בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 9, 2010.

1. הרצליה Member

החתמה ראשונה העונה שראוייה לקבוצה כמו בית"ר ירושלים.

2. Don Joan Roman Member

אם אתה מתכוון רק לשחקני הרכש ולא החזרה של המושאלים אז יש שלושה לדעתי: סטיבן כהן, מישאלוב וכמובן יבואה.

3. Number 8 Member

אם כך זה לא כזה נורא עבור יבואה כמו שעושים מזה... כרגע אין לו מקום בגנק אז הוא הושאל כמו שעושים עם כל שחקן שרוצים אותו בקבוצה אך נכון לעכשיו אין לו מקום. זו לא ירידה בקריירה, אמנם הוא חזר לישראל אבל לא חזר סופית אלא רק לעונת השאלה, הוא יחזור לבלגיה ולגנק וישחק שם.

בנוגע לבית"ר ירושלים, חיזוק נהדר לאורי מלמיליאן, בהחלט מחליף ראוי לתמוז ואפילו טוב יותר ממנו.
    עד כמה שזכור לי, היה סיפור אהבה בין אוהדי הפועל ליבואה ועכשיו הוא בבית"ר... יהיה שמח כשיגיע לבלומפילד.

4. Don Joan Roman Member

גם אם היה מעבר קבוע (יכול להיות שבשנה הבאה הוא יעבור סופית) לבית"ר ירושלים זה לא היה כישלון כזה גדול, בית"ר ירושלים זה מועדון טוב, מועדון מכובד ומסודר וזו לא פחיתות כבוד לשחק בו.

5. Number 8 Member

לא קשור לבית"ר ירושלים אלא לליגה הישראלית. הוא עזב את הפועל ת"א על מנת להתקדם מקצועית, גם הפועל זה מועדון טוב ומסודר ואחד הטובים בישראל והוא הצליח מאוד בהפועל, אם זה בליגה או באירופה אבל המטרה שלו זו קבוצה יותר גדולה, וגנק זו אחלה תחנה בדרך ליעד.

הרמה של הליגה הבלגית גבוהה יותר מזו של הליגה הישראלית, חד וחלק.

6. Don Joan Roman Member

ךא טענתיח שהרמה כאן גבוהה יותר כי זה לא נכון לדעתי אבל זו גם לא הדרדרות כ"כ ענקית, סה"כ זה לא שהוא הגיע לאנדרלכט.

7. Amit Ben Shushan Member

DON JOAN ROMAN זה גם בכלל לא אמור לעניין אותנו אם הוא הידרדר או לא כי בשורה התחתונה קיבלו גולר כמו יבואה שהוכיח את עצמו בישראל גם בכפר-סבא וגם בהפועל תל-אביב ולא מעניין אותי מאיפה הוא הגיע העיקר שיבקיע כאן וישדרג אותנו, החתמה מבורכת אבל שיעיפו כבר את כל הבררה כמו גונזלס, ראובן, איילי ובן-לולו כי יש עכשיו סגל גדול מאוד ותמיד השחקנים שהביאו מבחוץ יהיו עדיפים על השחקני בית שלנו.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה ועוד איך אמור לעניין אתכם מה קרה איתו בשנה האחרונה. העונה האחרונה שלו בהפועל ת"א לא היתה משביעת רצון, בלשון המעטה, חלה אצלו ירידה דרסטית ביכולת והראש שלו כבר היה באירופה. עבר לבלגיה, אך שם לא ממש ספרו אותו, כפי שציינו מעליי. אני לא בטוח שהוא ישחזר חצי מהיכולת שהציג בהפועל ת"א לפני שנתיים. הוא אמנם מכיר את הליגה טוב ושהה כאן תקופה לא קצרה, אך עדיין הוא בגדר סימן שאלה, עד שיוכיח אחרת.

Last edited: Sep 8, 2010
  9. אלי מתחן Member

אני בטוח שהציוות שלו ושל משה בן לולו יעבוד טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    מה עם חן עזריאל? עוד פעם יתקע בתור מגן ימני. נמאס כבר משני הליצנים שמנהלים אותנו.

10. Don Joan Roman Member

איילי וראובן אני מאמין שייחתכו כבר בינואר, אתה לא יכול להחתים שחקנים שבאו והתאמנו אתך כשהיה חוסר וודאות מוחלט ולזרוק אותם פתאום סתם ככה יומיים לפניי תום חלון ההעברות כי קיבלת קצת כסף והבאת שחקנים טובים יותר, ניסו לשחרר את ראובן ולשלוח אותו לאשקלון אבל בדקה ה-90 הם החליטו ללכת על מור דהאן והוא נשאר כאן, לנו נותר לקוות שהוא לא יראה הרבה דשא כי הוא באמת אדם חביב והכל ואני מודה לו על ההימור שלקח כשהגיע אלינו אבל האינטרס שלנו הוא לשפשף את מגן העתיד שלנו: אלי דסה כשכריסטיאן אלבארז נעדר(ונקווה שהוא לא ייעדר), כנ"ל בנוגע לאיילי שסתם תופס מקום של זר ואני מאמין שבינואר הוא יעבור לקבוצה מהליגה הלאומית.

בנןגע לגונזאלס ובן לולו, האורוגוואי הובא למקרה חירום שבו גרשון יצטרך לפרוש מכדורגל עקב בעיות לב ומישאלוב לא יחתום(ובסופו של דבר מושיקו חתם) ובגלל לחץ הזמן שהיה כדי להחתים בלם, אז זה ברור שהוא ברירת מחדל ולכן יש לקבוצה את האופציה להתיר את חוזהו בחודש ינואר.

בן לולו - חלוץ בן 22 שלפניי ארבע שנים נחשב לכישרון הכי גדול של מחלקת הנוער באשדוד, מאז הוא הושאל למספר קבוצות ולא הצליח למצוא את מקומו באשדוד(בין השאר בגלל דמיטאר מקרייב) והשנה הוא חתם אצלנו לעונה עם אופציה לעוד שנתיים, אם הוא ירשים אז יחתימו אותו וזו יכולה להיות עסקה טובה שנרוויח ממנה, הוא בסה"כ עדיין ילד ועד לפניי שנה היה מוזמן קבוע לסגל הנבחרת האולמפית.

ואני רוצה לקוות שאורי ייתן למי שטוב לשחק ולא בגלל שהוא שחקן רכש אז הוא יקבל עדיפות, סה"כ לפי ההתבטאויות של אורי הסגל שלנו מתחלק כך: שוערים הרוש וסיידוף
    בלמים: גרשון, גונזאלס, בראשי, בן יוסף.
    מגנים: אלבארז, דסה(שייך גם לקבוצת הנוער), ראובן, ריקן, אביתר ברוכיאן.
    קשרים אחוריים: מישאלוב ומויאל
    קשרים מרכזיים: דאריו פרננדס, עידן טל, דן איבינדר, שי חדד.
    קשרים התקפיים: בן שושן, סטיבן כהן(שמאל), ברוכיאן, עזריאל(ימין).
    חלוצים: יבואה, בן לולו, איילי, נחמני.

לא כללתי את שמוליק בשל העובדה שהוא קרוב לוודאי ייאלץ לעבור ניתוח נוסף שישבית אותו לחצי שנה נוספת.

11. Amit Ben Shushan Member

TOFFEEMAN זה שבעונה שעברה הוא לא הבקיע הרבה כמו בעונות הקודמות שלו בישראל לא אומרת שקנינו חתול בשק, הוא חלוץ צעיר וקורה שיש עונה אחת פחות טובה והוא וויתר על הרבה כסף כדי להגיע לכאן ככה שהוא לא יהיה חסר חשק כמו בהפועל תל-אביב, ואין לנו בסגל אף חלוץ גולר כמוהו ככה שההחתמה שלו חשובה מאוד לנו.

MISTER JOE COOL גם אותי מאוד מעצבן שהחתימו את בן-לולו, הוא ממילא לא ישחק הרבה כי יבואה ועמית יהיו לפניו ויש גם את איילי האפס הזה והוא סתם יתפוס מקום של חלוצים צעירים, ראיתי עכשיו שיש לנו בסגל 8 חלוצים אז למה היה צריך את בן-לולו?

העיקר אמרו לנו שתהיה קבוצה ירושלמית(אין לי טענות להחתמות של יבואה וסטיבן אבל כל השאר סתם בינוניים שיעזבו בסוף השנה).

12. Don Joan Roman Member

בסופו של דבר הכל תלוי במלמיליאן ובשחקנים עצמם, אני רוצה להאמין ואני מאמין לפחות בהתחלה שכולם יקבלו הזדמנות שווה ומי שיוכיח ישחק.
    בכל מקרה בנינו סגל רחב שעכשיו אורי יצטרך לנהל אותו בחוכמה ולשלב בין שחקני הבית לשחקני הרכש, יש לו 2 שחקנים טובים על כל עמדה במגרש וחובת ההוכחה היא אך ורק עליו ועל השחקנים, איציק קורנפיין עשה את כל מה שביכולתו כדי להעמיד קבוצה איכותית ותחרותית לבית"ר ירושלים והוא הצליח, אמנם אחריי פתיחת הליגה אבל בתנאים שעמדו לרשותו זה המקסימום.

מותר להגיד גם מילה טוב הלפעמים, זה לא מזיק, טעויות היו וטעויות יהיו אבל צריך לזכור את כל המגבלות שעברנו ועבדנו בהם.

Last edited: Sep 8, 2010
  13. alexshw Member

יבואה תמיד לא קיים כשצריכים אותו.
    אבל לבית"ר זה רכש טוב. לדעתי יותר טוב מאיילי.

14. Amit Ben Shushan Member

קוזוקין הולך להפסיד עוד עונה? נראה לי שאת הסיפור שלו בבית"ר הוא גמר וחבל עליו יכל להיות אחלה בלם.

ומה עם טל משעלי ושי ניסים שהם שני שחקני בית שלנו? למה איילי ובן-לולו מועדפים על פני טל משעלי?

חבל מאוד שככה מתנהלת בית"ר ירושלים, פחדנות גדולה של קורנפיין ומלמיליאן עם שחקני הרכש, גם אם גרשון יאלץ לפרוש אז יש את בראשי ומישאלוף ובמקום הבן-לולו הזה יש את עזריאל ועמית וגם טל משעלי ועדן נחמני וגם את צחי אליחן ועדן מלכה מהנוער.

ולסיום הסגל הזה שווה מקומות 3-4 שלא יחרטטו אותנו אחרת למרות שהייתי מעדיף שנהיה קבוצה של מקומות 7-8 עם שחקנים ירושלמים פלוס זרים.

15. Don Joan Roman Member

יש הרבה דברים שאנחנו כאוהדים לא מבינים, לנו קל להגיד "תיתן לזה לשחק ותזרוק את זה ותחתים את ההוא" אבל זה לא כ"כ פשוט.

בסופו של דבר מי ישחק או לא זו החלטה רק של המאמן ותלויה בעיקר בשחקנים עצמם, מי שיוכיח ישחק אין פה אפס.

והסגל הזה בהחלט שווה מקומות 2-4 כסגל, אבל שוב יש עוד משתניםכ אלה ואחרים, אבל אני יודע שאיציק עשה את כל מה שהוא יכול במסגרת המגבלות וצריך לומר לו כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ גם אם אנחנו לא הכי מסכימים על הדרך ועל השחקנים שהגיעו.