב נקרע כשרואים איך מיד בשריקת הסיום הוא פותח בריצת אמוק מהשער שלו לתוך חדר ההלבשה של בית"ר תוך כדי שהוא מתעלם מהקריאות של כל השחקנים ושל אורי שיבוא אליהם וישמח בשיוויון של הדקה האחרונה, זה מראה שכואב לו ושגם הוא יודע שהוא לקח לנו ניצחון במו ידיו, פשוט מרגש ובא לי לרוץ איתו ואמרתי לו את זה היום באימון ואני אגיד את זה גם פה:
    אריאל הרוש אני אוהב אותך כי משחק אחד חלש לא מכפר על עונה אדירה!

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארקדי נחת אתמול בישראל לקראת המשפט שמצפה לו כאן, בנוגע לבית"ר נראה שגאידמק לא מתכוון להשקיע שוב בבית"ר וגם נראה שאין לו מספיק כסף, זמן וכוח לעשות את זה, הוא אמר שלא ימכור את בית"ר ושייתן אותה בחינם לבן-אדם שיראה נכונות להשקיע כספים גדולים כמו שארקדי בעצמו השקיע, בקיצור בלאגן גדול ואם לא יקרה משהו לא צפוי אז יעבור עלינו עוד קיץ עם חוסר ודאות.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

השבוע החל משפטו של ארקדי גאידמק שמואשם בהלבנת הון בהיקף של 650 מיליון שקל וקבלת דבר במרמה.
    גאידמק צפוי להישאר בארץ למשך מספר שבועות וצפוי להיפגש במהלכם עם יו"ר הקבוצה איציק קורנפיין, נציגי עמותת האוהדים ויגיע גם למשחק הבית הקרוב נגד בני סכנין.

---
    לקראת בני יהודה:

דסה נמצא עם נבחרת הנוער וייעדר מהמשחק, אלבארס יפתח במקומו בהרכב.

דאריו פרננדס נמצא גם בתמונת ההרכב, במהלך הפגרה דאריו נפגש עם קורנפיין ואורי על מנת לפתור את הבעיות בין הקשר למאמן, כמו-כן גם נמצאה לדאריו דירה בירושלים אחרי ששהה במלון מאז שחזר לארץ, עדיין לא ברור אם פרננדס יפתח ועל חשבון מי זה יקרה אבל זה עניין של זמן עד שהוא חוזר להרכב.

אבי ריקן עשוי לפתוח על חשבון אביתר ברוכיאן בצד שמאל של ההגנה.

סמואל יבואה שבמהלך הפגרה יצא לחופשת מולדת וחזר בזמן(!) יפתח בחוד יחד עם בן-שושן וסטיבן כהן.

13. לא מצאתי כינוי Member

רק לא אבי ריקן בשמאל, רק לא.

מתי סוף סוף יבינו שהוא לא מגן שמאלי?! זה התחיל עם ההנפצה של שום שהפכה אותו למגן שמאלי, שילמנו על זה בהרבה שערים, אני מאוד מקווה שאורי לא יחזור על הטעות הזה.

14. Carlo Zampa Member

אבל על אביתר ברוכיאן הוא לא עדיף?
    אביתר ברוכיאן שחקן נחמד אבל לא בשביל הרכב ראשון, הוא עושה יותר מדי חורים ומאוד מאוד קל לעבור אותו באחד על אחד.

15. לא מצאתי כינוי Member

אביתר ברוכיאן לפחות יודע לשחק בעמדה הזאת, כל קשר בין אבי ריקן לבין הגנה הוא מקרי בהחלט,(ראוי לי לציין שהוא שחקן התקפה לא רע בכלל)
    אם אתה מחפש השוואה דומה לקשר שבאופן לא קשור הסיטו אותו לעמדת המגן תסתכל על אלרואי כהן השבוע בנבחרת, על חן עזריאל בעבר. האספקט ההתקפי לא שווה אם אנחנו נקבל מהצד שלו אפילו גול אחד במשחק. אני מעדיף את אביתר ברוכיאן.