בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Don Joan Roman Member

אני אגדיל קצת ואומר שמלבד מסיללה ובן דיין אין אף שחקן ברמה שלו כמגן שמאלי וזה תפקיד שהוא משחק בו בלית ברירה, ריקן אשתקד שיחק פעמיים בקישור ופעמיים נבחר לשחקן המצטיין של בית"ר.

בנוגע לאבירם: בעונות אוחנה אבירם היה בחיתוליו, העונה הכי גדולה שלו עד כה זה עונת הדאבל עם שמונה שערים ושמונה בישולים ויכולת מצויינת לפרקים אבל זה עדיין לא כל מה שאבירם מסוגל כי פסים כמו שהוא יודע לתת אף אחד בארץ לא יודע.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/10
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

* מור דהאן שאתמול חתם על חוזה חזר בו לאחר שלפיו הסכומים שעליהם הוא חתם קטנים ממה שציפה והחליט לחזור בו ולא ישחק בעונה הבאה בבית"ר י-ם.

* סטיבן כהן מתקרב לקבוצה ובבית"ר מנסים להגיע לפשרה עם הפועל רעננה, בכל מקרה גם אם כהן יחתום הוא לא יוכל לשחק במשחק הפתיחה בנתניה ובמשחק גביע הטוטו מול אשדוד לאחר שהושעה היום מ-2 משחקים ע"י בית-הדין של ההתאחדות.

* עתידו של דאריו פרננדס יקבע ב-48 השעות הקרובות והשחקן יחליט בית"ר או פאוק.

* במועדון ינסו למצוא לטוטו תמוז קבוצה על מנת להשתמש בדמי ההעברה שלו כדי להעביר את השחקנים החתומים החדשים בבקרה, אבל יש עוד סיכוי קטן שתמוז עשוי להישאר בבית"ר בעונה הבאה, בכל מקרה מלמיליאן מעונין לראות אותו ממשיך.

-----
    מור דהאן ממילא היה לוקח דקות משחק לבראשי וקוזוקין אז השיחרור שלו לא משמעותי כ"כ מבחינתי.
    סטיבן כהן יכול להיות חיזוק מעניין בהתקפה וכרגע נותר רק לשים פתק בכותב כדי שדאריו יבחר בנו למרות שלא נראה לי, טוטו תמוז מוזמן ללכת לכל מקום שהוא רוצה.

3. Don Joan Roman Member

זאת הבעיה שהדב השמן הזה לא רוצה ללכת, מעניין אותו יותר הכסף מאשר שבית"ר תצליח.
    ואני לעולם לא יבין שחקנים כמו מור דהאן שמסכמים בקבוצה גדולה ומבטלים בגלל איזה 10-15 אלף דולר, זה לא שיש לו הצעות מחיפה או מהתל אביביות.

נ.ב למרות שהוא עשה עלינו פלאברות עם הפועל בהתחלה סטיבן כהן שיחק אותה כשהסכים לשלם כמעט את מלוא סכום ההעברה שלו מרעננה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/10
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניר ברקת גייס חצי מיליון דולר תרומה עבור בית"ר והתקציב לעונת 10/11 אושר בבקרה, סטיבן כהן חתם לשנתיים

http://img.mako.co.il/2010/06/13/gg910508.Xxx

ראש עיריית ירושלים הצליח לגייס תרומה של 500,000 דולר מאחד מאנשי הקהילה היהודית בדרום-אפריקה, הסכום הגדול שנכנס מהתורם האנונימי סייע לבית"ר להעביר היום בצהריים את התקציב לעונה הבאה בבקרה התקציבית ובימים הקרובים גם חוזיהם של סטיבן כהן, כריסטיאן אלבארס, סרג' איילי וליאור ראובן יעברו בבקרה והארבעה יהיו זמינים עבור הקבוצה במשחקים הבאים.

לאחר שהושגה פשרה עם הפועל רעננה חתם הקשר היהודי-צרפתי סטיבן כהן על חוזה לשנתיים, הקשר בן ה-24 ששיחק בעבר במונפלייה ובסלמנקה ובעונה שעברה בהפועל רעננה יחמיץ את המשחק מול אשדוד בגביע הטוטו ואת משחק הפתיחה מול מכבי נתניה ויהיה זמין החל מהמחזור השני אז תפגוש בית"ר את מכבי ת"א בטדי.

-----
    נסגר כאב הראש הגדול ובעצם הסגל כמעט נסגר, כעת נשאר רק לראות מה ההחלטה של דאריו פרננדס ולסגור עם חלוץ ואפשר לצאת לדרך, אגב הכסף שנכנס מהתרומה של איש העסקים הצדיק הוא תחליף לכסף שהיה אמור להיכנס ממכירתו של טוטו תמוז ועכשיו יש לנו אפשרות להשאיר את טמילה הדובון בקבוצה, מעניין מה יחליטו איציק ואורי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/10
  5. eran levy Member

אתה לא צריך להבין את המניעים של מור דהאן או של כל שחקן אחר. יש לו את המניעים שלו, ולא כל השחקנים בליגה רואים בבית"ר התגשמות חלום ומוכנים להתפשר עבור סכומים שעבורך הם זניחים ועבורם הם עולם ומלואו.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי לא רק הסכומים זה מה שהפיל את העסקה אלא גם הרצון של מור דהאן להוסיף לחוזה סעיף שבו בית"ר תשכור עבורו רכב ותשלם את הדלק עבור הנסיעות לאימונים ועדיין גם לי קשה להבין את דהאן, מדובר בבלם ששיחק בעונה שעברה בקבוצה החלשה בליגה שספגה 80 שערים בעונה, במכבי חיפה לא רצו אותו אפילו כבלם רביעי בסגל ושיחררו אותו והנה הוא קיבל הזדמנות בקבוצה גדולה כמו בית"ר ירושלים עם חוזה ל-3 שנים ולפי מה שהבנתי מלמיליאן התלהב ממנו מאוד ובנה עליו כאחד השחקנים הצעירים המבטיחים בקבוצה ובגלל כמה סעיפים הוא זורק את זה לפח, עוד כמה שנים שהוא ישחק בליגה השניה לעיני 1,000 צופים מקסימום הוא יזכור שהוא דחה הצעה מבית"ר, שחקן טיפש.

7. קובי ברייאנט Member

בעקבות התרומה של איש העסקים צרכים להשאיר את טוטו תמוז.טוטו שחקן טוב וחשוב לביתר לאור העזיבות הרבות בבית .עם טוטו ודריו פרננדס נהיה קבוצה מעולה שרוב הקבוצות יפחדו לשחק מול ביתר.בהצלחה לביתר בעונה הקרובה ונסיים כמו עונה שעברה מקום 5!

8. Don Joan Roman Member

יש בזה משהו, אבל עדיין זו טיפשות לוותר על הצעה מקבוצה כמו בית"ר בשביל לחתום בקבוצה כמו הפועל עכו.
    בנוגע לתמוז: אחרי שקיבלנו כסף ואנחנו מעבירים את כל השחקנים בבקרה אנחנו יכולים להיות פחות לחוצים אבל עדיין חייבים למכור את טוטו תמוז, בית"ר לא יכולה להרשות לעצמה לאבד שחקן ללא תמורה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/10
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו עונה שלמה להחתים אותו על חוזה חדש במקרה שהוא נשאר ואולי למכור אותו בינואר לאירופה, והאמת שלמרות הכעס שלי על טמילה אם אני צריך לבחור בינו לבין איילי אז אני בוחר בתמוז שלמרות שהוא שחקן טיפש מעצבן ומחטיאן הוא ייתן לנו 10 שערים שבעונה, לא תופס מאיילי ולדעתי הוא לא יעבור את ה-5 שערים בעונה, את חן עזריאל כחלוץ אני מעדיף על שניהם.

10. Don Joan Roman Member

השאלה הכי גדולה זה אם הוא בכלל מוכן לחתום על חוזה חדש, אם כן אז אני בעד, אם לא אז חייבים למכור.

11. קובי ברייאנט Member

כרגע יש לנו קבוצה טובה פלוס.טוטו תמוז דריו פרננדז אם ישאר ברוכין בן שושן איילי קובי מויאל.אחלה קבוצה יש לנו.כל מי שאומר שנהיהי מרכז טבלה ומטה טועה.עד עכשיו נכון אנחנו לא מציגים יכולת טובה.אבל אל תשכחו שהתחלנו תעונה באיחור רב לעומת שאר הקבוצות.מאמין שנסיים כמו שנה שעברה מקום 5!

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאירופה הוא לא יגיע העונה ואם הוא לא חותם על חוזה חדש אז יוצא שאתה מוכר אותו למכבי חיפה שהיא יריבה שלך כאשר יש לך אפשרות להשאיר אותו בקבוצה וזה מתאים למועדון כמו הפועל פ"ת או בני יהודה ולא לבית"ר י-ם, לדעתי אם ילחצו עליו הוא יחתום.

13. Don Joan Roman Member

לא יודע מה מתאים למי וכמה אבל השורה התחתונה היא שצריך לעשות אחד מ-2 הדברים וכמה שיותר מהר.
    למכור את טוטו או להחתים אותו על חוזה חדש.

14. אלי מתחן Member

איך אנחנו פושטים רגל, אין לנו כסף להביא חיזוק, יש לשמן ביקוש, ועדיין הוא נשאר בבית"ר.
    בסופו של דבר, עם כל השיחרורים, שלושת השחקנים הכי חלשים בסגל של בית"ר עדיין פה (טל, תמוז ובן יוסף), ובמקום לבנות קבוצה צעירה ורעבה אנחנו נתקעים.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות:

* מושיקו מישאלוב לא ישחק בעונה הבאה בבית"ר ירושלים לאחר שהמו"מ בינו לבין הקבוצה פוצץ והבלם-קשר ישחק בעונה הבאה בMLS או במכבי נתניה.

* בית"ר תציע לטוטו תמוז חוזה לשנתיים נוספות בקבוצה ועדיין קיימת האפשרות שהחלוץ ישאר העונה ואם יעזוב בסיומה כשחקן חופשי הקבוצה תקבל עליו דמי השבחה, עוד קיימת אפשרות שבה טוטו יושאל העונה לקבוצה מאירופה ויחזור בעונה הבאה לבית"ר, בכל מקרה חוזהו של טוטו כבר עבר בבקרה התקציבית.

* אלירן סיימון מהפועל כפ"ס סיכם את תנאיו ועשוי להצטרף במקומו של מושיקו מישאלוב, ההצטרפות של סיימון תלויה בשיחרורו מהפועל כפ"ס.

-----
    לא שאני כ"כ מחזיק ממישאלוב אבל העזיבה שלו ושל מור דהאן בעצם אומרת שהבלם שיפתח לצידו של גרשון יהיה תומר בן-יוסף( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ), הייתי בטוח שהשנה הוא יהיה שחקן ספסל אבל אנחנו צפוים לראות אותו פותח רוב העונה ועושה לנו התקפי לב, הלוואי בראשי וקוזוקין ישחקו על חשבונו אבל הסיכוי קטן.

טוטו תמוז לדעתי יוסיף לנו יותר מסרג' איילי כחלוץ חוד, כל עוד חן עזריאל צפוי לשחק העונה על אגף ימין אני לא רואה מי ייתן גולים העונה וכאן טוטו יכול להועיל למרות שגם אם יילך זה לא יצער אותי במיוחד.

קשה לי להבין למה רוצים להביא את סיימון הזה, הוא אולי שחקן צעיר אבל יש לנו כבר קשרים אחוריים מוכשרים צעירים והוא יתפוס להם מקום, נקווה שכפ"ס יבקשו עליו מיליון ש"ח והעסקה תיפול.