בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בעונת הדאבל עידן טל לא היה מדהים פשוט היו לצידו את גל אלברמן ודרק בואטנג שחיפו עליו הגנתית ונתנו לו יותר חופש התקפית, שאלברמן עזב ובואטנג נראה על הפנים אחרי ויסלה אז ראינו מה טל שווה, פרט לגמר גביע נגד חיפה שם הוא היה באמת מצוין קשה לי למצוא משחק אחד שממש התלהבתי ממנו.

קראתי היום אגב שפרננדס עשוי לחזור להרכב על חשבון אייבינדר, בשביל מה?!
    אחרי שליאור ראובן ישב ביציע נגד ב"ש, בן-יוסף וקובי מויאל על הספסל הצעד הבא זה עידן טל לצידם ושלום על ישראל.
    בית"ר צריכה לרוץ עם הרכב כזה:

הרוש, אלבארס, גונזאלס, מישאלוב, ריקן, אייבינדר, פרננדס, אבירם, סטיבן, בן שושן, יבואה.

ששחקנים כמו עזריאל, דסה, אביתר, שי חדד, איילי, משעלי ושי ניסים משתלבים גם הם ברוטציה.

2. Don Joan Roman Member

בעונת הדאבל עידן לא היה מדהים אבל הוא נתן תרומה התקפית והגנתית טובה וניצח לנו סמפר משחקים עם הטירוף שלו על הדשא כמו למשל כפ"ס ב4:1 הוא הבקיע את הראשון, הוא בישל את השני, הוא סחף אחריו את הקבוצה, לא צריך לעשות את עידן טל גדול ממה שהוא אבל גם לא צריך לקחת לו את הקרדשיט על הדברים שהוא עשה טוב, סה"כ היום עידן טל הוא בהחלט שחקן ספסל לא רע.

בנוגע לכתבות: אני אישית לא מקשיב לספקולציותה אלה עד לאימונים המסכמים כי הרבה דברים יכולים להשתנות, בקשר להרכב רק שינוי אחד: דסה או בראשי במקום גונזאלס.

3. אלי מתחן Member

המשחק מול ויסלה הייתה התצוגה הכי גרועה שראיתי משחקן אי פעם. אני חושב שלעידן טל מגיע כל הכבוד שהוא הצליח להיראות נורא ברמות מטורפות.

4. Carlo Zampa Member

ביום שבת שיחקנו נגד קבוצה שהקישור שלה פשוט לא קיים, אז לא הייתה בעיה לעלות בהרכב של שני קשרים שאף אחד מהם לא גרזן.
    נגד חיפה, ובטח בחוץ אנחנו חייבים יותר מאייבינדר ופרננדס באמצע. פרננדס יודע להחיק כדור אבל מבחינה הגנתית הוא יותר מזיק מאשר מועיל ואני בספק אם אייבינדר מסוגל להתמודד עם ההתקפות של מכבי חיפה.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כמעט שנה של היעדרות בגלל פציעה קשה ברצועה הצולבת, שמואל קוזוקין חזר למגרשים ושיחק מחצית במשחק אימון נגד קבוצת הנוער(60 דקות אורך המשחק), גם אבי ריקן ושי חדד שחזרו מפציעות שיחקו, הבוגרים ניצחו 0-3 את הנוער(עם אריאל הרוש למשך מחצית אחת) משערים של איילי, משעלי ועדן נחמני, למתעניינים עידן טל לא שותף.

הרכב הבוגרים:

סיידוף(זיאת), ראובן, בן-יוסף, קוזוקין(עדן נחמני), ריקן, מויאל, פרננדס, חדד, עזריאל, איילי, משעלי.

הרכב הנוער:

הרוש(סיידוף), דור מרילי(מתנאל בן-סימון), שלום דהאן, אורן כהן, שקד גולדשטיין(תומר ירוחם), ברק משה, אופיר קריאף(שי מזור), נאור סבג, עומר נחמני, צחי אליחן, עדן מלכה(סהר שבתאי).

6. Don Joan Roman Member

אל תגיד לי שאתה רוצה את קובי מויאל? אם יש שחקן יותר גרוע מעידן טל זה החמור הזה.

והידיעה על קוז'אק זה דבר מצויין וממשיך מבחינתי את השבוע הטוב שעובר עד כה בנושאי הכדורגל, מקווה מאוד שהוא יחזור במרה גם להרכב הפותח, הוא יותר טוב מגונזאלס.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/10
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי מויאל זה אכזבה גדולה.
    אתה מצפה הרבה יותר משחקן שלואיס פרננדס בעצמו העלה לבוגרים בגיל 17 שהיו כאן לרואה ואגנסו, היה אחד השחקנים הבולטים בקבוצה המצוינת בנוער עם עזריאל, ריקן, קוזוקין והשאר, בעונת השאלה שלו בבני יהודה הוא תפס שם מקום בהרכב והראה יכולת טובה, בעונה שעברה חזר לכאן וכלום, נאדה.
    מבחינה התקפית הוא אפס, כל מסירה בכלל לא לכתובת וכל בעיטה לשמיים, שחקן טמבל שדקה חמישית כבר יורד לגליץ' עם שתי רגליים ומקבל צהוב שמסרס אותו להמשך המשחק, היו לו פה ושם משחקים טובים אבל בתאכלס לא ניצל את ההזדמנות שלו במשך עונה שלמה שלא היה קשר אחורי רציני בקבוצה.

מבחינתי או להשאיר כשחקן ספסל וסותם חורים(לא נראה לי שזה בכבוד שלו) או להיפרד ולתת לברק משה את המקום של קובי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/10
  8. אלי מתחן Member

קובי מויאל שיקים קבוצת שמנמנים עם רפאלוב וערן לוי, לבית"ר הוא לא מתאים.

9. Don Joan Roman Member

לואיס העלה אותו בעיקר בגלל שאז קובי תמיד נתן הכל באימונים ובמשחקים ובגלל זה הוא גם היה מעולה, מאז שהוא בא לבית"ר שוב אני לא יודע למה אבל האף עלה לו לשמיים ועם זה היכולת ירדה אל מתחת לפניי האדמה, אין אפס בכדורגל, כשאתה שחקן מוגבל(וגם כשאתה מוכשר) ואתה לא משקיע אז גם בדברים שאתה טוב אתה יורד בהם לאט לאט וזה מה שקורה עם קובי מויאל.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בן יוסף ופרננדס יחזרו לסגל מול מכבי חיפה,ויכול להיות ששי חדד ואבי ריקן יכללו בו גם.
    אם באמת ה3 האלה(פרננדס,חדד וריקן) יחזרו לסגל,זה יכול מאוד לעזור לנו,כל אחד מהם יכול לשחק בכמה עמדות.

11. Don Joan Roman Member

פרננדס, אלבארז ואבי חוזרים, שי חדד עדיין לא יחזור לסגל, ושמוליק ברוך ה' עבר בדיקה ולא צריך ניתוח נוסף אז כנראה שהוא יחזור בעוד שלושה שבועות לסגל שלנו ואני מקווה שכשזה יקרה אורי לא יהסס וייתן לו לפתוח לצד מישאלוב במרכז ההגנה.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלמיליאן פירסם את הסגל למחר:

הרוש, סיידוף.
    אלבארס, דסה, אביתר, ריקן.
    מישאלוב, גונזאלס.
    טל, איינבינדר, מויאל.
    אבירם, בן-שושן, חדד, סטיבן כהן.
    יבואה, עזריאל, איילי.

פרננדס לא בסגל בגלל "פציעה", אין לי ספק שאם הוא היה מתוכנן לפתוח במקום עידן טל אז הוא היה כשיר למשחק.
    ההרכב שניצח את ב"ש יהיה זה שיפתח מחר.

13. Don Joan Roman Member

אם חלילה נהיה בפיגור זה השחקן הראשון שהייתי מכניס כמחליף, טוב שחזרת!

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרוש - חלש, אשם בשני גולים.
    דסה - מגן שקט מאוד, ללטש.
    מישאלוב - נלחם, שחקן נשמה.
    גונזאלס - עד עכשיו הוא מחפש את אזולאי, איטי כמו צב.
    אביתר - חלש מאוד, היה לו חלק בכל הגולים, לא מגן.
    איינבינדר - סביר, נלחם.
    טל - כנ"ל.
    ברוכיאן - משחק טוב שלו אבל יכול יותר, חוזר לעצמו.
    בן שושן - המון מלחמה, יש לו חלק גדול בגול שיוויון שלנו.
    סטיבן - משקיע ולא מפסיק לרוץ, בישול יפה עם הרבה נחישות.
    יבואה - חלוץ אמיתי, יודע איפה להיות ומטריד את הבלמים עם המהירות שלו.
    מויאל - למה נכנס, לא עשה כלום.
    עזריאל - גול גדול של חלוץ, המון קור רוח הלוואי שימשיך ככה.

אלבארס חייב להיכנס להרכב או על חשבון גונזאלס כבלם או כמגן שמאלי במקום אביתר.
    פרננדס צריך גם הוא לחזור השאלה על חשבון מי, איינבינדר בסדר גמור עד עכשיו ואת עידן טל קשה לי לראות מחוץ להרכב, בכל מקרה פרננדס זה שחקן שיכול לשדרג אותנו וחבל להפסיד אותו, השלישיה הקדמית שלנו עמית-סטיבן-יבואה משקיעה המון ועושה צרות להגנות וגם ברוכיאן נראה הרבה יותר טוב כשחקן חופשי, אנחנו שווים גול או יותר נגד כל קבוצה.

יש בעיה בהגנה וצריכים לפטור אותה, מלבד זה אנחנו נראים כמו קבוצה הרבה יותר ממה שהיינו בשנה שעברה(אוסף של שחקנים בלי שיטה), כל הכבוד למלמיליאן שבא לשחק פתוח ולשחקנים שלא התגוננו ולא נשברו, יש בסיס טוב להמשך ורק לשלב כמה שיותר צעירים כמו דסה, אייבינדר ועזריאל.

15. אלי מתחן Member

איינבינדר היה חלש מאוד, משחקן בתפקיד שלו אני מצפה לקצת יותר מאשר להרוג ציפורים או לבעוט דרדל'ה מחוץ לרחבה.
    ריקן צריך לחזור לצד שמאל, אלבארז לצד ימין במקום דסה (בכל זאת אפילו מסי לא קיבל הרכב בגיל 17)