בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה בן-לולו חתם לעונה אחת בבית"ר

http://media.beitarfc.co.il/he-il/uploads/items/1793.Xxx

יממה אחרי שטוטו תמוז נמכר להפועל ת"א נמצא לו מחליף והוא משה בן-לולו ממ.ס. אשדוד, בן-לולו ירוויח 45 אלף דולר לעונה.
    בן-לולו מגיע בהשאלה ממ.ס. אשדודו ואם ירשים בסיום העונה לקבוצה יש אופצייה להחתימו לשנתיים נוספות.
    בעונה שעברה הבקיע בן-לולו 16 שערים בעירוני רמה"ש בליגה הלאומית, עונה קודם לכן הבקיע 10 שערים בבני לוד.

* עוד 5 ימים ייסגר חלון ההעברות ובקבוצה ינסו לסגור את הסגל עד סיומו, טינגה קרוב לחתימה.
    בעמדת הבלם המועמדים הם מושיקו מישאלוב, כריסטיאן גונסאלס, ישראל ראש וברונו פרננדש.
    ליאור ראובן עשוי לעבור בהשאלה להפועל אשקלון עד סיום העונה.

2. הרצליה Member

נראה לי שמלמיליאן ממשיך לחשוב שהוא עדיין מאמן בקבוצות כמו הכח ואשקלון, משה בן לולו? זה חיזוק לקבוצה כמו בית"ר ירושלים?
    אני שומע פה שמות כמו כריסטיאן גונזלאס, ישראל רואש, מה זה?

לוקחים מכל הבא ליד.
    אם הייתם אומרים לשחקנים האלה(כולל ליאור ראובן וחבריו) לפני שלושה חודשים שהם ישחקו בבית"ר ירושלים הם היו צוחקים לך בפנים.

רק לי זה נראה מוזר?

3. אלי מתחן Member

ובסוף הצעירים שלנו יושבים על הספסל.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

החנות הוירטואלית באתר הרשמי הושקה, בה יהיה אפשר לרכוש:
    * חולצות רשמיות של הקבוצה.
    * כרטיסים למשחקי הקבוצה כולל ליציע הזהב וליציע הVIP.
    * אביזרים של הקבוצה.
    * כדורי-רגל של בית"ר ירושלים.

https://shop.beitarfc.co.il/

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/10
  5. Don Joan Roman Member

בן לולו עדו נסבל כי הוא בסה"כ בן 22 ולא חסרים שחקניםש באו מלגיה הלאומית והתגלו כתותחים אבל החתמה של האחרים שהזכרת זה יהיה ביזיון לא נורמלי.

6. Amit Ben Shushan Member

אפשר לסכם את זה ככה: כל מאמן שהיה עושה את מה שאורי מלמיליאן עשה בבית"ר ירושלים עד עכשיו היה מקבל כבר קללות מקהל וכולם כאן היו כותבים שהוא לא מאמן ושצריך לפטר אותו, מה שמציל את מלמיליאן מהקהל זה שקוראים לו אורי מלמיליאן, מאמן אחר כבר היו שוחטים.

חוץ מסטיבן כהן כל השחקנים שהוא הביא או רצה להביא זה פח אשפה, מה ההבדל בין גונזאלס וישראל ראש לבן-יוסף ומתן בראשי? בן-יוסף היה בסדר גמור מול מכבי ואם הוא יהיה לא טוב בהמשך אז אפשר להחליף אותו בבראשי וקוזוקין שהיו בנוער בלמים מצטיינים.

למה צריך מגן שמאלי זר שיש את ריקן? נראה לי המגן הזה יהיה ואסקז 2 וסתם נבזבז עליו כסף מיותר, חוץ-מזה גם אביתר ברוכיאן היה שם טוב.

הוא הביא את משה בןלולו ורוצה להביא חלוץ זר וגם את מור גולן או שלומי אדרי, אלו חלוצים שיותר טובים ממה שיש עכשיו? למה לא לשחק עם בן-שושן ועזריאל בחוד? זה שתי חלוצים מספיק טובים ויש גם את איילי ועוד 3 חלוצים צעירים.

מלמיליאן מאוד מאכזב, הוא דיבר על רוח בית"רית אבל בתאכלס אנחנו נראה 3-4 שחקני בית בהרכב ועוד שכירי חרב בינוניים מסביבם כמו בתקופה של גאידמק רק שאז השכירי חרב היו ברמה גבוהה.

אני לא אומר שצריך לפטר אותו אבל הוא צריך לשנות גישה, עושה רושם שהוא נאיבי מדי ולא רגיל לאמן קבוצה גדולה, אוחנה ועטר האמינו כאן בצעירים ומלמיליאן לא, הוא אמנם הצהיר שהוא לא פחדן אבל הוא מתנהג ככה.

דרוש שינוי.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת סבלנות, העונה רק התחילה ולא צריך לשלוף סכינים שאנחנו בתחילת ספטמבר.

ובעניין אחר: עידן ורד מרגיש מרומה והאמת גם אני, איך לא השאירו שחקן שרצה להישאר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1188090.html

8. Carlo Zampa Member

לא מתקבל על הדעת ששחקן נשמה כמו עידן ורד ישוחרר מבית"ר.
    כל הכסף שהם מקבלים עליו לא שווה כלום! הייתי שולח את כל החיזוק שהביאו הביתה כדי להשאיר את עידן ורד בקבוצה.
    גם סמל, גם חתיכת שחקן. קורנפיין עשה מהלך גרוע.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.beitarfc.co.il/App_Themes/he-IL/Uploads/Contents/Images/Players10-11/IMG_8579.Xxx

כריסטיאן גונסאלס גם חתם לעונה בקבוצה, הבלם האורוגוואי בן ה-31 שהגיע לארץ בקיץ 2005 שיחק עונה אחת במכבי ת"א ועוד 4 במ.ס. אשדוד.

שי ניסים שעבר בקיץ ניתוח להסרת גידול סרטני בראשו ואיבד בשנה שעברה את אביו בנסיבות טראגיות חתם על חוזה חדש בקבוצה ל-3 שנים, ניסים יחזור לאימונים בעוד כשבוע, ב-3 העונות האחרונות הוא הושאל למ.ס. אשדוד, בני יהודה והפועל י-ם.

שי חדד חתם על חוזה חדש ל-3 שנים בקבוצה ואחרי שפיספס את תחילת העונה בגלל פציעה יחזור כבר למשחק הקרוב מול מכבי פ"ת.

נאור פסר מגנה השמאלי של מכבי פ"ת יצטרף לאימונים ועשוי לחתום.

טינגה המגן השמאלי הברזילאי שוחרר.

גם משה מישאלוב אמור לחתום היום על חוזה בקבוצה.

10. Raulito Madridista

http://www.ynet.co.il/PicServer2/24012010/2673579/2_games.Xxx

שמעון גרשון הצטווה לנוח עד אשר יעבור בדיקות רפואיות נוספות. בלמה של בית"ר ירושלים שיחגוג בקרוב יום-הולדת 33, נכשל בבדיקת מאמץ ובקבוצה אסרו עליו לחזור לפעילות לעת-עתה. ביתר ירושלים מסרה בעניין - "גרשון עובר לפני כל עונה בדיקות מקיפות וגם הפעם מדובר באותן בדיקות אך במהלך סוף-השבוע הקרוב התבקש לעבור בדיקות נוספות ובינתיים הוא לא יעסוק בשום פעילות ספורטיבית של הקבוצה". בתוך-כך, גרשון אמור להחלים גם מפציעה ממנה הוא סובל מאז המשחק נגד מכבי ת"א.

בלי קשר לפציעה, חבל שגרשון לא עבד בקיץ להוריד כמה גרמים עודפים, ככה הוא היה נראה כמו חדש ולא מאפשר לחלוצי הליגה להתעלל בו. גרשון לא נראה כרגע כשחקן שמסוגל למשוך עד גיל מאוחר בדומה לבנאדו, באדיר, אמסלם וכו'. כבר שלוש שנים שהוא לא מקצוען, איך הוא השמין וניהיה דובי זה לא יאומן. בשנה האחרונה הוא גם היה בספק למשחקים רבים. בנוגע להתפתחויות האחרונות בקבוצה - נאור פסר נחשב פעם לאחד ממגני העתיד של הכדורגל הישראלי ולדעתי מדובר בחיזוק טוב עבור בית"ר. מישאלוב בלם סביר וגונזאלס מאוד מבוגר ואיטי אז השאלה האם באמת יש כאן שיפור או רק עיבוי הסגל בפן האחורי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/10
  11. Carlo Zampa Member

גונזאלס לא עדיף על בן יוסף אפילו, סתם החתמה מטומטמת לטעמי.
    אני מחכה לראות את שי חדד או אבי ריקן באגף שמאל של הקבוצה, אני בטוח שזה ישפר את משחק ההתקפה שלנו.

12. Don Joan Roman Member

בנוגע לורד אתם צריכים לזכור שבימים שמכרו אותו לא ידעו שאיש עסקים אפריקאי יתרום חצי מיליון דולר, לא ידעו שתמוז יימכר ויהיו עוד 600 אלף דולר, לא ידעו שאלבארז ופרננדס יסכימו לפרוס את החוזה שלהם, לא ידעו שאלדן תהפוך לספונסרית ותיתן 500 אלף דולר לשנה ולא ידעו אם בכלל תקום עמותת האוהדים ואם כן האם היא תצליח., הרבה דברים אל ידעו ומכירתו הייתה הכרחית.

והחתמת גונזאלס היא ביזיון למרות שיש תאוריות שגורסות שזה גיבוי למקרה שגרשון יאולץ לפרוש עקב בעיות רפואיות ובגלל זה יש גם סעיף יציאה של המועדון בינואר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/10
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מירו לא צריך להיתמם גם אם היינו מחכים עד ל31/8 עם ורד מכבי חיפה הייתה מסכימה לשלם, שחר לא קנה אותו בשביל ההצלחה של מכבי חיפה העונה(מה גם שעד לפני שבועים הוא היה פצוע) הוא קנה אותו בשביל לגזור עליו קופון עוד שנתיים-שלוש אחרי שורד יהפוך לאחד השחקנים הטובים והמובילים בארץ, בגלל זה העזיבה של ורד משאירה טעם לא טוב, כאילו וויתרו עליו מהר מדי עוד לפני שהספקנו לראות עוד מהכישרון שלו, ורד זה כמו שחקן בית ועכשיו הוא משחק לא בבית, חבל מאוד כי עוד כמה שנים היינו עושים עליו יותר רווח וגם נהנים ממנו בשנים הקרובות.

14. Don Joan Roman Member

אני לא מיתמם ואני גם הייתי מאוד רוצה שורד יישאר גם ב"מחיר" שלא היינו מתחזקים במישאלוב, גונזאלס וכל האחרים, אבל המכירה שלו הייתה הכרחית, אנחנו לא יודעים בוודאות כמה שחר היה מוכן לחכות לסגירה העברתו של עידן ורד כי עידן זה שחקן שהוא הביא אותו גם בשביל השנה ועובדה שהוא רק חזר מפציעה והוא אמור כבר לפתוח מול ב"ש וגם כדי להרוויח עליו בעתיד.

וכמובן שעצוב שעידן לא משחק בבית ובקבוצה שהוא רוצה לשחק עבורה אבל גם ברק משחק בקבוצה שהוא לא אוהב ועוד הרבה שחקנים, יש דברים שלא בשליטתו של אף אחד מלבד הקב"ה והוא כנראה התווה את דרכו של עידן למכבי חיפה ואין לי גם ספק שעידן ורד יחזור לבית"ר ירושלים כי זה חובה היסטורית, בחיים שלי לא ראיתי שחקן שעשה כ"כ הרבה בשביל להישאר במועדון כדורגל ישראלי, היה לו את כל מה שצריך כדי להפוך לסמל בבית"ר אבל הנסיבות (וכן מודה גם קצת טימטום וקבלת החלטות הזויה של קורנפיין) מונעות את זה אבל שוב הוא יחזור אין לי ספק בזה ועד אז: שיהיה לו בהצלחה, שיקרע את הליגה ויעוךף מפה בשנה הבאה לאירופה, יעשה חיל ולא ישכח שהבית האמיתי נמצא בירושלים.

עידן ורד - :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/10
  15. Fanatic Member

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/10